Ono takmičenje ggdje Chelsea dođe do polufinala sa 400.000 miliona budžeta i nikad jačim timom.sinus wrote:Samo nije mi nešto jasnoJe li ovo liga prvaka ili kvalifikacije za ligu prvaka
![]()
Celtic - Arsenal 2:0
Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dr.Belajsuz
#126 Re: Arsenal F.C.
- sinus
#127 Re: Arsenal F.C.
Nisam znao da u kvalifikacijama za Ligu Prvaka ima i polufinaleDr.Belajsuz wrote:Ono takmičenje ggdje Chelsea dođe do polufinala sa 400.000 miliona budžeta i nikad jačim timom.sinus wrote:Samo nije mi nešto jasnoJe li ovo liga prvaka ili kvalifikacije za ligu prvaka
![]()
Celtic - Arsenal 2:0
-
cikular
#128 Re: Arsenal F.C.
Nisam ni ja znao da u Kaknju ima struje i pitke vode, kamo li interneta.
-
shadow
#129 Re: Arsenal F.C.
Tvrda tekma, nije Celtic los ali Arsenal igra koliko im treba, laganini pletu mrezu. Cini mi se da su tek u trecoj od sest brzina
Prognoza 0:2
-
shadow
#130 Re: Arsenal F.C.
evo prvog
, 0:1, malo srece, odbijena lopta nakon Fabregasovog udarca, Gallas strijelac.
- Rauber
#131 Re: Arsenal F.C.
Dosadna tekma
Ali hajde...
Last edited by Rauber on 18/08/2009 22:41, edited 1 time in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#132 Re: Arsenal F.C.
0:2
Arsenal odlicno igra, ako je Celtic neko mjerilo ..
Arsenal odlicno igra, ako je Celtic neko mjerilo ..
-
shadow
#133 Re: Arsenal F.C.
Pa jbg, ako Everton i Celtic nisu mjerilo onda ce to biti United za par dana
.
Dosadna tekma u pm. Naravno drago mi je da Arsenal pobjedio(rekoh ja da ce biti 0:2
) ali prvih 15-20 minuta su nagovjestavale malo bolju tekmu, barem od strane Celtica. Razlika u kvaliteti je vise nego ocigledna. Arsenal kontrolisao sredinu, igrali koliko im je trebalo. Najjace Arsenalovo pojacanje ovog ljeta (uz povratak povrijedjenih) je odlazak krakonje u City
, nema vise preskakanja sredine i nabijanja lopte prema njemu, sad je opet u modi Arsenalov sitan vez, dosta pasova, ono po cemu je Arsenal i bio prepoznatljiv do prosle sezone. Fabregas, RVP i Arshavin se vec odlicno kontaju, cekamo povratak Rosickog i onda ce biti shiz. Samo da ne bude povreda, ovo izgleda odlicno 
Dosadna tekma u pm. Naravno drago mi je da Arsenal pobjedio(rekoh ja da ce biti 0:2
- sinus
#135 Re: Arsenal F.C.
E cikcanhidrancikularu duhovit si nema štacikular wrote:Nisam ni ja znao da u Kaknju ima struje i pitke vode, kamo li interneta.
- belafonte
#136 Re: Arsenal F.C.
Sto ne okrenu na BHT da vidis rapsodiju u plavom, da ti dah zastaneRauber wrote:Dosadna tekmaAli hajde...
A cestitke Arsenalu, jednostavno nije LP ista bez njih, valjda ce nas potrefit laksi zrijeb nego prosle godine pa da vas dobijemo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#137 Re: Arsenal F.C.
Gledao sam Arsenal ove prve dvije utakmice, onu lige i ovu, i moram priznati da je ono ljepota za gledati, sve je tako uiograno, ludnica jedna, dok se jos malo zahuktaju, bice jos Evertona... Ako ih zaobidju povrede, mogli bi puno ove sezone
-
cikular
#138 Re: Arsenal F.C.
Nista.
Promijenio sam misljenje.
Ne treba mijenjati sastav koji pobjeduje, tako da cemo danas najvjerovatnije gledati slj. sastav.
----------------Almunia--------------------
Sagna---Gallas----Vermalaelen---Clichy
------------------Song----------------------
------------Fabregas--------Denilson-----
Bendtner---------------------Arshavin----
-------------------RvP----------------------
Nakon toga s moze eksperimentisati protiv Celtica.
Wenger je najavio moguce pojacanje na poziciji defanzivnog veznog.
Istina da Song igra dosta dobro, ali nemamo alternativa na toj poziciji, tako da se Song ne trudi da bude
sto bolji.
Ova me je vijest, moram priznati, obradovala.
Koga li ce dovesti?Mozda Velosa ili Matuidija?
Steta za Palaciosa.Wenger je trebao sa Wiganom dogovoriti neku first option klauzulu ili minimal release klauzulu
kad je Bruceu preporucio ovog igraca.
Ovako dzaba truhne u T.......
In Wenger we trust!
Come on Arsenal!
Promijenio sam misljenje.
Ne treba mijenjati sastav koji pobjeduje, tako da cemo danas najvjerovatnije gledati slj. sastav.
----------------Almunia--------------------
Sagna---Gallas----Vermalaelen---Clichy
------------------Song----------------------
------------Fabregas--------Denilson-----
Bendtner---------------------Arshavin----
-------------------RvP----------------------
Nakon toga s moze eksperimentisati protiv Celtica.
Wenger je najavio moguce pojacanje na poziciji defanzivnog veznog.
Istina da Song igra dosta dobro, ali nemamo alternativa na toj poziciji, tako da se Song ne trudi da bude
sto bolji.
Ova me je vijest, moram priznati, obradovala.
Koga li ce dovesti?Mozda Velosa ili Matuidija?
Steta za Palaciosa.Wenger je trebao sa Wiganom dogovoriti neku first option klauzulu ili minimal release klauzulu
kad je Bruceu preporucio ovog igraca.
Ovako dzaba truhne u T.......
In Wenger we trust!
Come on Arsenal!
- mrtva kokoš
#139 Re: Arsenal F.C.
cikcanga gdje je dvostruki strijelac u sastavu

- Eweleen
#140 Re: Arsenal F.C.
arsenal igra prelijepo
-
nikad_izvini
#141 Re: Arsenal F.C.
Begović ušao u igru u 75 minuti. Jedna zapažena intervencija do sada
PS Arsenal odličan ako uzmemo u obzir da im Fale Sagna, Clishy, Nasri, Rosicki........
Sad je dobro izletio
PS Arsenal odličan ako uzmemo u obzir da im Fale Sagna, Clishy, Nasri, Rosicki........
Sad je dobro izletio
-
cikular
#142 Re: Arsenal F.C.
Sve u svemu solidno, iako je bilo par losih defanzivnih intervencija.
Almunia li Almunia?
Nadamo se da Fabregas nije zadobio tezu ozljedu.
Nek se odmara do gostovanja kod Utd.-a.
Next!
Come on Arsenal!
Almunia li Almunia?
Nadamo se da Fabregas nije zadobio tezu ozljedu.
Nek se odmara do gostovanja kod Utd.-a.
Next!
Come on Arsenal!
- seda
#143 Re: Arsenal F.C.
i naravno kad za jedno 5 godina taj djecak iz afrike postane milioner....postane poznat u svijetu i trazen fudbaler...zahvaljuje vengeru do neba sto ga je "iscupao" iz siromastinje i dao mu priliku.......Splinter wrote:arsenal il ti ga trgovci robljem,pokupuju djecake iz afrike koji bi igrali za koru hljeba..onome wengeru treba oduzeti licencu trenera i strpati ga u gumeni zatvor,taj je covjek toliko poguban za fudbal.u onome klubu jedino vrijedi fabregas ali ni on nije njihov zna se ci je DNK u njemu,Laporta je to nedavno sam rekao.uskoro Fabregas u Barcu prelazi i onda ce se boriti za ulazak u euro ligu a sve ostalo je ravno snu...
- MaToUkOu
#144 Re: Arsenal F.C.
Arsenal gotivim još od doba Adamsa, Dixona, Wrighta, Seamana...i ostalih velikana. 
Kako se ono kaže ''po jutru se dan poznaje'' i po tome ovaj start sezone dosta obećava za topnike!
Po igračkom kadru možda i nisu najjači na otoku ali po igri koju demonstriraju i koju godinama gaji Arsène Wenger mislim da mogu dogurati daleko...
Očekujem makar jedan trofej ove sezone: Champions league ili Premier league, pa makar i F.A. cup ili League cup...

Kako se ono kaže ''po jutru se dan poznaje'' i po tome ovaj start sezone dosta obećava za topnike!
Po igračkom kadru možda i nisu najjači na otoku ali po igri koju demonstriraju i koju godinama gaji Arsène Wenger mislim da mogu dogurati daleko...
Očekujem makar jedan trofej ove sezone: Champions league ili Premier league, pa makar i F.A. cup ili League cup...

-
cikular
#145 Re: Arsenal F.C.
Ovo je iz goal.com odabira tima kola.

Idol!Defence
Emmanuel Eboue (Arsenal)
My favourite Arsenal player, I make no lies. But largely because it is rumoured he enjoys dressing up as a tiger, turning up to training early, and trying to give his team-mates a morning scare. Portsmouth were in for a fright this time as the Ivorian was strong at the back, and at the front. He also apparently wears the same tiger-suit at evening parties, even if fancy dress wasn't specified.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#146 Re: Arsenal F.C.
ih, tebi goal.com kao vjerodostojan...cikular wrote:Ovo je iz goal.com odabira tima kola.
Idol!Defence
Emmanuel Eboue (Arsenal)
My favourite Arsenal player, I make no lies. But largely because it is rumoured he enjoys dressing up as a tiger, turning up to training early, and trying to give his team-mates a morning scare. Portsmouth were in for a fright this time as the Ivorian was strong at the back, and at the front. He also apparently wears the same tiger-suit at evening parties, even if fancy dress wasn't specified.
Sto se tice Arsenala, igre, trenera, igraca... kapa do poda... ljudi stvarno igraju fudbal
-
cikular
#148 Re: Arsenal F.C.
Platini, jebem te u usta!
Nas si nasao kaznjavat, govno jedno!
Necemo dozvoliti da se nas igrac naziva lazovom, makar to znacilo istupanje iz ovog kvazitakmicenja.
Eduardo, uz tebe smo!
Svaka cast nasem Wengeru, sto ovako stiti nase igrace.
In Wenger we trust!
Come on Arsenal!
Necemo dozvoliti da se nas igrac naziva lazovom, makar to znacilo istupanje iz ovog kvazitakmicenja.
Eduardo, uz tebe smo!
In Wenger we trust!
Come on Arsenal!
- sinus
#149 Re: Arsenal F.C.
Neprocjenjivocikular wrote:Platini, jebem te u usta!
Eduardo, uz tebe smo!
In Wenger we trust!
Come on Arsenal!