Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sodom

#126 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by sodom »

EMIRA NA LOMAČU!!![
krivorijek

#127 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by krivorijek »

pita wrote:sve sto dolazi sa istoka mi smrdi..na 1000000 km..i predlazem kineski zid na drini..ali ak netko voli smrdologiju moze da uziva...
zato imam 180 kanala i definitvno ne gledam...lepe pevajke iz nase drage susjede :D
Majstore...jel' moze Drinski zid na Drini, nekako mi je smjernije, a zamisli da i Kinezi pocnu traziti za sebe na racun tog zida komad zemlje oko Drine, onda bi tek najebali :lol:
Alija Alijagić

#128 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Alija Alijagić »

Šta hoće onaj govnazer iz Tuzle. Jel za to mi plaćamo prtplatu?
Altsa

#129 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Altsa »

ko glumac je :thumbup: ko covjek je :skoljka:
Dlaka_

#130 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Dlaka_ »

Hafizbegović je sjajan epizodni glumac, naročito kad glumi negativce. Njegova veličina se ogleda u tome što su negativni likovi koje glumi odvratni, neduhoviti, prljavi za razliku od nekih drugih glumaca koji takve likove uspiju da učine simpatičnim, a to ne bi trebalo tako. Vjerovatno je to tako, zato što je on u privatnom životu takva osoba , pa možda i ne glumi mnogo te negativce. Pa su mu takve i emisije, kao i politička propadnost.
sancica

#131 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by sancica »

SVE NAMA TO "TREBA"....uvoznih pjevaljki a la Ceca,Karleusica ,LB itd :skoljka:
Sad se ponovo uspostavlja "Brastvo i Jedinstvo" ko đoja :-) ko eto....nista nije ni bilo.....desilo se negdje drugo i nekom drugom :cry:
Sve te silikonske Barbike pune koncerte u ovoj nasoj kvazi drzavici.....ko je kriv????
A 24 sahata bez struje.....izjaviti u Sarajevu i od toga jos napraviti tragediju... no comment.
Publika koja je sve to rezirano gledala i dirigovano pljeskala je....pitam se koliko su para za taj posao dobili?!!!! :skoljka:
Kralj Tvrtko XXVIII

#132 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Kralj Tvrtko XXVIII »

Ministar NE Kulture kantona Sa, lik sa malih i velikih ekrana, svestrani umjetnik, evo sad i novinar svake sedmice se dodatno blamira pred sirokim auditorijumom. Pominje Rosinija, Verdija, a onda najavi Bregovica (kao eto on je u tom rangu, il ko zna sta se u njegovoj glavi mota prilikom najava i priprema za emisiju). Sada i Lepu Brenu predstavlja kao vrhunsku umjetnicu, vodeci se njegovom logikom Ceca i Jelena Karleusa vrh svjetskih muzickih zvijezda. Nije mi se svijdao Ivica Saric njegov prethodnik, al za ovu mrcinu on je bio genijalac. SDA se blamira postavljajuci ovakve kadrove na tako bitna mjesta.
Kultura u Sarajevu je porazena.
Ripicipi

#133 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Ripicipi »

Svaka cast za odabir vecerasnjeg gosta :thumbup:
langus

#134 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by langus »

ko vama valja????ruku u vatru dajem da 99% vas koji pljujete brenu znate 99% njenih pjesama.cime se vi zamarate...ibretim se...brena lijepo dodje,prime je glavne face,odsjeda u najboljim hotelima,napravi koncert(naravno bude puno raje),pokupi pare i fino svojoj kuci....i mirna bosna...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#135 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by KatarinaKosaca »

MOžda imam profesionalnu deformaciu, ali nešto imam osjećaj da se sva igra vrti oko hodžina jorgana, odnosno da se nekom vrstom ideološke cenzure nastoji da slušamo Hanku Paldum za svaku proslavu. LIčno ne volim turbo folk, ali nemam ništa protiv gostovanja ljudi iz susjednih zemalja. Brena, iako se zove Fahreta je gotovo cijeli život provela u Beogradu i ne vidim šta je toliko uradila da ne može doći. A još niko nije postao tu navodnu sliku u uniformi iz ratnih dana.
Dlaka_

#136 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Dlaka_ »

langus wrote:ko vama valja????ruku u vatru dajem da 99% vas koji pljujete brenu znate 99% njenih pjesama.cime se vi zamarate...ibretim se...brena lijepo dodje,prime je glavne face,odsjeda u najboljim hotelima,napravi koncert(naravno bude puno raje),pokupi pare i fino svojoj kuci....i mirna bosna...

Valja im i Halid Bešlić :lol: :lol: :lol:
bosna123

#137 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by bosna123 »

KatarinaKosaca wrote:MOžda imam profesionalnu deformaciu, ali nešto imam osjećaj da se sva igra vrti oko hodžina jorgana, odnosno da se nekom vrstom ideološke cenzure nastoji da slušamo Hanku Paldum za svaku proslavu. LIčno ne volim turbo folk, ali nemam ništa protiv gostovanja ljudi iz susjednih zemalja. Brena, iako se zove Fahreta je gotovo cijeli život provela u Beogradu i ne vidim šta je toliko uradila da ne može doći. A još niko nije postao tu navodnu sliku u uniformi iz ratnih dana.
http://i152.photobucket.com/albums/s178 ... mi_big.jpg
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#138 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by KatarinaKosaca »

Hvala. Ovo prvi put vidim. Da li ikada dala neko objašnjenje povodom toga?
Jara

#139 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Jara »

KatarinaKosaca wrote:Hvala. Ovo prvi put vidim. Da li ikada dala neko objašnjenje povodom toga?
Jeste, nedavno kod Stankovića u Nedjeljom u 2 ...glavno, "demanti "onih" priča ( fotka, promjena imena u Jelena itd.)...možda ima negdje na netu...
frozen flame

#140 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by frozen flame »

I sta kaze ministar Emir? KAZI MALA MATERETI JA CU VAZDA UDARATI OJJ, UDRI EMIREEEEEEEE :-)
Treba mu dati onu igricu da vjezba hvatanje cipela, jedino to je zasluzio.. Haa MINISTAR KULTURE!!
Vala bas i ova ftv kako je krenula ukinucu fiksni telefon samo da ne placam pretplatu :x
zonbirile

#141 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by zonbirile »

koji blam sada doveo čovjeka,oca Srđana Aleksića,čovjek samo što ne plače,evocira uspomene,oh hajca,a onda pjesma pa sve tako u krug.Ili sam ja lud,ili je on toliko morbidan.
JThomas

#142 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by JThomas »

KatarinaKosaca wrote:MOžda imam profesionalnu deformaciu, ali nešto imam osjećaj da se sva igra vrti oko hodžina jorgana, odnosno da se nekom vrstom ideološke cenzure nastoji da slušamo Hanku Paldum za svaku proslavu. LIčno ne volim turbo folk, ali nemam ništa protiv gostovanja ljudi iz susjednih zemalja. Brena, iako se zove Fahreta je gotovo cijeli život provela u Beogradu i ne vidim šta je toliko uradila da ne može doći. A još niko nije postao tu navodnu sliku u uniformi iz ratnih dana.
čak i da nema te slike - da li je primjereno da jebeni ministar kulture ugošćava jebenu lepu brenu?

izvinite moj francuski...
Bosanac sa dna kace

#143 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Bosanac sa dna kace »

bosna123 wrote:
http://i152.photobucket.com/albums/s178 ... mi_big.jpg
Image
jel ono u Brckom??? :?
bosna123

#144 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by bosna123 »

@ KatarinaKosaca
Molim.
Rekla je da je to uniforma iz filma "Hajde da se volimo", i da ju je morala obuci kako bi spasila svog oca iz Brckog. Ma djelovala je skroz neuvjerljivo... Tako je odgovorila kod Stankovica, a Emir je naravno nije nista pitao, mada je to krucijalno pitanje koje se svima vrti po glavi.
Alija Alijagić

#145 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Alija Alijagić »

Ma pusti tu priću. Ako su taj gelipter iz Tuzle i Brena Srbi po nacionalnom oprijedjeljenju to je njihov problem. Jedino je problematično to što se oni "farbaju" između ostalog i tim pričama tipa; eto.. morala sam. Jest, ne mogu da lajem.
zonbirile

#146 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by zonbirile »

ja koliko sam slušao i čitao,V.Divac glavni četnik bio u NBA,sada kod Emira,faktor mira humanitarac.Fuuuuj.
Ripicipi

#147 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by Ripicipi »

zonbirile wrote:ja koliko sam slušao i čitao,V.Divac glavni četnik bio u NBA,sada kod Emira,faktor mira humanitarac.Fuuuuj.
Ja nista ni procitao ni cuo lose o njemu nisam :?
Co'ek mi se cinio sasvim ok, samo mislim da smo mi prepuni predrasuda prema svakome ko dolazi "odande" :roll:
karanana

#148 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by karanana »

koja je glista onaj emir da te bog sacuva. on je bas tipican primjer one uzreke "kako vjetar puse". kako se samo ulizuje, za ne povjerovat je. ostani covjece pri svojim stavovima. ja konkretno nemam nista protiv brene i divca ali kad te covjek gleda emire na nekim drugim emisijama i pojavljivanjima ja dobijem utisak da bi ti takve ljude zadavio, a vamo im ljubis dupeta.
chejf

#149 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by chejf »

eh da ga evo mi emir iz argete (domace) iskoci i za predhodni post molim te da mi ne vrijedjas gliste radije upotrijebi ono bar hemeriod :D
nikad_izvini

#150 Re: Nije posteno od FTV-a da nam "ugurava" BRENU

Post by nikad_izvini »

huble2007 wrote:Nije posteno od FTV-a da nama pretplatnicima koji placamo smece od njihovog programa, na to sve jos kao kukavicko jaje ugurava ove srpske pevaljke pogotovo Lepu Brenu Zivoinovic! Sve mogu da podnesem osim nje! Fuj na Emira koji je doveo ovo smece da je rehabilitira kod nasih ljudi. Iz cetnicke uniforme u studio Ftv-a. Ovo dozivljavam kao ponizenje.
Nije pošteno od FTV-a al pošteno je da ministar iz vladajuće stranke to čini ;-) Šta je veći problem ;-) Naš narod je uvijek bio plitak, ništa me ne čudi :skoljka:
Post Reply