Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma meni ona bijela ide ni zvce sve sam gdje ima bijele izmjenjo Jedno vrijeme mi je i forum bio crn i zut
Prije ovog mi je bio neki sve sklone ..ove reklame i to ... al ne mogu sad naci taj isti dobar i ovaj
Da li je moguce u potpunosti ukinuti racun na Facebooku?
Imala sam fb account, ali kad ga ponovo 'ozivim' sve sto je bilo prije, vrati se; prijatelji, grupe, poruke...
Da li je moguce sve ponistiti kao da nikad nisam imala profil, tako da kada ponovo se ukljucim na fb pocnem ispocetka?
pokušaj im poslati mail u vezi tog starog / novog accounta, u kojem ćeš prije svega dokazati da si vlasnica prvobitnog profila i adrese s kojeg je kreirana i objasni im da bi ti novi account ali s tom adresom (jer to hoćeš koliko sam skontao?)
ja sam nedavno imao nekih problema oko profila i poslao sam im mail, dva dana kasnije još jedan i u roku od još 3,4 dana dobio odgovor a sve nesuglasice su bile riješenje, tako da...možda jesu spori, ali bar u mom slučaju su bili predusretljivi i ljubazni, pa ono..ništa te ne košta pokušati
mozes izbrisati facebook account totalno ako izbrises sve svoje informacije, komentare koje si postala, slike itd, znaci sve sto si postavila i onda im personalno posaljes email da ti ukinu account. onda ce ti izbrisati skroz account. isprobano, ja sam to uradio.
Instalirao sam ovaj bilijar na fb, koristim mozillu.. i prilikom instalacije sve je dobro proslo. Eh sada iz program filesa probam pokrenuti bilijar, i ne moze.. nece nikako da ga pokrene. Probam na facebook da udjem u neku "sobu" i isti slucaj, ne mogu uci u sobu. Zna li neko do cega je i sta trebam uraditi ?
Imam najnoviji adobe flash player, a verzija bilijara je 1.0.1.12 i dl sam ga sa fb.
perfect_guy wrote:obzirom da im je dosad svaki bio gori od prethodnog, mogu mislit na šta će ovo da liči
Sa ovim nije tako!!! Mnogo su stvari izmjenili korisnih. Mogu reci da mi je onaj prosli isao na zivce i vrlo je bio dosadan. Nije ni ovaj za 10 al moze proci