Veliki Brat 3

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
vaca

#126 Re: Veliki Brat 3

Post by vaca »

pojavio se i drugi tokom parija :) nastala opšta pometnja hehe
samo ih je onaj sa glupom frizurom iskulirao, pretpostavljam jer ih sada vidi kao veću konkurenciju.
Kraljica_Suza

#127 Re: Veliki Brat 3

Post by Kraljica_Suza »

Blizancima je zadatak trajao sedam dana i kako su ga uspjesno odradili, usla su obojica. :thumbup:
Bilo je pravo zabavno i ludo kad su se pojavili..svi su bili zbunjeni haha, ali naravno uvijek se nadje pametnjakovica koji su lafo nesto sumnjali i provalili..pfff :D

A na partiju je bilo ufff, svasta se dalo vidjeti :mrgreen: al mi je vrh kad je sexy sandra izxxxxxx manuelu. :lol:
karanana

#128 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

Kraljica_Suza wrote:Blizancima je zadatak trajao sedam dana i kako su ga uspjesno odradili, usla su obojica. :thumbup:
Bilo je pravo zabavno i ludo kad su se pojavili..svi su bili zbunjeni haha, ali naravno uvijek se nadje pametnjakovica koji su lafo nesto sumnjali i provalili..pfff :D

A na partiju je bilo ufff, svasta se dalo vidjeti :mrgreen: al mi je vrh kad je sexy sandra izxxxx manuelu. :lol:
nisam vidio drk. to poslije partija u krevetu ili....?
BarbaDue

#129 Re: Veliki Brat 3

Post by BarbaDue »

Kraljica_Suza, u buduce, ipak ces morati malo pripaziti na rijecnik!

Ovo vazi i za ostale!
Kraljica_Suza

#130 Re: Veliki Brat 3

Post by Kraljica_Suza »

karanana wrote:nisam vidio drk. to poslije partija u krevetu ili....?
Da, poslije partija u krevetu. :D

PS.- izvinjavam se za rijecnik.
ZaSveVasTata

#131 Novi ukucani:

Post by ZaSveVasTata »

Đorđe Đurđević:
Image
Nadimak: Đole
Datum rođenja: 09.04.1982.
Pol: muški
Horoskopski znak: Ovan
Zanimanje Menadžer
Obrazovanje: Fakultet
Mesto stanovanja: Banja Luka
Bračno stanje: Neoženjen
Izjava:
Jer sam trebao biti u prvom serijalu, jer sam bio među 20 prvih. Jer predstavljam reprezentativan primjerak čovjeka iz sredine iz koje dolazim. Jer svi koji žele da nadoknade ono što im nedostaje, tako što će upaliti TV, to će pronaći u meni.
Biografija:
Đorđe ima 27 godina. Živi u Banjaluci. Po zanimanju je menadžer. Uzor mu je Nikola Tesla zbog inteligencije. Hobi su mu ekstremni sportovi.

Dragica Janičić:
Image
Nadimak: Dragana
Datum rođenja: 15.04.1979.
Pol: ženski
Horoskopski znak: Ovan
Zanimanje Pesnik - pisac
Obrazovanje: Srednja škola
Mesto stanovanja: Nikšić
Bračno stanje: Neudata
Izjava:
Jer nikad ne bi bilo dosadno sa mnom, ni u kući, i kraj malih ekrana, prirodna sam.
Biografija:
Dragica ima 30 godina. Živi u Nikšiću. Za sebe kaže da je zanimljiva, kreativna, strpljiva, dobra, istrajna, druželjubljiva., komunikatinva i pozitivno luda.

Sexy Sandra IZBACENA :-)
karanana

#132 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

joj ne odgledah sinoc. cuj sexi sandra ozbacena. a ubacuju ovo dvoje debila. uzas! razvodnjavaju show. nemam vise razloga uopste da se obazirem na taj show. jovana bi mogla svasta uraditi i skinuti se gola i to, ali mi nije nesto posebno privlacna, a makedonka otkad joj je onaj frajer izasao totalno nezanimljiva.
lolo_lolo

#133 Re: Veliki Brat 3

Post by lolo_lolo »

karanana wrote:joj ne odgledah sinoc. cuj sexi sandra ozbacena. a ubacuju ovo dvoje debila. uzas! razvodnjavaju show. nemam vise razloga uopste da se obazirem na taj show. jovana bi mogla svasta uraditi i skinuti se gola i to, ali mi nije nesto posebno privlacna, a makedonka otkad joj je onaj frajer izasao totalno nezanimljiva.
makenonka bas voli onog karla :lol:
sandra se kacila sa mnogo ukucana,a i bila je provokativna,steta sto je ispala
trebao je onaj nikola,kakv je ono stvor,nit romoni nit govori,maksimalno nezanimljiv
ne znam kako oni biraju ove ljude,sta ce ova crnogorka,nit je zgodna,nit mrsava,nista
a ovaj banjalucanin,isto bezveze
phillie

#134 Re: Veliki Brat 3

Post by phillie »

Let's go Radasin let's go!!!! :)

Ma vratice se oni svi...valja ovo sranje trpiti jos koliko?
ZaSveVasTata

#135 Re: Veliki Brat 3

Post by ZaSveVasTata »

crkvice wrote:Let's go Radasin let's go!!!! :)

Ma vratice se oni svi...valja ovo sranje trpiti jos koliko?
Haman do 2010 :-)
anastasija

#136 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

Tesko pored onih budala biti normalan, ali jesu najnormalniji. Djole je lik, navijam za njega pored Nikole. Blizanci su fini, ali sta znam, nisu zanimljivi, ne pasu mi, ne mogu ih ni provaliti.
Indijana je imala glas kao Mima Shish :lol: no retko pametna devojka u onoj ludoj kuci.

p.s. Vratio se Karlo i usla Violetina sestra Kiki ;)
anastasija

#137 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

karanana wrote:jebo majku, mislio sam da je do mene sto ja radashina ne mogu ni jednu jedinu rijec razumjeti. a gledam sinoc radashin nesto sa manuelom prica i 100 puta ga radashin pita hoce li on sada preuzeti makedonku a ovaj ga nista ne razumije, hahaha, tanja mu prevodila, hahaha. ne bih ni ja razumio da se pink konacno nije sjetio da titluje radashinovu pricu.
Radasin jje sa juga srbije juznjaci malo brze pricaju ne razumem ga ni ja nekad :lol: :lol: :lol: ali nisam imala pojma da ga titluju :lol: :lol: :lol: :lol:
karanana

#138 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

nisam gledao zadnjih nekoliko dana. cuj usli karlo i kiki. fino. ocekujem sex u troje. uh kako bi to diglo rejting show-a koji je po meni izgubio malo u odnosu na pocetak. mozda zbog izlaska sexi sandre. a blizanci su mi pravo dosadni, niti imaju neku pricu niti rade nesto konkretno. i imaju naporan ton glasa, nesto slicno ko indijana samo na malo nizoj skali.
maslina

#139 Re: Veliki Brat 3

Post by maslina »

Tipujem na felacio u tajnoj sobi. Mora Kiki dokazati da je bolja od sestre.
anastasija

#140 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

karanana wrote:nisam gledao zadnjih nekoliko dana. cuj usli karlo i kiki. fino. ocekujem sex u troje. uh kako bi to diglo rejting show-a koji je po meni izgubio malo u odnosu na pocetak. mozda zbog izlaska sexi sandre. a blizanci su mi pravo dosadni, niti imaju neku pricu niti rade nesto konkretno. i imaju naporan ton glasa, nesto slicno ko indijana samo na malo nizoj skali.
Izgubio je show dosta, sve su karte ispucali na pocetku i posle se samo smarali. Sreca pa je Dragica tamo pa im skace po zivcima. :lol: Izasla je Danica sinoc, jadni Arsa. :cry:
karanana

#141 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

anastasija wrote:
karanana wrote:nisam gledao zadnjih nekoliko dana. cuj usli karlo i kiki. fino. ocekujem sex u troje. uh kako bi to diglo rejting show-a koji je po meni izgubio malo u odnosu na pocetak. mozda zbog izlaska sexi sandre. a blizanci su mi pravo dosadni, niti imaju neku pricu niti rade nesto konkretno. i imaju naporan ton glasa, nesto slicno ko indijana samo na malo nizoj skali.
Izgubio je show dosta, sve su karte ispucali na pocetku i posle se samo smarali. Sreca pa je Dragica tamo pa im skace po zivcima. :lol: Izasla je Danica sinoc, jadni Arsa. :cry:
danicu izbacili? ne mogu da vjerujem. pa sta je to sa ljudima, samo parove razdvajaju. danica mi je daleko najljepsa bila, mislim ok sexi sandra je sexi ali je to nekako djevojka za jednu-dvije noci. slicno i sa viki. ali nekako mi se danica ucinila pitoma i kao regularna djevojka koju vidis u gradu i ono pozelis da kao furas sa njom na duzi period. a u isto vrijeme imala je i finu avanturu u kuci i ponekad se moglo i vidjeti malo njenih grudi i guze.
anastasija

#142 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

Eto razdvojise ih, ovaj je valjda i zaplakao. A taman su se dan pre toga poljubili. Prvo je on njoj rekao-ili me poljubi ili cu te gurnuti u bazen. I on nju i poljubi i gurne u bazen, a posle su se poljubili u ispovedaonici. Bilo je da odluce ukucani izmedju nje i Tanje i na kraju je bilo 6:4 za Danicu. I nije proslo ni pola sata i vec krecu poruke na TV-u- vratite Danicu, vratite Danicu.... :-)
maslina

#143 Re: Veliki Brat 3

Post by maslina »

Arsa kralj je oplakao, a na pitanje zašto plače, odgovorio je : "Dosadno mi je!?"
anastasija

#144 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

kakavdanakneiskustvu wrote:

dragica je meni osoba da bog sačuva,koliko sam primijetio,samo govori ko šta misli o kome,ko je šta rekao o kome,većinom izmišlja,da bog dragi sačuva.
Ja je slusam sinoc, prica Jovani kako je postuje i voli i kako su slicne a pre toga govori za nju kako je kurva i sl. :shock:
Klasican lazov. Riba je pricala kako zna Mimi iz Niksica sto je pobedila u VB VIP a ona cura nije ni cula za nju. :lol: Jos je rekla kako je ona trebal auci u VIP serijal jer je poznatija od nje. :-)
karanana

#145 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

uzasna je. ja sve kontam da je njen zadatak da ude takva. meni nije jasno kako vec nije izbacena.
anastasija

#146 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

Pa Crnogorci glasaju za nju.... Tako je i Mimi pobedila. Njima nije bitno ko je kakav vec gledaju da je iz CG :-) Mada ko zna.... Ova je nakarada ljudska (mislim na njenu psihu), tako da mozda i nece glasati za nju. Ja navijam za Nikolu i Djordja. ;-)
Bourne

#147 Re: Veliki Brat 3

Post by Bourne »

Radisa je kralj :thumbup: :-) :lol: :lol: a Vladimir naj odvratniji lik u VB pokusaj seljaka-seljacine da postane malogradjanin :dance:
Last edited by Bourne on 25/10/2009 16:00, edited 1 time in total.
karanana

#148 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

nikola jeste najodvratniji. totalno mi je nedefinisan, fol on neki kuler ili sta vec. radisha je kralj, samo sam se malo razocarao u njega misleci da ce biti aktivniji na ljubavnom polju. tako mi je barem izgledao kad je ulazio u onom upoznavanju ukucana.
Bourne

#149 Re: Veliki Brat 3

Post by Bourne »

karanana wrote:totalno mi je nedefinisan
Definisao ga je sinoc Karlo ,"Vladimir je Džukela" sto fakat i jest ali onaj seljacki striter avlijaner :lol: :lol: :lol: Ma Rale je ba KING, najjaci mi je bio kad je pisao pozivnice i kad je istu poceo da cita VB oplako sam od smijeha :lol: :lol: :lol:
Last edited by Bourne on 25/10/2009 16:05, edited 1 time in total.
karanana

#150 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

hahahaha, nisam gledo zadnjih dana, ali sam gledo kad je kucao pozivnice. hahahaha, kao da mu je prvi put na kompjuteru, ali covjek ima facebook profil, ili je mozda otvorio neko drugi a na njegovo ime.

a dobar je i kad udje u ispovjedanonicu: zdravo veliki brate, hocu veliki brate, razumem veliki brate.
ono bas se nekako isprepada.

steta sto onaj temperamentni patuljak izadje. i on je bio interesantan lik. blizanci totalno bezlicni.
Locked