Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

dulcinella

#126 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta

Post by dulcinella »

Zdravo Jelce! :)

Javi se na brojeve 061/360-285 ili 061/597-481. To su djevojke kojima mozes dati donaciju. Sigurna sam da ce se i one uskoro javiti. :) Najnovija situacija: 6 stenaca je, dakle, udomljeno, ostala su jos 2. Jedan je skroz isprepadan, a drugi ima piroplazmozu i nalazi se na Veterini. Troskovi lijecenja su veliki, i svaka pomoc je dobro dosla! A i ti si dobro dosla u "nasu mrezu"! :) Veliki pozdrav!
amelino

#127 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta

Post by amelino »

Jelce dogovor za sutra vrijedi. Dobrodosla si u nasu mrezu i hvala za pomoc :-) Vidimo se sutra :-)
amelino

#128 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta

Post by amelino »

Nas malac, zvani Svrco, koji je na veterini jos i kojem je hitno potreban dom.

Image

Image

Ne volim se slikati, zato zvjerlam okolo:

Image

Image
Jelce

#129 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta

Post by Jelce »

amelino wrote:Jelce dogovor za sutra vrijedi. Dobrodosla si u nasu mrezu i hvala za pomoc :-) Vidimo se sutra :-)

Nista, drago mi je sto mogu pomoci :D Vidimo se sutra :D
Svrco je presladak, dusa mala :D
csejla

#130 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta

Post by csejla »

Jelce wrote:
amelino wrote:Jelce dogovor za sutra vrijedi. Dobrodosla si u nasu mrezu i hvala za pomoc :-) Vidimo se sutra :-)

Nista, drago mi je sto mogu pomoci :D Vidimo se sutra :D
Svrco je presladak, dusa mala :D
Jelce HVALA ti!
iriss

#131 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta

Post by iriss »

Sejla, ja mogu donirati 20 KM, pa se cujemo danas. nadam se da je sve ok :))
csejla

#132 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta

Post by csejla »

iriss wrote:Sejla, ja mogu donirati 20 KM, pa se cujemo danas. nadam se da je sve ok :))
Iris super, hvala Vam puno. Imate moj broj mob-a pa mi javite kada Vam odgovara?
eglantina

#133 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta

Post by eglantina »

Dragi nasi, samo da vas obavijestimo da je Svrco sa veterine koji je bio bolestan sretno udomljen!

Na skrbi nam je od bebaca ostao malecki isprepadani kojem placamo smjestaj kod gospodina Ismeta, trazimo mu dom i nekoga sa puno ljubavi i strpljenja za ovu malu mirnicu!

Sva sredstva koja nam donirate odlaze na troskove hrane, veterinara i smjestaja...
Kao sto je vecina vas vidjela trudimo se da koliko-toliko olaksamo psima na Butmiru tako da novac odlazi na hranu koja je za to podrucje potrebna u velikim kolicinama, obzirom na broj pasa koji su ostali napusteni.

Jos jednom zahvaljujemo vas se za vasu svakodnevnu podrsku!!!!!Nadamo se da cemo i preostalog bebaca sretno udomiti i da cemo uspjeti spasiti barem dio pasa iz bivseg Romskog naselja u Butmiru
Post Reply