Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bundesliga serif mubarek olsun slobodno gledaj kad bude nesto totalno nezanimljivo a komentatori budu dvojica budala vidjet ces kako ces zavolit to sto je na ekranu oni nisu normalni definitivno
Globus wrote:Bundesliga serif mubarek olsun slobodno gledaj kad bude nesto totalno nezanimljivo a komentatori budu dvojica budala vidjet ces kako ces zavolit to sto je na ekranu oni nisu normalni definitivno
Ma vidjet ces kad budes salto naletit ces na njih dvojicu nekad oni kecere one cesto prenose a bogami i bundes ligu nekad legende su ode potrazit vidjet imal ista igdje o njima
ko nije vidio ubacili su nam umjesto DSF-a eurosport 2 a meni se cini da su na ovom es-u tekme bundeslige
et samo da obradujem one koji nisu jos saznali
Hvala na potvrdi..
Ja sinoć igro fudbal i došo mrtav umoran i znam da sam prebacivo kanale i da sam vidio Eurosport2, ali jutros kontam jesam ja to sanjo ili nisam ..
Sad se sjetih i rekoh odoh na netu da provjerim, a zvao sam i ženu kući, još ga nisu ukinuli..
Globus wrote:Bundesliga serif mubarek olsun slobodno gledaj kad bude nesto totalno nezanimljivo a komentatori budu dvojica budala vidjet ces kako ces zavolit to sto je na ekranu oni nisu normalni definitivno