Milan tarot na OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Chopper_Horrace

#126 Re: Milan tarot na OBN

Post by Chopper_Horrace »

Lažni proroci legalno varaju građane BiH

Bh. gra­đa­ni­ma sti­gla je no­va po­šast u vi­du me­dij­skih as­tro­lo­ga, nu­me­ro­lo­ga, ga­ta­ra, pro­ro­ka…, ko­ji će ih ako ni­šta ra­zri­je­ši­ti ono ma­lo pre­os­ta­log nov­ca. Po­slje­di­ca je to bh. za­kon­ske re­gu­la­ti­ve, pre­ma ko­joj su ova­kvi vi­do­vi pro­gram­skog sa­drža­ja či­ji je osno­vni cilj za­ra­đi­va­nje pro­fi­ta na na­pa­će­nim i la­ko­vjer­nim gra­đa­ni­ma, do­zvo­lje­ni u odre­đe­nim vre­men­skim ter­mi­ni­ma.

RAK-ova pra­vi­la

Na­ime, za ra­zli­ku od Re­pu­bli­čke ra­di­odi­fu­zne agen­ci­je Srbi­je, ko­ja je od pro­šlog mje­se­ca svim ka­blov­skim ope­ra­te­ri­ma za­bra­ni­la emi­to­va­nje pro­gram­skih sa­drža­ja ko­ji da­ju pros­tor vra­ča­ra­ma, vi­dov­nja­ci­ma, pro­ro­ci­ma…., u BiH je, ka­ko sa­zna­je­mo od Ame­le Odo­ba­šić, por­tpa­ro­la Re­gu­la­tor­ne agen­ci­je za ko­mu­ni­ka­ci­je (RAK), tv pro­ri­ca­nje do­zvo­lje­no u ta­ko­zva­nom gra­ni­čnom ter­mi­nu, odno­sno od po­no­ći do pet uju­tro. Ta­da se, na­ime, mo­gu pri­ka­zi­va­ti odre­de­ni pro­gram­ski sa­drža­ji ko­ji zbog spe­ci­fi­čne pri­ro­de ne tre­ba­ju bi­ti dos­tu­pni naj­ši­roj pu­bli­ci.

- Re­le­van­tnim pra­vi­li­ma Agen­ci­je ja­sno je odre­đe­no da se pro­gra­mi u ko­ji­ma se pro­mo­vi­šu pa­ra­nor­mal­ne spo­so­bnos­ti u smi­slu me­to­de rje­ša­va­nja zdrav­stve­nih i dru­gih ži­vo­tnih pro­ble­ma, na­ro­či­to oni u ko­ji­ma se da­ju in­di­vi­du­al­ni sa­vje­ti gle­da­oci­ma ili slu­ša­oci­ma ko­je se ja­ve u pro­gram, ili re­kla­me za ta­kve pro­gra­me, mo­gu emi­to­van­ti sa­mo unu­tar gra­ni­čnog pe­ri­oda - ka­že Odo­ba­šić.

Usme­na upo­zo­re­nja

Pre­ma nje­nim ri­je­či­ma, pro­gram­ski sa­drža­ji ko­ji se ba­ve „pro­ri­ca­njem”, uklju­ču­ju­ći i hi­ro­man­ti­ju, spi­ri­ti­zam, okul­ti­zam, as­tro­lo­gi­ju, te­le­pa­ti­ju, vi­do­vi­tost, bioener­gi­ja, te­le­ki­ne­za, su pre­ma pro­pi­si­ma Agen­ci­je de­fi­ni­sa­ni pod poj­mom „pa­rap­si­ho­lo­gi­ja”.

- U slu­ča­ju ut­vrđe­nog ne­po­šti­va­nja uspos­tav­lje­nih stan­dar­da u emi­to­va­nju pro­gra­ma ko­ji se ba­ve „pro­ri­ca­njem” i pro­mo­vi­sa­njem dru­gih pa­ra­nor­mal­nih spo­so­bnos­ti, odno­sno krše­nja odre­dbi Ko­de­ksa o emi­to­va­nju i Ko­de­ksa o ogla­ša­va­nju, Agen­ci­ja ima mo­gu­ćnost izri­ca­nja san­kci­ja sraz­mjer­nih po­či­nje­nom krše­nju, od upo­zo­re­nja do nov­ča­nih ka­zni - objaš­nja­va Odo­ba­šić.

Ka­ko sa­zna­je­mo od nje, po osno­vu krše­nja na­ve­de­nih odre­dbi, Agen­ci­ja je u svom do­sa­daš­njem ra­du izre­kla sa­mo je­dnoj tv sta­ni­ci usme­no upo­zo­re­nje, a ri­ječ je od bje­ljin­skom BN-u.

V. Ta­tić

Ka­zne­ne odre­dbe

Iako vi­si­na nov­ča­ne ka­zne za krše­nje ovih za­kon­skih odre­dbi, ka­ko na­vo­di Odo­ba­šić, za­vi­si o sva­kog slu­ča­ja po­je­di­na­čno, Za­ko­nom o ko­mu­ni­ka­ci­ja­ma, osim usme­nih i pi­sme­nih upo­zo­re­nja, de­fi­ni­sa­no je da iznos odre­de­ne nov­ca­ne ka­zne ne smi­je bi­ti ve­ci od 150.000 KM, a u slu­ča­ju po­nov­lja­nja po­vre­de 300.000 KM.

http://www.san.ba
sen555

#127 Re: Milan tarot na OBN

Post by sen555 »

"Milane reci mi hoću li ostati s ovim čo'jekom, ako neću da više ne živim" :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#128 Re: Milan tarot na OBN

Post by KatarinaKosaca »

Znala sam da ce se na tami pojaviti moralisti i pametnice toboznji zastitari ljudskih prava koji za to imaju izgleda hrabrbosti samo na netu. Milan je humor i ostavite nam taj humor. Bolji je od Mucki. A ko zove, niko ga ne tjera. Kako smo na netu saosjecajni za stare nane i sve ugrozene,a u stvarnom zivotu sasvim drugaciji. Ubi me prejaka doza licemjerja.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#129 Re: Milan tarot na OBN

Post by ladyblue18 »

KatarinaKosaca wrote:Znala sam da ce se na tami pojaviti moralisti i pametnice toboznji zastitari ljudskih prava koji za to imaju izgleda hrabrbosti samo na netu. Milan je humor i ostavite nam taj humor. Bolji je od Mucki. A ko zove, niko ga ne tjera. Kako smo na netu saosjecajni za stare nane i sve ugrozene,a u stvarnom zivotu sasvim drugaciji. Ubi me prejaka doza licemjerja.
Speak for yourself :wink:
i mi nismo nikakvi moralisti i zastitari ljudskih prava i sloboda, a tebi ako je ovo humor e onda ne znam... :-?
Jeste crni humor, to se treba priznati.
I ja licno hrabrosti imam svakome sve reci sto ga stoji a ne samo na netu :wink:

Sinoc sam legla u 1 a prije toga sam vidjela da je rekao zeni da stavi pluca na tv ekran i da ce je on izljecit.
A zvala je i neka 88 godiste koja je udata i kojoj svekrva navlaci crnu magiju :oops:
Bolje nego ijedna spanska serija.
Chopper_Horrace

#130 Re: Milan tarot na OBN

Post by Chopper_Horrace »

meni samo nije jasno,(posto ise cijena x km po pozivu) - jel ostaje ista cijena, koliko god dugo razgovarao, poziva ili ipak broji minute i sekunde...
ili uzima pare po pozivu, cak iako je zauzeta linija kad zoves, jer to moze uvaziti kao poziv ka tom broju... :?
KatarinaKosaca

#131 Re: Milan tarot na OBN

Post by KatarinaKosaca »

ladyblue18 wrote:Speak for yourself :wink:
i mi nismo nikakvi moralisti i zastitari ljudskih prava i sloboda, a tebi ako je ovo humor e onda ne znam... :-?
I ja licno hrabrosti imam svakome sve reci sto ga stoji a ne samo na netu :wink:

Sinoc sam legla u 1 a prije toga sam vidjela da je rekao zeni da stavi pluca na tv ekran i da ce je on izljecit.
A zvala je i neka 88 godiste koja je udata i kojoj svekrva navlaci crnu magiju :oops:

Nemam šta za sebe, ja nisam licemjer. Vidiš ti u nesvjest padaš kako to ne valja , kako nije moralno, a do 1 gledaš Ja sinoć nisam dočekala. A sve ti se kao gadi... Ponavljam ubi me prejaka doza licemjerja. A što ne shvataš fore.... Ko ti je kriv
fixer

#132 Re: Milan tarot na OBN

Post by fixer »

Chopper_Horrace wrote:Lažni proroci legalno varaju građane BiH

Bh. gra­đa­ni­ma sti­gla je no­va po­šast u vi­du me­dij­skih as­tro­lo­ga, nu­me­ro­lo­ga, ga­ta­ra, pro­ro­ka…, ko­ji će ih ako ni­šta ra­zri­je­ši­ti ono ma­lo pre­os­ta­log nov­ca. Po­slje­di­ca je to bh. za­kon­ske re­gu­la­ti­ve, pre­ma ko­joj su ova­kvi vi­do­vi pro­gram­skog sa­drža­ja či­ji je osno­vni cilj za­ra­đi­va­nje pro­fi­ta na na­pa­će­nim i la­ko­vjer­nim gra­đa­ni­ma, do­zvo­lje­ni u odre­đe­nim vre­men­skim ter­mi­ni­ma.

RAK-ova pra­vi­la

Na­ime, za ra­zli­ku od Re­pu­bli­čke ra­di­odi­fu­zne agen­ci­je Srbi­je, ko­ja je od pro­šlog mje­se­ca svim ka­blov­skim ope­ra­te­ri­ma za­bra­ni­la emi­to­va­nje pro­gram­skih sa­drža­ja ko­ji da­ju pros­tor vra­ča­ra­ma, vi­dov­nja­ci­ma, pro­ro­ci­ma…., u BiH je, ka­ko sa­zna­je­mo od Ame­le Odo­ba­šić, por­tpa­ro­la Re­gu­la­tor­ne agen­ci­je za ko­mu­ni­ka­ci­je (RAK), tv pro­ri­ca­nje do­zvo­lje­no u ta­ko­zva­nom gra­ni­čnom ter­mi­nu, odno­sno od po­no­ći do pet uju­tro. Ta­da se, na­ime, mo­gu pri­ka­zi­va­ti odre­de­ni pro­gram­ski sa­drža­ji ko­ji zbog spe­ci­fi­čne pri­ro­de ne tre­ba­ju bi­ti dos­tu­pni naj­ši­roj pu­bli­ci.

- Re­le­van­tnim pra­vi­li­ma Agen­ci­je ja­sno je odre­đe­no da se pro­gra­mi u ko­ji­ma se pro­mo­vi­šu pa­ra­nor­mal­ne spo­so­bnos­ti u smi­slu me­to­de rje­ša­va­nja zdrav­stve­nih i dru­gih ži­vo­tnih pro­ble­ma, na­ro­či­to oni u ko­ji­ma se da­ju in­di­vi­du­al­ni sa­vje­ti gle­da­oci­ma ili slu­ša­oci­ma ko­je se ja­ve u pro­gram, ili re­kla­me za ta­kve pro­gra­me, mo­gu emi­to­van­ti sa­mo unu­tar gra­ni­čnog pe­ri­oda - ka­že Odo­ba­šić.

Usme­na upo­zo­re­nja

Pre­ma nje­nim ri­je­či­ma, pro­gram­ski sa­drža­ji ko­ji se ba­ve „pro­ri­ca­njem”, uklju­ču­ju­ći i hi­ro­man­ti­ju, spi­ri­ti­zam, okul­ti­zam, as­tro­lo­gi­ju, te­le­pa­ti­ju, vi­do­vi­tost, bioener­gi­ja, te­le­ki­ne­za, su pre­ma pro­pi­si­ma Agen­ci­je de­fi­ni­sa­ni pod poj­mom „pa­rap­si­ho­lo­gi­ja”.

- U slu­ča­ju ut­vrđe­nog ne­po­šti­va­nja uspos­tav­lje­nih stan­dar­da u emi­to­va­nju pro­gra­ma ko­ji se ba­ve „pro­ri­ca­njem” i pro­mo­vi­sa­njem dru­gih pa­ra­nor­mal­nih spo­so­bnos­ti, odno­sno krše­nja odre­dbi Ko­de­ksa o emi­to­va­nju i Ko­de­ksa o ogla­ša­va­nju, Agen­ci­ja ima mo­gu­ćnost izri­ca­nja san­kci­ja sraz­mjer­nih po­či­nje­nom krše­nju, od upo­zo­re­nja do nov­ča­nih ka­zni - objaš­nja­va Odo­ba­šić.

Ka­ko sa­zna­je­mo od nje, po osno­vu krše­nja na­ve­de­nih odre­dbi, Agen­ci­ja je u svom do­sa­daš­njem ra­du izre­kla sa­mo je­dnoj tv sta­ni­ci usme­no upo­zo­re­nje, a ri­ječ je od bje­ljin­skom BN-u.

V. Ta­tić

Ka­zne­ne odre­dbe

Iako vi­si­na nov­ča­ne ka­zne za krše­nje ovih za­kon­skih odre­dbi, ka­ko na­vo­di Odo­ba­šić, za­vi­si o sva­kog slu­ča­ja po­je­di­na­čno, Za­ko­nom o ko­mu­ni­ka­ci­ja­ma, osim usme­nih i pi­sme­nih upo­zo­re­nja, de­fi­ni­sa­no je da iznos odre­de­ne nov­ca­ne ka­zne ne smi­je bi­ti ve­ci od 150.000 KM, a u slu­ča­ju po­nov­lja­nja po­vre­de 300.000 KM.

http://www.san.ba
cuj ovo "lazni proroci"!!!!!!!!!!! :roll: :shock: sto bi po analogiji znacilo da ima onih i koji nisu lazni... :shock: e, bosno moja,... ti ces vazda lijepa biti a mi gnjojivo...
ladyblue18

#133 Re: Milan tarot na OBN

Post by ladyblue18 »

KatarinaKosaca wrote:
ladyblue18 wrote:Speak for yourself :wink:

Nemam šta za sebe, ja nisam licemjer. Vidiš ti u nesvjest padaš kako to ne valja , kako nije moralno, a do 1 gledaš Ja sinoć nisam dočekala. A sve ti se kao gadi... Ponavljam ubi me prejaka doza licemjerja. A što ne shvataš fore.... Ko ti je kriv
ako te bas interesuje do 1 sam ucila :wink:
obn ne pogledam u godini ni sat vremena sve ukupno, a ovog idiota pogledam 10 minuta u sedmici cisto da vidim s kojim debilima zivim :wink:
Vazno je nek ti shvatas fore :wink:
Da je ovo normalna drzava ovaj debil ne bi primirisao granici a kamoli radio na tv-u, ali sve dok je vas koji shvatate fore on ce valjda raditi :wink: :thumbup:
Ridjobrki

#134 Re: Milan tarot na OBN

Post by Ridjobrki »

pici wrote:ma jok kaki prevara :shock: ćoek gleda u karte ko moj rahmetli komšija salko u kacu kupusa :thumbup: .....neg toga je bilo vazda i uvjek ce biti,gatanja,vracanja,grah,karte,kašike,vilice,gledanje u fildjan-šolju itd itd.....ko ima pare i vjeruje u gatke,izvolton-bujrum,tvoje pare tvoja stvar.......i ja bi volio znat gatat ,hebote sjediš u kuci ,ljudi ti dolaze a ti im uzimaš pare i bacaš šuplju :mrgreen:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

To je nešto da ne povjeruješ! Ja sam imao curu iz Gradačca i znam iz njenih priča koliko su ta "pravljenja" tamo popularna. Ludilo! Dosta sam dolazio u dodir sa ljudima iz sjevernih dijelova BiH (Prnjavor-Derventa-Gradačac-Gračanica) i to je u tim krajevima nacionalni sport! Jednom sam čak u busu za Tuzlu našao vizit kartu nekog takvog "ljekara" od Doboja zataknutu za onu lastiku na sjedištima. Da vidiš marketinga: lola je na svakom sjedištu ostavio zataknutu vizitku pa ako nekom zatreba nek ima pri ruci (još na njoj piše ""ljekar).

Sjećam se priče kako je vaktile kod nas u Krajini lik otišao kod hodže po zapis za kravu koja je bila nešto bolesna. Hodža mu dao nešto zašiveno u komadu kože i rekao da okači kravi oko vrata i da čeka. Čoj'k čekao i krava krepala. Ne dade mu šejtan mira pa otvori ono što je hodža spakovao kad ono... Papirić na kojem piše doslovno "Tuđa kravo, budi zdravo. Ako krepaš imaš pravo." (mislim da je ovo Ćopić negdje iskoristio...) :lol: :lol: :lol:

Milan radi isto što i ove varalice ali toliko transparentno da je ama baš svakome jasno da je riječ o očitoj zajebanciji! Zato kažem da je super pošto se pojavio jer nama koji ne dolazimo u životu u situacije da imamo posla sa tim "vradžbinama" omogućava da saznamo više o tom zanimljivom svijetu koji nas okružuje i da nam objasni koliko je lako otvoreno manipulirati tom masom.

Tu je u pravu fixer kad kaže ono za Brankovića i slične. Ako možeš jednoj srbijanskoj bezobraznoj hulji vjerovati da ćeš zatrudniti preko TV-a, možeš vala decenijama pušiti priču o vitalnom nacionalnom interesu i nikad ne skontati koje hulje se kriju iza te priče.
bato99

#135 Re: Milan tarot na OBN

Post by bato99 »

Ridjobrki wrote:
pici wrote:ma jok kaki prevara :shock: ćoek gleda u karte ko moj rahmetli komšija salko u kacu kupusa :thumbup: .....neg toga je bilo vazda i uvjek ce biti,gatanja,vracanja,grah,karte,kašike,vilice,gledanje u fildjan-šolju itd itd.....ko ima pare i vjeruje u gatke,izvolton-bujrum,tvoje pare tvoja stvar.......i ja bi volio znat gatat ,hebote sjediš u kuci ,ljudi ti dolaze a ti im uzimaš pare i bacaš šuplju :mrgreen:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

To je nešto da ne povjeruješ! Ja sam imao curu iz Gradačca i znam iz njenih priča koliko su ta "pravljenja" tamo popularna. Ludilo! Dosta sam dolazio u dodir sa ljudima iz sjevernih dijelova BiH (Prnjavor-Derventa-Gradačac-Gračanica) i to je u tim krajevima nacionalni sport! Jednom sam čak u busu za Tuzlu našao vizit kartu nekog takvog "ljekara" od Doboja zataknutu za onu lastiku na sjedištima. Da vidiš marketinga: lola je na svakom sjedištu ostavio zataknutu vizitku pa ako nekom zatreba nek ima pri ruci (još na njoj piše ""ljekar).

Sjećam se priče kako je vaktile kod nas u Krajini lik otišao kod hodže po zapis za kravu koja je bila nešto bolesna. Hodža mu dao nešto zašiveno u komadu kože i rekao da okači kravi oko vrata i da čeka. Čoj'k čekao i krava krepala. Ne dade mu šejtan mira pa otvori ono što je hodža spakovao kad ono... Papirić na kojem piše doslovno "Tuđa kravo, budi zdravo. Ako krepaš imaš pravo." (mislim da je ovo Ćopić negdje iskoristio...) :lol: :lol: :lol:

Milan radi isto što i ove varalice ali toliko transparentno da je ama baš svakome jasno da je riječ o očitoj zajebanciji! Zato kažem da je super pošto se pojavio jer nama koji ne dolazimo u životu u situacije da imamo posla sa tim "vradžbinama" omogućava da saznamo više o tom zanimljivom svijetu koji nas okružuje i da nam objasni koliko je lako otvoreno manipulirati tom masom.

Tu je u pravu fixer kad kaže ono za Brankovića i slične. Ako možeš jednoj srbijanskoj bezobraznoj hulji vjerovati da ćeš zatrudniti preko TV-a, možeš vala decenijama pušiti priču o vitalnom nacionalnom interesu i nikad ne skontati koje hulje se kriju iza te priče.
@ridjobrki :thumbup:
a za ovo boldirano :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca

#136 Re: Milan tarot na OBN

Post by KatarinaKosaca »

ladyblue18 wrote:ako te bas interesuje do 1 sam ucila :wink:
Ne zanima me uopće šta i kada radiš, smo se čudim. Vidiš ima programa od kojih se ja oduzimam, pa onda ih ne gledam. Doduše, davno sam bila student, ali kada sam učila nisam gledala tv.
ladyblue18 wrote:obn ne pogledam u godini ni sat vremena sve ukupno, a ovog idiota pogledam 10 minuta u sedmici cisto da vidim s kojim debilima zivim :wink:
Predpostavljam da ti još jako mlada, pa ti za to neću uzeti za nedostatak inteligencije da ne primjetiš davno kakvih sve ljudi ima. Da čekaš MIlana da dođe i na to ti ukaže.
ladyblue18 wrote:Vazno je nek ti shvatas fore :wink:
Da je ovo normalna drzava ovaj debil ne bi primirisao granici a kamoli radio na tv-u, ali sve dok je vas koji shvatate fore on ce valjda raditi :wink: :thumbup:
Što se mene tiče, slabo mu dajem pare, ali volim taj humor i večaras se nadam izdržati. (Ti ćeš sigurno učiti :D ), država sa ovim nema veze, ne znam zašto bi zatvarali granicu. Svugdje na svijetu i u svakoj državi ima lakovjernih ljudi. Ima i jako obrazovanih ljudi koji vjeruju u nadprirodne moći i tvrde da samo primitivci vide materijalno i realno i opipljivo. Dakle, svega toga ima, i ljudi imaju pravo da žive i glupi.

Nisi ni ti pojam inteligencije, pa živiš.
ladyblue18

#137 Re: Milan tarot na OBN

Post by ladyblue18 »

Znas, svako ima svoj metod ucenja, a to hocul ja gledat TV dok ucim (sto si izvukla iz konteksta) slusati muziku, jesti, pricati na telefon ili nesto drugo je samo moj problem :wink:
Ti se o mojoj inteligenciji nemoj brinuti. Odlika slabih ljudi je da pricaju o tudjoj inteligenciji, ja tvoju nigdje u usta nisam uzela, nit cu, Boze sacuvaj, nisam jos dosla do tog stadija da na osnovu necijeg komentara odlucujem o njegovoj inteligenciji.
A ni o tome koliko ja imam godina, sasvim dovoljno da vec godinama znam u kakvom drustvu zivim i drzavi, a nisam cekala kao sto ti kazes Milana da mi otvori oci, samo njegovom pojavom sam shvatila da je situacija gora nego sto sam mislila, a to su dvije potpuno razlicite stvari :)

Za zadnju recenicu cu ti ponoviti sto sam ti gore rekla, stidi se ako na osnovu necijeg posta koji je sasvim na mjestu prosudjes ko je (ne)inteligentan a ipak zivi.
A starija si od mene pa se ocekuje da ne izvaljujes suvisle gluposti, a to radis :)
bato99

#138 Re: Milan tarot na OBN

Post by bato99 »

još ćete se za kosu počet vuć :lol: smirite se tema je milanove gluposti i mušterije
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#139 Re: Milan tarot na OBN

Post by Pera Trta »

bato99 wrote:još ćete se za kosu počet vuć :lol: smirite se tema je milanove gluposti i mušterije
Žene :D :-D :-)
ladyblue18

#140 Re: Milan tarot na OBN

Post by ladyblue18 »

Pera Trta wrote:
bato99 wrote:još ćete se za kosu počet vuć :lol: smirite se tema je milanove gluposti i mušterije
Žene :D :-D :-)
vala ja mrzim ici u offtopic ali kada se insistira... :P
Nego ugledno vam gledanje veceras :mrgreen:
Ridjobrki

#141 Re: Milan tarot na OBN

Post by Ridjobrki »

Ništa ljepše od malo chick-fighta...

:D :D :D
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#142 Re: Milan tarot na OBN

Post by Pera Trta »

Ridjobrki wrote:Ništa ljepše od malo chick-fighta...

:D :D :D
Wohoooo!! It turns me on!! :D :D :D
fixer

#143 Re: Milan tarot na OBN

Post by fixer »

haj ko ce zvati da pita druga milana o cemu ovisi napredak bosne, pa i sam ulazak u eu? :D veselim se odgovoru! :D
bato99

#144 Re: Milan tarot na OBN

Post by bato99 »

fixer wrote:haj ko ce zvati da pita druga milana o cemu ovisi napredak bosne, pa i sam ulazak u eu? :D veselim se odgovoru! :D
evo ja ću probati ,samo ću ga pitati neke parove za kladionicu :D
samo slabo raje ga zajebaje,,,joj šta su mu radili po srbiji :lol: :lol: :lol:
fixer

#145 Re: Milan tarot na OBN

Post by fixer »

bato99 wrote:
fixer wrote:haj ko ce zvati da pita druga milana o cemu ovisi napredak bosne, pa i sam ulazak u eu? :D veselim se odgovoru! :D
evo ja ću probati ,samo ću ga pitati neke parove za kladionicu :D
samo slabo raje ga zajebaje,,,joj šta su mu radili po srbiji :lol: :lol: :lol:
jebo te kladionica, pitaj za bosnu! od kladionice samo ti koristi imas :D
Ridjobrki

#146 Re: Milan tarot na OBN

Post by Ridjobrki »

Hahahaha, jedva čekam da vas čujem!!! Fakat pitaj bolan za Bosnu i za eurointegracije šta treba raditi ako budeš zvao. Ja ne mogu od šege, a bih rado!
bato99

#147 Re: Milan tarot na OBN

Post by bato99 »

ako ga dobijem pitaću kada ćemo ući u EU....MOGU MISLITI ODGOVORA :lol:
bato99

#148 Re: Milan tarot na OBN

Post by bato99 »

kad mi kaže stavi crvenu čarapu i 17 puta u eter govori EU,EU,EU....
Ridjobrki

#149 Re: Milan tarot na OBN

Post by Ridjobrki »

Ali de da znamo, odmah reci "Bato je na telefonu"!

:lol: :lol: :lol:
bato99

#150 Re: Milan tarot na OBN

Post by bato99 »

Ridjobrki wrote:Ali de da znamo, odmah reci "Bato je na telefonu"!

:lol: :lol: :lol:
ma nema problema već haj da svi zovemo , valjda će neko uspjet uć u eter sa njim...joj da mi ga je dobit da ga malo handrim
Post Reply