meni su i ove americke mornarske onako seksiBeatrice_22 wrote:eto dodjosmo i do uniforme... meni se recimo svidja samo pilotska, civilnih pilota, oni su mi nekako miroljubivi. ostale me podsjecaju na rat...
za teatar se slazemo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
meni su i ove americke mornarske onako seksiBeatrice_22 wrote:eto dodjosmo i do uniforme... meni se recimo svidja samo pilotska, civilnih pilota, oni su mi nekako miroljubivi. ostale me podsjecaju na rat...
zelenashica wrote:ma nema za mene sexy profesije,....samo postoje sexy tipovi
briga me za temukenanz wrote:zelenashica wrote:ma nema za mene sexy profesije,....samo postoje sexy tipovi
ali to nije tema danasnjeg zasjedanja CK...
zelenashica wrote:briga me za temukenanz wrote:zelenashica wrote:ma nema za mene sexy profesije,....samo postoje sexy tipovi
ali to nije tema danasnjeg zasjedanja CK...![]()
![]()
ja samo navratila malo.........helem u kakvoj god da je uniformi ili ti profesili,kad se skine zaboljeh me briga šta je bilo na njemu
![]()
![]()
ma ne bi odmah...malo kasnije bi dok ga opustimHAVANA wrote:zelenashica wrote:briga me za temukenanz wrote:
![]()
ja samo navratila malo.........helem u kakvoj god da je uniformi ili ti profesili,kad se skine zaboljeh me briga šta je bilo na njemu
![]()
![]()
Ehhh,ti bi odma skidala.![]()
Medicinska sestra.sekretarica,maserka,frizerka..ma i sve druge profesije zavisno od objekta
ma ne bi odmah...malo kasnije bi dok ga opustimzelenashica wrote:HAVANA wrote:briga me za temuzelenashica wrote:
![]()
![]()
![]()
Medicinska sestra.sekretarica,maserka,frizerka..ma i sve druge profesije zavisno od objekta
sjoo što ga i ti iscitiraHAVANA wrote:zelenashica wrote:ma ne bi odmah...malo kasnije bi dok ga opustimHAVANA wrote:
Medicinska sestra.sekretarica,maserka,frizerka..ma i sve druge profesije zavisno od objektaups očvrsnem
Nema opuštanjanema odmora dok traje obnova,moramo biti čvrsti i uspravni.
Tito- Drvar -1946g

uh jesu vala.....malo kose travu malo žene,pa malo travu pa opet žene....♥ Julianna ♥ wrote:Vrtlari su br. 1![]()
e pa znaš i ti što vrtlari valjaju♥ Julianna ♥ wrote:![]()
red Višanja, red Dunja, red Jagoda, red Malina..ih
zelenashica wrote:e pa znaš i ti što vrtlari valjaju♥ Julianna ♥ wrote:![]()
...samo znaš nešto mi se baš ne da malo Dunja ,malo ja....malo Višnja malo ja
ja bi nekog smo uzame nizame da kosi
nećeraj me na grehotu......đi ću sad pod beharom da ih krešemHAVANA wrote:zelenashica wrote:e pa znaš i ti što vrtlari valjaju♥ Julianna ♥ wrote:![]()
...samo znaš nešto mi se baš ne da malo Dunja ,malo ja....malo Višnja malo ja
ja bi nekog smo uzame nizame da kosi
Otjeraj ti i dunju i višnju,nek se kose nedje drugo
uh, kako sam ja muzicare zaboravilaopet ja wrote:muzicari...tacnije saxofonisti