Haram im bilo.....
- Loulou
#127 Re: Haram im bilo.....
Pardon, zaboravila sam - hvala i @amrici.
-
bosna123
#128 Re: Haram im bilo.....
Da takodjer zaboravih zahvaliti @amrici, a ona je najvise insistirala na danasnjoj akciji...
Hvala @ amrice
Hvala @ amrice
- amrica
#129 Re: Haram im bilo.....
ne treba mi nikakva hvala, a mislim ni 5 5, to je normalno, ko zna kako je imati, pa nemati, i obrnuto, automatski reagira.
-
Wind
#130 Re: Haram im bilo.....
Super...ovo je ipak bilo brzo i hvala svima koji su se ukljucili u ovu akciju....
nisam gledao prilog ali ovo sto sam cuo je dovoljno....
znaci da sacekamo izvjestaj od 5ra pa da onda na miru skupimo tu ovcicu(ce)...
nisam gledao prilog ali ovo sto sam cuo je dovoljno....
znaci da sacekamo izvjestaj od 5ra pa da onda na miru skupimo tu ovcicu(ce)...
- pustopoljina
#131 Re: Haram im bilo.....
kad jaganjci za prvi maj utihnu-skocice cijene-nadam se da cemo to brzo obaviti-dok se pojavi racun sa svim onim swift, iban itd.ja uplacujem.
- kurty
#132 Re: Haram im bilo.....
jeste bas tako...sad ce skociti cijene ovcica...prvi maj svi nesta to okrecu vako nako...medjutim momak zeli ovcu a ne jagnje...tako da je to prednost i mozda da bude dobro ovcica, avan dva tri janjcica i extra mozda za pocetak....uglavnom sutra cekamo 55 i sve ce nam biti jasno....
i jos nesta planirao sam otvoriti racune u inteza san paolo banci...mislim da se tako zove...danas sam pricao sa osobom koja je radnik na salteru te banke...valjda je to ok
i jos nesta planirao sam otvoriti racune u inteza san paolo banci...mislim da se tako zove...danas sam pricao sa osobom koja je radnik na salteru te banke...valjda je to ok
- Maraschino
#133 Re: Haram im bilo.....
svaka vam cast...
-
kv99
#134 Re: Haram im bilo.....
Svaka vam cast svima vama koji ste pokrenuli akciju a pogotovo vama koji ste mu pomogli. Nadam se da ce racun na kojem ce se moci uplatiti novac biti ubrzo objavljen .
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#135 Re: Haram im bilo.....
ljudi moji, volim vas!!!!!!!amrica wrote:Spisak, ukratko:ima metar racuna
brasno 50 kg, secer 10 kg, ulje 6 l, tjestenina, riba u konzervi, pastete, riza, so, luk, mrkva, vegeta, supe iz kese, cedevita, dzem, eurokrem, kafa, keks, cokolada, sir, mlijeko, med, ... deterdzent za ves, za sudje, sampon, sapun...
Ja vam za 5 sati odoh preko bare, aBd kad se vratim, ako do tad ne kupite bleju, eto i mene da guram
(srce mi je ko kanta kad ovako nesto procitam)
- muz66
#136 Re: Haram im bilo.....
Tek sam vidio temu
Racunajte i na mene, nadam se da ce mi neko od pokretaca reci kako mogu pomoci i na koji nacin cemo skupiti sredstva. A ja se pitam kad ce lijepo vrijeme da odem kupiti par novih majica, one od prosle godine mi dosadile...e moj konju
Racunajte i na mene, nadam se da ce mi neko od pokretaca reci kako mogu pomoci i na koji nacin cemo skupiti sredstva. A ja se pitam kad ce lijepo vrijeme da odem kupiti par novih majica, one od prosle godine mi dosadile...e moj konju
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#137 Re: Haram im bilo.....
ja sam tek evo sjela za net, pa procitah ovo, svaka vam cast
ja cu cekati taj broj racuna sutra pa cemo uplatiti
-
dnaxy
#138 Re: Haram im bilo.....
e nemoj te zaboravit na uplate iz inostranstva..znaci BIC,IBAN,SWIFT..ladyblue18 wrote:ja sam tek evo sjela za net, pa procitah ovo, svaka vam cast![]()
Last edited by dnaxy on 06/04/2009 06:31, edited 1 time in total.
- kurty
#139 Re: Haram im bilo.....
ljudi malo me zbunjujete...kakav tip racuna treba da otvorim da se mogu uplacivati sretva iz inostranstva??????
- amrica
#140 Re: Haram im bilo.....
Odes u banku i dace ti sve podatke, swift, iban itd....kurty wrote:ljudi malo me zbunjujete...kakav tip racuna treba da otvorim da se mogu uplacivati sretva iz inostranstva??????
- kurty
-
cagi
#142 Re: Haram im bilo.....
Molim vas ko bude isao, da mu da jedno 30-50 KM u novcu da ima covjek, dok se ne organizuje sta vise,ja cu namiriti onog ko da 100%...
- shibonja
#143 Re: Haram im bilo.....
Hajde samo da taj racun otvorite,stavio sam ovu temu u favorites da mogu brzo provjerit,hvala svima koji su se jucer organizovali!
-
elsasemsa
#144 Re: Haram im bilo.....
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#145 Re: Haram im bilo.....
Prvo me rastuzila Ahmmedova prica, a onda me obradovase, pa i nasmijase, postovi sto su slijedili. Vidim svi zelite pomoci i to je dobro, neka...I ja bih pomogao ako mogu.
Nego, ne cini li vam se da je ovaj momak u Ahmmedovoj prici samo paradigma beznadja, ne samo jednog, nego svakog povratnika u tu fasisticku tvorevinu. Slucajno je taj momak gladan hljeba, ali nije slucajno da su hiljade drugih i pored hljeba "gladni hljeba". Vasa pomoc moze uciniti srecnim toga momka, ali nece rijesiti "glad", niti njegovu, a niti jednog protjeranog, napacenog i ponizenog naroda sve dok je te fasisticke tvorevine.
I ne cini li vam se da pomazuci tog momka vi odstranjujete samo jednu od bezbroj posljedica, a uzrok ostaje. Uzrok treba ostraniti, uzrok.....*@#&# im.
Naka im je haram i od mene do neba.
Nego, ne cini li vam se da je ovaj momak u Ahmmedovoj prici samo paradigma beznadja, ne samo jednog, nego svakog povratnika u tu fasisticku tvorevinu. Slucajno je taj momak gladan hljeba, ali nije slucajno da su hiljade drugih i pored hljeba "gladni hljeba". Vasa pomoc moze uciniti srecnim toga momka, ali nece rijesiti "glad", niti njegovu, a niti jednog protjeranog, napacenog i ponizenog naroda sve dok je te fasisticke tvorevine.
I ne cini li vam se da pomazuci tog momka vi odstranjujete samo jednu od bezbroj posljedica, a uzrok ostaje. Uzrok treba ostraniti, uzrok.....*@#&# im.
Naka im je haram i od mene do neba.
- pustopoljina
#146 Re: Haram im bilo.....
@bice bosne: u pravu si-da je to samo kap na pijesku sahare...a uzrok ostaje...za njega izgleda nemamo m*da...
ali ljudi su povratnici...i to,boze oprosti...bratunac...glupo je reci da zasluzuju spomenik...ali tamo se niko ne vraca ako ima bilo kakvu alternativu...jos su svima puna usta povratka,i da je to jedini nacin-da da ne aminujemo tu fasisticku tvorevinu...
sad da dodje druga neka najbolja garnitura na vlast-treba joj 100 dana do prvih rezultata...a sta je 100 dana gladnom covjeku?
zato pomoci,a kad nam svima bude slicno kao njemu-mozda cemo se i sjetiti kako ukloniti uzrok.
ali ljudi su povratnici...i to,boze oprosti...bratunac...glupo je reci da zasluzuju spomenik...ali tamo se niko ne vraca ako ima bilo kakvu alternativu...jos su svima puna usta povratka,i da je to jedini nacin-da da ne aminujemo tu fasisticku tvorevinu...
sad da dodje druga neka najbolja garnitura na vlast-treba joj 100 dana do prvih rezultata...a sta je 100 dana gladnom covjeku?
zato pomoci,a kad nam svima bude slicno kao njemu-mozda cemo se i sjetiti kako ukloniti uzrok.
- amrica
#148 Re: Haram im bilo.....
Nadam se da ce mi 55 oprostiti sto cu prenijeti dijelove njegoih sms-ova koje mi je poslao jutros...
9.30h
misija zavrsena, da ti srce pukne od tuge
9.40h
Nemas pojma sta smo uradili...
10.02h (ja napisala da mi treperi u stomaku...)
Koliko god treperis, nemas jos pojma. Nema te vode Drine da odnese tu tugu, ali upalili smo svjetlo...
9.40h
Nemas pojma sta smo uradili...
10.02h (ja napisala da mi treperi u stomaku...)
Koliko god treperis, nemas jos pojma. Nema te vode Drine da odnese tu tugu, ali upalili smo svjetlo...
#150 Re: Haram im bilo.....
svaka cast