Ko te persira? Kad kažem "vi" mislim na tebe i @Grof-a, zaposlenike HT-a. I ja sam zadovoljni korisnik BH Mobile mreže, pa ipak ti mogu pronaći dosta negativnih stvari kod tog operatera, ali za takvo nešto ćeš otvoriti topic BH Mobile All About, pa ćemo to tamo raspraviti. Ovdje govorimo isključivo o HT ERONET-u, pa ćemo se na njih i fokusirati, jel' tako? Tako je.LTE wrote:@escobar: Šta me persiraš stalno. Pa nisam ja pripadnik nekog klana pa da stalno VI OVO VI ONO. Boli mene briga za HT Eronet i za mtel i bht. Samo hoću reći da ima i zadovoljnih korisnika koji su realisti, a ne da se frustriram kao neki jel mi nešto marku gore i dole. Ti si toliko opalio po Eronetu kao da su ti selo zapalili.
Jeste, istina je da je Eronet bio agilniji kada je bio privatna firma isto kao i sad mtel, što je i normalno jer nisu padali pod zakon o javnim nabavkama.
Pa kada je Eronet bio privatan, bilo je većeg rušenja cijena kod nas nego kada je sad mtel se privatizirao (o BHT da i ne pričam jer se ne uklapa apsolutno u poentu priče).
I sam sam bio na BHTu dok mi nije nešto trebalo. I kad onda upoznaš lokalne šerife koji upravljaju određenim poslovnicama, poželiš preći i na islandsku mrežu samo da te niko ne zejebaje. Tada je Eronet bio super i to je to. Od kako je Eronet postao HT, meni je mreža i dalje kvalitetna kao i prije.
Ne, nisam ja frustriran, samo govorim ono što je jasno kao dan, a što smo već rezimirali na ovom topicu.
Jeste, istina je da je, dok je bio ERONET, bio deset puta bolji od sadašnjeg sa prefiksom HT, ali to mene ne zanima. Mene zanimaju usluge i cijene koje mi nudi moj operater, a ako me počne za****vati onda imam pravo da govorim o tome, a to mi nećete uskratiti ni ti ni tvoj haver Grof.
PS: Hajde mi sad objasni, kakvo je to sniženje cijena na HT-u ako ja moram iskeširati 10 KM za aktivaciju novih tarifa?