ma jos ce ujutro uz kafu na poslu ...do nove teme..Stolac92 wrote:Nego, je li to sve komentara na ovu temu... i gotovo... ili ima još?
Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
- black
#126 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
-
skojotovski
#127 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
jel kreten uhapšen ili nije? ima li gdje potvrde ili je patka?
-
homar
#128 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
U Radićevoj je valjda Kantonalno tužilaštvo, a u zgradi Suda BiH je državno tužilaštvo, tj. u zgradi bivše kasarne Ramiz Salčin, ukoliko se ne varam. I ja mislim da trebamo organizovati proteste što prije, ukoliko se ova spodoba ne bude sklonila sa ulice.shuriken wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:ljudi,hajmo uraditi nešto po ovom pitanju,protesti,bilo šta,ako ga odmah ne spreme u zatvor,na mjuestu one hrabre žene mogla je biti bilo čija majka,zamislite kako je sada djeci one žene,a vjerovatno su i punoljetna,pa ja bi ga ganjao preko cijelog svijeta.
hajmo, tuzilastvo je u Radicevoj, preko puta Dardanije
-
Stolac92
#129 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
Šta to treba uraditi, Marija Magdelena?
- don vito
#130 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
Nemojte tako, pomogao je gradnju dzamije i crkve, i za to dobio zahvalnice-plakete IVZ i SPC.
- navratiponekad
#131 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
trebalo ga je odmah strpati iza rešetaka
e jest muško,svaka mu čast,a muškoj publici svaka pohvala j,,,, ji ja
j....ti vaku državu i ovakav zakon,kakva država takav i zakon.
Last edited by navratiponekad on 21/04/2009 20:43, edited 1 time in total.
-
Marija Magdalena
#132 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
Ja sam za. Ovo ne smije zavrsiti ovako. Gad treba da plati, a mi cemo se fino skupiti pa sudskoj vlasti lijepo i kristalno jasno na transparentima napisati upute kako se postupa sa raznim Tasimima. Kad' vec ne znaju, jel... I neka se do kraja zivota stide svi oni muskarci koji su danas bili svjedoci onoj samarcini. Pljuc!homar wrote:U Radićevoj je valjda Kantonalno tužilaštvo, a u zgradi Suda BiH je državno tužilaštvo, tj. u zgradi bivše kasarne Ramiz Salčin, ukoliko se ne varam. I ja mislim da trebamo organizovati proteste što prije, ukoliko se ova spodoba ne bude sklonila sa ulice.shuriken wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:ljudi,hajmo uraditi nešto po ovom pitanju,protesti,bilo šta,ako ga odmah ne spreme u zatvor,na mjuestu one hrabre žene mogla je biti bilo čija majka,zamislite kako je sada djeci one žene,a vjerovatno su i punoljetna,pa ja bi ga ganjao preko cijelog svijeta.
- A-R-N-I
#133 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
ja drzave i hajducije, majko mila 
-
Stolac92
#134 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
I ja mislim da trebate organizovati proteste što prije.homar wrote:U Radićevoj je valjda Kantonalno tužilaštvo, a u zgradi Suda BiH je državno tužilaštvo, tj. u zgradi bivše kasarne Ramiz Salčin, ukoliko se ne varam. I ja mislim da trebamo organizovati proteste što prije, ukoliko se ova spodoba ne bude sklonila sa ulice.shuriken wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:ljudi,hajmo uraditi nešto po ovom pitanju,protesti,bilo šta,ako ga odmah ne spreme u zatvor,na mjuestu one hrabre žene mogla je biti bilo čija majka,zamislite kako je sada djeci one žene,a vjerovatno su i punoljetna,pa ja bi ga ganjao preko cijelog svijeta.
- Toffee karamela
#135 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
Nije ovdje samo u pitanju sklanjanje s ulice takvih spodoba već je krucijalno pitanje:homar wrote: U Radićevoj je valjda Kantonalno tužilaštvo, a u zgradi Suda BiH je državno tužilaštvo, tj. u zgradi bivše kasarne Ramiz Salčin, ukoliko se ne varam. I ja mislim da trebamo organizovati proteste što prije, ukoliko se ova spodoba ne bude sklonila sa ulice.
Kako optuženi može doći u situaciju da ikoga mlati u dvorištu državnog suda?
Kako njegov tjelohranitelj može još dobrih 5 minuta poslije držati u klinču ženu koja zapomaže a da se niko ni ne osvrne?
Ko će se sutra usuditi svjedočiti protiv Tasima ili Gašija kada vidi šta ga može strefiti?
-
Trinitron_Sa
#136 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
JA ODOH NA ONAJ PARKING ISPRED DRAZNOG SUDA PA BAREM SAM TAMO BIO!!!
JA VISE NE MOGU!!!! MOZDA SE TAMO USPIJEM SMIRITI!!!
JA VISE NE MOGU!!!! MOZDA SE TAMO USPIJEM SMIRITI!!!
-
skojotovski
#137 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
kakavdanakneiskustvu wrote:navratiponekad wrote:trebalo ga je odmah strpati iza rešetaka
pička ,on je obična muška pička,jebem li mu sve redom
pičke su oni manekeni što paradiraju u policijskim uniformama!
- amrica
#138 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
Od kad sam vidjela, sve mi nesto ruzno, i muka u stomaku, i sva sam bljak...
I sjetila sam se jednog starog teksta iz Dana ili Bosne, prica o javnim kucama u BiH, o jadnim curama, i jedna recenica mi je ostala u sjecanju:
"poslije gazdinog "uvodjenja u posao", cure obicno 5 dana ne bi mogle hodati...."
N esjecam se da li tekst bio o njemu licno, ali je tipican predstavnik svoje vrste.
dr.gog, kapa dole, svaka cast na analizi licemjerne zivotinje
I sjetila sam se jednog starog teksta iz Dana ili Bosne, prica o javnim kucama u BiH, o jadnim curama, i jedna recenica mi je ostala u sjecanju:
"poslije gazdinog "uvodjenja u posao", cure obicno 5 dana ne bi mogle hodati...."
N esjecam se da li tekst bio o njemu licno, ali je tipican predstavnik svoje vrste.
dr.gog, kapa dole, svaka cast na analizi licemjerne zivotinje
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#139 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
lik i djelo Tasima Kučevića, jednog od najvećih balkanskih kriminalaca
Ubica iz moga grada
Početkom rata on je osnovao paravojnu jedinicu, Handžar-jedinicu, čije je sjedište bilo u Zagrebu i koja je, prema Kučevićevoj priči, bila jedna od najbitnijih jedinica u odbrani BiH, jer je “herojski” branila logistički centar u glavnom gradu Hrvatske. Njegovo ratovanje po Zagrebu i Peruđi traje do ‘94. godine, kada se “zaratio” sa albanskom mafijom, nakon čega dolazi u BiH, gdje, zahvaljujući čelnicima MUP-a TK, dobija bh. državljanstvo. Godinu i po nakon dolaska u BiH, Tasim Kučević prijavljuje se policijskim organima u Tuzlanskom kantonu, tražeći od Policijske stanice Gračanica da mu izda uvjerenje da je od početka rata prebivao na području te općine. Traženo uvjerenje o prebivalištu tada nije dobio. No, devet mjeseci kasnije Kučeviću, koji je prvo tvrdio da je rat proveo u Gračanici, policija izdaje uvjerenje da je prebivao na području općine Lukavac. Dokument na osnovu kojeg je Kučević dobio bh. državljanstvo izdat je u Stanici javne bezbjednosti Lukavac i potpisan je po ovlaštenju Safeta Begića, tadašnjeg načelnika stanice, a današnjeg šefa Sektora za podršku MUP-a Tuzlanskog kantona
“Golim sam rukama ubijao ljude, sjekao sam im glave”, hvalio se prošle srijede Tasim Kučević.
A ko je, zapravo, Tasim Kučević, sin Sadrije i Habibe, rođen 1.6.9.1961. godine u Žabranu, opština Sjenica, Sandžak?
“Tasim Kučević je dobar čovjek”, govorio je prije tri godine na Sudu BiH ministar unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Sead Omerbegović.
Da, Kučević je i te kako dobar čovjek, što se vidi i iz Interpolove potjernice 20. marta 1995. godine, potpisane u Rimu.
“Toliko je okrutan da je prostitutkama koje su radile za njega lomio ruke i noge”, napisali su italijanski policajci.
Neupućeni se sigurno pitaju otkud Tasim Kučević u Italiji, pa ćemo zbog njih ukratko opisati njegov životni put.
Ubistva, pljačke, otimačine
Tasim Kučević se, tek što je postao punoljetan, iz Sandžaka preselio u Beograd, gdje se tamošnjim kriminalcima zakleo na vjernost. Međutim, nakon što je iznevjerio njihovo povjerenje, bježi u Italiju, gdje sa svojom braćom, sedmoricom njih, razvija biznis u vezi sa prostitucijom. Kao prostitutke je koristio djevojke iz izbjegličkih centara u Varaždinu, obećavajući im posao u Italiji.
“On je koristio sve te nedaće iz kampa u Varaždinu. Sve je koristio te žene. Nije samo moja kćerka stradala. Bilo je mnogo žena iz Krajine, iz Sarajeva. On je koristio žene čiji su muževi bili u logorima, na ratištima. One su htjele da zarade nešto para kako bi se vratile u Bosnu”, ispričala nam je Fatima Čajić, majka Almire Čajić, koju je Kučević 1995. godine odveo u Peruđu.
Almira je vraćena u sanduku u svoj rodni Tešanj, jer se, prema priči Tasima Kučevića, objesila tri dana prije nego se trebala vratiti u Bosnu. No, njena majka i danas sumnja da je djevojka ubijena, kao što i policijski organi sumnjaju da je početkom devedesetih u Kučevića domu u Italiji misteriozno nestalo desetak djevojaka.
U isto vrijeme dok napaćene Bosanke i Srbijanke prebacuje u Italiju kod svoga brata Delije, Tasim Kučević se bavi pljačkanjem humanitarne pomoći u Zagrebu. Početkom rata on je osnovao paravojnu jedinicu, Handžar-jedinicu, čije je sjedište bilo u Zagrebu i koja je, prema Kučevićevoj priči, bila jedna od najbitnijih jedinica u odbrani BiH, jer je “herojski” branila logistički centar u glavnom gradu Hrvatske.
Njegovo ratovanje po Zagrebu i Peruđi traje do ‘94. godine, kada se “zaratio” sa albanskom mafijom, nakon čega dolazi u BiH, gdje, zahvaljujući čelnicima MUP-a TK, dobija bh. državljanstvo.
Uticajni prijatelji iz vlasti
Godinu i po nakon dolaska u BiH, Tasim Kučević prijavljuje se policijskim organima u Tuzlanskom kantonu, tražeći od Policijske stanice Gračanica da mu izda uvjerenje da je od početka rata prebivao na području te općine. Traženo uvjerenje o prebivalištu tada nije dobio. No, devet mjeseci kasnije Kučeviću, koji je prvo tvrdio da je rat proveo u Gračanici, policija izdaje uvjerenje da je prebivao na području općine Lukavac. Dokument na osnovu kojeg je Kučević dobio bh. državljanstvo izdat je u Stanici javne bezbjednosti Lukavac i potpisan je po ovlaštenju Safeta Begića, tadašnjeg načelnika stanice, a današnjeg šefa Sektora za podršku MUP-a Tuzlanskog kantona. O postupanju po Interpolovoj potjernici, koja je u međuvremenu raspisana za njim, u MUP-u Tuzlanskog kantona u tom momentu i ne pomišljaju. Naprotiv, u tom su se periodu sa Kučevićem intenzivno družili visoki službenici MUP-a, među kojima treba izdvojiti Zahida Selimbašića, današnjeg šefa Sektora krim-policije MUP-a TK. Zbog toga, tek 12. februara 1998. godine policija reagira u vezi sa Interpolovom potjernicom iz Italije, što je, naravno, bilo kasno, jer Kučević nije mogao biti izručen pošto je, u međuvremenu, dobio bh. državljanstvo. Sve to je potvrđeno 6.12. 2000. godine, kada je kantonalnu sutkinju Vildanu Helić MUP TK izvijestio da je “Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova zatražilo od njih da pritvore Kučević Tasima s ciljem ekstradicije, ali da oni po zahtjevu nisu mogli postupiti, jer nemaju zakonskih ovlaštenja da pritvaraju građane”.
No, Kučević je, ipak, pritvoren. Ali ne zbog kriminala u Italiji, već zbog napada na policajce Nedžada Musića i Sanela Čajića, koji su namjeravali da kontrolišu njegovo vozilo.
“Kriv je što je prišao policajcima sa pištoljem u ruci i govorio kako će ih pobiti, te da će im se osvetiti ako ga prijave, govoreći NAPIT ĆU VAM SE KRVI AKO ME PRIJAVITE, nakon čega je ušao u objekat ‘Mlin’ tražeći pušku i govoreći DAJ DA IH POBIJEM”, piše u presudi Općinskog suda u Tuzli kojom je Kučević osuđen na godinu i pet mjeseci zatvora.
Odmazda prema neposlušnima
Nedugo nakon što je izašao iz zatvora, Kučević biva osuđen i za zasnivanje ropskog odnosa nad prostitutkama, a za vrijeme izdržavanja kazne u KPZ Tuzla organizira zločinačku organizaciju koja se bavi organiziranjem prostitucije u objektu “Mlin”. Mjesec nakon izlaska iz KPZ Tuzla, biva ponovo uhapšen i pred Sudom BiH mu započinje proces koji još nije okončan.
No, nakon posljednjeg hapšenja Kučević započinje odmazdu. Posredstvom svog prijatelja Zahida Selimbašića šikanira inspektora Hazima Habibovića, koji je vodio istragu protiv njega, što rezultira prebacivanjem Habibovića u policijsku stanicu Banovići, nakon čega on napušta MUP TK.
Ubrzo nakon odmazde prema inspektoru Habiboviću, Kučević započinje odmazdu i prema Nijazu Fazliću.
Naime, inspektor Nijaz Fazlić smijenjen je sa mjesta šefa Odjela za posebne namjene dva dana nakon što je u Kladnju zaplijenio dva kilograma heroina za koji se sumnja da je Kučevićev. I tu, naravno, nije kraj. Čovjek koji je prenosio heroin i jedini potencijalni svjedok protiv Kučevića Fuad Girotić nije dočekao početak suđenja. Umro je pod misterioznim okolnostima u tuzlanskom zatvoru. Dvadeset dana nakon njegove smrti, na njegov zatvorenički krevet je smješten inspektor Nijaz Fazlić, kojeg su čelnici MUP-a uhapsili zbog sumnje da je sarađivao sa narko-dilerima. Optužnicu je, zanimljivo, potpisala tužiteljica Danica Kovačević-Arapović, koja je, mjesec poslije toga, sa Odjela za narkotike, prebačena u Odjel za ratni zločin.
Tasim Kučević danas se javno hvali da je smjestio u zatvor inspektora Nijaza Fazlića.
A on, Tasim Kučević dakle, zahvaljujući, između ostalog, svjedočenju ministra policije Seada Omerbegovića, još je na slobodi.
jebem li mu sjeme izrodsko

Ubica iz moga grada
Početkom rata on je osnovao paravojnu jedinicu, Handžar-jedinicu, čije je sjedište bilo u Zagrebu i koja je, prema Kučevićevoj priči, bila jedna od najbitnijih jedinica u odbrani BiH, jer je “herojski” branila logistički centar u glavnom gradu Hrvatske. Njegovo ratovanje po Zagrebu i Peruđi traje do ‘94. godine, kada se “zaratio” sa albanskom mafijom, nakon čega dolazi u BiH, gdje, zahvaljujući čelnicima MUP-a TK, dobija bh. državljanstvo. Godinu i po nakon dolaska u BiH, Tasim Kučević prijavljuje se policijskim organima u Tuzlanskom kantonu, tražeći od Policijske stanice Gračanica da mu izda uvjerenje da je od početka rata prebivao na području te općine. Traženo uvjerenje o prebivalištu tada nije dobio. No, devet mjeseci kasnije Kučeviću, koji je prvo tvrdio da je rat proveo u Gračanici, policija izdaje uvjerenje da je prebivao na području općine Lukavac. Dokument na osnovu kojeg je Kučević dobio bh. državljanstvo izdat je u Stanici javne bezbjednosti Lukavac i potpisan je po ovlaštenju Safeta Begića, tadašnjeg načelnika stanice, a današnjeg šefa Sektora za podršku MUP-a Tuzlanskog kantona
“Golim sam rukama ubijao ljude, sjekao sam im glave”, hvalio se prošle srijede Tasim Kučević.
A ko je, zapravo, Tasim Kučević, sin Sadrije i Habibe, rođen 1.6.9.1961. godine u Žabranu, opština Sjenica, Sandžak?
“Tasim Kučević je dobar čovjek”, govorio je prije tri godine na Sudu BiH ministar unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Sead Omerbegović.
Da, Kučević je i te kako dobar čovjek, što se vidi i iz Interpolove potjernice 20. marta 1995. godine, potpisane u Rimu.
“Toliko je okrutan da je prostitutkama koje su radile za njega lomio ruke i noge”, napisali su italijanski policajci.
Neupućeni se sigurno pitaju otkud Tasim Kučević u Italiji, pa ćemo zbog njih ukratko opisati njegov životni put.
Ubistva, pljačke, otimačine
Tasim Kučević se, tek što je postao punoljetan, iz Sandžaka preselio u Beograd, gdje se tamošnjim kriminalcima zakleo na vjernost. Međutim, nakon što je iznevjerio njihovo povjerenje, bježi u Italiju, gdje sa svojom braćom, sedmoricom njih, razvija biznis u vezi sa prostitucijom. Kao prostitutke je koristio djevojke iz izbjegličkih centara u Varaždinu, obećavajući im posao u Italiji.
“On je koristio sve te nedaće iz kampa u Varaždinu. Sve je koristio te žene. Nije samo moja kćerka stradala. Bilo je mnogo žena iz Krajine, iz Sarajeva. On je koristio žene čiji su muževi bili u logorima, na ratištima. One su htjele da zarade nešto para kako bi se vratile u Bosnu”, ispričala nam je Fatima Čajić, majka Almire Čajić, koju je Kučević 1995. godine odveo u Peruđu.
Almira je vraćena u sanduku u svoj rodni Tešanj, jer se, prema priči Tasima Kučevića, objesila tri dana prije nego se trebala vratiti u Bosnu. No, njena majka i danas sumnja da je djevojka ubijena, kao što i policijski organi sumnjaju da je početkom devedesetih u Kučevića domu u Italiji misteriozno nestalo desetak djevojaka.
U isto vrijeme dok napaćene Bosanke i Srbijanke prebacuje u Italiju kod svoga brata Delije, Tasim Kučević se bavi pljačkanjem humanitarne pomoći u Zagrebu. Početkom rata on je osnovao paravojnu jedinicu, Handžar-jedinicu, čije je sjedište bilo u Zagrebu i koja je, prema Kučevićevoj priči, bila jedna od najbitnijih jedinica u odbrani BiH, jer je “herojski” branila logistički centar u glavnom gradu Hrvatske.
Njegovo ratovanje po Zagrebu i Peruđi traje do ‘94. godine, kada se “zaratio” sa albanskom mafijom, nakon čega dolazi u BiH, gdje, zahvaljujući čelnicima MUP-a TK, dobija bh. državljanstvo.
Uticajni prijatelji iz vlasti
Godinu i po nakon dolaska u BiH, Tasim Kučević prijavljuje se policijskim organima u Tuzlanskom kantonu, tražeći od Policijske stanice Gračanica da mu izda uvjerenje da je od početka rata prebivao na području te općine. Traženo uvjerenje o prebivalištu tada nije dobio. No, devet mjeseci kasnije Kučeviću, koji je prvo tvrdio da je rat proveo u Gračanici, policija izdaje uvjerenje da je prebivao na području općine Lukavac. Dokument na osnovu kojeg je Kučević dobio bh. državljanstvo izdat je u Stanici javne bezbjednosti Lukavac i potpisan je po ovlaštenju Safeta Begića, tadašnjeg načelnika stanice, a današnjeg šefa Sektora za podršku MUP-a Tuzlanskog kantona. O postupanju po Interpolovoj potjernici, koja je u međuvremenu raspisana za njim, u MUP-u Tuzlanskog kantona u tom momentu i ne pomišljaju. Naprotiv, u tom su se periodu sa Kučevićem intenzivno družili visoki službenici MUP-a, među kojima treba izdvojiti Zahida Selimbašića, današnjeg šefa Sektora krim-policije MUP-a TK. Zbog toga, tek 12. februara 1998. godine policija reagira u vezi sa Interpolovom potjernicom iz Italije, što je, naravno, bilo kasno, jer Kučević nije mogao biti izručen pošto je, u međuvremenu, dobio bh. državljanstvo. Sve to je potvrđeno 6.12. 2000. godine, kada je kantonalnu sutkinju Vildanu Helić MUP TK izvijestio da je “Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova zatražilo od njih da pritvore Kučević Tasima s ciljem ekstradicije, ali da oni po zahtjevu nisu mogli postupiti, jer nemaju zakonskih ovlaštenja da pritvaraju građane”.
No, Kučević je, ipak, pritvoren. Ali ne zbog kriminala u Italiji, već zbog napada na policajce Nedžada Musića i Sanela Čajića, koji su namjeravali da kontrolišu njegovo vozilo.
“Kriv je što je prišao policajcima sa pištoljem u ruci i govorio kako će ih pobiti, te da će im se osvetiti ako ga prijave, govoreći NAPIT ĆU VAM SE KRVI AKO ME PRIJAVITE, nakon čega je ušao u objekat ‘Mlin’ tražeći pušku i govoreći DAJ DA IH POBIJEM”, piše u presudi Općinskog suda u Tuzli kojom je Kučević osuđen na godinu i pet mjeseci zatvora.
Odmazda prema neposlušnima
Nedugo nakon što je izašao iz zatvora, Kučević biva osuđen i za zasnivanje ropskog odnosa nad prostitutkama, a za vrijeme izdržavanja kazne u KPZ Tuzla organizira zločinačku organizaciju koja se bavi organiziranjem prostitucije u objektu “Mlin”. Mjesec nakon izlaska iz KPZ Tuzla, biva ponovo uhapšen i pred Sudom BiH mu započinje proces koji još nije okončan.
No, nakon posljednjeg hapšenja Kučević započinje odmazdu. Posredstvom svog prijatelja Zahida Selimbašića šikanira inspektora Hazima Habibovića, koji je vodio istragu protiv njega, što rezultira prebacivanjem Habibovića u policijsku stanicu Banovići, nakon čega on napušta MUP TK.
Ubrzo nakon odmazde prema inspektoru Habiboviću, Kučević započinje odmazdu i prema Nijazu Fazliću.
Naime, inspektor Nijaz Fazlić smijenjen je sa mjesta šefa Odjela za posebne namjene dva dana nakon što je u Kladnju zaplijenio dva kilograma heroina za koji se sumnja da je Kučevićev. I tu, naravno, nije kraj. Čovjek koji je prenosio heroin i jedini potencijalni svjedok protiv Kučevića Fuad Girotić nije dočekao početak suđenja. Umro je pod misterioznim okolnostima u tuzlanskom zatvoru. Dvadeset dana nakon njegove smrti, na njegov zatvorenički krevet je smješten inspektor Nijaz Fazlić, kojeg su čelnici MUP-a uhapsili zbog sumnje da je sarađivao sa narko-dilerima. Optužnicu je, zanimljivo, potpisala tužiteljica Danica Kovačević-Arapović, koja je, mjesec poslije toga, sa Odjela za narkotike, prebačena u Odjel za ratni zločin.
Tasim Kučević danas se javno hvali da je smjestio u zatvor inspektora Nijaza Fazlića.
A on, Tasim Kučević dakle, zahvaljujući, između ostalog, svjedočenju ministra policije Seada Omerbegovića, još je na slobodi.
jebem li mu sjeme izrodsko
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#140 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
Treba se iskupiti stvarno pred onim sudom u Švrakinom i protestirati. Ali čini mi se da bi tad "obezbjeđenje" postalo mnogo "efikasnije"...prema protestantima.
-
zijancer
#141 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
jefferson wrote: Sve dok biraju ljudi SDA/SZBiH/HDZ u Pederaciji i u RS onu bagru nama nikad nece vize biti ukinute
Medjutim, to se nece desiti, a ljudi ce ponovo birati Brankovice, omeragice, Cengice, Izetbegovice itd, itd
ja ne glasam za HDZ, dok god ne skinu Brankovica
Last edited by zijancer on 21/04/2009 20:53, edited 1 time in total.
- MaroonBrigade
- Toffee karamela
#143 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
Kakva policija, bila svjedok neki dan na autobuskoj na relaciji Ilijaš-neka pripizdina, žena se onesvještava na stanici, nije joj nešto bilo dobro....publika gleda, neki seljani odnekud, s korpama u rukama bleje, hajd za njih mi nije ni čudo što joj ne prilaze, ali mlad drot, od jedno 20-ak godina, uniforma na njemu bode oči ko da je pripadnik američkog S.W.A.T.-a, ništa...bleji li i on, bleji, hladnokrvno ko da je vrabac pao pred njega....kakavdanakneiskustvu wrote:čini mi se da je kamera prikazala nekog momka koji je sjedio na klupi pored koje je ona žena pala,njega neka je stid što joj barem nije pomogao da ustane,a za druge,šta bi trebali kad je tasima njegov pit bul već polako,sigurno se krećući unazad,valjda bojeći se nove provokacije one žene,šta li,odvodio u sud bih.ne bi ni ja krenuo da ga nokautiram,zvao bi policiju,rekao da sam svjedok šamaranja
- SiSaJuMe
#144 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
Presli smo iz skandala u rutinske informacije poput ove,.
PS; Zasto cuko cucne kad pored njega prodje ministra policije Seada Omerbegovića. - Da mi se neuvuce u .....
PS; Zasto cuko cucne kad pored njega prodje ministra policije Seada Omerbegovića. - Da mi se neuvuce u .....
- Troll_Happens
#145 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
Imas ovaj ne stopa
http://www.dnevniavaz.ba/multimedija/vi ... m-suda-bih
Najbolje se sinoc vidjelo u 60min o kakvom se covjeku radi kad ga novinar pita jel droga tvoja nasli su tvoju drogu. ON njemu svaki put kad ga je ovaj pitao nabijem te na k.....
U titino doba bi samo metak u celo i hajmo dalje.. ko da nista nije bilo..
a ovaj ce se sutra smijati izace za mjesec dana zbog dobrog vladanja ili na dopust... fuuuuj
-
Marija Magdalena
#146 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
U Radićevoj je valjda Kantonalno tužilaštvo, a u zgradi Suda BiH je državno tužilaštvo, tj. u zgradi bivše kasarne Ramiz Salčin, ukoliko se ne varam. I ja mislim da trebamo organizovati proteste što prije, ukoliko se ova spodoba ne bude sklonila sa ulice.[/quote]kakavdanakneiskustvu wrote:hajmo, tuzilastvo je u Radicevoj, preko puta Dardanije
Ja sam za. Ovo ne smije zavrsiti ovako. Gad treba da plati, a mi cemo se fino skupiti pa sudskoj vlasti lijepo i kristalno jasno na transparentima napisati upute kako se postupa sa raznim Tasimima. Kad' vec ne znaju, jel... I neka se do kraja zivota stide svi oni muskarci koji su danas bili svjedoci onoj samarcini. Pljuc!
čini mi se da je kamera prikazala nekog momka koji je sjedio na klupi pored koje je ona žena pala,njega neka je stid što joj barem nije pomogao da ustane,a za druge,šta bi trebali kad je tasima njegov pit bul već polako,sigurno se krećući unazad,valjda bojeći se nove provokacije one žene,šta li,odvodio u sud bih.ne bi ni ja krenuo da ga nokautiram,zvao bi policiju,rekao da sam svjedok šamaranja[/quote]
Drotovima su ruke "vezane", znam... Ali gdje je onaj iskonski nagon covjeka da reaguje kada treba? Ja bih, pa makar i ja dobila batine, makar ostala bez posla, ma napala bih ga bar cipelom, makar zaradila zatvor! A koliko ih je bilo, mogli su ga nalupat k'o konja, i njega i njegove vrle tjelohranitelje. Svi znamo sta je i kakav "zakon" kod nas... Znam da nije dobro uzimati zakon u svoje ruke, ali ne mogu razumjet sve te ljude.
p.s.: Moze li neko potvrdit informaciju da je zbog danasnjeg napada taj gnoj u pritvoru?
-
bosanska rijec
#147 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
Vjerujte i ja sam bijesna zbog ovoga. Pa ono sama sebi odgovaram na upite koji su nam nejasni, zasto je bilo slabo reagovanje drugih , vjerovatno jer se sve brzo desavalo. Zasto je ovaj kriminalac ovako reagovao ,vjerovatno zasto sto je bijesan i povecana mu kazna i svakako mu sada valja ici na odsluzivanje kazne zatvora, pa mu je svejedno . U neku ruku mi je drago da je ovo bilo na TV jer se meni cini da mi , bar vecina, nisu ni svjesni kakvi su i na sta su sve spremni ovi kriminalci. Neka treba pokazivati djeci i upozoravati sta je krimos i kakvi su.....
E vidite jednu noc sam frapirana zbog ovog dogadjaja, jednu noc zbog sljedbenika karadziceve politike i onog direktora RTRS koji u ovoj zemlji obavlja onako vaznu funkciju, a vidjeli smo koga on podrzava i sta prica.... Onda je vjerovatno i program i uredjivacka politika u skladu s tim, tako da je buducnost zagarantirana sa indoktriniranim podmladkom, koji treba da je spreman.... A na onoj temi samo par ih se javilo,bas cudne, dvije potpuno razlicite reakcije. Ovaj kriminalac je makar osudjen i ode u cuzu, a ovaj ideolog bez problema obavlja ovakvu funkciju u ovoj zemlji i vi nista. Samo ih se par javilo na toj temi.
E vidite jednu noc sam frapirana zbog ovog dogadjaja, jednu noc zbog sljedbenika karadziceve politike i onog direktora RTRS koji u ovoj zemlji obavlja onako vaznu funkciju, a vidjeli smo koga on podrzava i sta prica.... Onda je vjerovatno i program i uredjivacka politika u skladu s tim, tako da je buducnost zagarantirana sa indoktriniranim podmladkom, koji treba da je spreman.... A na onoj temi samo par ih se javilo,bas cudne, dvije potpuno razlicite reakcije. Ovaj kriminalac je makar osudjen i ode u cuzu, a ovaj ideolog bez problema obavlja ovakvu funkciju u ovoj zemlji i vi nista. Samo ih se par javilo na toj temi.
-
skuhlo
-
skojotovski
#149 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
ista situacija kao i sa pokojnim Denisom Mrnjavcem. nijemi posmatraci!
- burek_in_space
#150 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
Tek maloprije pogledah ovaj snimak...muka mi je.