zaboravio si peppom protiv drogesistem wrote:predlazem da se skupe raja podijeljena u pro i kontra grupe i da odrze mirne, dostojanstvene proteste pred bbi. za tu prigodu prilazem i novog zubu:
i poslije pepe pepa !
dosta! je bilo, vratite pepu
sta ste se pepali, nece vam nista
pepa i vucko - mrs u banja luku !![]()
pepa - tajno oruzje vanjskog neprijatelja
u svojoj zemlji, u svom trznom centru
Peppa uzburkala situaciju!
-
opet ja
#126 Re: Peppa uzburkala situaciju!
- sistem
#127 Re: Peppa uzburkala situaciju!
ta je afirmativna za pepu, znaci ide roza smajo 

- exliberal
#128 Re: Peppa uzburkala situaciju!
e moj stocar...sto ti je to trebalo...bit ces upokojen ko peppa... 
- stochar
#129 Re: Peppa uzburkala situaciju!
?exliberal wrote:e moj stocar...sto ti je to trebalo...bit ces upokojen ko peppa...
- amrica
#130 Re: Peppa uzburkala situaciju!
Ima li ko sliku Peppinu, da je vidimo... Pravu igracku iz bbi-a
Da pravimo biznis, scampamo majice, sa motom: svi smo mi peppa ... itd po zeljama
offtopic:
bbi ce propasti, mozda ne brzo, ali to je bilo jasno poslije 5 dana, bila sam par puta u bbi-u jer sam nesto trazila, od podruma do tavana, niko nista nije kuppovao, a tek radnja sa cipama od milju km-ova
uvijek puna "musterija" sto se valjaju od sege i 4-5 prodavacica sto nista ne rade, cumuraju u cosku.... a radnja nema 15m2.
Tako da prica o peppi dodje kao narucena za opravdanje ekonomskog kraha i totalno pogresnog ulaganja. A morebitno i pranja para...
Da pravimo biznis, scampamo majice, sa motom: svi smo mi peppa ... itd po zeljama
offtopic:
bbi ce propasti, mozda ne brzo, ali to je bilo jasno poslije 5 dana, bila sam par puta u bbi-u jer sam nesto trazila, od podruma do tavana, niko nista nije kuppovao, a tek radnja sa cipama od milju km-ova
Tako da prica o peppi dodje kao narucena za opravdanje ekonomskog kraha i totalno pogresnog ulaganja. A morebitno i pranja para...
- stochar
#131 Re: Peppa uzburkala situaciju!
nije valjda dotle doslo?amrica wrote:Ima li ko sliku Peppinu, da je vidimo... Pravu igracku iz bbi-a
Da pravimo biznis, scampamo majice, sa motom: svi smo mi peppa ... itd po zeljama![]()
offtopic:
bbi ce propasti, mozda ne brzo, ali to je bilo jasno poslije 5 dana, bila sam par puta u bbi-u jer sam nesto trazila, od podruma do tavana, niko nista nije kuppovao, a tek radnja sa cipama od milju km-ova![]()
![]()
uvijek puna "musterija" sto se valjaju od sege i 4-5 prodavacica sto nista ne rade, cumuraju u cosku.... a radnja nema 15m2.
- Jimmy_The_Saint
#132 Re: Peppa uzburkala situaciju!
Neće propas't. Sve Imelde novoukomponirane elite s Ciglana i od drugdje jedva čekaju ostaviti milju za pele, samo lakapo.
Off topic... Kao poznavalac glavnih tržnih centara u Istočnom Sarajevu, odgovorno tvrdim da je izbor krmetine u Federalnom SA bolji. Kome, kako, zašto, tek neporecivo jest.
Off topic... Kao poznavalac glavnih tržnih centara u Istočnom Sarajevu, odgovorno tvrdim da je izbor krmetine u Federalnom SA bolji. Kome, kako, zašto, tek neporecivo jest.
- amrica
#133 Re: Peppa uzburkala situaciju!
Jimmy_The_Saint wrote:Neće propas't. Sve Imelde novoukomponirane elite s Ciglana i od drugdje jedva čekaju ostaviti milju za pele, samo lakapo.
Sad su imelde iz nahoreva, sa nisica i slicnih ruralnih lokacija, i one ostavljaju tisuce ojra za cipe po parizima, londonima, rimovima itd... dje ce one u saraj'vu kupovat'?
- Jimmy_The_Saint
#134 Re: Peppa uzburkala situaciju!
Iz tvog posta mogu iščitati samo da ti je žao što je opala potražnja za Imeldama sa Širokače, Toke, Džeke, Vratnika i Bistrika, pa ti je izgleda pao u vodu plan da i ti kupuješ pele od milju?
Ali za utjehu si urbana, dočim Nedžadovica recimo, nije?
Vidjet ćemo. BBI će prodavati dok imadne ikom. Pa kom opanci, kom odojci.
Ali za utjehu si urbana, dočim Nedžadovica recimo, nije?
Vidjet ćemo. BBI će prodavati dok imadne ikom. Pa kom opanci, kom odojci.
- stochar
#135 Re: Peppa uzburkala situaciju!
eh, evo jos jedna ekskluziva za svjetske medije: prema zemlji ide asteroid! spasavaj se ko moze!
- Jimmy_The_Saint
#136 Re: Peppa uzburkala situaciju!
Asteroid PeppsXMW3189.... 
- exliberal
#137 Re: Peppa uzburkala situaciju!
stochar wrote:?exliberal wrote:e moj stocar...sto ti je to trebalo...bit ces upokojen ko peppa...
ma zajebavam se ........rekoh posto su te proglasili izdajnikom...
- Arc_Angel
#138 Re: Peppa uzburkala situaciju!
nedamo mi stochara sta vam je, taman da je najveci izdajnik na svijetu
on je sa-x forumas,
we leave no man behind
P.S.
ma sa-x je prejak nego ima li ista od tih majci sarajevo-x mislim da ce ovoga ljeta da budu inn
on je sa-x forumas,
we leave no man behind
P.S.
ma sa-x je prejak nego ima li ista od tih majci sarajevo-x mislim da ce ovoga ljeta da budu inn
-
Silkwood
#139 Re: Peppa uzburkala situaciju!
A koje će se igračke moći kupiti u Sarajevu?
Plišani talibani?
Da li sunnitska djeca u sarajevskim vrtićima (kojih vodi ona spodoba Harzija) slušaju bajke o "Vuku i 3 praščića"?
Da li praščići mogu biti pozitivan lik tamo gdje je šerijat?
Sarajevo će prestić Gluhu Bukovicu, ako ovako nastavi.
Plišani talibani?
Da li sunnitska djeca u sarajevskim vrtićima (kojih vodi ona spodoba Harzija) slušaju bajke o "Vuku i 3 praščića"?
- HAVANA
#140 Re: Peppa uzburkala situaciju!
[quote="Silkwood"]A koje će se igračke moći kupiti u Sarajevu?
Plišani talibani?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nemoj se samo ti brinuti za sarajevo.
Imaš ti dovoljno materijala kod svojih budala ali nešto ne vidim da ih kritikuješ za razliku od dosta sarajlija koje napadaju sve što je loše na bilo kojoj strani.
Plišani talibani?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nemoj se samo ti brinuti za sarajevo.
-
Silkwood
#141 Re: Peppa uzburkala situaciju!
Pa ne brinem se za Sarajevo, nego mi drago da se napokon i u britanskim medijima spominje Sarajevo, ipak je to najveći grad u susjednom Bošnjakistanu.
Ne bi da je grad u Aziji, pa da nikakve vijesti o njemu Britanci ne mogu pročitati.
Ne bi da je grad u Aziji, pa da nikakve vijesti o njemu Britanci ne mogu pročitati.
Last edited by Silkwood on 11/06/2009 20:01, edited 1 time in total.
-
*mima*
#142 Re: Peppa uzburkala situaciju!
Jimmy_The_Saint wrote:Neće propas't. Sve Imelde novoukomponirane elite s Ciglana i od drugdje jedva čekaju ostaviti milju za pele, samo lakapo.
Elita sa Ciglana ima butik cipela bas na Ciglanama .
- stochar
#143 Re: Peppa uzburkala situaciju!
uh, dobro je, ja mislio da me neces zhik... peppade me...exliberal wrote:
ma zajebavam se ........rekoh posto su te proglasili izdajnikom...![]()
zbog sirenja neistina.....
- stochar
#144 Re: Peppa uzburkala situaciju!
novo iz ponude Turbe Limacha:Silkwood wrote:A koje će se igračke moći kupiti u Sarajevu?
Plišani talibani?![]()

- Skyfox
#145 Re: Peppa uzburkala situaciju!
austochar wrote:eh, evo jos jedna ekskluziva za svjetske medije: prema zemlji ide asteroid! spasavaj se ko moze!
- Arc_Angel
#146 Re: Peppa uzburkala situaciju!
hehehehehehstochar wrote:novo iz ponude Turbe Limacha:Silkwood wrote:A koje će se igračke moći kupiti u Sarajevu?
Plišani talibani?![]()
ova prva dva su bas teroristi, vidi kako drzi kalash isto bin laden
i RPG na ledjima,
go turbe limach
-
Bistra_boza
#147 Re: Peppa uzburkala situaciju!

Donirace sarajevskim vrticima...................vjeronauka..........
- Jimmy_The_Saint
#148 Re: Peppa uzburkala situaciju!
E sad mi je laknulo....mima wrote:Jimmy_The_Saint wrote:Neće propas't. Sve Imelde novoukomponirane elite s Ciglana i od drugdje jedva čekaju ostaviti milju za pele, samo lakapo.
Elita sa Ciglana ima butik cipela bas na Ciglanama .
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#149 Re: Peppa uzburkala situaciju!
jeste li primijetili na petome katu
kako je nekto na reklami tojest na spisku radnji iznad STAR ŠPORTA išarao kemijskom onu kvačicu

kako je nekto na reklami tojest na spisku radnji iznad STAR ŠPORTA išarao kemijskom onu kvačicu
- stochar
#150 Re: Peppa uzburkala situaciju!
komi wrote:jeste li primijetili na petome katu
kako je nekto na reklami tojest na spisku radnji iznad STAR ŠPORTA išarao kemijskom onu kvačicu![]()
![]()
To je djelo nekog peppofoba...