Navijacke skupine u BIH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#126 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

The 51st State wrote:
Plavih_11 wrote:
The 51st State wrote:
jebi ga, rekoh da makar jedan realan i odmjeren post napisem 8-) .
Pa svaki ti je takav, nemoj sad da si skroman ... :thumbup:
ako si bio tako ironican i sa boldovanim postom, onda ti je oprosteno...
Jos jedan u nizu slicnih postova ... :thumbup:
The 51st State

#127 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The 51st State »

Jos jedan u nizu slicnih postova ... :thumbup:
drago mi je da smo postigli odredjen nivo konsenzusa 8-) .
hali gali halid

#128 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by hali gali halid »

Hajd malo o navijackim skupinama u BiH... :-)
Moraless

#129 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Moraless »

Eeee moj Sibicaru, doduse sve ti tvoj nick govori... da ti samo pojasnim nešto..pošto vidim da likuješ kad bilo ko šta kaže...a ti i samo ti smatraš da je glupo..ipak si ti relevantan za sve to :(
dakle, kad sam mislio na vulturese i njihovo ime...znam ja dobro šta znači vultures...na drugim jezicima...ima još upućenih osim tebe...
pitao sam zašto su mjenjali ime na transovima..a ne uopšteno navijačke grupe...jer je pisalo uvijek vulturesi prije dosta godina unazad..a sad samo lešinari...
al eto šta ćeš kad ti haman pratiš tifo scenu unazad godinu dvije...
ništa lično..al nemoj ismijavati nešto u što nisi upućen..pozz :roll:
banovan

#130 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by banovan »

Fordas wrote:Tema davno apsolvirana, nemate slika, nemate videa ne znam za sta se vi mozete uhvati. Sa Koseva je prema vatri poslo preko 20.000 ljudi a sa Grbavice tri puta manje. Mislim, fakat mi nije jasno o cemu vi trunite vise. :?
Mislim, jasno mi je da vas boli nas bod iz Sirkog sa kojim smo skoro pa osigurali izlaz u Evropu a vama svaki kiks znaci put ka Busovaci, Kiseljaku, Grudama i Tesnju, pa jos vam i mi dolazimo da to sve zacinimo, ali da je to toliko fakat nisam znao :lol: :lol:
:lol: skoro pa osigurali evropa sa tim bodom....smijesno...znas li uopste koliko predstavnika iz BIH ide u evropu... :?: :!:
1.Liga prvaka
2.Kup uefa
3.Kup uefa(prije bilo intertoto kup
4.Osvajac kupa...
Znaci taj vam bod ne znaci bas puno u borbi za evropu,jer klubovi koji su ispred sarajeva tesko da ce ispustit ta mjesta...
Znaci jedina vasa sansa je da odete ta da slavija il sloboda ili zrinjski osvoje kup,a posto su se slavija i sloboda plasirali u finale,postoji mogucnost da odete u evropu,ali zaslugama drugih klubova,jer da je neko drugi bio u mogucnosti da osvoji kup,tj.klubovi rangirani ispod sarajeva,otisli bi u evropu al aha... :!:
banovan

#131 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by banovan »

bermiin wrote:
Šibicar wrote:
since1921 wrote:Vezano za Siroki

Titula ili ne zasad je rekord i drugi su ih slavili pa nisu imali takvo gostovanje

Ma pusti njih ljubomora je to,a pošto se služe tom logikom ne znam samo kako je nas bilo 3 puta više nego pitara na proslavi titule ispred vječne vatre. :dance:
Nije vas vise bilo ispred vjecne vatre...A samo skontajte,Zeljo je osvojio titulu kad je 3 puta vise raje dolazilo na utakmice,nego kad je Sarajevo...pa opet nas na Kosevo doslo 20 i vise hiljada...
a ako vec pricamo o brojnosti...Istok,SJEVER,pola Zapada smo punili,a vi ste dobijali ostatak,pa nikad to niste napunili...
Koliko vas je bilo na zadnjem derbiju?...Od nekih 10-tak hiljada...nas je bilo 8 a vas 2...
Neko postavlja sliku sa Koseva,gdje je mozda na sjeveru 100 osoba...a nek se ta osoba sjeti derbija kad je odgodjen zbog snijega(prije godinu i po)..vas je na jugu bilo mozda 100...i sad vi pricate o vjernosti...

Nas na jugu bilo 100...smijesan si,al et....Decko,jesi bio na utakmici,il si jos jedan internet huligancic,jer da si bio sa sjevera na koji ste usli nekoliko sati prije pocetka utakmice,fino si mogao vidjeti koliko je raje bilo napolju,jesil svjestan da bi po onom snijegu bio pun jug...nisi,jer nisi ni bio na utakmici,neg si cekao radio prenos.....tipicno za internet huligane :x
odvijac

#132 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by odvijac »

PITARI,PITARI BAS STE CUDNA RAJA...
Fordas

#133 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

Ja sam bio, i medju zadnjim sam usao na stadion. Nije bilo nikakvih grupa ispred, sto je uslo uslo je, a vas je bilo barem 2x manje i niste navijali sve dok TV kamere nisu izasle na teren nakon sto su se horde pozdravile sa svojim igracima i izasle. zato :skoljka:
Šibicar

#134 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Šibicar »

Moraless wrote:Eeee moj Sibicaru, doduse sve ti tvoj nick govori... da ti samo pojasnim nešto..pošto vidim da likuješ kad bilo ko šta kaže...a ti i samo ti smatraš da je glupo..ipak si ti relevantan za sve to :(
dakle, kad sam mislio na vulturese i njihovo ime...znam ja dobro šta znači vultures...na drugim jezicima...ima još upućenih osim tebe...
pitao sam zašto su mjenjali ime na transovima..a ne uopšteno navijačke grupe...jer je pisalo uvijek vulturesi prije dosta godina unazad..a sad samo lešinari...
Dejvide,ništa lično,nego mi je to bilo smiješno(isto kao da kažeš zašto su Manijaci promjenili ime iz "The Maniacs" u "Manijaci").A za ovo,da ja likujem na sve,si u najmanju ruku smiješan,a ako misliš da si u pravu pogledaj broj mojih postova i nadji sve postove na koje sam ja odgovarao.Uživaj vozdrica :thumbup:
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#135 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by since1921 »

zasto komsije imaju manjak mozdanih celija????
rado_vidjen

#136 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by rado_vidjen »

zato sto im je IQ na nivou kuhanog krompira. :D
Fordas

#137 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

banovan wrote: :lol: skoro pa osigurali evropa sa tim bodom....smijesno...znas li uopste koliko predstavnika iz BIH ide u evropu... :?: :!:
1.Liga prvaka
2.Kup uefa
4.Osvajac kupa...

Znaci taj vam bod ne znaci bas puno u borbi za evropu,jer klubovi koji su ispred sarajeva tesko da ce ispustit ta mjesta...
Znaci jedina vasa sansa je da odete ta da slavija il sloboda ili zrinjski osvoje kup,a posto su se slavija i sloboda plasirali u finale,postoji mogucnost da odete u evropu,ali zaslugama drugih klubova,jer da je neko drugi bio u mogucnosti da osvoji kup,tj.klubovi rangirani ispod sarajeva,otisli bi u evropu al aha... :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No comment!

P.S. Bolje da se nisi javio
paja_patak

#138 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by paja_patak »

since1921 wrote:zasto komsije imaju manjak mozdanih celija????
zato sto su Forde Zla! :D
armin071

#139 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by armin071 »

ćiro wrote:
since1921 wrote:zasto komsije imaju manjak mozdanih celija????
Očito ih tebi manjka, jer u suprotnom nebi navijao za melju :lol:
Ovo ti je jedina greska u postu. Ne "manjka" mu ih davno je on to izgubio prateci melju.. :lol:
Peppers

#140 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Peppers »

armin071 wrote:Ne "manjka" mu ih davno je on to izgubio prateci melju.. :lol:
Obratite paznju na recenicni sklop. Doticna osoba govori o mozdanim celijama :-)
armin071

#141 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by armin071 »

Peppers wrote:
armin071 wrote:Ne "manjka" mu ih davno je on to izgubio prateci melju.. :lol:
Obratite paznju na recenicni sklop. Doticna osoba govori o mozdanim celijama :-)
Ja se izvinjavam gosp. Ko(lektore) Bosanskog jezika. :thumbup:
p.s. Ako si pratio onaj dio TLN i emisiju otvoreno "O" jeziku, moram ti reci da me ti sa svojim intelektom podsjecas upravo na onog profesora....
Moraless

#142 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Moraless »

Šibicar wrote:
Moraless wrote:Eeee moj Sibicaru, doduse sve ti tvoj nick govori... da ti samo pojasnim nešto..pošto vidim da likuješ kad bilo ko šta kaže...a ti i samo ti smatraš da je glupo..ipak si ti relevantan za sve to :(
Dejvide,ništa lično,nego mi je to bilo smiješno(isto kao da kažeš zašto su Manijaci promjenili ime iz "The Maniacs" u "Manijaci").A za ovo,da ja likujem na sve,si u najmanju ruku smiješan,a ako misliš da si u pravu pogledaj broj mojih postova i nadji sve postove na koje sam ja odgovarao.Uživaj vozdrica :thumbup:
cuj dejvide dobar si :-) vjeruj nemam vremena za te gluposti.. jos da rovim po tvojim postovima, ma daj.. samo sam rekao to jer si ti jedini reagovao na moj post..skontao sam ja na sto si ti ciljao..al et bitno je da smo se razumijeli sada..
budi pozdravljen :wink:
balkanboyo

#143 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by balkanboyo »

banovan wrote: :lol: skoro pa osigurali evropa sa tim bodom....smijesno...znas li uopste koliko predstavnika iz BIH ide u evropu... :?: :!:
1.Liga prvaka
2.Kup uefa
4.Osvajac kupa...

Evo oplaka :lol: bas mi uljepsa ovaj dan, hvala ti :D
Fordas

#145 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

Svaka cast za ove slike, fakat ovu temu treba ozivjeti slikama i klipovima a ne raspravama.

P.S. Velis skripari nisu dosli, vala ja se divim svakoj gostujucoj grupi koja dodje na onaj parking uz stadion, mislim uvjeti su katastrofa :-?
banovan

#146 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by banovan »

balkanboyo wrote:
1.Liga prvaka
2.Kup uefa
4.Osvajac kupa...

Evo oplaka :lol: bas mi uljepsa ovaj dan, hvala ti :D
ne mislim na 4.na tabeli,vec na to da je pobjednik kupa 4 predstavnik u kupu uefa....razmisljaj malo :run:
banovan

#147 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by banovan »

Fordas wrote:
1.Liga prvaka
2.Kup uefa
4.Osvajac kupa...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No comment!

P.S. Bolje da se nisi javio
evo da i tebi pojasnim o cemu se radi,nisam mislio na 4. na tabeli,vec da je 4 predstavnik u evropi,odnosno 3 u kupu uefa osvajac kupa BiH:skoljka: :skoljka: :skoljka:
pOZz

#148 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by pOZz »

Kasno je za izvlakuše. :oops:
paja_patak

#149 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by paja_patak »

pOZz wrote:Kasno je za izvlakuše. :oops:
nije, nego je kasno za bolide da skontaju!
Fordas

#150 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

paja_patak wrote:
pOZz wrote:Kasno je za izvlakuše. :oops:
nije, nego je kasno za bolide da skontaju!
Ako ces najiskrenije, ja sam mislio da ti stojis iza napisanog posta, da je 'banovan' tvoj drugi nick jer to je bas tu negdje sa tvojim 'levelom' 8-)
Post Reply