Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post Reply
Vodenjak

#126 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Vodenjak »

F.G.R. wrote:
Vodenjak wrote:
F.G.R. wrote:
Frajer je nazvao forumase "parazitskom stokom"!
Da sam ja nazvao male pokvarene komuniste stokom administraciji sigurno ne bi to promaklo....
Vjerovatno zato sto bi to tvoje, za razliku od onog prvog, bilo obicna laz i provokacija... :mrgreen: 8-)
:wink:

Znaci, ja sam stoka parazitska?
:-)

Eto, nisi...
Je li ti sad lakse? :mrgreen:
Nekako s proljeća

#127 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Nekako s proljeća »

:)

Kakve to veze ima sa naslovom teme.Tipkate na temi izuzetno kompromitnog naslova a šega Vam.A argumenata i dokaza za tvdrnju u naslovu ni za lijeka.
black

#128 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by black »

kako se samo isti likovi primaju k'o saucesce :mrgreen:
Nekako s proljeća

#129 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Valjda nikovi.?
A ova dvojica iz naslova to nisu. Jedan je mrtav a drugom se jama kopa jer je navodno on iskopao ovom drugom.

A saucesce se moze porodici Leutar izraziti i u Neumu, odmah ispod magistrale...
black

#130 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by black »

Nekako s proljeća wrote::)

Valjda nikovi.?
nikovi nikovi :mrgreen:
osa

#131 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by osa »

nitkovi!
zrikavac48

#132 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by zrikavac48 »

Evo da se vratim temi. Ne znam kako mozete Bakira Izetbegovica povezivati sa bilo kakvim kriminalom. Pa covijek je iz rata izasao siromasniji nego sto je u rata usao kao i vecina postenog bosansko-hercegovackog stanovnistva. Ma nije on kao neki politicari, politicar ratni profiter/tajkun, osoba na funkciji od znacaja i casti a istovremeno u tjesnoj saradnji sa ljudima koje je rat izvukao iz mulja, podzemlja i zatvora i dodijelo im zadace od posebne vaznosti. Poslove u kojima protjece rijeka novca a koji od nekud potjece. Zadace u kojima treba neke ljude da pojede mrak. Ljudi moji kako mozete B.Izetbegovica,vjernika,(koliko se sijecam sa hadziskom titulom), politicara optuzivati za nesto sto ne dolikuje covjeku njegovog statusnog nivoa.
Last edited by zrikavac48 on 06/05/2009 22:19, edited 1 time in total.
addem

#133 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by addem »

Ako se dokaze da je Bakir narucio Jozino ubistvo on za to treba da odgovara. Ja u to sumnjam jer jeko Bakir bio te godine kad je bilo ubistvo. Meni to lici vise na verbalni obracun pred stranacke izbore. Bilo ko da pobijedi na njima jal Tihic, jal Terzic, jal Izetbegovic, jedno je sigurno SDA ce izaci jaca i pobijedice sljedece izbore. Pogledajte koliko se samo frke diglo oko novog predsjednika, to emisije na televiziji, javne debate. Vise se prica o novom predsjedniku SDA nego o novom clanu predsjednista BiH. To zapravo govori o snazi SDA, ali govori i o tome da se radi o jedinoj uistinu demokratskoj stranci, gdje se za celno mjesto ljuto bore tri protivnika. Dal je moguce ovako nesto u SBiH il u SDP-u. Misaona imenica.
F.G.R.

#134 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by F.G.R. »

addem wrote:Ako se dokaze da je Bakir narucio Jozino ubistvo on za to treba da odgovara. Ja u to sumnjam jer jeko Bakir bio te godine kad je bilo ubistvo. Meni to lici vise na verbalni obracun pred stranacke izbore. Bilo ko da pobijedi na njima jal Tihic, jal Terzic, jal Izetbegovic, jedno je sigurno SDA ce izaci jaca i pobijedice sljedece izbore. Pogledajte koliko se samo frke diglo oko novog predsjednika, to emisije na televiziji, javne debate. Vise se prica o novom predsjedniku SDA nego o novom clanu predsjednista BiH. To zapravo govori o snazi SDA, ali govori i o tome da se radi o jedinoj uistinu demokratskoj stranci, gdje se za celno mjesto ljuto bore tri protivnika. Dal je moguce ovako nesto u SBiH il u SDP-u. Misaona imenica.
:thumbup:
Erzsebet

#135 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Erzsebet »

F.G.R. wrote:
addem wrote:Ako se dokaze da je Bakir narucio Jozino ubistvo on za to treba da odgovara. Ja u to sumnjam jer jeko Bakir bio te godine kad je bilo ubistvo. Meni to lici vise na verbalni obracun pred stranacke izbore. Bilo ko da pobijedi na njima jal Tihic, jal Terzic, jal Izetbegovic, jedno je sigurno SDA ce izaci jaca i pobijedice sljedece izbore. Pogledajte koliko se samo frke diglo oko novog predsjednika, to emisije na televiziji, javne debate. Vise se prica o novom predsjedniku SDA nego o novom clanu predsjednista BiH. To zapravo govori o snazi SDA, ali govori i o tome da se radi o jedinoj uistinu demokratskoj stranci, gdje se za celno mjesto ljuto bore tri protivnika. Dal je moguce ovako nesto u SBiH il u SDP-u. Misaona imenica.
:thumbup:
SDA je inače jedna vrlo demokratska stranka, koja nikad, ama baš nikad, nije bila povezivana s kriminalom, korupcijom, krađom, ucjenama i sl. Niko od posljednjih slučajeva Branković, Bičakčić & co. nikad nije ni marke uzeo od ovog napaćenog naroda. Milijarde koje su došle za Srebrenicu SDA nije ni vidjela, nego je uredno proslijedila povratnicima i nije tačno da je uhljebila Muniru da bi ova ušutila, to zli jezici pričaju... SDA je svih ovih teeeeeških 18 godina s nama, a da nema ni trunke odgovornosti za sve što nam se dešava, sve je to Zlatko kriv i pogana FTV, te Naša stranka i komunisti... SDA je oličenje dobrote, multikulturalnosti, poštenja, simbol odbrane u Bošnjaka i šta sve ne...

Šta bismo mi bez SDA? Jedini veći lažovi su 100% ublehaši...
zlatiborka

#136 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by zlatiborka »

Nemoj samo drviti o demokratiji u SDA tako ti zivota, nema tu trunke demokratije. Evo ga, mala bara a puno krokodila, tako upravo danas izgleda SDA. Hvataju se za vratove i biju jedan drugog.

Citas li AVAZ, novine koje kroje sudbinu stranaka i njihovih lidera. Radoncic je mocniji vise nego bilo koji mocnik iz SDA. Njegove napise u novinama gutaju siroke bosnjacke narodne mase sabahile, uz jutarnju kafu. I tako svaki dan.

Sto god Fahro (u dogovoru sa Cericem i Bakirom) odluci, tako ce da bidne, jer propaganda je mocna stvar.
F.G.R.

#137 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by F.G.R. »

zlatiborka wrote:
Nemoj samo drviti o demokratiji u SDA tako ti zivota, nema tu trunke demokratije. Evo ga, mala bara a puno krokodila, tako upravo danas izgleda SDA. Hvataju se za vratove i biju jedan drugog.

Citas li AVAZ, novine koje kroje sudbinu stranaka i njihovih lidera. Radoncic je mocniji vise nego bilo koji mocnik iz SDA. Njegove napise u novinama gutaju siroke bosnjacke narodne mase sabahile, uz jutarnju kafu. I tako svaki dan.

Sto god Fahro (u dogovoru sa Cericem i Bakirom) odluci, tako ce da bidne, jer propaganda je mocna stvar.
Peglas nas :shock:
Sargan

#138 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Sargan »

Jeli ovo HINA javila i najbolji reporter svijeta Smiljko Sagolj? NIsam znao da je on jos aktivan!!!
Veliki Vezir

#139 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Veliki Vezir »

Imal tu kakvih imuniteta ako si Bosnjački član predsjedništva?

P.S.
A sekiral se plaho SDA parazitska stoka ko će bit novi Alija (sva sreća stari preselio)
Srklet-jok77

#140 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Srklet-jok77 »

.......... ja se pomalo divim urednishtvu ovog sajta .. s kim se sve moraju nosit .. chak i kad se slazu sa mishljenjem i stavovima pojedinaca ... mada bi u sushtini mnogim redovnim " boraca/pisacha postova " vishe trebala pomoch kakvog sturchnog osoblja ( psihijatra npr. ) nego neki administrator ... kakve magle, kakvi kompleksi, kakve frustracije ovdje izbijaju...to je chudo jedno. I ako se ikad utvrdi da ovaj forum sluzi za ispuhivanje istih a ne za hranjenje ... ja Boga mi predlazem ovaj portal za 6. aprilsku nagradu. Ne shalim se mayke mi. Ako se ovde ispucava ta negativna energija i prazni se ... onda je ovaj protal jedan od najvechih doprinosa koliko-toliko normalizaciji u anshem drushtvu nakon rata.
oddodood

#141 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by oddodood »

“Mi se bavimo kojekakvim tričarijama, prudovima i ne znam čime. Ovo je istina, a ona je da vuk dlaku mijenja ali ćud nikada. Ovo je istina. i zbijmo svoje redove. Stalno se po kojekakvim šavovima cijepamo. Ne mogu da shvatim da možemo biti takvi. Ima nas igrača koji za neke druge timove igramo. Sve šutamo i lijevom i desnom nogom. Kako zatreba. Mi podižemo tužbe protiv naših prvaka oko kojih se bakćemo. Šta nas je briga za zločincima! To je djelo naših ljudi, zapamtite! Ovo što ganjamo svoje ljude to je djelo naših ljudi koji hoće po svaku cijenu da ostanu na položaju! i nemojte se iznenaditi i da sutra osvane optužnica protiv Bakira Izetbegovića kao zločinca. Sina najvećeg sina našeg treba proglasiti zločincem… (Ismet Spahić, naibu reis na dženazi u Bratuncu; “Dani”)
hadzofield

#142 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by hadzofield »

Nije ni u sda bilo tako dok je predsjednik bio .. kako ono kaze americki potpredsjenik J. Baiden: "starac izboranog lica"
oddodood

#143 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by oddodood »

Jedan od najbližih suradnika Alije Izetbegovića veli: “Aliju je zanimalo samo da mu Bakir ne potone. Jedina prilika da krenemo dalje je da Bakir preuzme SDA. To će biti kraj i SDA i Izetbegovića.” Sigurno je da dotični gospodin dobro poznaje Izetbegoviće i SDA-vrhušku, međutim – nisam siguran je li je u procjeni bio iskren.
Agic Nurija

#144 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by Agic Nurija »

zlatiborka wrote:

Točak moderne civilizacije je davno pokrenut, još u vremenu legendarne Francuske Revolucije i on se nezaustavljivo kreće i okreće, a vijek pojedinca nije i ne može biti mjerilo borbe za trajan opstanak ljudske vrste. Svi oni mali i veliki evropski imperatori, da ih ne nabrajam od Napoleona do Staljina, sa svojim slugama i službama od tog vremena su jedino mogli da tu i tamo ubace po koju "klipu" u točak, da ga na trenutak uspore, ali nikada da ga trajno zaustave. Ono što se desilo u Bosni od 1990 na ovamo je dio prljave i krvave igre određenih evropskih krugova i centara zla i zločina, koji, kako rekoh, samo uzaludno nastoje zaustaviti put evropskog čovjeka ka svijetlu istine i vremenu čvrste vladavine razuma. Bosanska politička scena nije niti izvorno, još manje spontano djelo bosanskog kulturnog kruga, več produžena ruka srpskohrvatskih vazala istočne, to jeste zapadne provinijencije. Opstanak svih alija, bakira, harisa, lagumdžija, radončića, dodika, jovića...ne ovisi od paušalnih političkih izbora, več od stvarnog kvocijenta znanja unutar bosanskog naroda, putem kojeg je jedino moguće otvoriti proces kolektivne reintegracije na svim poljima kulture i naravno državne politike.
Jer da je bosanski čovjek zaista imao mogučnost da na Izborima 1990 bira ono što mu je bilo najvažnije, on bi izabrao svoju trajnu slobodu u relativnom političkom miru. Oni "forumaši" koji još uvijek ne vjeruju da je kompletna bosanska politička vrhuška, ne samo svjesno i namjenski kriminalizirana, več putem takve vrste "ucjene" i održavana od gore pomenutih vazala, zaista su za žaljenje.
Podpitanje: Šta mislite hoće li Radovan Karađić uspjeti da se izjasni do kraja i bez ostatka ili će ga snaći neka iznenadna...recimo neizliječiva bolest!? A u njemu su pohranjene sve one tajne od čijeg (ne)čuvanja (o)vise mnoge "velike i važne" glave, ne samo u Bosni.
zonbirile

#145 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by zonbirile »

--------------------------------------------------------------------------
BRAVO majstore,odgovorio si na pitanje svih pitanja.Ko je bio Bakir te godine,ja dodajem i 1990 pa nadalje.Niko i ništa,nominalno,de fakto alfa i omega,iza scene iz polutame i podzemlja.Za sviju najbolja stvar njegov izbor za presjednika,po onoj narodnoj,što gore to bolje,pa kud puklo da puklo.Njegov neizbor ne znači debakl,jer on će voditi sve kao i dosad iz sjene,već ga na svjetla pozornice pa neka se pokloni i počne.Ima još Brankovića,Šaja,Gašija i sl.u rukavu,a stoka?Njeno je da šuti i trpi.
TarikSA

#146 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by TarikSA »

Izvor smece, komentari jos vece...mislim rekla kazala, al eto to je kod nas danas profesija zvana "novinarstvo"...e jadni smo mi kad su nam ovakvi slobodni i pozivaju se na slobodu medija (citaj - pustite nas da lazemo, pljujemo, izmisljamo zasticeni smo ko krme u Teheranu)...fuj... :dance:
zonbirile

#147 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by zonbirile »

TarikSA wrote:Izvor smece, komentari jos vece...mislim rekla kazala, al eto to je kod nas danas profesija zvana "novinarstvo"...e jadni smo mi kad su nam ovakvi slobodni i pozivaju se na slobodu medija (citaj - pustite nas da lazemo, pljujemo, izmisljamo zasticeni smo ko krme u Teheranu)...fuj... :dance:
----------------------------------------
u pravu si izvor je bez veze,ali ukupno stanje u zemlji i zemlja,država je dno dna.Pa pri takvom stanju ne može biti pekar kriv,jer pravi krive kifle,nego pojedinci iz vrha.Stvar je u tome što na forumu imaš uglavnom tri skupine-oni koji vide i misle svojom glavom,retarde kojima je dobro(ne hađije nego seosku fukaru,koja se dokopala grada i misli da je ufatila boga za jaja,poluinteligente iz staleža klera i njima bliskim idiota),najopasnije bastarde koji žive na grbači raje.Sve tri generalne skupine imaju svoje stavove i brane svoje interese i poglede,koji se lijepo vide i prelamaju na svakoj temi.Analitičar svake inteliđens služebe sa par tema može steći realno mišljenje o stanju u zemlji,međunacionalnim,religijskim i inim odnosima,a stanje je katastrofa.
Nekako s proljeća

#148 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

TarikSA wrote:Izvor smece, komentari jos vece...mislim rekla kazala, al eto to je kod nas danas profesija zvana "novinarstvo"...e jadni smo mi kad su nam ovakvi slobodni i pozivaju se na slobodu medija (citaj - pustite nas da lazemo, pljujemo, izmisljamo zasticeni smo ko krme u Teheranu)...fuj... :dance:

http://www.google.ba/search?q=bakir+ize ... hl=hr&sa=2
zrikavac48

#149 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by zrikavac48 »

[quote="Agic Nurija"][quote="zlatiborka"][quote="addem"][u....

Da je bilo zakulisne politicke muljavele i podmetanja klipova pod tockove, bilo je. Ti iza kulisa su vidjeli da ovi ispred kulisa su kojekakvi lopovi, kriminalci, zlocinci, prevaranti, jetimi i sve ono sto ne treba da bude neko kome je zadaca da spasi drzavu i stanovnike u njoj od kataklizme kojoj strijemi. I onda ti bijelosvitski muljatori ko vele, kad taj narod nije znao da izabere prave ljude koji bi upravljali drzavom u cilju izbavljenja iz problema i nedaca koji su je snasli, i mi cemo da gledamo svoja posla.
nigdje.nikog

#150 Re: Bakir Izetbegović naručio Leutarevo ubojstvo

Post by nigdje.nikog »

Bakir Izetbegovic NE STOJI iza ubistva Leutara, ne vjerujem u to

ali on je glavni krivac za ubistvo Alije Izetbegovica!

Alija je ubijan u kontinuitetu od momenta njegove dzenaze, tog dana je njegov Bakir stao uz mafiju, a potom su se uz njegov mezar naslagali kriminalci !
I nije bomba raznijela Alijin mezar, raznijela ga je blizina nekih drugih mezarova!

Alija je preselio 19 oktobra 2003, a ubio ga je sin Bakir na dan dzenaze!

Image
Post Reply