U Semizovcu!Cyrax wrote:U kojem je gradu ta fina gradska raja?hidrant wrote:U Zenici se samo igra zato sto su seljaci u savezu ljubomorni na finu gradsku raju i zato sto im u Zenici svi ljube
cipele.
Cuj,gdje je?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
U Semizovcu!Cyrax wrote:U kojem je gradu ta fina gradska raja?hidrant wrote:U Zenici se samo igra zato sto su seljaci u savezu ljubomorni na finu gradsku raju i zato sto im u Zenici svi ljube
cipele.
Pitam te fino,budi ozbiljan.hidrant wrote:U Semizovcu!Cyrax wrote:U kojem je gradu ta fina gradska raja?hidrant wrote:U Zenici se samo igra zato sto su seljaci u savezu ljubomorni na finu gradsku raju i zato sto im u Zenici svi ljube
cipele.
![]()
Cuj,gdje je?

Znam da ne treba, ali barem da stadion bude slican kao ovaj, da je skroz zatvoren, i veceg kapaciteta.Oi wrote:Svaka cast Tuzli, ali nama ne treba atletska staza!
Nju imamo na Kamberovica polju.
Bilino Polje ce se kad tad prosiriti, a zasad je prioritet promjena trave i sanacija krova na zapadu!
cikcanga wrote:Zasto dogradivati stadion koji se ne moze napuniti vise od tri puta godisnje.(ni priblizno)
Zasto da savez ulaze novac u sredinu u kojoj su navijaci nase drzave,a ponekad i igraci neprijateljski docekani od strane "gradana" (mozda bi bolje bilo "od ljudi koji zive u toj sredini" ili "ljudi koji nastanjuju to podrucje") te sredine.
Reprezentacija treba da igra u glavnom gradu,stim da se prijateljske utakmice mogu podijeliti po lijepim gradovima nase drzave,tako da nasi gosti mogu da vide sto vise nase lijepe drzave.Npr. :Banja Luka,Bihac,Mostar i sl.
Tako ce vise reprezentacija htjeti igrati prijateljske utakmice sa nama i poslali bi lijepu sliku nase drzave ostatku nogometnog drustva.(danas mi je rijec "lijepa" bas "lijepa")![]()
U danasnjem Avazu Istuk kaze da nema govora o zamjeni domacinstva. Ako ne mogne BP kaze da ce igrati na Kamberovica Polju ...mp3sa wrote:Jel se radi ista na BP!? Evo citam da je Celik zamjenio domacinstvo sa Zeljom radi rekonstrukcije, zna li se onda do kad traje? Jel to onda sa Turskom na Kosevu!? Ne moze se nigdje nac informacija da li se ista radi, da li je krov skinut, dali je ista uradjeno sa travom...
Ne radi se nista na stadionu.Ja sumnjam da ce se ista i raditi,a ako i nesto urade,ptica samo znaju na sta ce to liciti i koliko ce se para okrenuti.U Celiku su svi do jednog lopovi,da ih nema vecih.Govore kako se nije pocelo sa radovima zbog vremenamp3sa wrote:Jel se radi ista na BP!? Evo citam da je Celik zamjenio domacinstvo sa Zeljom radi rekonstrukcije, zna li se onda do kad traje? Jel to onda sa Turskom na Kosevu!? Ne moze se nigdje nac informacija da li se ista radi, da li je krov skinut, dali je ista uradjeno sa travom...
Uh oranice, Bog te ne ubio.Oi wrote:izgleda da je pocelo:
http://www.zenicablog.com/index.php/spo ... -bilinog-p
i ko kaze da mi ne cijenimo pomocne sudije!Epitop wrote:Pola miliona KM za zamjenu trave na aut linijama.![]()
Pa taman ce je zamjeniti dok vi ne zaigrate u evropi, nije zurba...Globus wrote:ah ti boga hahahahaahahahahah dvojica travu mjenjaju hahahahahaahahhahaha hocel oni podijelit pola miliona ?![]()
Nemamisolino wrote:Čuo sam da će dograditi sjevernu i južnu tribinu(da su obezbjeđena sredstva)....Ima li tu istine?????