UEFA fudbalski centar Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shake69
#126 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Za pretpostaviti je da Platini danas nije zaboravio kazati da se u BiH ne zajebavaju vise s isplatom posljednje rate za Trening centar FSBiH u Zenici u koji je UEFA ulozila najvise i da zele da bude u funkciji. Drugacije s nama ne ide. Ne bi me cudilo da su cigancili da nam i tu posljednju ratu kako iz UEFA dadnu.
- shake69
#127 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Zar stvarno u N/FS BiH nisu sposobno zavrsiti Centar do utakmice s Grckom a toliko su rokova probili!? 
- samo_ti
#128 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Ma zar ne znas da smo mi sadaka drzava i sadaka drustvo ?shake69 wrote:Zar stvarno u N/FS BiH nisu sposobno zavrsiti Centar do utakmice s Grckom a toliko su rokova probili!?
Nista, samo se gleda da neko drugi da pare i da uradi. Tako sa Centrom, tako se trazi za stadione i td
- shake69
#129 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Pazi, ovaj put je 'lopta pred golom, samo da se gurne'. Ostalo samo ubaciti stolariju, opremiti kuhinju i slicno sto je sitnica i sam Savez se moze zaduziti za to jer je zgrada i buduce preduzece njihovo. Znacilo bi puno da reprezentacija ode bas sada u Centar pred utakmicu. Ne samo igracima, navijacima nego i drugima koji bi s malo vise respekta gledali prema nama i zato mi je 'vokri'.samo_ti wrote:Ma zar ne znas da smo mi sadaka drzava i sadaka drustvo ?shake69 wrote:Zar stvarno u N/FS BiH nisu sposobno zavrsiti Centar do utakmice s Grckom a toliko su rokova probili!?![]()
Nista, samo se gleda da neko drugi da pare i da uradi. Tako sa Centrom, tako se trazi za stadione i td
- Partijaner
- Logovan
#131 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Lijepo ovo izgleda.
-
Eborg
#132 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Mislim da naša A reprezentacija ovdje neće spavati već će i dalje biti u hotelu u Sarajevu/Zenici. Prije bih rekao da je ovaj smještaj za omladinske selekcije kada treniraju, jeftinije je.
- Partijaner
- Partijaner
#134 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Evo kako unutra izgleda.
http://www.zenit.ba/?p=32117
http://www.zenit.ba/?p=32117
-
Chuckie
#135 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Ovo je fantazija.
-
Mustang1
#136 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Kakve su ono pecurke po travi jbt
I jesu im ubacili plej sejtane u sobe i velike tv.ove 
- ledeni_caj
#137 Re: UEFA fudbalski centar Zenica

Valja ovo utrefit kad se iz kafane dodje.
- Partijaner
#138 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Jbo sve, bilijarski sto je sminkeraj pravi. 
- Logovan
- Zatamnjena stakla
#140 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
ledeni_caj wrote:
Valja ovo utrefit kad se iz kafane dodje.
- ŠEHER_ABLA
#141 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Grubi radovi na izgradnji trening centra Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici na Crkvičkom brdu su završeni.
Asfaltiran je i pristupni put do trening centra NSBiH, a finalni radovi se privode kraju. Radnici rade na održavanju urednosti travnatih površina, a u toku je opremanje kuhinje i instalacija kuhinjskih elemenata, sklapanje namještaja za sobe igrača i službenih osoba te finalni radovi uređenja i ostalih prostorija.
Soba za rekreaciju, sanitarni čvorovi i nekoliko soba u potpunosti su završeni, a u toku su radovi na asfaltiranju trotoara, te nanošenju drugog sloja asfalta na put koji vodi sa glavne ulice prema trening centru.
Prema riječima zaposlenih, službenici UEFA-e su proteklih dana dolazili u posjet trening centru i izrazili su zadovoljstvo onim što je do sada završeno.
“Prije nekoliko dana dolazili su iz UEFA-e, htjeli su se uvjeriti da radovi dobro napreduju i vidjeti kako će sve na kraju izgledati. Pokazali smo im sobe koje su završene i rekli su da su zadovoljni obimom posla i vremenskim periodom završetka radova”, kazao je jedan od uposlenika firme Komgrad.
Za sada nije poznato kada će svi radovi biti privedeni kraju, ali svečano otvaranje trening centra Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine trebalo bi biti početkom septembra, kada će vrpcu presjeći predsjednik UEFA-e Michel Platini.

Asfaltiran je i pristupni put do trening centra NSBiH, a finalni radovi se privode kraju. Radnici rade na održavanju urednosti travnatih površina, a u toku je opremanje kuhinje i instalacija kuhinjskih elemenata, sklapanje namještaja za sobe igrača i službenih osoba te finalni radovi uređenja i ostalih prostorija.
Soba za rekreaciju, sanitarni čvorovi i nekoliko soba u potpunosti su završeni, a u toku su radovi na asfaltiranju trotoara, te nanošenju drugog sloja asfalta na put koji vodi sa glavne ulice prema trening centru.
Prema riječima zaposlenih, službenici UEFA-e su proteklih dana dolazili u posjet trening centru i izrazili su zadovoljstvo onim što je do sada završeno.
“Prije nekoliko dana dolazili su iz UEFA-e, htjeli su se uvjeriti da radovi dobro napreduju i vidjeti kako će sve na kraju izgledati. Pokazali smo im sobe koje su završene i rekli su da su zadovoljni obimom posla i vremenskim periodom završetka radova”, kazao je jedan od uposlenika firme Komgrad.
Za sada nije poznato kada će svi radovi biti privedeni kraju, ali svečano otvaranje trening centra Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine trebalo bi biti početkom septembra, kada će vrpcu presjeći predsjednik UEFA-e Michel Platini.

-
Eborg
#142 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Fino, fino. Koliko sam shvatio tu će se sada pripremati sve fudbalske reprezentacije, od omladinskih do seniorskih, i muške i ženske. Manje je oprerećenje i na Savez jer neće morati plaćati hotele i terene po Vogošći, Hrasnici, Sarajevu, Međugorju itd.
Samo ne znam da li će naši A-reprezentativci pristati da budu tu smješteni, tj. neće tražiti da budu u hotelu u Zenici/Sarajevu, ipak je ovo malo skromnije.
I vrlo bitno - nadam se da će ovo ograditi nekom mrežom/ceradom da ipak bude malo privatnosti. Ne bi valjalo da se ljudi okupe okolo i smetaju ako je trening zatvorenog tipa.
Samo ne znam da li će naši A-reprezentativci pristati da budu tu smješteni, tj. neće tražiti da budu u hotelu u Zenici/Sarajevu, ipak je ovo malo skromnije.
I vrlo bitno - nadam se da će ovo ograditi nekom mrežom/ceradom da ipak bude malo privatnosti. Ne bi valjalo da se ljudi okupe okolo i smetaju ako je trening zatvorenog tipa.
-
Mustang1
#143 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Ma ne treba im nista .. Jedino kazem tv.ove i plej sejtana jer to je glavna zabava na pripremama svim reprezentacijama .. I wi-fi mora biti normalno .. Ali to ako nije obezbjedjeno ne bi me cudilo da oni sami sebi kupe 
- BHF_Manijak
#144 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Ma sekiraj se druze, pa i kad sa klubovima idu na pripreme ne idu u Hiltonov hotel sa 5+ zvjezdica. Ovo je sasvim ok, jer ne vjerujem i da hoteli po Ilidzi (Hercegovina, Bosna, Austrija, Hungaria) imaju bolju i raznovrsniju opremu i ponudu.Eborg wrote: Samo ne znam da li će naši A-reprezentativci pristati da budu tu smješteni, tj. neće tražiti da budu u hotelu u Zenici/Sarajevu, ipak je ovo malo skromnije.
- Kemal Malovčić
#145 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
smiješ džeko pes-a protiv mene
NA KOCKU
NA KOCKU
- Zatamnjena stakla
#146 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Fifa rulz!
- mrtva kokoš
#147 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
ma fino ovo, jos stadion u sarajevu i dosta od uefe 
- Zatamnjena stakla
#148 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
Jarane AFH od temelja treba kopat.
- mrtva kokoš
#149 Re: UEFA fudbalski centar Zenica
da se ja pitam, od ciglanaSorel wrote:Jarane AFH od temelja treba kopat.
- Zatamnjena stakla