Nalazis se u zemlji koja ima najbolji univerzitetski sistem na svijetu. Ne bi bilo s goreg da to iskoristis pa kad te upitam za dokaz da onda znas sta znaci citirati, izbaciti referencu itd.
Seha ti je postavio clanak, znaci podupro je svoje misljenje referentnim clankom, a ti jos uvijek za svo ovo vrijeme nisi izbacio niti jeda referentni clanak.
Drugo, ne mozes ti privatizovati temu i reci "ja se ne javljam na tu i tu temu, s toga nemoj ti upadat ovdje."
Trece, ovdje ne fali svako svog konja, ja vozim passata, i ne smatram da je najbolje auto, nego je eto, dobro! Mnogo mana, isto i vrlina, ali meni lezi jer imam evropski ugodjaj u njemu, tj. lezanje, kocnice i okretnost. To je moj ukus, ali ga ne smatram najboljim niti bi ga kupio da nije imao super garanciju. Ako vec govorimo o tomne kako svakog svog konja hvali, mogao bi poceti od sebe!
Opet, i opet te molim da mi objasnis sta se desava sa baterijama kada autu istekne vijek trajanj, posto ne mogu drugacije mozda ti ovo pomogne:
1. Osoba A ulazi u Toyotin salon i kupuje Prisua.
2. Ista osoba vozi Priusa (eto bez ikakvih kvarova) jedno milion milja i onda jednostavno auto postane previse skupo za odrzavanje.
3. Nakon sto je auto toliko ishabano ono odlazi na otpad
4. Tu se rastavlja
Moje pitanje tebi je: sta je s baterijom eto nakon milion milja? Kako Toyota to reciklira?
jefferson
Pa hajde jeff reci ti nama kako to vw reciklira svoj otpad ili bilo koji drugi proizvodjac,i gdje ga reciklira:pa da je sve tako sjajno ne bi ova planeta bila zagadjena ni sekunde