Ali mi nije jasno otkud Cuauhtemoc Blanco
Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#126 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Miske svaka čast
. Zar je on živ još? 
- BSn
#127 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ako ovaj covjek dobije suspenziju za drugu utakmicu baraza, bez obzira na rezultat prve, mi se mozemo halaliti s JAR-om.
-
Rambo-Amadeus
#128 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
tek maloprije procitah onaj clanak da je drugi najbolji (malo glupo ovo zvuci, ali nejse
)igrac kvalifikacija, i bi mi srce, pa malo je reci kao piramida
...a zasita, iskreno, sjecam ga sa na jednoj od prvih njegovih utakmica u reprezentaciji (sad cu malo lupat, govorim napamet, mogla je to biti utakmica sa Lihtenstajnom negdje 2001 godine) i vec tada sam kategoricki tvrdio da je najbolji igrac koji je igrao za nasu reprezentaciju (samo je tu Barba jos negdje uz njega, ali nazalost cesto je igrao neke neprirodne pozicije)...i eto, ni nakon toliko godina nisam pogrijesio...
a zasto je ukinuto komentarisanje na onaj clanak?
edit: uh, fulo sam poprilicno godinu debija, jedna druga stvar me je malo zbunila kod prisjecanja i procjene, ali nejse...kakogod Miske le KRALJ
a zasto je ukinuto komentarisanje na onaj clanak?
edit: uh, fulo sam poprilicno godinu debija, jedna druga stvar me je malo zbunila kod prisjecanja i procjene, ali nejse...kakogod Miske le KRALJ
- S@din
#129 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
jesmo li vec rekli da je Miske the best 
- vee-jay
#130 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
pa danas jos nismo. bilo bi red zar neS@din wrote:jesmo li vec rekli da je Miske the best
- S@din
#131 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
da daavee-jay wrote:pa danas jos nismo. bilo bi red zar neS@din wrote:jesmo li vec rekli da je Miske the best![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Neelix
#132 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
zabi ga miske 
-
Rambo-Amadeus
#134 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 0:3

-
Danss
#135 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Dzeko i Miske
strasno!!!
- BarbaDue
#136 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Njih dvojica je najbolje da ako treba da odu iz Wolsburga odu u paketuDanss wrote:Dzeko i Miskestrasno!!!
-
BOOZA
#137 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
al u njihove djepoveBarbaDue wrote:Njih dvojica je najbolje da ako treba da odu iz Wolsburga odu u paketuDanss wrote:Dzeko i Miskestrasno!!!
za jedno 100 mil
- moa
#138 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
BEZ MISKETA NEBI MOGLI NI OLIMPIK DOBITI 
JEST JE ZAVUKO IZMEDJU DVOJICE IGRACA.. SVAKA CAST MISKE RESPECT..

JEST JE ZAVUKO IZMEDJU DVOJICE IGRACA.. SVAKA CAST MISKE RESPECT..
- Vilenjak Lego
#139 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Prvi gol velemajstorski.
Drugi gol opet Miske poceo.
Treci gol Miske- asistencija.
RESPECT majstore.
Drugi gol opet Miske poceo.
Treci gol Miske- asistencija.
RESPECT majstore.
- vee-jay
#140 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
IZVINITE ALI VI IZGLEDA UOPSTE NISTE SVJESNI DA MI SA MISIMOVICEM IMAMO JEDOG OD NAJBOLJIH NOGOMETASA DANASNJICE!!!!!

-
udrch
#141 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
A dobro bi bilo recimo da tako u paketu odu u Hoffenhajm..BarbaDue wrote:Njih dvojica je najbolje da ako treba da odu iz Wolsburga odu u paketuDanss wrote:Dzeko i Miskestrasno!!!
za jedno 100 mil
- bruce lee
- Van Halen
#143 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Kad se sjetim,prvi put sam Blanca vidio na SP u francuskoj 98. Kad ga protivnički igrači okruže, on obuhvati loptu s obje noge i jednostavno preskoči podmetnutu nogu protivnika. Niko to nikad nije uradio prije i poslije njega.cyprus wrote:Miske svaka čast![]()
![]()
![]()
Ali mi nije jasno otkud Cuauhtemoc Blanco. Zar je on živ još?
- Edin H.
#144 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/f ... maker.html
Arsenal bi da kupi Misimovica, ali "samo" nude 6 miliona funti.
Wolfsburg smatra da vrijedi barem duplo.
Arsenal bi da kupi Misimovica, ali "samo" nude 6 miliona funti.
Wolfsburg smatra da vrijedi barem duplo.
-
Abacija
#145 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Evo i ovdje o Misimovicu i mogucem prelazu u Topnike:
A sad da se podsjetimo ranije diskusije sa teme o Edinu Džeki - ko ce se prije prodati, Dzeko ili Misimovic.
Naravno da ovo jos nije gotovo i moguce je da je vijest bazirana na rekla-kazala, ali ako se obistini mislim da me @rado_vidjen treba castiti za mustuluk.

Misimović na meti Arsenala
Piše: M. Dautbegović
Nedjelja, 08.11.09. 11:17.
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-26448.htm
Sjajne igre našeg reprezentativca Zvjezdana Misimovića nisu mogle proći neopaženo u Evropi, pa je tako ovaj fudbaler Wolfsburga zapeo za oko treneru Arsenala Arsene Wengeru.
Kako piše engleski News of the World, Arsenal se sprema da već u januarskom prelaznom roku ponudi Wolfsburgu šest miliona funti za reprezentativca Bosne i Hercegovine.
Wenger je slao skatue da prate Misimovića tokom susreta Lige prvaka između Besiktasa i Wolfsburga, kada e Miske uvjerljivo bio najbolji pojedinac na terenu, postigavši i pogodak, a njegova predstava u tom susretu oduševila je i Wengera.
News of the World navodi kako je "Wenger veliki poštovalac igre Zvjezdana Misimovića, pogotovo njegove pas igre i tehnike".
Međutim, Wolfsburg gotovo sigurno neće pristati na šest miliona funti, koliko bi trebala iznositi ponuda Arsenala. Njemaćki prvak za Misimovića traži dvostruko veći iznos.
A sad da se podsjetimo ranije diskusije sa teme o Edinu Džeki - ko ce se prije prodati, Dzeko ili Misimovic.
Sta sam ja ono rek'o?rado_vidjen wrote:Dugo se premisljam da li sta napisati...Abacija wrote:
Svi pricaju o Dzeki (naravno zasluzeno) ali ja jos uvijek tvrdim ono sto sam na ovom pdf-u davno izjavio - prije ce se Misimovic prodati nego Dzeko. Zivi bili pa vidjeli.
P.S. Spreman sam da se opkladim po 7 dana bana da ce tako i biti.
Kakve su ovo stupidarije, da prostis?
Sta znaci "prodat se"?Ne moze se Dzeko prodat u klub nivoa Werdera, Genoe, Seville za 10-15 mil., ili se ne moze prodat u klub top klase? ( Man.U., Real, Milan)
Ili si se nespretno izrazio ili je ovo fakat nevidjena stupidarija. Dzeko se nije ljetos mogo "prodat", Ili sad, recimo?!
Misimovic, iako jedan od napotcijenjeniijih igraca u Evropi - ne moze biti bolji od Dzeke, niti ce se ikad uz njegovo ime vezati veliki klubovi. Prvo zbog godina, a potom jer nije kompletan igrac. To je najuprostenije receno.
Dzeko ima sve (za svoju visinu i vise nego sto treba) a mlad je, i zato je sasvim normalno da bolje kotira na trzistu. Jer je veliki projekat za buducnost a jos ima prostora za napredovanje.
Nije uopste poenta ko se moze prodat. Naravno da se Miske moze prodat.Ali ne moze za pare i u klub Dzekinog nivoa.
Naravno da ovo jos nije gotovo i moguce je da je vijest bazirana na rekla-kazala, ali ako se obistini mislim da me @rado_vidjen treba castiti za mustuluk.
- S@din
#147 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
S@din wrote:Miske the best
opet ja
miske, imam osjecaj da ces prvi odcepiti gol portugala
- BSn
#148 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
BSn wrote:Ako ovaj covjek dobije suspenziju za drugu utakmicu baraza, bez obzira na rezultat prve, mi se mozemo halaliti s JAR-om.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /091117102
Daj Boze da, ovaj put, ne budem u pravu.
-
DZONPI
#149 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Evo ga Miske ziv i zdrav pocinje tekmu za Wolsburg.
-
leo karan
#150 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
kako sad to?DZONPI wrote:Evo ga Miske ziv i zdrav pocinje tekmu za Wolsburg.
u srijedu ne moze u subotu moze
opet su neke mucke u pitanju garant