P.S ova je skinuta sa neta , jer se sada trenutno farba,stavljaju se nova sjedista i to

Moderators: _BataZiv_0809, anex

jedan od rijetkih good-looking modela citroen-acorolla02 wrote:Uh i ovo je strava auto bilo! U mojoj carsiji 1991 je tip vozao ovo, koji se nesto pitao u SDA, podoban bio sta li pa vozio ovu ladju!
Jel se samo meni cini ili je ovaj novi C6 uzeo dosta siluete i bocnog oblika od ovog xm-aljubav_aha wrote:jedan od rijetkih good-looking modela citroen-acorolla02 wrote:Uh i ovo je strava auto bilo! U mojoj carsiji 1991 je tip vozao ovo, koji se nesto pitao u SDA, podoban bio sta li pa vozio ovu ladju!
Pa to se bar podrazumjeva, tj. kakav babo takav i sin!Chemist wrote:Jel se samo meni cini ili je ovaj novi C6 uzeo dosta siluete i bocnog oblika od ovog xm-aljubav_aha wrote:jedan od rijetkih good-looking modela citroen-acorolla02 wrote:Uh i ovo je strava auto bilo! U mojoj carsiji 1991 je tip vozao ovo, koji se nesto pitao u SDA, podoban bio sta li pa vozio ovu ladju!

milojicabrzi wrote:Citroen GS, je bio ekstra auto, kad sam ja bio klinac..
Uglavnom su bili narandzasti na nasim prostorima, mislim i preko 90% a nikad nisam dokucio zasto, te pokoji zuti.

uh 2002 turboinsomnia78 wrote:
Imo istog vakog
Doduse na baterije

trambusek88 wrote:SA 121... Da pogađam, zadnja serija Tasovih 1976 godište?