Javi se na brojeve 061/360-285 ili 061/597-481. To su djevojke kojima mozes dati donaciju. Sigurna sam da ce se i one uskoro javiti.
Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Moderator: anex
-
dulcinella
#126 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Zdravo Jelce! 
Javi se na brojeve 061/360-285 ili 061/597-481. To su djevojke kojima mozes dati donaciju. Sigurna sam da ce se i one uskoro javiti.
Najnovija situacija: 6 stenaca je, dakle, udomljeno, ostala su jos 2. Jedan je skroz isprepadan, a drugi ima piroplazmozu i nalazi se na Veterini. Troskovi lijecenja su veliki, i svaka pomoc je dobro dosla! A i ti si dobro dosla u "nasu mrezu"!
Veliki pozdrav!
-
amelino
#127 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Jelce dogovor za sutra vrijedi. Dobrodosla si u nasu mrezu i hvala za pomoc
Vidimo se sutra 
-
amelino
-
Jelce
#129 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
amelino wrote:Jelce dogovor za sutra vrijedi. Dobrodosla si u nasu mrezu i hvala za pomocVidimo se sutra
Nista, drago mi je sto mogu pomoci
Svrco je presladak, dusa mala
-
csejla
#130 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Jelce HVALA ti!Jelce wrote:amelino wrote:Jelce dogovor za sutra vrijedi. Dobrodosla si u nasu mrezu i hvala za pomocVidimo se sutra
Nista, drago mi je sto mogu pomociVidimo se sutra
Svrco je presladak, dusa mala
-
iriss
#131 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Sejla, ja mogu donirati 20 KM, pa se cujemo danas. nadam se da je sve ok
)
-
csejla
#132 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Iris super, hvala Vam puno. Imate moj broj mob-a pa mi javite kada Vam odgovara?iriss wrote:Sejla, ja mogu donirati 20 KM, pa se cujemo danas. nadam se da je sve ok)
- eglantina
#133 Re: Potrebna pomoc za povrijedjenu kuju i dva steneta
Dragi nasi, samo da vas obavijestimo da je Svrco sa veterine koji je bio bolestan sretno udomljen!
Na skrbi nam je od bebaca ostao malecki isprepadani kojem placamo smjestaj kod gospodina Ismeta, trazimo mu dom i nekoga sa puno ljubavi i strpljenja za ovu malu mirnicu!
Sva sredstva koja nam donirate odlaze na troskove hrane, veterinara i smjestaja...
Kao sto je vecina vas vidjela trudimo se da koliko-toliko olaksamo psima na Butmiru tako da novac odlazi na hranu koja je za to podrucje potrebna u velikim kolicinama, obzirom na broj pasa koji su ostali napusteni.
Jos jednom zahvaljujemo vas se za vasu svakodnevnu podrsku!!!!!Nadamo se da cemo i preostalog bebaca sretno udomiti i da cemo uspjeti spasiti barem dio pasa iz bivseg Romskog naselja u Butmiru
Na skrbi nam je od bebaca ostao malecki isprepadani kojem placamo smjestaj kod gospodina Ismeta, trazimo mu dom i nekoga sa puno ljubavi i strpljenja za ovu malu mirnicu!
Sva sredstva koja nam donirate odlaze na troskove hrane, veterinara i smjestaja...
Kao sto je vecina vas vidjela trudimo se da koliko-toliko olaksamo psima na Butmiru tako da novac odlazi na hranu koja je za to podrucje potrebna u velikim kolicinama, obzirom na broj pasa koji su ostali napusteni.
Jos jednom zahvaljujemo vas se za vasu svakodnevnu podrsku!!!!!Nadamo se da cemo i preostalog bebaca sretno udomiti i da cemo uspjeti spasiti barem dio pasa iz bivseg Romskog naselja u Butmiru