Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Krigla_Sa

#126 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Krigla_Sa »

elSaik wrote:A kada su išli u Beograd onda su valjali, nisu imali rezervne države, ha?
Samo su oni isli ? Raja iz Sarajeva , Zenice, Tuzle, Mostara... nije isla ? Samo nasa dijaspora? i sad dijaspora moze raditi sta im je qrcu ceif, mogu nas kostati i kvalifikacija ? jer oni su bili u BG ?
Manijak si,znas Mirana sigurno ( tu cvaku svi znaju :) ) , e pa pitaj Mirana ko je sve bio s njim, pitaj jel bilo Sarajlija , da ne govorim sad o imenima...
brđanin

#127 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by brđanin »

hahaha,bokte budala,kaze ovaj bakljaza,hahahaha.

Nema tu molbe,istraziti tko je unio baklje za navijace,mobilizirati policiju i ako bude propusta neka se zna sto je cija odgovornost.

Hahahahaha,bore se protiv saveza,glupani,hahaha,kao nece doci jos korumpiraniji nego sto su ovi sada. Majko koji nahuskani glupani. Hoce Bolic sigurnu paru,a ovi se nalozili. Pa kao da V Markovic u Hrvatskoj posteno radi. Stvar je u tome da nitko u nogometu posteno ne radi,a oni sto izadju na ulice zbog nekoga treceg su budale kao ovi BHF.
elSaik

#128 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by elSaik »

Krigla_Sa wrote:
elSaik wrote:A kada su išli u Beograd onda su valjali, nisu imali rezervne države, ha?
Samo su oni isli ? Raja iz Sarajeva , Zenice, Tuzle, Mostara... nije isla ? Samo nasa dijaspora? i sad dijaspora moze raditi sta im je qrcu ceif, mogu nas kostati i kvalifikacija ? jer oni su bili u BG ?
Manijak si,znas Mirana sigurno ( tu cvaku svi znaju :) ) , e pa pitaj Mirana ko je sve bio s njim, pitaj jel bilo Sarajlija , da ne govorim sad o imenima...
Tvoj odgovor nema nikakvog smisla. Pitam te - zašto ih nisi napadao što dolaze u Beograd kada imaju rezervne države? Nije ti smetalo što su se sve dogovarali na forumu. Što im djeca ne znaju bosanski. Što svršavaju za Zlatanove golove na Euru.
Krigla_Sa

#129 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Krigla_Sa »

elSaik wrote:
Krigla_Sa wrote:
Tvoj odgovor nema nikakvog smisla. Pitam te - zašto ih nisi napadao što dolaze u Beograd kada imaju rezervne države? Nije ti smetalo što su se sve dogovarali na forumu. Što im djeca ne znaju bosanski. Što svršavaju za Zlatanove golove na Euru.
Stani,jesam li ja napisao da ne govorim o svim ljudima u dijaspori i da ne generalizujem, cak sam i podebljao pa vrati se unazad i procitaj . Nema potrebe da se ponavljam i govorim kako nemam nista protiv dijaspore, ali imam protiv ovih sto kazu "ako treba neka i izbace" a ja sam naveo primejr kako takvih iamm i u familiji vani . Takvih ima i ovdje,ti si jedan od njih, naglasavas da si bio pred ns i to ti je kao argument da imas pravo bacati baklje, prekidati utakmice i misliti da je to ispavno. Nisi ba jedini bio pred ns, nisu bhf jedini bili pred ns, nisu ni jedini bili u bg. Kako ne shvatis to ?
Mx

#130 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Mx »

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090401060

FIFA
Posljednje upozorenje bh. navijačima

Nakon nereda na utakmici u Genku iz FIFA-e je u N/FSBiH stiglo pismo ozbiljnog upozorenja. Naime, napominje se da su incidenti na Cristal Areni posljednji ispadi bh. navijača (ovaj put bit će samo finansijska kazna za Savez) te da će svaki naredni biti drastično sankcionisani.

Foto: Reuters
Image

Pored novčane i kazne igranja na neutralnom terenu, kao najveća kaznena mjera trebalo bi se uvesti i oduzimanje sakupljenih bodova ili isključivanje iz kvalifikacija.

Večeras će na tribinama stadiona Bilino polje biti oficiri bezbjednosti FIFA-e koji će pratiti dešavanja na zeničkom stadionu. Konstantni pritisci dolaze i iz belgijskog nogometnog saveza koji u našim problematičnim navijačima vidi svoju šansu za plasman na SP.

Dvanaesti igrač, nepokolebljiv u dobru i zlu, BiH će večeras biti potrebniji nego ikada. Da mogu bez baklji i ostalih pirotehničkih sredstava trebaju dokazati tribine koje će diktirati ritam navijanja. Ostali će se sigurno ugledati na njih. Nadamo se da će ovaj ispit uspješno položiti.
Krigla_Sa

#131 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Krigla_Sa »

Mx wrote:

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090401060

FIFA
Posljednje upozorenje bh. navijačima

Nakon nereda na utakmici u Genku iz FIFA-e je u N/FSBiH stiglo pismo ozbiljnog upozorenja. Naime, napominje se da su incidenti na Cristal Areni posljednji ispadi bh. navijača (ovaj put bit će samo finansijska kazna za Savez) te da će svaki naredni biti drastično sankcionisani.

Foto: Reuters
Image

Pored novčane i kazne igranja na neutralnom terenu, kao najveća kaznena mjera trebalo bi se uvesti i oduzimanje sakupljenih bodova ili isključivanje iz kvalifikacija.

Večeras će na tribinama stadiona Bilino polje biti oficiri bezbjednosti FIFA-e koji će pratiti dešavanja na zeničkom stadionu. Konstantni pritisci dolaze i iz belgijskog nogometnog saveza koji u našim problematičnim navijačima vidi svoju šansu za plasman na SP.

Dvanaesti igrač, nepokolebljiv u dobru i zlu, BiH će večeras biti potrebniji nego ikada. Da mogu bez baklji i ostalih pirotehničkih sredstava trebaju dokazati tribine koje će diktirati ritam navijanja. Ostali će se sigurno ugledati na njih. Nadamo se da će ovaj ispit uspješno položiti.
Sad ce biti da je munib objavio tekst.
Krigla_Sa

#132 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Krigla_Sa »

dupli
elSaik

#133 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by elSaik »

Ja ne bacam baklje, jer uopšte i ne idem na tekme. To je moj lični vid borbe protiv Saveza. Ne dam im pare. Što se baklji tiče, o njima nisam ni govorio. Meni smeta, i zbog toga reagujem, to što je kod nas narod licemjerna stoka. Dok je repki išlo loše SVI SU podržavali BHF i govorili kako je ono što rade - ispravno. Danas, kada repki ide, hvala Bogu, dobro, onda odjednom svi pametuju "pobogu, šta to BHF radi." Narod nije dosljedan samom sebi. BHF je davnih dana najavio "ne dirajte Kodru, u suprotnom bit će belaja". Otjeraše Kodru, BHF održa obećanje. Reci ti meni, zašto se narod nije tad bunio i govorio "otkud pravo BHFu da prijeti", "ne trebaju održati obećanje, ipak je to divljanje" i sl.?

Što se večerašnje tekme tiče - problema sigurno neće biti, jer su i u BHFu svjesni da je bolje mirovati sada kada nam se šanse za odlazak na SP povećavaju.
Ripicipi

#134 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Ripicipi »

elSaik wrote:Ja ne bacam baklje, jer uopšte i ne idem na tekme. To je moj lični vid borbe protiv Saveza. Ne dam im pare. Što se baklji tiče, o njima nisam ni govorio. Meni smeta, i zbog toga reagujem, to što je kod nas narod licemjerna stoka. Dok je repki išlo loše SVI SU podržavali BHF i govorili kako je ono što rade - ispravno. Danas, kada repki ide, hvala Bogu, dobro, onda odjednom svi pametuju "pobogu, šta to BHF radi." Narod nije dosljedan samom sebi. BHF je davnih dana najavio "ne dirajte Kodru, u suprotnom bit će belaja". Otjeraše Kodru, BHF održa obećanje. Reci ti meni, zašto se narod nije tad bunio i govorio "otkud pravo BHFu da prijeti", "ne trebaju održati obećanje, ipak je to divljanje" i sl.?

Što se večerašnje tekme tiče - problema sigurno neće biti, jer su i u BHFu svjesni da je bolje mirovati sada kada nam se šanse za odlazak na SP povećavaju.
:thumbup:
buzzer

#135 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by buzzer »

Ovakvo navijanje bi znacilo ne dvanaestog nego sesnaestog igraca.
http://www.youtube.com/watch?v=bvzNcYNWRh0

nadam se da ce tako i biti. :bih:
1941.

#136 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by 1941. »

Ali ko će ih u Estoniji spriječiti da ne naprave bakljadu...
buzzer

#137 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by buzzer »

nema vise bakljada, od danas vlada dobro raspolozenje. :bih:
Krigla_Sa

#138 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Krigla_Sa »

elSaik wrote:Ja ne bacam baklje, jer uopšte i ne idem na tekme. To je moj lični vid borbe protiv Saveza. Ne dam im pare. Što se baklji tiče, o njima nisam ni govorio. Meni smeta, i zbog toga reagujem, to što je kod nas narod licemjerna stoka. Dok je repki išlo loše SVI SU podržavali BHF i govorili kako je ono što rade - ispravno. Danas, kada repki ide, hvala Bogu, dobro, onda odjednom svi pametuju "pobogu, šta to BHF radi." Narod nije dosljedan samom sebi. BHF je davnih dana najavio "ne dirajte Kodru, u suprotnom bit će belaja". Otjeraše Kodru, BHF održa obećanje. Reci ti meni, zašto se narod nije tad bunio i govorio "otkud pravo BHFu da prijeti", "ne trebaju održati obećanje, ipak je to divljanje" i sl.?

Narod nije licemjerna stoka vec su bhf pretjerali, dovode nas u situaciju da selektor mora uzimati mikrofon i moliti da ne bacaju baklje jer ce se utakmica prekinuti, onda izvizde selektora.
Dovedu nas u situaciju da nas fifa ceka na ziceru i prijete ako dodje do jos jednog incidenta da necemo biti kaznjeni samo novcano... Ne vidim sta je licemjerno ako ja zelim da mi reprezentacija zavrsi kvalifikacije, da joj ne oduzimaju bodove i ne prijete izbacivanjem .
Tebi ako je to licemjerno u redu, ali meni je isto tako budalastina prekidati utakmice jer smo nemocni protiv ns, jer munib seta gradom a niko mu nije u stanju makar dobaciti " lopove " a kamo li sta vise.
A kad bhf organizuje opet proteste i odluci direktno se suprostaviti ns-u ja cu vjerovao ti ili ne uvijek podrzati tu akciju,a momke neka puste da na miru igraju i pokusaju se plasirati na SP.
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#139 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by since1921 »

naravno da nikome nebi smetalo da se gubi...ko BHF protesti ko to sta savez otkud to sad odjednom???'
Ghibli

#140 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Ghibli »

Ako moze neko kratko samo da mi objasni na koji ce to fol likovi iz NSBIH biti otjerani/dati ostavke/nestati sa lica zemlje (nepotrebno precrtati) ukoliko se ne plasiramo na prvenstvo jer nam je FIFA/UEFA oduzela bodove i pravo nastupa u kvalifikacijama radi "navijaca" koji bacaju baklje na teren? I zar ima takvih ljudi koji stvarno (al' stvarno!) misle da ce kaznu ti isti likovi platiti iz svog dzepa?! Pa na tolika se prvenstva nismo plasirali i opet uj'o vuk magarca! Steta bi bilo da sad, kad su nam se slozile mnoge stvari u ekipi popusimo suspenziju.....
Bosanski_kralj

#141 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Bosanski_kralj »

Joj BHF je naivan, što se ikako bori protiv saveza, kad naš narod to nije zaslužio..Ja da sam u njihovoj koži ne bi prstom mrdnuo, čak ne bih išao ni išao na utakmice nogometne reprezentacije. Mogu zamisliti koju bi podršku imali na gostovanjima.
Eto vidim da je većina protiv bakljadi a i (valjda) protiv saveza, fino se skupite i riješite taj problem na vaš način
Point.

#142 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Point. »

Daj Krigla_Sa dosta je vise supljaka o prokletim bakljama. BHF ima svoj stav iza kojeg stoje 110%, dok tipove poput tebe mozes kupit' sa jednom pobjedom nad Armenijom od 4-0. Zar nisam u pravu? I kakva ti je ovo prica o rezervnoj drzavi sto se tice dijaspore? Ispada ko, jebe se dijaspori ak se BiH plasira-neplasira na SP, jer oni imaju svoje rezervne drzave pa mogu navijat za svede, holandjane itd. Mozda tebi zvuci ovo nemoguce, al mi dijasporci navijamo S A M O za BiH, i nas isto zaboli glava kad BiH zijani ko i tebe, nemoj misliti samo sto zivis u BiH da se ti nesto vise sekiras ili radujes od "nas" dijasporaca.

Sad laganini, nema baklji veceras, u to sam uvjeren. Afrika-paprika. :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#143 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by hrasno38 »

Ja jesam uvijek podrzavao BHF kao univerzalnu navijacku skupinu nasih reprezentacija i kao nesto novo sto se pojavilo na nasem navijackom nebu. Ali nikada nisam niti cu podrzati njihov i bilo ciji nacin koji se prezentuje pravljem nereda na utakmicama gdje na kraju se dovede u pitanje ucestvovanje nase reprezentacije u kvalifikacijama. Cuj BHF rekao ne dirajte Kodru i bice belaja. Sta je onda BHF???? Kaznena ekspedicija mozda. Zasto se onda bune nakon neke utakmice u Zenici sto je dosta navijaca bilo spremno da im podjeli batine zajedno sa policijom? Nije tacno da vecina navijaca Bosne i Hercegovine razmislja na nacin BHF-a. Mada ja licno mislim da vise ni BHF nije taj koji svjesno pravi belaje vec malo po malo to postaje samo opsesija pojedinaca. Pa kome normalnom moze pasti na pamet da zajebe svoju reprezentaciju pri ovako dobrim rezultatima????? Ja sam 100x napisao da je jedino mjesto gdje se mogu otjerati lopovi iz saveza zgrada NS BiH. Ali nece biti otjerani ni na taj nacin sve dok ovu drzavu vode ljudi kojima su ovi iz NS BiH samo poslusnici. Jednostavno ako se i smjeni trenutni savez doci ce ljudi istih razmisljanja samo drugih imena i prezimena. Medutim izgleda da tu logiku 100% mogu da shvate samo oni koji zive 24 sata dnevno u ovoj drzavi.
Real Khan

#144 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Real Khan »

Bosanski_kralj wrote:Joj BHF je naivan, što se ikako bori protiv saveza, kad naš narod to nije zaslužio..Ja da sam u njihovoj koži ne bi prstom mrdnuo, čak ne bih išao ni išao na utakmice nogometne reprezentacije. Mogu zamisliti koju bi podršku imali na gostovanjima.
Eto vidim da je većina protiv bakljadi a i (valjda) protiv saveza, fino se skupite i riješite taj problem na vaš način
BHF nije naivan što se bori protiv saveza, ali jeste naivan ako misli da će savez smijeniti prekidom utakmice i diskvalifikacijom repke iz takmičenja. FIFA i UEFA nisu imenovali Ušanovića i ostale kretene iz saveza, pa tako ih neće ni FIFA ni UEFA smijeniti. Ovaj naš truhli i pokvareni Savez niko normalan niti voli niti brani (čak ni njihove rođene majke ih ne bi volile da su žive, a i da su žive umrle bi od stida), ali shvatite više da ovo nije način za njihovu smjenu.

Ovo sa bakljama i prekidima utakmica, novčanim kažnjavanjem bi imalo smisla da se Savez finansira ISKLJUČIVO od FIFE i UEFE, ali na žalost, nije tako. Njihov glavni prihod dolazi iz domaće lige, kup utakmica, reklama sponzora, kao i registracije i članarina desetina hiljada dječaka koji treniraju po domaćim klubovima (iz klupskih članarina dobar dio ide upravo Savezu a novac od registracije igrača čitav ide Savezu). Tako da čak i ukoliko prekinu večeras tekmu, izbace nas trajno iz takmičenja i kazne savez sa recimo 10 milijardi eura, opet Savez ostaje gdje jeste i niko ih neće smijeniti sve dok im ne dođete pred ili u prostorije i ne namlatite boga u njima. Tek tada biste ih direktno "uzdrmali" i natjerali na razmišljanje da se treba sklanjati. Dok god Uške može rahat vodati nedozrele "pićiće" po nekakvim kafanama, a da mu niko ni ružnu riječ ne dobaci, on sigurno neće razmišljati o odlasku (pa zašto bi kada mu ide kako je planirao?). Shvatite da prekidom tekme večeras u Zenici ili bilo gdje drugo samo dovodite ove naše igrače u situaciju da oni daju golove a BHF autogolove tj. da im se poserete na sav trud i uništavate snove Džeki, Misketu, Vedadu, Muslimoviću, itd. a ne Munibu Ušanoviću, Ilji Dominkoviću ili nekom drugom metuzalemu unutar usranog Saveza... Eto, bujrum, pa razmislite da li se isplati prekidati tekmu i gledati Tursku ili Belgiju na SP umjesto naših momaka.
buzzer

#145 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by buzzer »

hrasno38 wrote:

Ja jesam uvijek podrzavao BHF kao univerzalnu navijacku skupinu nasih reprezentacija i kao nesto novo sto se pojavilo na nasem navijackom nebu. Ali nikada nisam niti cu podrzati njihov i bilo ciji nacin koji se prezentuje pravljem nereda na utakmicama gdje na kraju se dovede u pitanje ucestvovanje nase reprezentacije u kvalifikacijama. Cuj BHF rekao ne dirajte Kodru i bice belaja. Sta je onda BHF???? Kaznena ekspedicija mozda. Zasto se onda bune nakon neke utakmice u Zenici sto je dosta navijaca bilo spremno da im podjeli batine zajedno sa policijom? Nije tacno da vecina navijaca Bosne i Hercegovine razmislja na nacin BHF-a. Mada ja licno mislim da vise ni BHF nije taj koji svjesno pravi belaje vec malo po malo to postaje samo opsesija pojedinaca. Pa kome normalnom moze pasti na pamet da zajebe svoju reprezentaciju pri ovako dobrim rezultatima????? Ja sam 100x napisao da je jedino mjesto gdje se mogu otjerati lopovi iz saveza zgrada NS BiH. Ali nece biti otjerani ni na taj nacin sve dok ovu drzavu vode ljudi kojima su ovi iz NS BiH samo poslusnici. Jednostavno ako se i smjeni trenutni savez doci ce ljudi istih razmisljanja samo drugih imena i prezimena. Medutim izgleda da tu logiku 100% mogu da shvate samo oni koji zive 24 sata dnevno u ovoj drzavi.
ovo podebljano nije tacno. nije pamet bas tako precizno rasporedjena.
Krigla_Sa

#146 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Krigla_Sa »

Point. wrote:Daj Krigla_Sa dosta je vise supljaka o prokletim bakljama. BHF ima svoj stav iza kojeg stoje 110%, dok tipove poput tebe mozes kupit' sa jednom pobjedom nad Armenijom od 4-0. Zar nisam u pravu? I kakva ti je ovo prica o rezervnoj drzavi sto se tice dijaspore? Ispada ko, jebe se dijaspori ak se BiH plasira-neplasira na SP, jer oni imaju svoje rezervne drzave pa mogu navijat za svede, holandjane itd. Mozda tebi zvuci ovo nemoguce, al mi dijasporci navijamo S A M O za BiH, i nas isto zaboli glava kad BiH zijani ko i tebe, nemoj misliti samo sto zivis u BiH da se ti nesto vise sekiras ili radujes od "nas" dijasporaca.

Ocito da im se jebe, svako ko zapali baklju i ubaci u teren a zna posljedice ocito mu se jebe (ili je glup ) za reprezentacijom. Necu se vise ponavljati ali bhf je fakat presmijesan ako misli da ce bakljama otjerati ilju i co. U to cemo se uvjeriti ako budu ustrajni u svojoj "borbi"- Zivi bili pa vidjeli !
Sto se tice baklji veceras,pa naravno da ih nece biti , treba imati muda pa je ubaciti u teren pred nasim specijalcima i pred punim stadionom ljudi koji zive za reprezentaciju i koja im je jedina sreca i bijeg od sivila u ovako nakaradnoj drzavi. Kazem treba stisnuti pa ubaciti ....
Point.

#147 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Point. »

Krigla_Sa wrote:
Point. wrote:Daj Krigla_Sa dosta je vise supljaka o prokletim bakljama. BHF ima svoj stav iza kojeg stoje 110%, dok tipove poput tebe mozes kupit' sa jednom pobjedom nad Armenijom od 4-0. Zar nisam u pravu? I kakva ti je ovo prica o rezervnoj drzavi sto se tice dijaspore? Ispada ko, jebe se dijaspori ak se BiH plasira-neplasira na SP, jer oni imaju svoje rezervne drzave pa mogu navijat za svede, holandjane itd. Mozda tebi zvuci ovo nemoguce, al mi dijasporci navijamo S A M O za BiH, i nas isto zaboli glava kad BiH zijani ko i tebe, nemoj misliti samo sto zivis u BiH da se ti nesto vise sekiras ili radujes od "nas" dijasporaca.

Ocito da im se jebe, svako ko zapali baklju i ubaci u teren a zna posljedice ocito mu se jebe (ili je glup ) za reprezentacijom. Necu se vise ponavljati ali bhf je fakat presmijesan ako misli da ce bakljama otjerati ilju i co. U to cemo se uvjeriti ako budu ustrajni u svojoj "borbi"- Zivi bili pa vidjeli !
Sto se tice baklji, naravno da ih nece biti veceras, treba imati muda pa je ubaciti u teren pred nasim specijalcima i pred punim stadionom ljudi koji zive za reprezentaciju i koja im je jedina sreca i bijeg od sivila u ovako nakaradnoj drzavi. Kazem treba stisnuti pa ubaciti ....
Uopste se neradi u tome jel se ima muda ubaciti ili ne, nego, mislim da su skontali do koje se mjere doslo i da cefakat FIFA potegnut zestoke mjere ako se zapale baklje i bace u teren. I prije su se baklje palile i na BP i na Kosevu, tako da ti ta verzija o imati muda ili ne pada u vodu. Da se nisu palile u Genku, vjerovatno bi se palile u Zenici.
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#148 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by since1921 »

ne tako davno pisani su hvalospjevi nakon bakljada u Briselu i Oslu....
Point.

#149 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by Point. »

since1921 wrote:ne tako davno pisani su hvalospjevi nakon bakljada u Briselu i Oslu....
Cudna je logika nas bosanaca. Imamo pamcenje ko obicna riba. Neki lako zaboravljaju, kupis ih za dve pobjede i okrenu ti ledja i ebu familiju. Pitajmo Kodru.
burek_in_space

#150 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!

Post by burek_in_space »

Point. wrote:
since1921 wrote:ne tako davno pisani su hvalospjevi nakon bakljada u Briselu i Oslu....
Cudna je logika nas bosanaca. Imamo pamcenje ko obicna riba. Neki lako zaboravljaju, kupis ih za dve pobjede i okrenu ti ledja i ebu familiju. Pitajmo Kodru.
Podrshkom igrachima na terenu i osudjivanjem bilo kojeg ponashanja koje nas mozhe izbaciti iz daljnjih kvalifikacija iznevjerili smo Kodru?! Kako :?:
Post Reply