najponižavajuće iskustvo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- Brunello
#127 Re: najponizavajuce iskustvo
Jarane ubaci koji zarez, smori me zivog!!!!bisvit wrote:dole ispred zgrade isto auto ista boja i ja se natrpala nekim stvarima i kesurinama i ono samo otvorim i sjednem sva zajebana i pocnem pricu e mogo si vala zakasniti jos vise i utom pogledam u tipa kad neki bakutaner ceka valjda zenu ili koga li ja zblanuta izvinite i nazad s onim kesetinama pa sve gledam jel me ko sbalkona od mojih skuzio kako se provalih ko kreten.
-
Hahaha
Uh ovo je bilo poprilično grozno....
Dode mom sefu prije nekog vremena neki stranac na sastanak i donese lijepo upakovan paket muzickih CD-ova i zamoli mog sefa da taj poklon paket preda jednom drugom covjeku. Zavrse njih dvojica sastanak, stranac ode, a sef izade iz kancelarije sa lijepo umotanim CD-ovima u ruci i zamoli me da mu ih iskopiram... (i CD-ove i naslovne strane CD-ova i knjizice koje dodu unutra... sve u kompletu)
I bacim se ja na posao.. Rasturim poklon, CD ubacim na przenje u kompjuter, iskopiram naslovnice... i bas kad sam sjela fino za svoj stol i makazama pocela rezati naslovnice u onaj mali fini CD format....
.... stranac se pojavi na vratima jer je nesto zaboravio....
A ja ko debil... za stolom punim rasturenih CD-ova s makazama u ruci rezem...
Pride ti stranac meni i (sa izrazom uzasa) podize jedan otvoreni CD i "Sta je ovo?" (kao da mu sad trebam i odgovoriti nesto pametno)
Ja sutim.
On opet "Ovo je bio poklon za Ivana. Ovo je ilegalno sta radite"
A ja... "Za sva pitanja obratite se mom sefu." (nista pametnije mi nije palo na pamet
)
Jos i danas me bude sram, sram... sto sam bila tako #caught in the act#
)
Dode mom sefu prije nekog vremena neki stranac na sastanak i donese lijepo upakovan paket muzickih CD-ova i zamoli mog sefa da taj poklon paket preda jednom drugom covjeku. Zavrse njih dvojica sastanak, stranac ode, a sef izade iz kancelarije sa lijepo umotanim CD-ovima u ruci i zamoli me da mu ih iskopiram... (i CD-ove i naslovne strane CD-ova i knjizice koje dodu unutra... sve u kompletu)
I bacim se ja na posao.. Rasturim poklon, CD ubacim na przenje u kompjuter, iskopiram naslovnice... i bas kad sam sjela fino za svoj stol i makazama pocela rezati naslovnice u onaj mali fini CD format....
.... stranac se pojavi na vratima jer je nesto zaboravio....
A ja ko debil... za stolom punim rasturenih CD-ova s makazama u ruci rezem...
Pride ti stranac meni i (sa izrazom uzasa) podize jedan otvoreni CD i "Sta je ovo?" (kao da mu sad trebam i odgovoriti nesto pametno)
Ja sutim.
On opet "Ovo je bio poklon za Ivana. Ovo je ilegalno sta radite"
A ja... "Za sva pitanja obratite se mom sefu." (nista pametnije mi nije palo na pamet
Jos i danas me bude sram, sram... sto sam bila tako #caught in the act#
-
SijuksA
Ja mislim da se to tebi ucinilo - one koje placas, ne ljubis...Eshek wrote:Neki dan izlazim iz stana sa "bivšom" ženom. Stojimo ispred, stoje i neki ljudi, i ona me poljubi i podje, a trebala je usput kupiti nesto za mene. Ja joj htjedoh reci "stani, nisam ti dao lovu", ali mi je nekako uspjelo pred 5-6 ljudi izletiti "stani, nisam ti platio!".
Mislim da su joj upućeni pogledi bili poprilično ponižavajući...![]()
-
AA CA
Prije 10-ak godina, radila sam u maloj firmi.
Elem, odluče da tu firmicu pripoje drugoj većopj firmi i kažu nam da sve stvari polako snesemo dva sprata niže....
Nosili mi, nosili tako cijeli dan: računare, registratore, papirčine....niko da nam pomogne, samo gledaju...
Nosim ja printer, već prilično umorna kad prilazi "čiko" i kaže:
- Šta je to?
- Printer...
- Odlično! To će nam trebati!
- Ma nemoj
, ovo je moje
i skloni se da prđem!
- okrenem mu leđa i skontam da je u prostoriji muk i da me ljudi zblanuto gledaju.
- U čemu je problem?!? - upitah
Kasnije su mi rekli da je čiko moj novi direktor, i da je prilično prijek čovjek....
Elem, odluče da tu firmicu pripoje drugoj većopj firmi i kažu nam da sve stvari polako snesemo dva sprata niže....
Nosili mi, nosili tako cijeli dan: računare, registratore, papirčine....niko da nam pomogne, samo gledaju...
Nosim ja printer, već prilično umorna kad prilazi "čiko" i kaže:
- Šta je to?
- Printer...
- Odlično! To će nam trebati!
- Ma nemoj
- U čemu je problem?!? - upitah
Kasnije su mi rekli da je čiko moj novi direktor, i da je prilično prijek čovjek....
- shana_majka
I sad mi je neprijatno kad se sjetim.
U 8 osnovne,stara trebala na sluzbeno.Magla,let odlozen,oni se vrate kuci...
Vec ranije pripremio "teren",sestru(a.r.) nogiro iz stana.Jaran i ja doveli "djevojke".Zaboravili zakljucat vrata....Cigare na stolu. mi se nesto ko "fatamo"....kad stara na vratima od sobe i gleda u nas.Diplomatski,kaze"da smo malo zadimili i da otvorimo prozor".Joj blama,ne znam shta da kazem,da je stari lakshe bi mi bilo.
Sa jaranom slicna situacija samo shto je njemu stari kuc'o( zakljuc'o se u sobi).On mislio da sam ja i sve mi j....po spisku da ga ostavim na miru.Kad je otvorio vrata ohladio se, vidjevshi, mog starog umjesto mene
.
Na kraju stari zamolio "snahu" da mu napravi kafu.Sjedimo,,stari razvuk'o neku shuplju,smjeshka se,niko od nas glavu ne dize...
Dugo poslije toga izbjegavao sam razgovor sa starom,a "babo" se nasladjiv'o i prepricav'o svojoj raji.
U 8 osnovne,stara trebala na sluzbeno.Magla,let odlozen,oni se vrate kuci...
Vec ranije pripremio "teren",sestru(a.r.) nogiro iz stana.Jaran i ja doveli "djevojke".Zaboravili zakljucat vrata....Cigare na stolu. mi se nesto ko "fatamo"....kad stara na vratima od sobe i gleda u nas.Diplomatski,kaze"da smo malo zadimili i da otvorimo prozor".Joj blama,ne znam shta da kazem,da je stari lakshe bi mi bilo.
Sa jaranom slicna situacija samo shto je njemu stari kuc'o( zakljuc'o se u sobi).On mislio da sam ja i sve mi j....po spisku da ga ostavim na miru.Kad je otvorio vrata ohladio se, vidjevshi, mog starog umjesto mene
Na kraju stari zamolio "snahu" da mu napravi kafu.Sjedimo,,stari razvuk'o neku shuplju,smjeshka se,niko od nas glavu ne dize...
Dugo poslije toga izbjegavao sam razgovor sa starom,a "babo" se nasladjiv'o i prepricav'o svojoj raji.
-
FFK as Lucy01
Ne vjeruj svemu sto procitasIsa wrote:Lucy ti si blam cim progovoris...
gdje pokupi te izraze sestro lijepa...cojk...uzas
- BHG
96-a, srednja skola, moja tadasnja djevojka i ja u troli, guzva nemozes disat...probijemo se do prvog rukohvata i uguramo rucice medju milion ostalih koje se cvrsto drze...ja iza nje jedva se uhvatio za isti i u toku voznje stavim svoju ruku preko ruke koja je bila iznad moje misleci da je to njena i pocnem stiskat malo...gleda moja mlada u mene i smjeska se...ja stisnem malo jace ona nista...kontam u sebi jebote mlade sto moze trpit...ja stisnem jos jace i jos...ona nista...ni a ni be...tek djevojka koja je stajala pored nas kaze meni "momak izvini ali mozes li mi molim te pustiti ruku"....odgovorim "naravno" i kazem svojoj "mi cemo na sljedecoj jelde"...kuliro nekuliro nezgodno mi malo je rec a ova moja umire od smjeha...
- cyprus
Evo sad se sjetih situacije od prije 2 mjeseca. Nije baš najponižavajuća, al eto najnovija je pa mi se najlakše sjetit.
Dakle, ja na faxu. Nakon junskog roka, otišlo nas par kod asistentice da je pitamo zna li ona što nas je profesor masovno poobaro na pismenom ispitu iz kartografije. I mi tako ušli kod nje u kancelariju, a ona nam na naše upite kaže da veze nema, jer nije ni vidjela te testove. I onda se mi tu zadali u priču o zadacima koji su bili, valjda da provjerimo dali su nam metode bile dobre. I tako mi raspravljamo o meščini četvrtom zadatku gdje je trebalo nacrtati vertikalni profil zemljišta. I tako moja jedna kolegica veli: Meni se profil spušta sa ljeva na desno. Ja skontavši da je kod mene slučaj bio drugačiji, ne razmišljajući ko iz topa opalim rečenicu: E, MENI SE DIŽE.
Ja kad su se svi prisutni odvalili smijat, među njima i asistenica samo što se nije valjala po podu i tek tad skontam šta sam reko.
I tako slijedeći par dana na fakultetu skoro koga god sam sreo moro sam odgovarat na pitanje: Dižel ti se?
Dakle, kako reko nije baš nešto ponižavajuće, al je ofirno u svakom slučaju.

Dakle, ja na faxu. Nakon junskog roka, otišlo nas par kod asistentice da je pitamo zna li ona što nas je profesor masovno poobaro na pismenom ispitu iz kartografije. I mi tako ušli kod nje u kancelariju, a ona nam na naše upite kaže da veze nema, jer nije ni vidjela te testove. I onda se mi tu zadali u priču o zadacima koji su bili, valjda da provjerimo dali su nam metode bile dobre. I tako mi raspravljamo o meščini četvrtom zadatku gdje je trebalo nacrtati vertikalni profil zemljišta. I tako moja jedna kolegica veli: Meni se profil spušta sa ljeva na desno. Ja skontavši da je kod mene slučaj bio drugačiji, ne razmišljajući ko iz topa opalim rečenicu: E, MENI SE DIŽE.
Dakle, kako reko nije baš nešto ponižavajuće, al je ofirno u svakom slučaju.
- mrs. zurbrigen
ja u shoppingu, trebam farmerke. usla u robnu kucu, onako klasicnu, gdje prodavacice trce za tobom i permanentno pitaju jeli sve u redu. prosjek godina kod ostalih kupaca ca. 45-50. ja nasla hlace, osla u kabinu, taman ih oblacim, stigla ih povuci do koljena, kad "moja" prodavacica lijepo povuce zavjesu kabine, i pita "jel pase?". a ja stojim, buljim u dva covjeka, koji su pred drugim kabinama cekali na svoje zene, i ocigledno uzivali u ovoj maloj humoristickoj sceni (sa velikim snoopyem na gacama erotski potencijal je minimalan.
), izderem se na prodavacicu, a ona, mrtva hladna, veli: "izgleda da su male, sacekajte malo, donijeti cu vam ih u velicini xy." i ostavi mene u mojoj kabini, gdje sam ostala cekajuci da svi svjedoci moje mizerne situacije napuste odjel.

-
SijuksA
OVO mi je presmijesnoAmazonka27 wrote:kad sam se vec sjetila...opet ja u autu...i opet na parkingu....cekam staru...laganini muzikica svirucka...a stara se zadrzala u prodavnici...reko odoh ja njoj pred prodavnicu stati...da ne tegli kese...i ja da dam kontakt...radi motor a jos nisa mokrenula kljuc...u pitanju je stari mercedes 123 linija i cuje se ono klok klok klok....hmm....izvadim kljuc...MOTOR RADIIII...vratim ljuc...pokusam dati kontakt...hiljadu zvukova...radi motor...duplo...izadzem iz auta i drzim se za glavu...JA GA NE ZNAM UGASITI...kad vidim...dzip mercedesov se do mene parkirao...i posto mi je otvoren prozor bio...ja sam cula njegov zvuk motora a mislila da je moj...e to je stvarno bio blam...
-
SijuksA
Ovo i nije blamiranje, nego 'meteorizam':
Dosli mi porodicno na more, meni sedam godina, januar mjesec, noc, grozan pljusak, parkiramo se pred hotel. Otisli na recepciju, pokupili kljuc i sad cemo da uzmemo kofere iz gepeka. Kad smo ih iskrcali, moj tata da pogleda gdje kljuc od sobe - nigdje ga! I trazi, trazi, u autu, oko auta, po pljusku, po dzepovima, kljuca NIGDJE - samo da kazem da sam ucestvovala dva sata u trazenju kljuca koji mi je bio U RUCI.
Proslo to, svi vec bili pobudalili od moje rasijanosti, izmoreni od puta i traganja, unosimo stvari u hol, pozivamo lift, moj stari se zaprtio do guse, i ja udjem u lift i rasijano pritisnem opet broj sprata i lift je krenuo bez njih, tu se zaglavim u liftu i cekali su jos sat vremena da me odglave, u sobu smo usli dakle tri sata nakon dolaska pred hotel - sest ujutru...
Dosli mi porodicno na more, meni sedam godina, januar mjesec, noc, grozan pljusak, parkiramo se pred hotel. Otisli na recepciju, pokupili kljuc i sad cemo da uzmemo kofere iz gepeka. Kad smo ih iskrcali, moj tata da pogleda gdje kljuc od sobe - nigdje ga! I trazi, trazi, u autu, oko auta, po pljusku, po dzepovima, kljuca NIGDJE - samo da kazem da sam ucestvovala dva sata u trazenju kljuca koji mi je bio U RUCI.
Proslo to, svi vec bili pobudalili od moje rasijanosti, izmoreni od puta i traganja, unosimo stvari u hol, pozivamo lift, moj stari se zaprtio do guse, i ja udjem u lift i rasijano pritisnem opet broj sprata i lift je krenuo bez njih, tu se zaglavim u liftu i cekali su jos sat vremena da me odglave, u sobu smo usli dakle tri sata nakon dolaska pred hotel - sest ujutru...
-
Eshek
dobro si, mora da im je to bilo na umuSijuksA wrote:Ja mislim da se to tebi ucinilo - one koje placas, ne ljubis...Eshek wrote:Neki dan izlazim iz stana sa "bivšom" ženom. Stojimo ispred, stoje i neki ljudi, i ona me poljubi i podje, a trebala je usput kupiti nesto za mene. Ja joj htjedoh reci "stani, nisam ti dao lovu", ali mi je nekako uspjelo pred 5-6 ljudi izletiti "stani, nisam ti platio!".
Mislim da su joj upućeni pogledi bili poprilično ponižavajući...![]()
-
pinkzelena
ladyblue18 wrote:ajd da se i ja javim![]()
prvi razred....osnovne![]()
proljece mi sjedimo u ucionici,a vani vruceeeee a ja u nekom dzempercicu![]()
I sad uciteljica prica, i vidim ja drug skinuo majicu osto u potkosulji.
I ja da ispadnem faca i ja skinem dzemper
![]()
![]()
![]()
![]()
I fino ja u potkosulji![]()
![]()
A uciteljica mrtva opzbiljna, eh blago se tebi i ja bih sad al sam bolesna![]()
![]()
Uglavnom, kad sam dosla kuci i rekla mami nije bas bilo veselo![]()
![]()
A onda je dosao tata kuci a ona ga je na vratima docekala sa "Kcerka ti se skinula u skoli"![]()
![]()
![]()
Ko dijete![]()
![]()
- crnkica
citam ovu curu gore sto je sjela u pogresan auto
i meni se desilo nesto slicno,samo ja sam cekala rodjakovog prijatelja
koji mi je trabo farbati stan,a nisam znala kako covjek izgleda,rodjak mi je
samo rekao gdje cu ga cekat i koje auto ima.i tako na dogovorenom mjestu
stane mi bas to auto,ja sjednem,raspricam se sa njim,upoznamo se,
sve normalno,kad on mene pita:"gdje cemo?" ja kazem:"kako gdje pa
kod mene u stan."
a on kaze:"Ohooo" i meni onda prorade
klikeri,pa ga pitam jel on prijatelj od tog mog rodjaka koji mi treba farbati
stan,on blenuo u mene,kaze nije.ja stala vristati da stane
on se
uplasio sta mi je odjednom,izletila iz auta ko metak
joj jest
me bilo stid
kod mene u stan."
stan,on blenuo u mene,kaze nije.ja stala vristati da stane
uplasio sta mi je odjednom,izletila iz auta ko metak
me bilo stid
-
Kukuruz_Barbe-q
jao, prije jedno 2 godine, isho sam nesto s jaranom do merkatora da uzmemo neke cd-ove i kasete, i uglavnom ja sam nesto zaostao a jaran vec krenuo i vec bio na pola onih pokretnih stepenica, a ja skontam da je u mojoj kesi njegova kaseta, i ne znam sta mi bi i ja sa vrha gore viknem jaranu " hvataj" , bacim kasetu i pogodim nekog covjeka kasetom direktno u glavu . poceh se izvinjavat, covjek nista i ode, cijeli merkator me gleda 
- cHupjahalic@
ovo je u vezi auta jos ludje...crnkica wrote:citam ovu curu gore sto je sjela u pogresan auto![]()
kod mene u stan."a on kaze:"Ohooo" i meni onda prorade
stan,on blenuo u mene,kaze nije.ja stala vristati da staneon se
uplasio sta mi je odjednom,izletila iz auta ko metak![]()
joj jest
me bilo stid
-
mamica papucarka
crnkica je odlicnacHupjahalic@ wrote:ovo je u vezi auta jos ludje...crnkica wrote:citam ovu curu gore sto je sjela u pogresan auto![]()
kod mene u stan."a on kaze:"Ohooo" i meni onda prorade
stan,on blenuo u mene,kaze nije.ja stala vristati da staneon se
uplasio sta mi je odjednom,izletila iz auta ko metak![]()
joj jest
me bilo stid![]()
![]()
![]()
- Amazonka27
-
babanovac
Jedne zime,bila neka svadba...Nekad daleko iza ponoci pozovem taksi i krenem kuci.
Vozim se u taksiju,a u crijevima "reze",ne moze se izdrzat`.
Izasao iz taksija,ulazim u ulaz,zovem lift,a on na sesnaestom.Petnaesti,cetrnaesti,trinaesti...Trpim,oci se izbuljile.Dvanaesti,jedanaesti...Ne mogu vise.Izletim iz ulaza,dodjem do necega sto bi trebao biti travnjak,razgrnem snijeg nogama i namjestim se.
Nigdje nikoga.Opustim se,kad najednom stvori se lik ispred mene.
Gledam ga,gleda on mene,u odijelu i kravati,cucim.
Komsija sa petog.
"Dobro vece komsija",rekoh.
"Dobro vece".
Vozim se u taksiju,a u crijevima "reze",ne moze se izdrzat`.
Izasao iz taksija,ulazim u ulaz,zovem lift,a on na sesnaestom.Petnaesti,cetrnaesti,trinaesti...Trpim,oci se izbuljile.Dvanaesti,jedanaesti...Ne mogu vise.Izletim iz ulaza,dodjem do necega sto bi trebao biti travnjak,razgrnem snijeg nogama i namjestim se.
Nigdje nikoga.Opustim se,kad najednom stvori se lik ispred mene.
Gledam ga,gleda on mene,u odijelu i kravati,cucim.
Komsija sa petog.
"Dobro vece komsija",rekoh.
"Dobro vece".
-
peanuth
Dama
Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina i zaljubila se.
Kada je postalo jasno da cemo se uzeti, odlucila sam da prestanem da jedem pasulj.
Nekoliko meseci kasnije, na moj rodjendan, pokvario mi se auto dok sam se vracala kuci s posla. S obzirom da sam zivela na selu, pozvala sam muza i rekla mu da cu da kasnim, jer sam morala da odpesacim kuci. Iduci tako, uz put sam naisla na jednu malu krcmu iz koje se sirio miris pasulja i ja jednostavno nisam mogla da odolim. Posto sam imala pred sobom da prepesacim dosta, pretpostavila sam da cu se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kuci. Usla sam u krcmu i za cas posla sam ''sredila'' porciju pasulja. Kada sam nastavila da pesacim, potrudila sam se da oslobodim sav gas.
Kada sam stigla, moj muz je bio radostan sto me vidi i veselo je rekao:
''Draga, imam iznenadjenje za veceru!''
Zatim mi je stavio povez preko ociju i odveo me do stolice za stolom za veceravanje. Sela sam, i bas kad je hteo da mi skine povez, zazvonio je telefon. Naterao me je da mu obecam da necu da diram povez dok se ne vrati, i otisao da se javi.
Pasulj koji sam pojela je jos uvek radio i pritisak je postao nepodnosljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muz ne vrati, nagla se na jednu stranu i htela da pustim tihog prleta. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdeo kao kada kamion s djubrivom, prolazeci pored pilane, pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i zustro oduvala smrad. Zatim sam se nagla na drugu stranu i odvalila jos tri. Smrad je bio gori od kuvanja kupusa. Naculivsi usi na telefonski razgovor u susednoj sobi, nastavila sam ovako da nizem optisane narednih nekoliko minuta.
Zadovoljstvo je bilo neopisivo. Kada je pozdravljanje preko telefona oznacilo kraj moje slobode, ucinila sam jos nekoliko brzih kruznih pokreta salvetom da razduvam sve, vratila salvetu na krilo i uz osecaj zadovoljstva i olaksanja, spustila ruke na krilo.
Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguc izraz kada se moj muz vratio i izvinuo sto se tako dugo zadrzao. Pitao me jesam li virila a ja sam ga uverila da nisam. U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sedeli za stolom u glas je uzviknulo:
''Sretan rodjendan!!!''
Pala sam u nesvest.

Kada je postalo jasno da cemo se uzeti, odlucila sam da prestanem da jedem pasulj.
Nekoliko meseci kasnije, na moj rodjendan, pokvario mi se auto dok sam se vracala kuci s posla. S obzirom da sam zivela na selu, pozvala sam muza i rekla mu da cu da kasnim, jer sam morala da odpesacim kuci. Iduci tako, uz put sam naisla na jednu malu krcmu iz koje se sirio miris pasulja i ja jednostavno nisam mogla da odolim. Posto sam imala pred sobom da prepesacim dosta, pretpostavila sam da cu se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kuci. Usla sam u krcmu i za cas posla sam ''sredila'' porciju pasulja. Kada sam nastavila da pesacim, potrudila sam se da oslobodim sav gas.
Zatim mi je stavio povez preko ociju i odveo me do stolice za stolom za veceravanje. Sela sam, i bas kad je hteo da mi skine povez, zazvonio je telefon. Naterao me je da mu obecam da necu da diram povez dok se ne vrati, i otisao da se javi.
Pasulj koji sam pojela je jos uvek radio i pritisak je postao nepodnosljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muz ne vrati, nagla se na jednu stranu i htela da pustim tihog prleta. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdeo kao kada kamion s djubrivom, prolazeci pored pilane, pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i zustro oduvala smrad. Zatim sam se nagla na drugu stranu i odvalila jos tri. Smrad je bio gori od kuvanja kupusa. Naculivsi usi na telefonski razgovor u susednoj sobi, nastavila sam ovako da nizem optisane narednih nekoliko minuta.
Zadovoljstvo je bilo neopisivo. Kada je pozdravljanje preko telefona oznacilo kraj moje slobode, ucinila sam jos nekoliko brzih kruznih pokreta salvetom da razduvam sve, vratila salvetu na krilo i uz osecaj zadovoljstva i olaksanja, spustila ruke na krilo.
Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguc izraz kada se moj muz vratio i izvinuo sto se tako dugo zadrzao. Pitao me jesam li virila a ja sam ga uverila da nisam. U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sedeli za stolom u glas je uzviknulo:
''Sretan rodjendan!!!''
Pala sam u nesvest.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
jest jos da je ovo tvoj blam bilo bi superpeanuth wrote:Dama
''Sretan rodjendan!!!''
Pala sam u nesvest.![]()
citala sam ga dosad 20 puta na internetu