dok se traka ne izlize, valjda cemo je naduratiProS wrote:cuj gasi,repriza ide dje god se moze ubacitmucke zavrsile,pa samo pustili ponovo ispocetka
![]()
Televizija OBN
Moderator: anex
- burekodsira
#126 Re: Televizija OBN
- mrtva kokoš
#127 Re: Televizija OBN
je li jos u 2 sata poslije ponoci ide repriza juventusove utakmice

- The idijot
#128 Re: Televizija OBN
ma vrte cijelu Seriu ASplinter wrote:je li jos u 2 sata poslije ponoci ide repriza juventusove utakmice![]()
-
samo malo
#129 Re: Televizija OBN
Do sada su filmove reprizirali jednom, ali eto primjetih da taj nekakav film "Koliba straha" repriziraju tri noci za redom. Od srijede do petka, mozda ce i veceras.
Mucke su ispucali, redovne epizode, pa su onda poceli sa specijalima, emitovali jedan specijal i prekinuli sa specijalima, i okrenuli se reprizi onih redovnih epizoda.
A Zvijezdama sto se djipaju (a nigdje nijedne zvijezde, osim ako ne misle da su Fedja i Dejana zvijezde, ili da je onaj tragikomicni Dario duhovit pa je zbog toga zvijezda) ce nas daviti do jeseni, sa reprizama repriza. Taman ce u to novi serijal OBN supertalenata, cime ce daviti do nove godine, a mozda i dalje. Do nove godine ce i Kolibu straha reprizirati jedno 30 puta.
Mucke su ispucali, redovne epizode, pa su onda poceli sa specijalima, emitovali jedan specijal i prekinuli sa specijalima, i okrenuli se reprizi onih redovnih epizoda.
A Zvijezdama sto se djipaju (a nigdje nijedne zvijezde, osim ako ne misle da su Fedja i Dejana zvijezde, ili da je onaj tragikomicni Dario duhovit pa je zbog toga zvijezda) ce nas daviti do jeseni, sa reprizama repriza. Taman ce u to novi serijal OBN supertalenata, cime ce daviti do nove godine, a mozda i dalje. Do nove godine ce i Kolibu straha reprizirati jedno 30 puta.
- Alhemicarkaa
#130 Re: Televizija OBN
Cak i PTPC postuje dan zalosti i pusta ozbiljnu muziku a OBN se izivljava sa svojim kicom, modelima i golotinjom
Gdje je taj RAK
-
vodolija.a
#131 Re: Televizija OBN
Ma šta narod zna, svakako je na stranom jeziku, a podiže nas saradnja sa radiom "Kameleon", sve samo radi humanostisamo malo wrote:Titl je ono, Kemix iz Kalesije.treger wrote:Hajd dobro što svi voditelji vode sve emisije
Više mi niš nije čudno kod njih
al večeras gledam mućke i ne mogu da vjerujem
titl pola ne ekavskom pola na ijekavskom
a o gramatičkim greškama da ne govorim
prava pravcata sramota
bože sačuvaj!
Najjace je kad fulaju cijeli smisao recenice, pa bubnu nesto sto nema veze sa onim sto je u filmu ili seriji izgovoreno.
-
ekvivalent
#132 Re: Televizija OBN
i citav dan pustaju zvjezde plesu,hej music,zvjedne plesu,hej musicAlhemicarkaa wrote:![]()
Cak i PTPC postuje dan zalosti i pusta ozbiljnu muziku a OBN se izivljava sa svojim kicom, modelima i golotinjom![]()
Gdje je taj RAK
e pa obn danas se vase televizija zatvara na podrucju koje pokriva moj prijemnik
majku vam hostaplersku
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#133 Re: Televizija OBN
Evo, upravo su im na TV one kurave, idealne djevojke, kako liekvivalent wrote:i citav dan pustaju zvjezde plesu,hej music,zvjedne plesu,hej musicAlhemicarkaa wrote:![]()
Cak i PTPC postuje dan zalosti i pusta ozbiljnu muziku a OBN se izivljava sa svojim kicom, modelima i golotinjom![]()
Gdje je taj RAK
e pa obn danas se vase televizija zatvara na podrucju koje pokriva moj prijemnik
majku vam hostaplersku![]()
U normalnoj državi, gdje ljudi imaju imalo nacionalnog ponosa, ovo bi za jednu televiziju bila smrtna presuda. Ne bi je niko ukinuo, ali bi javnost tako reagovala i svuda bi se o tome pisalo i govorilo, svi bi ih bojkotovali, pa bi se na kraju sami ugasili.
-
skojotovski
#134 Re: Televizija OBN
fasovace oni jopet kaznu!
koliko mogu vidjeti, samo FTV i TVSA imaju otvoreni program.
bruka! BHT dno dna! hayat nekakve djecije lutkarije pusta...
koliko mogu vidjeti, samo FTV i TVSA imaju otvoreni program.
bruka! BHT dno dna! hayat nekakve djecije lutkarije pusta...
- stochar
#135 Re: Televizija OBN
bas evo gledam pregled programa na OBN... opet poslije ide repriza tih treba gdje se slavi i pije sampanjac, veceras big mamma house a slag na tortu je humoristicka serija u 23:10... ne kazem ja sad da treba citav dan nista ne emitovati, ali uvijek ima nekih filmova koji se mogu pustiti, pa i serija, dokumentaraca, reportaza, ali ovaj skoro pa cjelodnecni show program je prilicno degutantan...
mislim da RAK nema nikakvu nadleznost u ovom slucaju, a i da ima jadno je ako nekoj bh. televiziji neko mora pucat' kazne zbog nepostivanja Dana zalosti...
mislim da RAK nema nikakvu nadleznost u ovom slucaju, a i da ima jadno je ako nekoj bh. televiziji neko mora pucat' kazne zbog nepostivanja Dana zalosti...
- stochar
#136 Re: Televizija OBN
TV OBN:
13:35 - OBN Star Models
21:40 - Big Mama House
23:10 Ludi spoj, animirana humoristička serija
RTRS:
16:00 AKTUELNI RAZGOVOR - SREBRENICA
23:15 AKTUELNOSTI- OBILJEŽAVANJE 14. GODIŠNJICE STRADANJA SREBRENIČKIH BOŠNJAKA
nije da idealiziram RTRS, ali to je ipak TV stanica na kojoj je 11. jula '95. ovjavljena vijest da je 'Srebrenica oslobodjena', i emisiju o stradanju su stavili u 323:15... ali, kad oni imaju program koji ispostuje Dan zalosti koji nije zvanicno usvojen u RS (jedino ne znam na sta ce liciti ovo u 16), onda je stvarno dodatna sramota da stanice u FBiH emituju show programe...
13:35 - OBN Star Models
21:40 - Big Mama House
23:10 Ludi spoj, animirana humoristička serija
RTRS:
16:00 AKTUELNI RAZGOVOR - SREBRENICA
23:15 AKTUELNOSTI- OBILJEŽAVANJE 14. GODIŠNJICE STRADANJA SREBRENIČKIH BOŠNJAKA
nije da idealiziram RTRS, ali to je ipak TV stanica na kojoj je 11. jula '95. ovjavljena vijest da je 'Srebrenica oslobodjena', i emisiju o stradanju su stavili u 323:15... ali, kad oni imaju program koji ispostuje Dan zalosti koji nije zvanicno usvojen u RS (jedino ne znam na sta ce liciti ovo u 16), onda je stvarno dodatna sramota da stanice u FBiH emituju show programe...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#137 Re: Televizija OBN
Ja ustadoh jutros upalih tv, vidjeh na obnu neka serija.
Kontam kako ih stid nije...
Halo ba, sta je njima? Oni ce derneciti na dan zalosti?
Ja se nadam da ce se RAK pozabaviti ovim, ako RAK ima nadleznosti prema ovome.
Btw procitah ovdje za PTPC, reko zezate se, kad jok
Pa mi se jos vise povraca od OBN-a
Halo ba, sta je njima? Oni ce derneciti na dan zalosti?
Ja se nadam da ce se RAK pozabaviti ovim, ako RAK ima nadleznosti prema ovome.
Btw procitah ovdje za PTPC, reko zezate se, kad jok
Pa mi se jos vise povraca od OBN-a
- stochar
#138 Re: Televizija OBN
ma, nije problem ni u seriji, ali ako nije humoristicka... ali show program definitivno otpada na Dan zalosti, bez neke posebne rasprave... helem, njima na dusu...
- ladyblue18
#139 Re: Televizija OBN
Upravo to...stochar wrote:ma, nije problem ni u seriji, ali ako nije humoristicka... ali show program definitivno otpada na Dan zalosti, bez neke posebne rasprave... helem, njima na dusu...
- karanana
#140 Re: Televizija OBN
cak i pink pusta neku ozbiljnu glazbu. sumnjam da imaju 2 feeda, jedan za federaciju, jedan za rs. BN i OSM je HS iskljucila tako da ne znam situaciju, kao i satelitski DM.
- ladyblue18
#141 Re: Televizija OBN
Pink od kada postoji na prostoru BiH uvijek ispostuje danasnji dan, 24 sata.karanana wrote:cak i pink pusta neku ozbiljnu glazbu. sumnjam da imaju 2 feeda, jedan za federaciju, jedan za rs. BN i OSM je HS iskljucila tako da ne znam situaciju, kao i satelitski DM.
Elob nije iskljucio nista, bar na digitalnoj.
- stochar
#142 Re: Televizija OBN
Pregledat' Big Mamma House, pa u Tabu:ladyblue18 wrote:Pink od kada postoji na prostoru BiH uvijek ispostuje danasnji dan, 24 sata.karanana wrote:cak i pink pusta neku ozbiljnu glazbu. sumnjam da imaju 2 feeda, jedan za federaciju, jedan za rs. BN i OSM je HS iskljucila tako da ne znam situaciju, kao i satelitski DM.
Elob nije iskljucio nista, bar na digitalnoj.

iz najave:
Ostavite sve svoje brige,stresove i probleme kuci i dodite u Club Tabu da zaboravite na sve i da se zabavimo kao nikada.
Za muziku i atmosferu zaduzen je vec poznati i provjereni DJ MuratJay !
Ocekujemo Vas usubotu 11.jula u Tabu Club & Lounge, odlicno opremljenom klubu u samom centru grada sa još boljom ekipom
- ladyblue18
#143 Re: Televizija OBN
Jel se to ti nesto cudis?
Ko hoce, bujrum brate. Ja znam da necu. Danas se ne izlazi i ne hoda po kafama i ne derneci. Bar ja ne.
No, to nema veze sa temom.
Ko hoce, bujrum brate. Ja znam da necu. Danas se ne izlazi i ne hoda po kafama i ne derneci. Bar ja ne.
No, to nema veze sa temom.
- alen_zenica
#144 Re: Televizija OBN
Kreteni, treba im zabraniti rad.
- rado_vidjen
#145 Re: Televizija OBN
debili
OBN ima novi projekat, traze se bosanski gotovčevi. svi parovi zeljni javne promocije mogu se javiti onoj stuhi, dejani roluljas
ovu tv. treba podhitno zabraniti, zbog promovisanja turbo kiča i razvijanja degenericnog drustva
jos im samo fali bosanska verzija jerry springera
hraaaaak pljuc
OBN ima novi projekat, traze se bosanski gotovčevi. svi parovi zeljni javne promocije mogu se javiti onoj stuhi, dejani roluljas
ovu tv. treba podhitno zabraniti, zbog promovisanja turbo kiča i razvijanja degenericnog drustva
hraaaaak pljuc
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#146 Re: Televizija OBN
Nemoj im davati ideje, možda i oni čitaju ovorado_vidjen wrote:debili
hraaaaak pljuc
- al_akhisari
#147 Re: Televizija OBN
Evo se trudim smisliti dovoljno groznu i ruznu rijec, kojom bih, barem djelimicno opisao obn kao tv i ovaj nazovi njihov program, kojim nam svakodnevno siluju razum ( doduse nisu jedini, ali...vise od drugih sigurno ). Ipak, ovo njihovo ponasanje na danasnji dan je preslo sve granice....
ODRON...
ODRON...
- campa_xxx
#148 Re: Televizija OBN

Dok se citaju imena stradalih, pogledajte sta kod njih ide....
SRAMOTA ZA OBN !!!
Saljite im mailove .....
[email protected]
-
dezurni_ucenik
#149 Re: Televizija OBN
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:28, edited 1 time in total.
- The idijot
#150 Re: Televizija OBN
ma kretenska televizija ....jos ubacili opet one stuhe u program po 12031436546 put
.....
sramota velika
sramota velika