BiH - Oman

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
GandalfSivi

#126 Re: BiH - Oman

Post by GandalfSivi »

Eto, igrao je i Stilic :)
Paco

#127 Re: BiH - Oman

Post by Paco »

A sto je Jackson postao nervozan :D

Zaista ne kontam zasto se Stilicu ne pruzi prilika???
scheph

#128 Re: BiH - Oman

Post by scheph »

Baka je bio u pravu.
susc_ovjek

#129 Re: BiH - Oman

Post by susc_ovjek »

Ovdje sve strucnjak do strucnjaka... ne znam sto se ne bavite trenerskim poslom vi koji komentarisete ko bi trebo igrat, a ko ne.
Drzite se svoje struke, navijajte ili ne navijajte... i tisina!
Bandierra Rossa

#130 Re: BiH - Oman

Post by Bandierra Rossa »

Ne bih da se miješam u posao gospodina Blaževića,ali zar u fudbalu ne postoji odbrana???
zalizani

#131 Re: BiH - Oman

Post by zalizani »

Džeko ce im usta razvalit` :-D
vjecnobordo

#132 Re: BiH - Oman

Post by vjecnobordo »

Majstorija Salihovića? :D Majstorija golmana Omana, koji je loše postavio živi zid, a još gore stao on, iza njega. Svakji ljevak bi zabio ono.

Štiliću, grij klupu boljima i šuti :mrgreen: Meni je Senijad puno bolji igrač, a možda Štilu nekad oprobati umjesto Muratovića, ionako su previše 2 zadnja vezna, a onom radijus kretanja ko brisač kod fiće.
rIder

#133 Re: BiH - Oman

Post by rIder »

Paco wrote:A sto je Jackson postao nervozan :D

Zaista ne kontam zasto se Stilicu ne pruzi prilika???
Treba prvo prodati ovu đuturume bez ugovora, hebiga... zalosno ali izgleda da je fakat tako
LSD

#134 Re: BiH - Oman

Post by LSD »

Spasi nas Salihović majstorijom iz slobodnjaka,njegovim specijalitetom...on je ujedno bio i najbolji u našoj ekipi koja je bila ocajna danas...Miske je malo solirao i preseravao se u par navrata kad mu je Jahic bio potpuno sam i slobodan na desnoj strani...ali opet bez Misketa nema nikakve igre na terenu,od njega sve polazi.
Odbrana katastrofa :( :roll: Ibričić na terenu=igrac manjka za nas,klasicni parazit koji igra samo zahvaljujuci cinjenici što je Ćirin sin...Murat-penzija brate.
Last edited by LSD on 09/06/2009 19:08, edited 1 time in total.
zalizani

#135 Re: BiH - Oman

Post by zalizani »

zalizani wrote:BIH-Oman x/1
Ćiro,voli te :bih:
jeza u ledja

#136 Re: BiH - Oman

Post by jeza u ledja »

scheph wrote:Baka je bio u pravu.
Ako je Baka bio u pravu zasto onda Topic i dalje igra?
_dreamer_

#137 Re: BiH - Oman

Post by _dreamer_ »

ocigledno ciro misli da nam andora kod kuce ne moze nista pa rizikuje i drzi misimovica citavu utakmicu u prvih 11. koja glupost, umjesto da da po poluvrijeme njemu i stilicu jer su obojica tipicne desetke... i sad zamisli ti da se miske povrijedi ili da jednostavno ima los dan... osudjen si na katastrofu jer njegova zamjena nije nikad ni dobila priliku ni na treningu a kamoli u utakmici da igra sa udarnom postavom... jad i cemer je i to sto je muratovic i dalje u prvih 11.

ciro je trener koji po meni previse pristrasno bira ekipu.. vec se odavno zna da nije gotivio jahu i stilu i sad naravno posto mu je jaha bio junak utakmice u belgiji, covjek je ocigledno zaradio kredita kod cire(sto naravno i zasluzuje). stila na drugoj strani nije ni imao priliku da zaradi taj kredit tako da je osudjen na ovakvu situaciju...

s druge strane muratovic je za njega "ljudina" i zbog toga igra... samo ne razumijem koja je to igracka kvaliteta ako si ljudina... daj boze da nam se bajramovic vrati jer on i s pola snage moze vise na terenu pokazati od muratovica... jednostavno me nervira kad vidim da on ili mravac najobicnije pasove ne mogu da daju, ne znam jel do poderanih kopacki ili zbog njihove limitiranosti...
jutarnji

#138 Re: BiH - Oman

Post by jutarnji »

Velike reprezentacije i kad igraju lose, pobjedjuju :D
Meni je sega onaj Oman na pocetku drugog, ne izlaze ljudi na teren, kontam da su se zalili delegatu da ih ovi nasi zajebaju :D :D
susc_ovjek

#139 Re: BiH - Oman

Post by susc_ovjek »

LSD wrote: Odbrana katastrofa :( :roll: Ibričić na terenu=igrac manjka za nas,klasicni parazit koji igra samo zahvaljujuci cinjenici što je Ćirin sin...Murat-penzija brate.
Ti il' nisi nikad gledo Ibricica u Hajduku, ili nisi gledo Belgija-BiH.
Rambo-Amadeus

#140 Re: BiH - Oman

Post by Rambo-Amadeus »

Ko ono rece "Dajte nam Brazil da igramoooooo"... :D

Turci, ako budu pametni, lagano ce na SP.. 8-) :wink:

A mi...do nove (iznenađujuće, ali samo jedne, eventualno dvije) pobjede u sljedećim kvalifikacijama, i to je to...ne mere brate da si pita :P :zzzz: :evil: :arrow:
LSD

#141 Re: BiH - Oman

Post by LSD »

susc_ovjek wrote:
LSD wrote: Odbrana katastrofa :( :roll: Ibričić na terenu=igrac manjka za nas,klasicni parazit koji igra samo zahvaljujuci cinjenici što je Ćirin sin...Murat-penzija brate.
Ti il' nisi nikad gledo Ibricica u Hajduku, ili nisi gledo Belgija-BiH.
bitno je da si ti gledao ;-)
hidrant

#142 Re: BiH - Oman

Post by hidrant »

vjecnobordo wrote:Majstorija Salihovića? :D Majstorija golmana Omana, koji je loše postavio živi zid, a još gore stao on, iza njega. Svakji ljevak bi zabio ono.

Štiliću, grij klupu boljima i šuti :mrgreen: Meni je Senijad puno bolji igrač, a možda Štilu nekad oprobati umjesto Muratovića, ionako su previše 2 zadnja vezna, a onom radijus kretanja ko brisač kod fiće.
Zato najveca nada njanja, poslije rata, sad cisti kopacke gospodinu Stilicu.
Fozgen

#143 Re: BiH - Oman

Post by Fozgen »

Yebo ba rang listu!? Kakva FIFA-ina crna lista?
Elem po meni odigrali su kako su trebali. Pogotovo drugo poluvrijeme, prvo je bilo i previse opusteno dok u drugom su ipak pokazali da j erazlika u timovima. Iz aviona se vidi da je ovo bilo sa 50% snage.
X Y puta receno da nema slabih reprezentacija.
U svakom slucaju malo srece i zasluzena pobjeda.
Cestitke svima igracima.
Cafe Camargue

#144 Re: BiH - Oman

Post by Cafe Camargue »

Rambo-Amadeus wrote:Ko ono rece "Dajte nam Brazil da igramoooooo"... :D

Turci, ako budu pametni, lagano ce na SP.. 8-) :wink:

A mi...do nove (iznenađujuće, ali samo jedne, eventualno dvije) pobjede u sljedećim kvalifikacijama, i to je to...ne mere brate da si pita :P :zzzz: :evil: :arrow:
Heh tipičan izdanak naše čuvene škole poznavalaca fudbala.

Ovo danas jeste bilo užas i treba im Čiro jebat mater svima, ne zbog loše igre, već zbog nezalaganja. Igrali su prekokurca i za takvu igru im vazda treba jebat mater. Možeš odigrat loše, može ti se desit da nemaš svoj dan, ali da igraš ko slina - e to ne može!

A za Spahića se iskreno nadam da na tribinama nije bio Dešamp.
nellington

#145 Re: BiH - Oman

Post by nellington »

Odlična ideja da se ovo ljeto igra sa Uzbecima i Omancima... da se vidi kako igramo sa slabim ekipama ;) jer na tome se gube/dobijaju kvalifikacije.
LSD

#146 Re: BiH - Oman

Post by LSD »

Fozgen wrote:Yebo ba rang listu!? Kakva FIFA-ina crna lista?
Elem po meni odigrali su kako su trebali. Pogotovo drugo poluvrijeme, prvo je bilo i previse opusteno dok u drugom su ipak pokazali da j erazlika u timovima. Iz aviona se vidi da je ovo bilo sa 50% snage.
X Y puta receno da nema slabih reprezentacija.
U svakom slucaju malo srece i zasluzena pobjeda.
Cestitke svima igracima.
Pošteno govoreci,ovo nije bila zaslužena pobjeda ni pod razno...ljudi si bili bolji na terenu,pogodili 2 stative,pomašili penal i još nekoliko zicera,jednostavno Oman nije imao srece ali smo je zato imali mi.
Mislim,drago mi je samo radi tih bodova koje skupljamo ali igra je bila za plakati.
Ispade mi igrali sa 50% snage a oni zapeli sa 105% snage...ta prica jednostavno pada u vodu.
Jesmo igrali ispod nivoa ali smo igrali koliko su nam dopustili...u drugom poluvremeno smo daleko angažovanije igrali ali opet je to teško išlo.
Pa sam Džeko vrijedi ko citava selekcija Omana (doslovno,cak i više),još ako dodamo tu Misimovica i Salihovica :-) ,ali opet su ljudi bolji bili za klasu.
Ove prijateljske nam dodju kao blamaža selekcije...prvo Sarajevo,pa Rijeka,pa Uzbekistan,pa novinari pa sad Oman.
Što ikako igramo ove prijateljske utakmice nije mi jasno :roll:
zalizani

#147 Re: BiH - Oman

Post by zalizani »

Nedostatak motiva,snage(razlog "duge" iscrpljujuce sezone :-) ),žega,mozda u krajnjem slucaju i alkohol :P ,rezultiralo je ovakvim doprinosom igri(sve,samo ne igra).Razlog sto Štilić ne igra,mozda leži u tome,da pored Senijada igrac poput Štile nije neki trkac.Takva dva na terenu i imas lose ili nikakvo prebacivanje lopte prema naprijed.Naravno,Bog zna kakve Chiro zamisli ima u glavi.Mravac solidan,a ova dva peMzionera su tu da unesu karakter i angažman na terenu. :-) :-)
Waiting for september....
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#148 Re: BiH - Oman

Post by Dado dijasporitus »

Kineska poslovica kaze: Fudbal se igra u golove. :D

Ovo je 6 utakmica BiH repki bez poraza a sto je neko rekao i bolje reprezentacije znaju kiksati u igri ali na kraju pobjedjuju i samo to se na kraju racuna.

Za Stilica recu sto sam jednom drugom forumu takodjer rekao. Mozda jeste covjek zasluzio vise minuta ali bili njega ubacili ispred Pjanica koji vec 10 utakmica grije klupu repke i ceka svoj red. Nije fer. Mozda nije najprofesionalnije rjesenje ali valja odrzati i dobru atmosferu u reprezentaciji. Ako Stila bude imao strpljenja kao i Pjanic dace Ciro minutaze.
Fozgen

#149 Re: BiH - Oman

Post by Fozgen »

LSD wrote:Pošteno govoreci,ovo nije bila zaslužena pobjeda ni pod razno...ljudi si bili bolji na terenu,pogodili 2 stative,pomašili penal i još nekoliko zicera,jednostavno Oman nije imao srece ali smo je zato imali mi.
Mislim,drago mi je samo radi tih bodova koje skupljamo ali igra je bila za plakati.
Ispade mi igrali sa 50% snage a oni zapeli sa 105% snage...ta prica jednostavno pada u vodu.
Jesmo igrali ispod nivoa ali smo igrali koliko su nam dopustili...u drugom poluvremeno smo daleko angažovanije igrali ali opet je to teško išlo.
Pa sam Džeko vrijedi ko citava selekcija Omana (doslovno,cak i više),još ako dodamo tu Misimovica i Salihovica :-) ,ali opet su ljudi bolji bili za klasu.
Ove prijateljske nam dodju kao blamaža selekcije...prvo Sarajevo,pa Rijeka,pa Uzbekistan,pa novinari pa sad Oman.
Što ikako igramo ove prijateljske utakmice nije mi jasno :roll:
Nah pobjeda je pobjeda :D, sasvim dovoljno. A nama je uvijek nedostajalo srece ali sad kao sto se vidi imamo je, na svu srecu :D.
Kada se pogledaju utakmice prije ja sticem dojam da se nije odigralo vise od 50%. moramo biti svjesni da ako se kojim slucajem plasiramo na SP, u sto ja cisto sumnjam, da ce nam biti jos teze igrati.
A protiv Omana se nije vala ni moglo naci nekog motiva da se igra bolje, po meni bit ce ga tesko, zbog naseg mentaliteta, naci i protiv sljedecih protivnika u kvalifikacijama.
nije me strah prijateljskih, svejedno mi kako ih odigraju, ali kvalifikacione...
LSD

#150 Re: BiH - Oman

Post by LSD »

Dado dijasporitus wrote:Kineska poslovica kaze: Fudbal se igra u golove. :D

Ovo je 6 utakmica BiH repki bez poraza a sto je neko rekao i bolje reprezentacije znaju kiksati u igri ali na kraju pobjedjuju i samo to se na kraju racuna.

Za Stilica recu sto sam jednom drugom forumu takodjer rekao. Mozda jeste covjek zasluzio vise minuta ali bili njega ubacili ispred Pjanica koji vec 10 utakmica grije klupu repke i ceka svoj red. Nije fer. Mozda nije najprofesionalnije rjesenje ali valja odrzati i dobru atmosferu u reprezentaciji. Ako Stila bude imao strpljenja kao i Pjanic dace Ciro minutaze.
aha hoce hoce :lol: svakako...dat ce mu,kao što mu je i dosad davao :-) tj.nikad.
Njabolji igrac poljeske lige grije klupu,Ibiricic protiv Belgije citav susret igra lijevog boka,a danas Topic na desnom boku (iako to nikad u karijeri nije igrao)...Muratović NE MOŽE (doslovno) da se odrazi jer nema odraza i skoka (godine stisle,razumljivo) ali zato svaku igra...sve su to sjajna riješenja za održavanje dobre atmosfere :thumbup:
Post Reply