Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Moderator: Benq
- plejka2
-
kone
#127 Re: gdje kupiti mobitel u sarajevu
Jako fina reklama,ali na ovoj stranici nema uopste cijena telefona,nema recimo informacije da li se moze kupiti na rate recimo telefon,kakva je garancija itd...Odlicno uradjena stranica,ali nema ono glavno sto ljude interesuje..Svi mi mozemo naci slike telefona na netu i gledati......Kemal8 wrote:Definitivno ENTER DIGITAL (Bascarsija) radnja gdje nikada nisam imao problema i gdje dugo godina kupujem i mijenjam mobitele i ja i moja porodica, prijatelji.
Posebno je dobro sto mozes rahat obaviti zamjenu staro za novo i tako uz doplatu uvijek pratiti tehnologiju i koristiti nesto najnovije.
Serviser im je neki profesor, koji pravo zna radit svoj posao, za kojeg sam kasnije saznao da je magistar na PMF-u.
Mislim da im je web http://www.enter-digital.com
Sto se ljubaznosti i profesionalnosti tiče, moci su pravo ok.
- ranger
#128 Re: gdje kupiti mobitel u sarajevu
sta ima staro za novo... ja svojevremeno davao Nokiu 6230i za nov K800i, i lik trazio jos 400KM doplate...kone wrote:Jako fina reklama,ali na ovoj stranici nema uopste cijena telefona,nema recimo informacije da li se moze kupiti na rate recimo telefon,kakva je garancija itd...Odlicno uradjena stranica,ali nema ono glavno sto ljude interesuje..Svi mi mozemo naci slike telefona na netu i gledati......Kemal8 wrote:Definitivno ENTER DIGITAL (Bascarsija) radnja gdje nikada nisam imao problema i gdje dugo godina kupujem i mijenjam mobitele i ja i moja porodica, prijatelji.
Posebno je dobro sto mozes rahat obaviti zamjenu staro za novo i tako uz doplatu uvijek pratiti tehnologiju i koristiti nesto najnovije.
Serviser im je neki profesor, koji pravo zna radit svoj posao, za kojeg sam kasnije saznao da je magistar na PMF-u.
Mislim da im je web http://www.enter-digital.com
Sto se ljubaznosti i profesionalnosti tiče, moci su pravo ok.
BTW ja za 10 dana kupim K800i za 400KM a nokiu prodam za 170KM...
-
kone
#129 Re: gdje kupiti mobitel u sarajevu
Pa dobro mora malo
ipak treba malo opaliti koju dzabnu reklamu....Nije dzabe vlasnik prodavnice..Zna on sta zeli,samo je sad do moderacije...
ipak treba malo opaliti koju dzabnu reklamu....Nije dzabe vlasnik prodavnice..Zna on sta zeli,samo je sad do moderacije...
- kokuz_sa
#130 Re: gdje kupiti mobitel u sarajevu
ja kupio u imamexu mob bio oko 450KM..radio nekih 4god normala sve i meni ispadne i pokvari se..nosio ga u imamexov servis (nisu ljubazni vala a ni neki majstori)uglavnom taj mob se ne moze naprqavit vise8bio kod 4-5 majstora niko mu kvar ne zna)
drugi mob bio oko 550KM kupim ima 2 god u onoj radnji do bezistana(pored trafike odmah) evo i dan danas njega nosam i zadovoljan sam..
drugi mob bio oko 550KM kupim ima 2 god u onoj radnji do bezistana(pored trafike odmah) evo i dan danas njega nosam i zadovoljan sam..
-
febo_acm
#131 Re: gdje kupiti mobitel u sarajevu
Ista stvar kod mene bila za mob, nosio ga na 10 mjesta i ništa. Onda sasvim sučajno odnesem mobitel gore preko puta Begove džamije, ima jedna mala radnjica, i lik ga popravi za pola sata. Ako nisi nosio tu, probaj. Isto tako jaranu se prije 2 mjeseca pokvari Nokia 6600i i nakon 5-6 "ovlaštenih" servisa, ništa. Kada smo odnijeli mobitel gore, u roku od 12h je proradio.
-
udrch
#132 Re: gdje kupiti mobitel u sarajevu
Ja bio u istoj radnji prije mjesec, htio kupiti mobitel, nokia..pitam ga kolika je garancija, a on meni da je garancija godinu dana i da podrazumjeva samo Software..kad sam se ja nasmijao na to i popustio mobitel, a novčanik vratio u džep, jedno deset minuta me je ubjeđivao da se garancija na hardware ne daje jer on ne zna dali ću ja razbiti mobitel i sl..ovo mi se isto ponovilo u Imamexu..kokuz_sa wrote:ja kupio u imamexu mob bio oko 450KM..radio nekih 4god normala sve i meni ispadne i pokvari se..nosio ga u imamexov servis (nisu ljubazni vala a ni neki majstori)uglavnom taj mob se ne moze naprqavit vise8bio kod 4-5 majstora niko mu kvar ne zna)
Jel fakat neko popuši ovu foru o garanciji na Software? - pa oni to i ionako dekodiraju i krekuju, pa to još prave budalom da ti daju garanciju na krekovani Software..
-
AmoK
#133 Re: gdje kupiti mobitel u sarajevu
Hahahah krekovani softvare na mobitel OMG ! što me nasmija...udrch wrote:Ja bio u istoj radnji prije mjesec, htio kupiti mobitel, nokia..pitam ga kolika je garancija, a on meni da je garancija godinu dana i da podrazumjeva samo Software..kad sam se ja nasmijao na to i popustio mobitel, a novčanik vratio u džep, jedno deset minuta me je ubjeđivao da se garancija na hardware ne daje jer on ne zna dali ću ja razbiti mobitel i sl..ovo mi se isto ponovilo u Imamexu..kokuz_sa wrote:ja kupio u imamexu mob bio oko 450KM..radio nekih 4god normala sve i meni ispadne i pokvari se..nosio ga u imamexov servis (nisu ljubazni vala a ni neki majstori)uglavnom taj mob se ne moze naprqavit vise8bio kod 4-5 majstora niko mu kvar ne zna)
Jel fakat neko popuši ovu foru o garanciji na Software? - pa oni to i ionako dekodiraju i krekuju, pa to još prave budalom da ti daju garanciju na krekovani Software..
- mayab
#134 Re: gdje kupiti mobitel u sarajevu
A sta je sa fontele.ba, ima li neko kakvih iskustava s njima?
-
tap3ah75
#135 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
A je li MobilMedia OK???
Kontam kod njih uzeti.
Kontam kod njih uzeti.
-
tap3ah75
#136 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Rekoh, kakva su iskustva s MobilMediom??? 
- mrtva kokoš
- Komšinica
#138 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
U dilemi sam koji mobitel kupiti - Nokiu E72 ili LG GC900 Viewty Smart, pa me zanima da li neko ima jedan od ovih mobitela i kakvo je Vaše iskustvo?
- hakazvaka
#139 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Nokia, po mom misljenju, puno boljaKomšinica wrote:U dilemi sam koji mobitel kupiti - Nokiu E72 ili LG GC900 Viewty Smart, pa me zanima da li neko ima jedan od ovih mobitela i kakvo je Vaše iskustvo?
Neko vrlo kratko iskustvo sa E72 je bilo fenomenalno
-
Madrid
#140 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ze mobile me licno nije odusevio pa sam ih preskocio, na marketu okacili sve moguce mobitele, sutradan odem tamo, imaju 4-5 uređaja ukupno, a da su jeftini jesu, sam pitanje je kakva je to roba...
Ipak mi je za galaxy s bilo draze iskesirat nesto vise novca i imat duplo vecu garanciju, nego kod njih ici na rizik...
Ipak mi je za galaxy s bilo draze iskesirat nesto vise novca i imat duplo vecu garanciju, nego kod njih ici na rizik...
- because_of_you
#141 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Prije 2 godine kupila kod nekog tipa iz oglasa, bio povoljniji otprilike za 50 km od ostalih. Možda negdje imam i broj, sjećam se da je vozio Golf V, to znam jer mi je donio mobitel na adresu
Sve je bilo savršeno, a mene briga što piše O2 i što nemam ex Yu jezike

- respo
#142 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
ako je crni golf taj je katastrofa
jednom imao lose iskustvo s njim i nikad vise
takodje jedan koji je vozio pezo 307
dao mi slusalice uz mobitel koje uopste ne idu uz njega od te dvojice NIKAD VISE
opet to je moje iskustvo
jednom imao lose iskustvo s njim i nikad vise
takodje jedan koji je vozio pezo 307
dao mi slusalice uz mobitel koje uopste ne idu uz njega od te dvojice NIKAD VISE
opet to je moje iskustvo
- because_of_you
#143 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Nije ti bilo nafake od njega

- plejka2
#144 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Deraci kratko i jasnotap3ah75 wrote:Rekoh, kakva su iskustva s MobilMediom???
Za mene je paco
Nikad mi se nije desilo da ne valja mobitel kad uzmem od njega
- mayab
#145 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Sta je sa fontele.ba, imaju radnju na čaršiji i u velikom Merkatoru?
Iskustva, cijene, garancije...???
Iskustva, cijene, garancije...???
- respo
#146 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
nisam jedini koji je imaosumayya wrote:Nije ti bilo nafake od njega![]()
nego ti imala neke nafake pa jedinoj zapalo ok
sta je sa onom novom radnjom u ferhadiji cini mi se da jos nije otvorena alli sam vidio nazive nokia se iphone itd na zidu pa jeli neko zna nesto ko je sta je jeli ko povjerljiv itd
- O'zone
- Globalni moderator
#147 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ima i ona mala radnja kod ulaza u Bezistan ja sam tu svojoj dragoj uzeo 5800 XM i da kucnem u drvo sve je OK a bio sam i zadovoljan tipom koji radi gore.
- Komšinica
#148 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
U pravu si, i ja sam skontala da je Nokia bolja, tako da sam se odlučila.hakazvaka wrote:Nokia, po mom misljenju, puno boljaKomšinica wrote:U dilemi sam koji mobitel kupiti - Nokiu E72 ili LG GC900 Viewty Smart, pa me zanima da li neko ima jedan od ovih mobitela i kakvo je Vaše iskustvo?
Neko vrlo kratko iskustvo sa E72 je bilo fenomenalno(i mrzim Nokiu iz dna duse, ali ako bih ikada uzimao njihov neki telefon, to bi bio bas taj
)
Hvala ti.
A ja sam ovaj mobitel koji sada koristim kupila kod čovjeka koji ima štand na pijaci Grbavica, Meša se zove ja mislim, i uzela sam po preporuci drugih koji su isto bili zadovoljni telefonima kupljenim kod njega. Uzela sam novi mobitel, a cijena mu je bila sigurno za nekih 50-100 KM jeftinija nego kod drugih, a telefon me odlično služi evo već nekih 8-9 mjeseci.
- Phosphorus
#149 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
.. greska 
- bic
#150 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Koliko kosta i gdje najjeftiniji nov mobitel u Sarajevu(poklon sedmogodisnjem klincu).