samo ih je onaj sa glupom frizurom iskulirao, pretpostavljam jer ih sada vidi kao veću konkurenciju.
Veliki Brat 3
Moderator: anex
- vaca
#126 Re: Veliki Brat 3
pojavio se i drugi tokom parija
nastala opšta pometnja hehe
samo ih je onaj sa glupom frizurom iskulirao, pretpostavljam jer ih sada vidi kao veću konkurenciju.
- Kraljica_Suza
#127 Re: Veliki Brat 3
Blizancima je zadatak trajao sedam dana i kako su ga uspjesno odradili, usla su obojica.
Bilo je pravo zabavno i ludo kad su se pojavili..svi su bili zbunjeni haha, ali naravno uvijek se nadje pametnjakovica koji su lafo nesto sumnjali i provalili..pfff
A na partiju je bilo ufff, svasta se dalo vidjeti
al mi je vrh kad je sexy sandra izxxxxxx manuelu. 
Bilo je pravo zabavno i ludo kad su se pojavili..svi su bili zbunjeni haha, ali naravno uvijek se nadje pametnjakovica koji su lafo nesto sumnjali i provalili..pfff
A na partiju je bilo ufff, svasta se dalo vidjeti
- karanana
#128 Re: Veliki Brat 3
nisam vidio drk. to poslije partija u krevetu ili....?Kraljica_Suza wrote:Blizancima je zadatak trajao sedam dana i kako su ga uspjesno odradili, usla su obojica.![]()
Bilo je pravo zabavno i ludo kad su se pojavili..svi su bili zbunjeni haha, ali naravno uvijek se nadje pametnjakovica koji su lafo nesto sumnjali i provalili..pfff![]()
A na partiju je bilo ufff, svasta se dalo vidjetial mi je vrh kad je sexy sandra izxxxx manuelu.
- BarbaDue
#129 Re: Veliki Brat 3
Kraljica_Suza, u buduce, ipak ces morati malo pripaziti na rijecnik!
Ovo vazi i za ostale!
Ovo vazi i za ostale!
- Kraljica_Suza
#130 Re: Veliki Brat 3
Da, poslije partija u krevetu.karanana wrote:nisam vidio drk. to poslije partija u krevetu ili....?
PS.- izvinjavam se za rijecnik.
- ZaSveVasTata
#131 Novi ukucani:
Đorđe Đurđević:

Nadimak: Đole
Datum rođenja: 09.04.1982.
Pol: muški
Horoskopski znak: Ovan
Zanimanje Menadžer
Obrazovanje: Fakultet
Mesto stanovanja: Banja Luka
Bračno stanje: Neoženjen
Izjava:
Jer sam trebao biti u prvom serijalu, jer sam bio među 20 prvih. Jer predstavljam reprezentativan primjerak čovjeka iz sredine iz koje dolazim. Jer svi koji žele da nadoknade ono što im nedostaje, tako što će upaliti TV, to će pronaći u meni.
Biografija:
Đorđe ima 27 godina. Živi u Banjaluci. Po zanimanju je menadžer. Uzor mu je Nikola Tesla zbog inteligencije. Hobi su mu ekstremni sportovi.
Dragica Janičić:

Nadimak: Dragana
Datum rođenja: 15.04.1979.
Pol: ženski
Zanimanje Pesnik - pisac
Obrazovanje: Srednja škola
Mesto stanovanja: Nikšić
Bračno stanje: Neudata
Izjava:
Jer nikad ne bi bilo dosadno sa mnom, ni u kući, i kraj malih ekrana, prirodna sam.
Biografija:
Dragica ima 30 godina. Živi u Nikšiću. Za sebe kaže da je zanimljiva, kreativna, strpljiva, dobra, istrajna, druželjubljiva., komunikatinva i pozitivno luda.
Sexy Sandra IZBACENA
Nadimak: Đole
Datum rođenja: 09.04.1982.
Pol: muški
Zanimanje Menadžer
Obrazovanje: Fakultet
Mesto stanovanja: Banja Luka
Bračno stanje: Neoženjen
Izjava:
Jer sam trebao biti u prvom serijalu, jer sam bio među 20 prvih. Jer predstavljam reprezentativan primjerak čovjeka iz sredine iz koje dolazim. Jer svi koji žele da nadoknade ono što im nedostaje, tako što će upaliti TV, to će pronaći u meni.
Biografija:
Đorđe ima 27 godina. Živi u Banjaluci. Po zanimanju je menadžer. Uzor mu je Nikola Tesla zbog inteligencije. Hobi su mu ekstremni sportovi.
Dragica Janičić:
Nadimak: Dragana
Datum rođenja: 15.04.1979.
Pol: ženski
Zanimanje Pesnik - pisac
Obrazovanje: Srednja škola
Mesto stanovanja: Nikšić
Bračno stanje: Neudata
Izjava:
Jer nikad ne bi bilo dosadno sa mnom, ni u kući, i kraj malih ekrana, prirodna sam.
Biografija:
Dragica ima 30 godina. Živi u Nikšiću. Za sebe kaže da je zanimljiva, kreativna, strpljiva, dobra, istrajna, druželjubljiva., komunikatinva i pozitivno luda.
Sexy Sandra IZBACENA
- karanana
#132 Re: Veliki Brat 3
joj ne odgledah sinoc. cuj sexi sandra ozbacena. a ubacuju ovo dvoje debila. uzas! razvodnjavaju show. nemam vise razloga uopste da se obazirem na taj show. jovana bi mogla svasta uraditi i skinuti se gola i to, ali mi nije nesto posebno privlacna, a makedonka otkad joj je onaj frajer izasao totalno nezanimljiva.
-
lolo_lolo
#133 Re: Veliki Brat 3
makenonka bas voli onog karlakaranana wrote:joj ne odgledah sinoc. cuj sexi sandra ozbacena. a ubacuju ovo dvoje debila. uzas! razvodnjavaju show. nemam vise razloga uopste da se obazirem na taj show. jovana bi mogla svasta uraditi i skinuti se gola i to, ali mi nije nesto posebno privlacna, a makedonka otkad joj je onaj frajer izasao totalno nezanimljiva.
sandra se kacila sa mnogo ukucana,a i bila je provokativna,steta sto je ispala
trebao je onaj nikola,kakv je ono stvor,nit romoni nit govori,maksimalno nezanimljiv
ne znam kako oni biraju ove ljude,sta ce ova crnogorka,nit je zgodna,nit mrsava,nista
a ovaj banjalucanin,isto bezveze
- phillie
#134 Re: Veliki Brat 3
Let's go Radasin let's go!!!! 
Ma vratice se oni svi...valja ovo sranje trpiti jos koliko?
- ZaSveVasTata
#135 Re: Veliki Brat 3
Haman do 2010crkvice wrote:Let's go Radasin let's go!!!!
- anastasija
#136 Re: Veliki Brat 3
Tesko pored onih budala biti normalan, ali jesu najnormalniji. Djole je lik, navijam za njega pored Nikole. Blizanci su fini, ali sta znam, nisu zanimljivi, ne pasu mi, ne mogu ih ni provaliti.
Indijana je imala glas kao Mima Shish
no retko pametna devojka u onoj ludoj kuci.
p.s. Vratio se Karlo i usla Violetina sestra Kiki
Indijana je imala glas kao Mima Shish
p.s. Vratio se Karlo i usla Violetina sestra Kiki
- anastasija
#137 Re: Veliki Brat 3
Radasin jje sa juga srbije juznjaci malo brze pricaju ne razumem ga ni ja nekadkaranana wrote:jebo majku, mislio sam da je do mene sto ja radashina ne mogu ni jednu jedinu rijec razumjeti. a gledam sinoc radashin nesto sa manuelom prica i 100 puta ga radashin pita hoce li on sada preuzeti makedonku a ovaj ga nista ne razumije, hahaha, tanja mu prevodila, hahaha. ne bih ni ja razumio da se pink konacno nije sjetio da titluje radashinovu pricu.
- karanana
#138 Re: Veliki Brat 3
nisam gledao zadnjih nekoliko dana. cuj usli karlo i kiki. fino. ocekujem sex u troje. uh kako bi to diglo rejting show-a koji je po meni izgubio malo u odnosu na pocetak. mozda zbog izlaska sexi sandre. a blizanci su mi pravo dosadni, niti imaju neku pricu niti rade nesto konkretno. i imaju naporan ton glasa, nesto slicno ko indijana samo na malo nizoj skali.
- maslina
#139 Re: Veliki Brat 3
Tipujem na felacio u tajnoj sobi. Mora Kiki dokazati da je bolja od sestre.
- anastasija
#140 Re: Veliki Brat 3
Izgubio je show dosta, sve su karte ispucali na pocetku i posle se samo smarali. Sreca pa je Dragica tamo pa im skace po zivcima.karanana wrote:nisam gledao zadnjih nekoliko dana. cuj usli karlo i kiki. fino. ocekujem sex u troje. uh kako bi to diglo rejting show-a koji je po meni izgubio malo u odnosu na pocetak. mozda zbog izlaska sexi sandre. a blizanci su mi pravo dosadni, niti imaju neku pricu niti rade nesto konkretno. i imaju naporan ton glasa, nesto slicno ko indijana samo na malo nizoj skali.
- karanana
#141 Re: Veliki Brat 3
danicu izbacili? ne mogu da vjerujem. pa sta je to sa ljudima, samo parove razdvajaju. danica mi je daleko najljepsa bila, mislim ok sexi sandra je sexi ali je to nekako djevojka za jednu-dvije noci. slicno i sa viki. ali nekako mi se danica ucinila pitoma i kao regularna djevojka koju vidis u gradu i ono pozelis da kao furas sa njom na duzi period. a u isto vrijeme imala je i finu avanturu u kuci i ponekad se moglo i vidjeti malo njenih grudi i guze.anastasija wrote:Izgubio je show dosta, sve su karte ispucali na pocetku i posle se samo smarali. Sreca pa je Dragica tamo pa im skace po zivcima.karanana wrote:nisam gledao zadnjih nekoliko dana. cuj usli karlo i kiki. fino. ocekujem sex u troje. uh kako bi to diglo rejting show-a koji je po meni izgubio malo u odnosu na pocetak. mozda zbog izlaska sexi sandre. a blizanci su mi pravo dosadni, niti imaju neku pricu niti rade nesto konkretno. i imaju naporan ton glasa, nesto slicno ko indijana samo na malo nizoj skali.Izasla je Danica sinoc, jadni Arsa.
- anastasija
#142 Re: Veliki Brat 3
Eto razdvojise ih, ovaj je valjda i zaplakao. A taman su se dan pre toga poljubili. Prvo je on njoj rekao-ili me poljubi ili cu te gurnuti u bazen. I on nju i poljubi i gurne u bazen, a posle su se poljubili u ispovedaonici. Bilo je da odluce ukucani izmedju nje i Tanje i na kraju je bilo 6:4 za Danicu. I nije proslo ni pola sata i vec krecu poruke na TV-u- vratite Danicu, vratite Danicu.... 
- maslina
#143 Re: Veliki Brat 3
Arsa kralj je oplakao, a na pitanje zašto plače, odgovorio je : "Dosadno mi je!?"
- anastasija
#144 Re: Veliki Brat 3
Ja je slusam sinoc, prica Jovani kako je postuje i voli i kako su slicne a pre toga govori za nju kako je kurva i sl.kakavdanakneiskustvu wrote:
dragica je meni osoba da bog sačuva,koliko sam primijetio,samo govori ko šta misli o kome,ko je šta rekao o kome,većinom izmišlja,da bog dragi sačuva.
Klasican lazov. Riba je pricala kako zna Mimi iz Niksica sto je pobedila u VB VIP a ona cura nije ni cula za nju.
- karanana
#145 Re: Veliki Brat 3
uzasna je. ja sve kontam da je njen zadatak da ude takva. meni nije jasno kako vec nije izbacena.
- anastasija
#146 Re: Veliki Brat 3
Pa Crnogorci glasaju za nju.... Tako je i Mimi pobedila. Njima nije bitno ko je kakav vec gledaju da je iz CG
Mada ko zna.... Ova je nakarada ljudska (mislim na njenu psihu), tako da mozda i nece glasati za nju. Ja navijam za Nikolu i Djordja. 
- Bourne
#147 Re: Veliki Brat 3
Radisa je kralj
a Vladimir naj odvratniji lik u VB pokusaj seljaka-seljacine da postane malogradjanin 
Last edited by Bourne on 25/10/2009 16:00, edited 1 time in total.
- karanana
#148 Re: Veliki Brat 3
nikola jeste najodvratniji. totalno mi je nedefinisan, fol on neki kuler ili sta vec. radisha je kralj, samo sam se malo razocarao u njega misleci da ce biti aktivniji na ljubavnom polju. tako mi je barem izgledao kad je ulazio u onom upoznavanju ukucana.
- Bourne
#149 Re: Veliki Brat 3
Definisao ga je sinoc Karlo ,"Vladimir je Džukela" sto fakat i jest ali onaj seljacki striter avlijanerkaranana wrote:totalno mi je nedefinisan
Last edited by Bourne on 25/10/2009 16:05, edited 1 time in total.
- karanana
#150 Re: Veliki Brat 3
hahahaha, nisam gledo zadnjih dana, ali sam gledo kad je kucao pozivnice. hahahaha, kao da mu je prvi put na kompjuteru, ali covjek ima facebook profil, ili je mozda otvorio neko drugi a na njegovo ime.
a dobar je i kad udje u ispovjedanonicu: zdravo veliki brate, hocu veliki brate, razumem veliki brate.
ono bas se nekako isprepada.
steta sto onaj temperamentni patuljak izadje. i on je bio interesantan lik. blizanci totalno bezlicni.
a dobar je i kad udje u ispovjedanonicu: zdravo veliki brate, hocu veliki brate, razumem veliki brate.
ono bas se nekako isprepada.
steta sto onaj temperamentni patuljak izadje. i on je bio interesantan lik. blizanci totalno bezlicni.