Dobro kad se ne objave spiskovi do samog pocetka meca ali ovako kome je servirana ova patka i koga je nasekirala osim nas "nervozne"
Armenija-Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mahalac
#126 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ocigledno da je sa Spahicem bila foluska mada mi stvarno nije jasno zasto bi se ovakve patke uopste priredjivale. Na koji nacin smo mi sad nekoga ovde prevarili...stvarno ne kontam.
Dobro kad se ne objave spiskovi do samog pocetka meca ali ovako kome je servirana ova patka i koga je nasekirala osim nas "nervozne"
- Murat Sabanovic
#127 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
francuzi pisu da je fasovo gripu....eh ,hajd mu ga sad sad znaj sta ciro ovdje glumi..Mahalac wrote:Ocigledno da je sa Spahicem bila foluska mada mi stvarno nije jasno zasto bi se ovakve patke uopste priredjivale. Na koji nacin smo mi sad nekoga ovde prevarili...stvarno ne kontam.
- BSn
#128 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Mahalac wrote:Ocigledno da je sa Spahicem bila foluska mada mi stvarno nije jasno zasto bi se ovakve patke uopste priredjivale. Na koji nacin smo mi sad nekoga ovde prevarili...stvarno ne kontam.
To je sve odradio jaki aremnski lobby. Oni su, naime, iskoristili svoj ugled i dogovorili s franscukim NS-om da ovi izvrse pritisak na Spahicev maticni klub, pa da se ovi povezu s francuskim i nasim zutilom od tiska (jer drugacijeg i nemamo) i da se plasira ova informacija.
No, vrli izbornik nase odabrane vrste nije se dao zbuniti, pa je tako na pitanje hrvatskog novinara sta se desava s nasim kapetanom, odgovorio rijecima: "Sine, nema Spahić svinjsku gripu, ali pusti sad to. Napiši da je Jadranka Kosor najdivnija osoba i spasiteljica Hrvatske."
- BSn
#129 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Murat Sabanovic wrote:francuzi pisu da je fasovo gripu....eh ,hajd mu ga sad sad znaj sta ciro ovdje glumi..Mahalac wrote:Ocigledno da je sa Spahicem bila foluska mada mi stvarno nije jasno zasto bi se ovakve patke uopste priredjivale. Na koji nacin smo mi sad nekoga ovde prevarili...stvarno ne kontam.
Svinjski grip je k'o i svaki drugi. Moze igrat' pod lijekovima i to je to.
Kada je Portugal prije nekoliko dana gostovao u Zenici (utakmica baraza), jedan njihov igrac je imao ovaj vid gripa i igrao je pod lijekovima. Bitno je samo da se na vrijeme intervenise i kol'ko sam skont'o zadrze ih malo, il' nimalo u bolnici. Poslije toga moze igrati, ako mu klupski/reprezentativni ljekar to dopusti.
Last edited by BSn on 31/08/2009 23:01, edited 1 time in total.
-
sajosarajlija
#130 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Last edited by sajosarajlija on 31/08/2009 22:50, edited 1 time in total.
- Bosanski_kralj
#131 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Čisto radi našeg (aBd) uspjeha, a i svog zdravlja i za ovu utakmicu ću biti pesimista.
- dinty2
#132 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
kriticna nam je odbrana...ali mislim da ce u ovoj utakmici presuditi zalaganje veznih igraca...
zadnji moraju sto cvrsce-pomagati odbrani ,aprednji fino vezat za napadace
zadnji moraju sto cvrsce-pomagati odbrani ,aprednji fino vezat za napadace
- BarbaDue
#133 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
u pravu si, ni mene uopste ne interesuje kako ce utakmica zavrsiti, sta me brigaBosanski_kralj wrote:Čisto radi našeg (aBd) uspjeha, a i svog zdravlja i za ovu utakmicu ću biti pesimista.
- Globus
#134 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Sanjao sam san .. ja upalim tv i ono Armenija - BiH 4 1
.. cesto meni tako se desi samo se obrnu cifre ... ili je to rezultat iz prve tekme samo mi se obrnuli domacin i gosti 
-
LSD
#135 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
ko god igrao ,mi cemo ovu utakmicu dobiti lagano jedno 3-0 (eventualno 3-1)...ne zato što smo mi neka velesila,vec zato što je Armenija baš tanka ekipa...e sa turcima ce biti druga prica sigurno,za tu utakmicu se ne usuđujem ništa prognozirati.
- king31
- karanana
#137 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
posto marjan radi sa njima, sportcentar caffe bi trebao staviti "mute" na ton svojih plazmi i organizovati da on prenosi uzivo za kafanu.
dino, ako citas i ako ovo uradis i ako uzmes love, ocekujem da mi se javis da dadnes koji procenat za ideju. i kreni sa marketingom za ovo danas/sutra.
dino, ako citas i ako ovo uradis i ako uzmes love, ocekujem da mi se javis da dadnes koji procenat za ideju. i kreni sa marketingom za ovo danas/sutra.
- -danTe-
#138 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
sacu ja dini poslat PM na fb...karanana wrote:posto marjan radi sa njima, sportcentar caffe bi trebao staviti "mute" na ton svojih plazmi i organizovati da on prenosi uzivo za kafanu.
- bruce lee
#139 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
kako niko ne spomenu da armenija i turska bas sada uspostavljaju dipl. odnose..
http://www.24sata.info/vijesti/svijet/1 ... dnosa.html
http://www.24sata.info/vijesti/svijet/1 ... dnosa.html
- phillie
#140 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
A nas savez vratio svih 720 ulaznica koje su dobili od armenskog saveza, posto "nije bilo interesovanja" tako da ce nasi momci biti bez podrske na ovoj utakmici....
-
sta ima
#141 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
zna li neko satelit i frekvenciju ove TV ARM 1
HVALA unaprijed
- Djokej
#142 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Da li je moguce da prodjemo direktno iako budemo drugi, jer za prosla Svjetska prvenstva par je ekipa bilo drugo pa su prosli direktno ili su igrali sa azijskim predstavnikm???
-
kmosst
#143 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
hocemo li u subotu potpaliti vulkan na ovom brdu Ararat iznad Erevana...
nazalost nece biti niko od raje...

nazalost nece biti niko od raje...

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#144 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
ja stavljam lovu na x 
-
elSaik
#145 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Častim te ja nakon što padneš.komi wrote:ja stavljam lovu na x
- alphonse kauders
#146 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ovo sam jutros napisao na jednoj drugoj temi: Sinoć Džeko, Bajramović i još neko (ne skontah u prolazu) lagano u 23.30h kroz grad hodaju od Vatre prema Čaršiji. Što su ti ove bosanske pripreme;)
Baš me zanima je li slučajnost što obojica danas nisu igrali protiv Famosa

Baš me zanima je li slučajnost što obojica danas nisu igrali protiv Famosa
- Globus
#147 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Pazi komentatora ... kaze jedan "ovo nije bio opsajd" .. a drugi ce ti "imamo video zapis "
- mgogic
#148 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
12.597 V 27500 3/4 tako pise na liveonsat!Sateljit je Hotbird 13esta ima wrote:zna li neko satelit i frekvenciju ove TV ARM 1
HVALA unaprijed
- phillie
#149 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Nije moguce, jer Evropa na SP ima 13 mjesta, sto ce reci pobjednici 9 grupa Euro zone, plus jos 4 pobjednika iz baraza drugoplasiranih, sto ce reci da najslabiji drugoplasirani od ovih devet reprezentacija (po bodovima) nece ici ni u baraz, nego ce gladati na TVu razvoj situacije. Nadam se da to nece biti nasi momci, valjda ce biti neo slabijiDjokej wrote:Da li je moguce da prodjemo direktno iako budemo drugi, jer za prosla Svjetska prvenstva par je ekipa bilo drugo pa su prosli direktno ili su igrali sa azijskim predstavnikm???
-
sta ima
#150 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
ZAHVALJUJEMmgogic wrote:12.597 V 27500 3/4 tako pise na liveonsat!Sateljit je Hotbird 13esta ima wrote:zna li neko satelit i frekvenciju ove TV ARM 1
HVALA unaprijed