Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zelenashica

#126 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by zelenashica »

tužna wrote:moram s nekim ovo da podijelim. Nemojte me kritikovati, nemojte me smatrati budalom, kravom ili ko zna cime, živim sa nasilnikom, udarao me je vec do sada, udario me i danas :( :( :( :(. Dovoljna mi je kazna ovo što mi se dešava i zaista ne bih mogla podnijeti kritike :(. Tu sam samo zato jer ovo nekome moram ispricati a toliki sam slabic da faca to face o ovome ne mogu. Znam da sam budala što ga nisam ostavila kad me je prvi put udario, ali tada sam ga voljela, uspio je da me uvjeri da sam ja kriva za to što je ruku digao na mene, kao eto, živce sam mu izvukla. Drugi put, dijete je vec bilo tu, vidjela sam da je super taj naš porodicni život, imamo sve, i kao šlag, imamo predivnog sincica, koji uživa u nama i mi u njemu. Živim samo da moje dijete uživa, takva sam, do sad sam živjela za muža, ugadala mu, dijelila sve sa njim, imali smo odnos kao u najromanticnijem filmu...............
Danas se desilo ponovo ali dosta, dosta krvnicki. Udario mi je glavom o trosjed, stiskao glavu i na kraju me je toliko udario rukom po ledima da su mi i evo nakon par sati na ledima utisnuti njegovi prsti. Ne znam šta da radim, najgore od svega je što on mene i psihicki zlostavlja, govori mi najružnije rijeci i onda nakon nekoliko dana ubjeduje da sam ja za sve kriva, da ja njemu izvadim živce. Pa majko mila onda bi svaka žena morala svaki dan primati batine. Jesmo li to mi žene roboti koji trebaju postupati samo onako kako gospodi odgovara. Mislim da mi je ovo sve narušilo i ono malo samopouzdanja koje sam imala. Uvijek je epilog isti, ubjeduje me da sam kriva i nikad, ama baš nikad nece da prizna grešku, vec eto, ja sam zaslužila sve to. Ljudi moji jeli to normalno, ja stvarno ne znam. Ne znam jesam li i ja normalna, ali previše je stvari u igri i ja ga ne mogu ostaviti. proklinjem i ovaj naš bosanski mentalitet i kucni odgoj i sve. Kad nas ko sa strane pogleda mi smo uspjašan mladi bracni par, imamo sve što je potrebno za super život, imamo dijete, on je izuzetno pametan i sposoban poslovni covjek i onda meni ne ide u glavu kako može biti takav krkan.
Osudujte me ali u sebi, nemojte me javno lincovati, ko ovo nije doživio, ne zna kako je. Ne znam šta više boli, saznanje da više nemaš onu svoju srodnu dušu pored sebe, da u stvari nemaš više koga voljeti na takav nacin (jer on ljubav od mene više ne zaslužuje), saznanje da su ti uzaludne godine koje si uložio u taj glupi brak,da on dijete i ja nismo više sretna porodica :( :( :(
Batine se pored ovog i ne mogu osjetiti, najveca bol je u srcu :(
.....samo bi nakon ovog što si napisala ti postavila jedno pitanje naravno ako želiš da odgovoriš:Šta ti je bitnije u ovom momentu,tvoj sinčić ili to šta će okolina reći?
Ako znaš odgovor onda znaš i šta ti je činiti :thumbup: ..

.Draga,postoje neke stvari koje jednostavno prevladaju one druge,u ovom tvom životu ja bi radije odabrala patnju za preživljavanje sama sa sinom,nego strah od daljeg života bez kretena...htjela ti sebi priznati ti se bojiš života bez njega,kažem imate sve za normalan život,...jebeš sve ako nemaš taj život s kim da živiš...u biti sve zavisi koliko si odlučna i pametna,koliko čvrste odluke da želiš na sve staviti tačku.Sjedi pored ,uzmi papir i olovku i piši..šta dobijaš a šta gubiš.....na strani šta dobijaš je dovoljna samo jedna stvar:svoj mir...on nema cijenu ničega ...Ako nastaviš tako pored muža za par godina će ti to sve postati normalna stvar,nešto od Boga dano,....i onda bi po nekoj logici događaja samo uviđala razliku između količine batina,a ne da li ih je bilo ili nije.....uzmi svoj život u svoje ruke,što prije završiš brak prije ćeš pronaći srodnu dušu,...iskreno sretno ti od srca,...ja ti nećuu reći Učini što misliš da je najbolje za tebe,....ja ću ti samo reći Idi....idi što prije,život je jedan i kratak,.....Podršku od iskrenih prijatelja nije lako dobiti,ali je moraš zatražiti ;-)

sretno....i ne dozvoli sebi da se za godinu,deset,ili pedeset pitaš gdje si bila :thumbup:
tužna

#127 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by tužna »

zalenašice hvala ti za odgovor i mišljenje, moram priznati da si u pravu
zelenashica wrote:htjela ti sebi priznati ti se bojiš života bez njega,
ne bojim se radi materijalnih ili slicnih stvari, ali se bojim da ostanem sama, nakon toliko lijepih momenata koje sam s njim doživjela. Mislim da sam ja imala ljubav svog života, osjetila sam kako je biti nekome sve i onda se jednostavno taj neko prevorio u monstruma :(. moj najveci problem je što se teško privikavan na nove situacije, ovako nam je bilo super (dok on nije poceo da se tako ponaša i reaguje na taj nacin), imali smo mi svada u braku, ali ko ih nema, nigdje nije med i mlijeko. Još jedan veliki problem je i to što sam ja ona djetinjasta romanticna duša koja vjeruje u ljubav i sklad, voljela bih da u životu sve tece onako, glatko da se volimo kao prvog dana i da ostarimo zajedno, i to je zaista nekad i bilo tako. On se u zadnje vrijeme puno promijenio, živci su mu postali kao od stakla, najmanja moja greška ili rijec njega isprovocira. Bez obzira šta u buducnosti bilo, mislim da nikad ama baš nikad necu biti spremna otvoriti srce ponovo :(. Od dana kad sam upoznala svog muža (ima tome 8 godina) nisam nikad ni pomislila na drugog muškarca niti sam uopšte primjecivala muški rod. Meni su to bili neki ideali, našli smo se, volimo se i to je to. I mislim da sam u tom dijelu srca imala mjesto samo za njega, i znam da na to mjesto više nikad niko nece moci doci :(
covjek_sam_zeno

#128 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by covjek_sam_zeno »

Je li šovnistički ne udariti ženu ?
Njanjo

#129 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by Njanjo »

tužna wrote:zalenašice hvala ti za odgovor i mišljenje, moram priznati da si u pravu
ne bojim se radi materijalnih ili slicnih stvari, ali se bojim da ostanem sama, nakon toliko lijepih momenata koje sam s njim doživjela. Mislim da sam ja imala ljubav svog života, osjetila sam kako je biti nekome sve i onda se jednostavno taj neko prevorio u monstruma :(. moj najveci problem je što se teško privikavan na nove situacije, ovako nam je bilo super (dok on nije poceo da se tako ponaša i reaguje na taj nacin), imali smo mi svada u braku, ali ko ih nema, nigdje nije med i mlijeko. Još jedan veliki problem je i to što sam ja ona djetinjasta romanticna duša koja vjeruje u ljubav i sklad, voljela bih da u životu sve tece onako, glatko da se volimo kao prvog dana i da ostarimo zajedno, i to je zaista nekad i bilo tako. On se u zadnje vrijeme puno promijenio, živci su mu postali kao od stakla, najmanja moja greška ili rijec njega isprovocira. Bez obzira šta u buducnosti bilo, mislim da nikad ama baš nikad necu biti spremna otvoriti srce ponovo :(. Od dana kad sam upoznala svog muža (ima tome 8 godina) nisam nikad ni pomislila na drugog muškarca niti sam uopšte primjecivala muški rod. Meni su to bili neki ideali, našli smo se, volimo se i to je to. I mislim da sam u tom dijelu srca imala mjesto samo za njega, i znam da na to mjesto više nikad niko nece moci doci :(
u ovome je problem, toliko ga volis da sebi nemozes priznati da se to sto on radi nesmije tolerisati i da je veza izmedju vas poprilicno gotova. Skontaj, ako se tako promjenio kako ce ti biti poslje, kakav ce biti kad postane star covjek kojem sve zivo smeta. Neznam sta bih ti drugo rekao osim da skupis snage i da se fino odselis od njega sa svojim djetetom, jer djete nezasluzuje da zivi u takvoj okolini a ni ti. Nadam se najboljem za tebe.
zelenashica

#130 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by zelenashica »

tužna wrote:zalenašice hvala ti za odgovor i mišljenje, moram priznati da si u pravu
ne znam......ti si ipak samo zaljubljena duša koja njega opravdava za sve,....najveća je greška pretvoriti u savršenstvo nešto što ti nije....jednostavno nekad je bolje herojski priznati "poraz"da nešto nije uspjelo nego samo gledati kako je to nekad bilo,od prošlosti i prošlih momenata se ne živi......istina nigdje nije med i mlijeko....ali količina meda i mlijeka nije svugdje ista....i ne kazujem i za druge muškarce,.....uopšte to sad nije poenta poenta je ne dozvoliti nekome da te uništava.....zarad tvog djeteta jer njemu se najpotrebnija :thumbup:
JThomas

#131 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by JThomas »

sranje, sranje, veliko sranje...ucrnjači me najstrašnije.

nemam se sad ja bacati nekom mudrošću i iskustvom, ja sam još mali :D ali što duže odgađaš neminovno - a to je odlazak, gore i teže će ti biti.

a od svega je najteže priznati svoju grešku, da si bio u zabludi po pitanju te osobe i zdravo...sretno, najiskrenije sretno, trebaće ti.
jorgan

#132 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by jorgan »

Znam za slucaj gdje je cura bila sa momkom u vezi nekoliko godina, cak su i stanovali jedno vrijeme zajedno medjutim nakon nekog vremena on je nju poceo fizicki zlostavljati , a ona onako malo borbena djevojka :x vracala mu je istom mjerom , barem je pokusavala:D . On je njoj bio ljubav njenog zivota i nije se htjela od njega odvojiti , ali jednom joj puknuo film , ona njega ostavi i podnese prijavu protiv njega na sudu.Ja mislim da se i dan danas na sudu peglaju.Nije to sve ... ona i dalje ima seksualne odnose samo sa njim i kaze da nece ni sa kim vise :D , i to je sve sto oni imaju jedno od drugog danas. ah sta reci...ljubav ..il sta li vec:S
koler

#133 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by koler »

Sto me podsjeti ova tema, jebote danas utorak a ja je nisam prebio...umalo da zaboravim...
Mi inace imamo dogovr ja je bijem utorkom, cisto da ne kvarimo vikend...
Op3r4t0r

#134 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by Op3r4t0r »

koler wrote:Sto me podsjeti ova tema, jebote danas utorak a ja je nisam prebio...umalo da zaboravim...
Mi inace imamo dogovr ja je bijem utorkom, cisto da ne kvarimo vikend...
Imas jos vremena, dugo je do ponoci :lol:

P.S. Usput, danas je srijeda :lol:
koler

#135 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by koler »

Pa ima sad, al sam mogao zaboraviti, pa bi se mogla opustiti...ovako ja to drzim pod kontrolom..a i njoj je lakse, zna sta je u utorak i ne boji se onih iznenadnih a ti su najgori:)

ja jebote srijeda, eto vidis zaboravio sam juce...fuj
Vozac

#136 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by Vozac »

a zamislite strasna perverzija .... obuceni u kozu ...ona sa bicem ... a ja je spankam po straznjici i dam joj looodilo ... normalno da se vrati ...cim se opere u wc/u
ozbiljna

#137 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by ozbiljna »

ne mogu da vjerujem da zakljucase temu od "tekudate" na kojoj je gosn. UvijekAnoniman lijepo jos i ostavio svoj post i priznao da je udario svoju zenu pod sifrom tuzna (ne jednom) i NIKO NISTA!!! ne mogu ni da zamislim sta se sad desava u njihovoj kuci nakon sto je on otkrio da je ona objavila njihov problem na forumu... pa ljudi prijavite tog covjeka policiji... i on se slobodno tu javlja. ja ne mogu da vjerujem... to je KRIVICNO DJELO!!! :run:
Op3r4t0r

#138 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by Op3r4t0r »

koler wrote:Pa ima sad, al sam mogao zaboraviti, pa bi se mogla opustiti...ovako ja to drzim pod kontrolom..a i njoj je lakse, zna sta je u utorak i ne boji se onih iznenadnih a ti su najgori:)

Udri jer te nije podsjetila da je jos juce bio utorak :lol:
koler

#139 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by koler »

Op3r4t0r wrote:
koler wrote:Pa ima sad, al sam mogao zaboraviti, pa bi se mogla opustiti...ovako ja to drzim pod kontrolom..a i njoj je lakse, zna sta je u utorak i ne boji se onih iznenadnih a ti su najgori:)

Vjeruj da mi je to najvise krivo...usutila se hinja...
e nece moci...vanredna tura petak, pa nek vidi kakav mogu da budem, i vikend da se sjebe...
malo sam smekso :)
Op3r4t0r

#140 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by Op3r4t0r »

koler wrote:
Op3r4t0r wrote:

e nece moci...vanredna tura petak, pa nek vidi kakav mogu da budem, i vikend da se sjebe...
Zene su to, dok malo omeksas uobraze se pa nece covjeka ni da podsjete da je doslo sedmicno vrijeme za batine, cak im i to tesko, predlazem da ta vanredna tura u petak postane stalna dok je ne dovedes u red :D
Unchi88

#141 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by Unchi88 »

Bond_JaneBond wrote:Da me jedanput udari-gotovo je..
Da me drugi put udari-vratila bih se s nekim razbijacima u po' noci il' kad se najmanje nada i ubila Boga u njemu :D
pa makar mi bilo zadnje :D

Taj rad ;)
bosna123

#142 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by bosna123 »

koler wrote:
Op3r4t0r wrote:

Grozni ste... Ovakve stvari nisu za salit se... :( :(
Op3r4t0r

#143 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by Op3r4t0r »

bosna123 wrote:Grozni ste... Ovakve stvari nisu za salit se... :( :(
Pa mi se ne salimo :lol: vidis da se covjek ne javlja jer je zauzet batinanjem :lol:
Dinostula

#144 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by Dinostula »

Ovo me podsjeti na onu pjesmu "Ili me zeni ili tamburu kupi ja u nesto udarati moram" :lol:
Ljudi zakljucajte temu ovdje zavladala masovna tasimomanija :D
rado_vidjen

#145 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by rado_vidjen »

po svjedocenju marka vesovica, i rashu je zena pred svima stiklom tukla :D

znaci, i zene znaju ud'rit! :oops:
Babsy

#146 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by Babsy »

Vele da sam passive agressive. Biće da bih ubila na spavanju. :angel:
bez_ideje

#147 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by bez_ideje »

Joj,ja sam i ovako pomalo nasilna i agresivna. :oops: ne mogu da zamislim sta bi u stanju bila da uradim kad bi situacija bila "ozbiljna" :x :x :x :x
Dinostula

#148 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by Dinostula »

bez_ideje wrote:Joj,ja sam i ovako pomalo nasilna i agresivna. :oops: ne mogu da zamislim sta bi u stanju bila da uradim kad bi situacija bila "ozbiljna" :x :x :x :x

:run: :run: :run:
Nemoj me tuci bicu fin. :oops: :lol:
zenicaone

#149 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by zenicaone »

nikad , nikad i nikad ne bih udario zensko (moje licno ubjedjenje )ali isto tako nikad ne bih osudio muskarca koji udari zenu s razlogom (prevara) moj licni izbor je da je istog momenta ostavim i prekinem svaki kontakt cim saznam da me prevarila i savjet muskarcima je da tako postupe jer iz licnog iskustva a i iz iskustva nekih mojih prijatelja ostanu posranije nego da si je u bolnicu spozno a ja sam se nakon perioda gnjeva koji mora proc uvijek osjecao jacim i boljim.
eh sad posto nije u pitanju razgraniceno zasto je tuce i koji su slucajevi - najnormalnija stvar je da sam protiv idiota koji svoje zivotne neuspjehe iskaljuju na zeni samo zato sto je nejaka i u situaciji (siromasna , neobrazovana , nema gdje otici ) koju taj isti idiot koristi .
takve idiote bih licno mogao objesiti
za ovaj pak gornji slucaj (prvi navedeni) bi pak dodao - sto se zensko moze nisko spustit nijedno musko nemoze .
koler

#150 Re: Da li biste se vratili muzu/momku koji vas tuce?

Post by koler »

malo sam smekso :)[/quote]

Zene su to, dok malo omeksas uobraze se pa nece covjeka ni da podsjete da je doslo sedmicno vrijeme za batine, cak im i to tesko, predlazem da ta vanredna tura u petak postane stalna dok je ne dovedes u red :D[/quote]

Sinoc poslije desetak piva sa jaranima, vratim se kuci vidim opustena.
Htio sam izvesti iznenadni napad, ali sam se frapirao. Mozes zamisliti, OTPOR.
Ja lijevom ona blok, desnom ona blok.
Reko "dole ruke dok te bijem"
Kaze "necu" - zamisli drskosti.
Rekoh "spusti ili nece valjat ako ih ja spustim"..."jos jednom Hamide nek ti ruka poleti prema meni, krv ce te oblit"
Od nje ovo nisam ocekivao...
Dragi moji forumasi, da li da je ostavim ili ne...sta da radim nakon toliko ulozenog truda u nas brak...nakon toliko patnje...dvoje djeca sam joj napravi a znam da niko dva puta ne bi spavao sa njom..i ona meni ovako...sta da radim...hitno savjet...ocajan sam
Post Reply