HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
chuchumbamayumbe

#126 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by chuchumbamayumbe »

Što ga oni ne odvezoše kada već hitna nije htjela doći, valjda neko ima auto?!
The 51st State

#127 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by The 51st State »

chuchumbamayumbe wrote:Što ga oni ne odvezoše kada već hitna nije htjela doći, valjda neko ima auto?!
vjerovatno sto bi nanijeli vise stete nego koristi osim ako mjestani nisu obuceno medicinsko osoblje.

halidu brz oporavak i jos mnogo koncerata zelim...
zeleno volim te

#128 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by zeleno volim te »

nexo wrote:
mIRCerka wrote: ozbiljna sam. 3 poznanika pod zemljom jer je zbog trzanja auta usljed kocenja inercija ponijela tijelo naprijed, pojas zaustavio i krc.
Slusam Kalman cijeli dan, cekam vijesti.
Koliko je tvojih poznanika izginulo u saobracajnim nesrecama, kada su cak tojica uspjela stradati od pojasa! Ja u svom zivotu, 40 godina, nisam cuo za vise od dva slucaja gdje je pojas ugrozio vozace ili putnike. Za tvoju informaciju, pojas se podesava po visini tako da ide preko ramena, a ne preko vrata, ali to u bubi nikada nije bila opcija.

Moze 3 slucaj: imala sam saobracajnu nesrecu i da sam bila vezana izgubila bi bebu (bila u devetom mj.trudnoce)....i moje povrede su bile na glavi...imam podsjetnik od 52 konca na glavi (104 rupe...)...ali bebi nije bilo nista,hvala Bogu...
Ja Halidu zelim sve najbolje i da nam sto prije ozdravi jer je ne samo dobar pjevac,nego i divan COVJEK! :dance: :dance:
Op3r4t0r

#129 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Op3r4t0r »

zeleno volim te wrote:
nexo wrote:
mIRCerka wrote: ozbiljna sam. 3 poznanika pod zemljom jer je zbog trzanja auta usljed kocenja inercija ponijela tijelo naprijed, pojas zaustavio i krc.
Koliko je tvojih poznanika izginulo u saobracajnim nesrecama, kada su cak tojica uspjela stradati od pojasa! Ja u svom zivotu, 40 godina, nisam cuo za vise od dva slucaja gdje je pojas ugrozio vozace ili putnike. Za tvoju informaciju, pojas se podesava po visini tako da ide preko ramena, a ne preko vrata, ali to u bubi nikada nije bila opcija.

Moze 3 slucaj: imala sam saobracajnu nesrecu i da sam bila vezana izgubila bi bebu (bila u devetom mj.trudnoce)....i moje povrede su bile na glavi...imam podsjetnik od 52 konca na glavi (104 rupe...)...ali bebi nije bilo nista,hvala Bogu...
Ja Halidu zelim sve najbolje i da nam sto prije ozdravi jer je ne samo dobar pjevac,nego i divan COVJEK! :dance: :dance:
Mozda je i Halid bio trudan :roll:
MA DAJ...

#130 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by MA DAJ... »

chuchumbamayumbe wrote:Što ga oni ne odvezoše kada već hitna nije htjela doći, valjda neko ima auto?!
de ne lupetaj,tako ti boga...
chuchumbamayumbe

#131 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

MA DAJ... wrote:
A što to lupetam, vjere ti?!
Valjda neko zna kako se pruža prva pomoć unesrećenom u saobraćajnoj nesreći, pogotovu ako su povrede glave u pitanju?!
Jok eto, uredu je da su ostavili čovjeka tako i da niko ništa nije uradio!
Ako nemaš šta pametnije reći, onda bolje da se ni ne javljas...
scirooco

#132 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by scirooco »

nije dala policija da se vozi ja sam bio prvi poslje policije na licu mjesta slucajno naisao pola minute poslje same nesrece htje sam ga vozit al mi oni nisu dali jer je tako po zakonu valjda sta ja znam a hitnoj je trebalo sigurno pola sata ako ne i vise da dodze
MA DAJ...

#133 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by MA DAJ... »

zeleno volim te wrote:
nexo wrote:

Kako bih izgubila dijete da si bila vezana,de mi samo to objasni???Pa koliko primjetim da se niko ovdje ne zna pravilno vezat u autu...Mircerka,ne lomi se vrat od vezanja pojasa (to nikad nisam cuo i da se desilo tako nesto,bilo bi neko upozorenje ili bi ti pojasi bili izbaceni iz upotrebe),nego od nedostatka jastucadi za glavu na sjedistu.
chuchumbamayumbe

#134 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

scirooco wrote:nije dala policija da se vozi ja sam bio prvi poslje policije na licu mjesta slucajno naisao pola minute poslje same nesrece htje sam ga vozit al mi oni nisu dali jer je tako po zakonu valjda sta ja znam a hitnoj je trebalo sigurno pola sata ako ne i vise da dodze
E to je već nešto drugo...
MA DAJ...

#135 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by MA DAJ... »

chuchumbamayumbe wrote:
MA DAJ... wrote:
A što to lupetam, vjere ti?!
Valjda neko zna kako se pruža prva pomoć unesrećenom u saobraćajnoj nesreći, pogotovu ako su povrede glave u pitanju?!
Jok eto, uredu je da su ostavili čovjeka tako i da niko ništa nije uradio!
Ako nemaš šta pametnije reći, onda bolje da se ni ne javljas...

Nauci jednu stvar oko saob. udesa,da se unesreceni u auru ne diraju,ako se primjeti da su teze nastradali...ne znajuci u kakvom je stanju,moze ga ta tvoja pomoc da ga skupo kosta...zato,ako nije pri svijesti,ne diraj ga...a ako jeste,prvo pokusaj da ustanovis gdje su povrijede i provjeri da nije doslo do loma kicme
scirooco

#136 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by scirooco »

chuchumbamayumbe wrote:
scirooco wrote:nije dala policija da se vozi ja sam bio prvi poslje policije na licu mjesta slucajno naisao pola minute poslje same nesrece htje sam ga vozit al mi oni nisu dali jer je tako po zakonu valjda sta ja znam a hitnoj je trebalo sigurno pola sata ako ne i vise da dodze
a evo sad pricam sa jednim policajcem kaze u slucaju da sam ga vozio i nedo bog da umre ja bi bio krivicno gonjen i odgovara bi za to i bio bi kriv za smrt zato i nedaju da se vozi a u zakonu je obaveza da ga samo mobilises do dolazka hitne a nasa hitna je pravo hitra da te bog sacuva
barby02

#137 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by barby02 »

Halid se dobre sadake nadavao, to svi znamo. . Zao mi je al vjerujem, izvuci ce se. . .
scirooco

#138 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by scirooco »

i ja se nadam da ce jako brzo da nam zapjeva da nas sve razveseli svoim oporavkom ono sto sam sinoc vidio pravo me sjebalo evo mi je jos muka zeludac mi se okrece a sinoc nisam uspio ni zaspati nadam se da ce sve dobro da se zavrsi
chuchumbamayumbe

#139 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

scirooco wrote:
chuchumbamayumbe wrote:
a evo sad pricam sa jednim policajcem kaze u slucaju da sam ga vozio i nedo bog da umre ja bi bio krivicno gonjen i odgovara bi za to i bio bi kriv za smrt zato i nedaju da se vozi a u zakonu je obaveza da ga samo mobilises do dolazka hitne a nasa hitna je pravo hitra da te bog sacuva
Odoh malo off topic, ali mi je zato i bila sjebada da nema hitne, čovjek teško povrijeđen, klinički na 5 minuta vožnje, a niko da trzne Halida gore nego se čeka hitna?!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#140 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by ladyblue18 »

Ne cudim se od hitne nicemu, prije mjesec dana sam imala u porodici ozbiljan slucaj ujutru u 6 oni nisu htjeli doci, rekli izmjerite pritisak :roll:
Kasnije kada se otislo doktoru, mozdani bio, a oni rekli izmjerite pritisak :roll:
al da ne idem off

Imal kakvih novih informacija?
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#141 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Latina »

E fakat ne mogu vjerovati...kad god otvorim ovaj podforum nesto lose procitam. :(

Ne daj se Halide Care ! :kiss:
Chairman

#142 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Chairman »

Nazalost, izgleda da se samo dobrim ljudima lose stvari desavaju.

Sigurno se nece desiti da neki kriminalac ili ubica sklizne i nesto slicno dozivi.
Prozor

#143 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Prozor »

HALIDE, DRZ` SE LEGENDO!

:( :(
seba

#144 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by seba »

Brz oporavak ljudini i velikom srcu bosanskom :)
Baghira

#145 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Baghira »

Halco, brz oporavak ti zelim i da sve prodje u najboljem redu.

Ima li kakva nova informacija?
slavkoimamodilera

#146 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by slavkoimamodilera »

zeleno volim te wrote:Moze 3 slucaj: imala sam saobracajnu nesrecu i da sam bila vezana izgubila bi bebu (bila u devetom mj.trudnoce)....i moje povrede su bile na glavi...imam podsjetnik od 52 konca na glavi (104 rupe...)...ali bebi nije bilo nista,hvala Bogu
Ali samo zahvaljujuci Bogu... neinformisanost je najopasnija upravo po neinformisane... pojas sprjecava i teske povrede unutrasnjih organa (kao i fetusa) usljed velike brzine kretanja tijela naprijed, a onda i promjene smjera kod zaustavljanja... da si ikada ista u zivotu procitala o tome kako se trudnice trebaju voziti u autu, znala bi i kako se klasicni pojas u 3 tacke veze kada su trudnice u pitanju...

Evo nabrzinu, pa procitaj koliko si glupa mogla biti po sebe i svoje dijete...

http://209.85.129.132/search?q=cache:sE ... cd=4&gl=ba

http://www.uihealthcare.com/depts/mater ... tbelt.html

http://209.85.129.132/search?q=cache:qK ... cd=7&gl=ba

http://www.carspace.com/guides/How-to-w ... e-Pregnant

E sad me slobodno opomenite za offtopic...
Nekako s proljeća

#147 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Nekako s proljeća »

Bit ce Halid dobro,nazalost i sa nekim estetskim detaljem na koji nismo navikli.Uz one njegove trajnije kvalitete i to cemo s vremenom prihvatiti , svjesni da je moglo biti i gore...
:sad:
nineinchnails

#148 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by nineinchnails »

Nekako s proljeća wrote:Bit ce Halid dobro,nazalost i sa nekim estetskim detaljem na koji nismo navikli.Uz one njegove trajnije kvalitete i to cemo s vremenom prihvatiti , svjesni da je moglo biti i gore...
:sad:
Pa mozda ga i estetski podmlade? :roll:
steta covjeka brate, steta.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#149 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by mIRCerka »

Ne smarajte, halid nek nam ozdravi, nek se zategne taman, ionako publika iznese koncert, bice derneka...
Nekako s proljeća

#150 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!

Post by Nekako s proljeća »

:)

Naravno Mirci, to su te trajne vrijednosti koje ga krase.Paznja prisutna u cijelom regionu to potvrduje..
Post Reply