ultima_palabra wrote: Što se tiče Rafe, koliko čitam mora još popraviti servis. Slijedeći meč će biti još teži. BTW, nakon Opena se vraća na 2.mjesto.
Gdje mu je i mjesto realno

murray je dobar, svjetska klasa, ali mora jos da uci da stigne ovu dvojicu..
A gledam ja mec sa starim i kazem joj da ga hoce barem dobro namucit cilic (iako nisam previse vjerovo u to), kaze on ma mislim da nema jos uvijek ono nesto (u glavi) da pobijedi nekog ko sto je murray...i kako smo se samo prevarili obojica

ali daleko od toga da mi je zao... svaka cast cilicu za napadacki tenis, to je ono sto volimo kod tenisa, a ne ove defanzivce sto trce tam-vam stenjuci i sam cekas kad ce izdahuti

Iako mislim da ce se murray vratit jos jaci i da sutra ponovo igraju, ko zna kako bi zavrsilo..
Jel neko gledo statistiku wozniacki i kuznetsova ?

kuznetsovu ne podnosim i drago mi je sto je izgubila, ali kad vidjoh kuznetsova : 25-26 winnera i tako nesto neforsiranih gresaka, a wozniacki 4 winnera i 5 gresaka

reko nema smisla sto izgubi

nisam vidio da neko moze izgubit vise dobijenih meceva od nje

dobro, ako ne racunamo safina
nadal monfils prvi set je bio haos, trke frke, dobrih poena na sve strane, cak sam pomislio da bi rafa mogo i izgubit kako je ovaj igro, ali sve se okrenu zacas u 2. setu..drago mi je da je proso.. cilic del potro bi moro biti dobar mec i ne usudjujem se bas nista prognozirat... danas djokovic verdasco, mogo bi biti isto dobar mec, ali mislim da djokovic to dobija u 4 max., federer u 3 naravno protiv soderlinga...ali kontam da bi bio fazon sad da ga dobije soderling a svi ga vec otpisali prije 2 dana
kod zena finale prije finala: serena vs. clijsters, bice zanimljivo pravo