čuveni vodoskok

ne ližite beton

još samo čekam dan kad će opet u TAS-u početi proizvodnja automobila na kojima će pisati: NE GAZITE LJUDE!!!
EDIT: evo slike su sada kako treba

Ma kakav Junior Jack, vecina ovih sto su komentare ostavili ovdje veze nemaju ko je on... Vogosca je njima zakletva, kad je Tiesto bio pola ih nikad nije culo za njeg, a o JJ i da ne pricam...tatjanamster wrote:Man'te se VogoćnaskIJEH dana, evo nam Junior Jack u Domu Mladih 10. jula!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To su oni sto plate da bi nastupilialica.k wrote:update: evo vriste erogene zone.
nemoj me prepadati.samo malo wrote:To sad zavrsavaju vogoscanski dani ali cujem da pocetkom jula pocinje manifestacija Ljeto u Josanici, pa onda zatim u avgustu valjda ide Festival izvorne muzike Vogosca 2009. na otvorenoj sceni.
Bas vam zavidim, cijelo ljeto dernek.
Da, sad ce vogoscanske ljetne noci, pa krajem jula festival izvorne muzike, pa onda u susret ramazanu .... U Vogosci pravo veseloalica.k wrote:nemoj me prepadati.samo malo wrote:To sad zavrsavaju vogoscanski dani ali cujem da pocetkom jula pocinje manifestacija Ljeto u Josanici, pa onda zatim u avgustu valjda ide Festival izvorne muzike Vogosca 2009. na otvorenoj sceni.
Bas vam zavidim, cijelo ljeto dernek.
samo malo wrote:Nedostaje nam fakat nesto zabavnog tipa, neki festival narodne muzike Dok Miljacka tece, pa recimo Zlatna sargija, pa eto ti Centralni dani u Centru, a i Miljacka kao Miljacka je zapostavljena, neki rafting uz opcenarodno veselje, ko se ne nasuka do Vrbanja mosta, pobjednik. Start na Skenderiji.
Chmoljo wrote:evo slika![]()
čuveni vodoskok![]()
ne ližite beton![]()
još samo čekam dan kad će opet u TAS-u početi proizvodnja automobila na kojima će pisati: NE GAZITE LJUDE!!!
EDIT: evo slike su sada kako treba![]()
zonbirile wrote:taj BBI je baš na evropskom nivou,na engleskom napisali da turisti ne piju vodu-ingeniozno.
pusti ti vasar nego reci ti nama hoce li biti sta od tog ispita jesi li se uspjela spremiti?alica.k wrote:veceras se zavrsava, ja se samo nadam da nece biti zatvaranje ko i prosle godine kad sam se istraumirala da se opet pocelo pucati.
ispiti bili, prosli, rijeseno sve, vidjecemo.Jedan001 wrote:pusti ti vasar nego reci ti nama hoce li biti sta od tog ispita jesi li se uspjela spremiti?alica.k wrote:veceras se zavrsava, ja se samo nadam da nece biti zatvaranje ko i prosle godine kad sam se istraumirala da se opet pocelo pucati.
----------------------------------tatjanamster wrote:zonbirile wrote:taj BBI je baš na evropskom nivou,na engleskom napisali da turisti ne piju vodu-ingeniozno.
koliko god da vam se čini nevjerovatno i smiješno,
ovo ima logike, ne znaš kakvih sve ljudi ima..