Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
da se malo ulozilo u juniore....al ...druga se politika vodila,a i ja ispadam budala s ovom pricom.
kako ovo moze proci,ovo sto je proslo,to mi nije jasno,nikakve svetinje nemamo,sve propada...a mi palamudimo samo,ja prvi....odoh glavom u zid opaliti,sramota me
lens williams je isao i zavrsio fakultet tamo negdje 2001/2002 godine. stipendijama su vjerovatno pokrivali plate da ne placaju doprinose. sad bi im mogla drzava i inspekcija uletiti.
Alkos wrote:Izvinjavam se sto upadam...
Kolike su plate kosarkasima Bosne otprilike?? Nacuo sam da Sehovic ima platu od 8.000 € , a VV je imao platu 12.000 €
Zanima me ko to uspije isfinansirati, ostvariti prihode i pokriti troskove, i da li se uzimaju krediti kako bi klub isplatio svoje obaveze!!? Koliki je dug Bosne uopste?!
da ti znas koje su cifre imali igraci u KK Bosna pao bi sa stolice
p.s.ove cifre iz oslobodjenja su jos umanjene
Pa hajde reci nam kolike onda cifre imaju igraci danas, nek se zna?!
Ove cifre koje sam ja naveo cuo sam od jednog mladjeg igraca, tako da ne znam koliko su uopste tacni ovi navodi iz Oslobodjenja...
Bosna je propala definitivno, mislim da je pred gasenjem, jer Bog zna koliki su njeni dugovi i koliki su sve krediti dignuti i sta je sve zalozeno... Kakvi idioti su u klubu, to je strasno! Ceka se da proradi SDA relacija i potpis ugovora sa BHT da bi mogli isplatiti zaostale plate Katastrofa!!
karanana wrote:lens williams je isao i zavrsio fakultet tamo negdje 2001/2002 godine. stipendijama su vjerovatno pokrivali plate da ne placaju doprinose. sad bi im mogla drzava i inspekcija uletiti.
Tacno!
Igraci, strucni stab, menadzeri, ma svi zaposleni u Bosni su jedan period masovno upisivali i zavrsavali DIF (prije roka), Imamovic ih je preko stele upisivao i zavrsavao im ispite... To se oduvijek znalo!
a zamisli kad zlaja sve to poveze
zarko nije odigrao nista specijalno veceras,jer je bio nesto bolestan prethodne dvije sedmice,ali ce biti strasno pojacanje
i do kraja sezone cemo uzeti najmanje 6 tekmi
lolo_lolo wrote:a zamisli kad zlaja sve to poveze
zarko nije odigrao nista specijalno veceras,jer je bio nesto bolestan prethodne dvije sedmice,ali ce biti strasno pojacanje
i do kraja sezone cemo uzeti najmanje 6 tekmi
Sabit Hadzic slobodan,Emir Mutapcic( tri titule sa Albom+dva kupa,bio selektor mladjih repki u Njemackoj)slobodan.Tu su i Avdic koji uvijek moze da pomogne,Abaz kao pomocni trener,Zdravko Radulovic itd.Bosnin kadar koji u ovom momentu nema posla ali eto Dejo Parezanin ce nas vaditi......
žalosno. Nakon sinoćnje utakmice jasno je da je cilj da se ne bude posljednji u NLB kako se ne bi izgubilo pravo nastupa iduče godine, ublehaški, jer ovakva Bosna sigurno neće kroz našu ligu ni zaradit plasman u NLB.