ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#126 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by Šeherzada »

Uh kad mi danas rekose da me prebacuju u smjenu sa kolegom koji je ko avion umalo nisam pala na dupe!
Do sada smo se vidjali sat dva kada smo svi tu ,danas smo radili cijeli dan i dobili prekor...... :D
Naime trebao da mi iznese nesto i zvao mene....Kad smo dosli u tu prostoriju zatvorilo vrata i polako smo odradili posao koji smo trebali.....Milsila sam na posao,stvarno posao u stilu radnjih mjesta :D A to polako sam mislila na bas polako.....Mada smo trebali sto prije zavrsiti mi se nismo zurili....I dobili prekor od sefice kako smo spori i kako ne smijemo skupa ici .... :D Jadna zena,mi posli da uradimo to sto prije zajedno a kad smo se vratili pitala nas jesmo li to pili kafu i kako smo brzi kad idemo sami :D
A ako ovako nastavimo ko zna ce se desiti jer veliko je iskusenje raditi nam skupa :(
Last edited by Šeherzada on 27/07/2008 22:17, edited 2 times in total.
ljubav_aha

#127 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by ljubav_aha »

aida, I feel you ;-) ali je uf slatko zadovljstvo ;-)
Šeherzada

#128 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by Šeherzada »

ljubav_aha wrote:aida, I feel you ;-) ali je uf slatko zadovljstvo ;-)
Znam ali je odgovornost velika :(
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#129 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by grunt »

aida05 wrote:Uh kad mi danas rekose da me prebacuju u smjenu sa kolegom koji je ko avion umalo nisam pala na dupe!
Do sada smo se vidjali sat dva kada smo svi tu ,danas smo radili cijeli dan i dobili prekor...... :D
Naime trebao da mi iznese nesto i zvao mene....Kad smo dosli u tu prostoriju zatvorilo vrata i polako smo odradili posao koji smo trebali.....Milsila sam na posao,stvarno posao u stilu radnjih mjesta :D
A ako ovako nastavimo ko zna ce se desiti jer veliko je iskusenje raditi nam skupa :(
Samo ti navali,100% sam siguran da se on nece buniti :D !!!
Šeherzada

#130 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by Šeherzada »

Znam ja da nece,i nebih ja trebala da navalim jer vec svi vide da nesto postoji........Doduse,rizik je veliki pa se to ne smije ispoljiti.....Ali bar s pjesmom idem na posao i imam elan da radim pa taman i ne spavala cijelu noc....Samo nek je tu,nek ga gledam po 8 sati a stalno je u mojoj blizini,vec mi je lakse
ljubav_aha

#131 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by ljubav_aha »

aida05 wrote:
ljubav_aha wrote:aida, I feel you ;-) ali je uf slatko zadovljstvo ;-)
Znam ali je odgovornost velika :(
aida,razumijem te,trebas naravno znati kako ces postupiti,sta je cilj,avantura ili veza,ili oboje,postoji masa sitnica kojih sam sigurna svjesna,moj savjet,smao polako i opezno,jer samo tako mozes zuataviti nesto ako krene pogresno,nadam se da si me razumjela,pisem iz iskustva,u nekim slucajevm sam shvatila da je boje sto se nije desilo i obratno,u svakom slucaju,pored slatkoh tenzija,shodno tekucoj situaciji,uoptrebi kocnice,ipak,posao je najvazniji,ma sigurna sam da ces upotrijebiti senzore za vlastito dobro

bila sam u obe situacije,znaci kao sefica ili sa sefom,mogu samo reci,ne zuri
ljubav_aha

#132 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by ljubav_aha »

aida05 wrote:Znam ja da nece,i nebih ja trebala da navalim jer vec svi vide da nesto postoji........Doduse,rizik je veliki pa se to ne smije ispoljiti.....Ali bar s pjesmom idem na posao i imam elan da radim pa taman i ne spavala cijelu noc....Samo nek je tu,nek ga gledam po 8 sati a stalno je u mojoj blizini,vec mi je lakse
nema ljepseg osjecaja,aida ;-)

ah,meni su cak u sali znati komentarisati,ovo se odnosi iskljucivo na osobe koje me dobro poznaju,znaci bez sprdanja i pdjbavnja ,to niej moj stil,ali treba biti vidra,pa lijepo odgovoriti,zivjela diplomacija ;-)
grunt

#133 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by grunt »

aida05 wrote:Znam ja da nece,i nebih ja trebala da navalim jer vec svi vide da nesto postoji........Doduse,rizik je veliki pa se to ne smije ispoljiti.....Ali bar s pjesmom idem na posao i imam elan da radim pa taman i ne spavala cijelu noc....Samo nek je tu,nek ga gledam po 8 sati a stalno je u mojoj blizini,vec mi je lakse
Ali dok ti smisljas sta da uradis druga ce da ga odvede :) ,pa kako ces se onda osjecati!
ljubav_aha

#134 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by ljubav_aha »

grunt wrote:
Ali dok ti smisljas sta da uradis druga ce da ga odvede :) ,pa kako ces se onda osjecati!
grunt,stb bi ti uradio na njegovom mjestu :?:
Šeherzada

#135 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by Šeherzada »

Ljubav_aha,znam ali ja sam uvjek bila protiv da se spajaju ljubav i posao,to mi je bilo nesto zadnje....I ni pomislila nisam da ucinim nista,odavno se samo gledamo(otkad skupa radimo)ali smo bili suprotna smjena pa u tih sat ipo dok smo svi tu,a ima nas 15 nismo se bas ni zblizili i to mi je odgovaralo.....
Sada radim puna nekog slatkog osjecaja posebno kada radimo jedno pored drugoga ili odemo da jedemo skupa(a bili smo gladni u isto vrijeme :-) ).Ali veze se bojim jer mislim da bi u najblazem oblizu popustili u poslu ili bi u najgorem slucaju dobili kAZNU
Last edited by Šeherzada on 27/07/2008 22:58, edited 1 time in total.
Šeherzada

#136 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by Šeherzada »

ljubav_aha wrote:
A sto na njegovom mjestu?Pa iako zna da mi je zabranjeno ici dole s njim(mislim zabranjeno je po dvoje)rekao je da idem s njim jer nemoze to da odradi bez mene a MORAO je zatvoriti vrata :D
ljubav_aha

#137 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by ljubav_aha »

aida05 wrote:
ljubav_aha wrote:
A sto na njegovom mjestu?Pa iako zna da mi je zabranjeno ici dole s njim(mislim zabranjeno je po dvoje)rekao je da idem s njim jer nemoze to da odradi bez mene a MORAO je zatvoriti vrata :D
pitam,jer je grunt napisao ,u fazonu,tip nece dugo cekati,ili ce ga uloviti druga zena,nemoj cekati,znaci,pitala sam se ,oktud takva stav,kad licno boljes poznajs tipa,znaci,ti najbolje znas,niko od nas ne moze potncirati sta bi treballa uraditi,bitno je da ne radis protiv sebe
grunt

#138 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by grunt »

ljubav_aha wrote:
grunt wrote:
grunt,stA bi ti uradio na njegovom mjestu :?:
Kada bi mi se svidjala,pogotovo kada bi vidio da postoje i simpatije sa njene strane,svakako da bi startao.Mada nemam problema sa tim ni ako djevojka preuzme incijativu.
Šeherzada

#139 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by Šeherzada »

Draga moja,sta god da uradim radila bih protiv sebe.Ja znam da ja necu uraditi nista,on cak na meni ne osjeti nista,ali se bojim njega i njegovog stava.....Ako pokusa-protiv sebe cu ici ako ga odbijem ,ali isto tako i ako pristanem :(
ljubav_aha

#140 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by ljubav_aha »

grunt wrote:Kada bi mi se svidjala,pogotovo kada bi vidio da postoje i simpatije sa njene strane,svakako da bi startao.Mada nemam problema sa tim ni ako djevojka preuzme incijativu.
razumijem,vlro je logicno,ali je trenutna "kocnica" posao,sto ne znaci da ce biti eventualna,zato ponekad treba vremena,zar ne
grunt

#141 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by grunt »

ljubav_aha wrote:
pitam,jer je grunt napisao ,u fazonu,tip nece dugo cekati,ili ce ga uloviti druga zena,nemoj cekati,znaci,pitala sam se ,oktud takva stav,kad licno boljes poznajs tipa,znaci,ti najbolje znas,niko od nas ne moze potncirati sta bi treballa uraditi,bitno je da ne radis protiv sebe
To je samo moj stav,bar ja tako razmisljam!
ljubav_aha

#142 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by ljubav_aha »

aida05 wrote:Draga moja,sta god da uradim radila bih protiv sebe.Ja znam da ja necu uraditi nista,on cak na meni ne osjeti nista,ali se bojim njega i njegovog stava.....Ako pokusa-protiv sebe cu ici ako ga odbijem ,ali isto tako i ako pristanem :(
aida,ne mora znaciti da radis protiv sebe ,cak i ako se absolutno nista ne desi /wow triple negacija/ ,trebas ga dobro rupoznati i treba vremena,to je jedina sigurna opcija

P.S. ako on nastavi sa krsenjem procedura na poslu,npr. poput slucajong odlaska u isto vrijeme radi potrebne pomoci,to vec ne podrzavam,jer postoje tako dobre varijante iskazivanja interesovanja bez ugorzavanja prije svega sebe ili tebe,to je vec van respekta i oblik neozbiljnosti,ili samo neozbiljne avanture
ljubav_aha

#143 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by ljubav_aha »

grunt wrote:
ljubav_aha wrote:
To je samo moj stav,bar ja tako razmisljam!
zato postoji opcija poziva na izlazak,VAN radnog mjesta,umjesto igranja slucajnosti,koje su u pocetku zista slucjane,no kasnije to vise nije to,nadam se da si me razumio
Šeherzada

#144 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by Šeherzada »

To j urADIO a zna da nam je zabranjeno ici skupa tj u dvoje bilo kome da je rijec.Posto nas je u smjeni 7 nekada 8 od toga samo je on muskarac i u suprotnoj smjeni jedan,Znaci od 15 radnika na istom mjestu dva su muskarca ali u suprotnim smjenama,a najstrozije je da u magacin odlaze musko i zensko jer to muskarac treba da odradi sam :)
ljubav_aha

#145 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by ljubav_aha »

aida05 wrote:To j urADIO a zna da nam je zabranjeno ici skupa tj u dvoje bilo kome da je rijec.Posto nas je u smjeni 7 nekada 8 od toga samo je on muskarac i u suprotnoj smjeni jedan,Znaci od 15 radnika na istom mjestu dva su muskarca ali u suprotnim smjenama,a najstrozije je da u magacin odlaze musko i zensko jer to muskarac treba da odradi sam :)
aida,vidish,to nije fer,znaci njega zaboli slatko dupence ako oboje ili samo ti izgubish posao

ovo ti kazem prijateljski,licno mene nijedan nije doveo u situaciju ugorzavanja poslovne pozicije,ili da sam licno nekom tako uradila,i kao prvo,meni je vazniji posao od svake moguce snase skesi avanture,i znam da su tenzije snazne,ali dobro analiziraj njegovo ponasanje

ako je muskarac,treba da te pozove van ,ili eventulano mu daj do znanja da bi te trebao izvesti van,ah,znam,to je vec malo komplikovanije usmjeriti,ali ponekad dijelic sekunde moze biti dovoljan da uzmes volan u svoje ruke,umjesto da se osjecas kao suvozacica
Šeherzada

#146 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by Šeherzada »

Draga ljubav,nemoze me ni pozvati van ako idem na posao sa njih 2(a dolazimo iz suprotnog djela grada)a odlazim sa njih 5 iz smjene.....Drugo......bojim se da me pozove van sta uraditi?Mislim da bih se cudno osjecala sjediti snjim van posla ali isto tao jos cudnije kada bi se nesto desilo(a to vidi o koncu da se desi)kako sutra raditi s njim?Ionako je privlacnost ogromna da svi vec osjete da se nesto desava i bez rijeci,kak bi tek onda osjecali....
Ali mislim da nebi dobili otkaz,jer nas je sefica naruzila sa osmjehom,ali bi sigurno promjenili smjene
grunt

#147 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by grunt »

ljubav_aha wrote:
zato postoji opcija poziva na izlazak,VAN radnog mjesta,umjesto igranja slucajnosti,koje su u pocetku zista slucjane,no kasnije to vise nije to,nadam se da si me razumio
Razumio,bio sam i ja uhvacen na djelu i batine dobio zbog toga,ali to nije sad vazno.Ja sam mislio da je situacija drugacija i da radi zajedno samo sa tim kolegom,medjutim druge informacije mjenjaju sve!
@aida05 ako si mu stavila do znanja da ti se on svidja,uz to da se ti svidjas njemu,ne vidim prepreku za vas prvi izlazak!
ljubav_aha

#148 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by ljubav_aha »

aida,znaci svjesna si toka situacije,a ja i grunt,se slazemo, da nema prepreke za izlazak vikendima
Šeherzada

#149 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by Šeherzada »

grunt wrote: @aida05 ako si mu stavila do znanja da ti se on svidja,uz to da se ti svidjas njemu,ne vidim prepreku za vas prvi izlazak!
Nisam mu dala do znanja,ali mislim da dovoljno dajemo jedno drom gestovima
grunt

#150 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom

Post by grunt »

ljubav_aha wrote:aida,znaci svjesna si toka situacije,a ja i grunt,se slazemo, da nema prepreke za izlazak vikendima
Obavezno nam javi kako je bilo :D !!!
Post Reply