Liga prvaka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
armin_tz

#126 Re: Liga prvaka

Post by armin_tz »

beckenbauer wrote:
and1medjed wrote:BAYERN UBER ALLES!!!
:dance: :dance: :dance:

:thumbup:
:thumbup: :thumbup:
Better Man

#127 Re: Liga prvaka

Post by Better Man »

cyprus wrote:Chelsea :thumbup: Karagounis :thumbup:

Englezi jesu dokazali neupitni primat u Evropi, ali ja ipak mislim da će Inter proć Manchestera
Na osnovu čega misliš da inter može proći? Kad nisu ništa mogli u Milanu na svom terenu da naprave, da naprave nešto u Manchesteru. A u ekipu se vraća Nemanja Vidić. Nek mole boga da ne dožive debakl kao Roma.
johntra

#128 Re: Liga prvaka

Post by johntra »

dimu wrote:
Danss wrote:vidi svi hvale Liverpool... Real jes odigro ocajnu utakmicu, al je Liverpool cijelo vrijeme imao bedem od 6 igraca pozadi... da je to neka talijanska ekipa, razumio bih, ovako :-) Tesko bi se bilo koja ekipa naigrala kod takve bunkerijade.
vidjeces tek bunkera u revansu :lol: :lol:

samo je onaj Riera zasluzio drugi zuti ukrade 2 minute izlezavajuci se i onda ustade ko da mu nije nista fol izvedose ga... nema mi mrze stvari u fudbalu nego kad se pocnu valjat pred kraj utakmice... ja da sam sudija samo bi im djelio kartone za simuliranje
pa šta, trebali su se otvoriti i igrati napadački na gostujućem terenu i to kod ekipe koja je razvalila Betis nekoliko dana ranije...nikako da shvatite da je Benitez stručnjak za špansku ligu, šteta što taj kapacitet ne može potvrditi u Premiershipu...voljeli ga ili ne, ne može se osporiti da je najveći trener Liverpoola u zadnjih dvadeset godina, tako da...na Anfieldu 2:1 za Liverpool....
GandalfSivi

#129 Re: Liga prvaka

Post by GandalfSivi »

Englezi jesu dokazali neupitni primat u Evropi, ali ja ipak mislim da će Inter proć Manchestera
Ali ono fakat, ljudi nisu nista pokazali u Italiji, i sada ce da razvale Man United u Engleskoj, a tu ce jos da igraju ne samo Vidic, nego i Scholes i Rooney...

Samo ti malo realnosti fali...
burek_in_space

#130 Re: Liga prvaka

Post by burek_in_space »

GandalfSivi wrote:

Ali ono fakat, ljudi nisu nista pokazali u Italiji, i sada ce da razvale Man United u Engleskoj, a tu ce jos da igraju ne samo Vidic, nego i Scholes i Rooney...

Dobro ba,shta ste opleli po frajeru...pa nije serijski ubica! :mrgreen:

Interu (iako tu ekipu zaista ne podnosim :oops: ) je dovoljan i bilo koji remi sa postignutim golovima i ide dalje.Uvijek se mozhe desiti neka raketa sa 30 metara ili slobodnjak pa onda totalni bunker ili neshto slichno i eto im prolaza.
Najvecu greshku koju Manchester mozhe napraviti u revanshu je da povede rano i zatvori se-uvijek mi padne na pamet njihova tekma sa Portom (koji je kasnije i osvojio Ligu shampiona) kada su vodili 1:0,dominirali utakmicom ali onaj McArthy (valjda se tako zove) zabi gol u 80 i nekoj minuti i odvede ih dalje.
belafonte

#131 Re: Liga prvaka

Post by belafonte »

Nije McCarthy vec Costinha, onaj sto sad podjebaje Murinja sa tribina Meazze :wink:
burek_in_space

#132 Re: Liga prvaka

Post by burek_in_space »

belafonte wrote:Nije McCarthy vec Costinha, onaj sto sad podjebaje Murinja sa tribina Meazze :wink:
OK,hvala na podsjecanju...fakat se ne sjecam najbolje strijelca ali poenta ostaje ista-jedan prijektil ili otpadak u stilu Pippa Inzaghia :D i eto Intera u chetvrtfinalu.

p.s.

Arsenal ove godine osvaja! :mrgreen: :skoljka:
belafonte

#133 Re: Liga prvaka

Post by belafonte »

Eh da imaju Pipa onda bi i mogli proci, ovako nek vjeruju u Ibrakadabru...

Kontam nesto, Ibrakadabra show na teatru snova, to je mjesto i vrijeme za pravog majstora da dokaze sve ono zbog cega ga hvale, kao Kaka prije 2 godine, kad se sjetim onog sudara Evra - Heinze haahahahah
cyprus

#134 Re: Liga prvaka

Post by cyprus »

Better Man wrote:

Na osnovu čega misliš da inter može proći? Kad nisu ništa mogli u Milanu na svom terenu da naprave, da naprave nešto u Manchesteru. A u ekipu se vraća Nemanja Vidić. Nek mole boga da ne dožive debakl kao Roma.
Odgovor i tebi i Gandalfu: OK, Manchester djeluje kao favorit, ali lopta je okrugla, te nije tako rijetka pojava da papirnati favoriti zakažu. Zar se to ne može desiti Manchesteru da loše odigraju? S druge strane, neki o Interu govore kao da je Chievo ili Siena, pa eto nemaju šta tražiti na Old Traffordu. A meni se pak čini da je Murinju bilo važnije da Inter ne primi gol kod kuće, jer se sa 0:0 na gostovanju može postići dosta toga, pogotovo ako uzmemo u obzir lucidnost Ibrahimovića i još nekih Interovih igrača, koji jednim potezom mogu riješiti utakmicu. A ne bih zanemario ni to da je Jose ne jednom pokazao da zna kako protiv sir Alexa :wink:

A i nije red da svi italijani ispadnu u osmini finala :D
Van Halen

#135 Re: Liga prvaka

Post by Van Halen »

belafonte wrote:Nije McCarthy vec Costinha, onaj sto sad podjebaje Murinja sa tribina Meazze :wink:
Kad se sjetim,skako sam više od Mourinha :)
rado_vidjen

#136 Re: Liga prvaka

Post by rado_vidjen »

burek_in_space wrote:
GandalfSivi wrote:

Dobro ba,shta ste opleli po frajeru...pa nije serijski ubica! :mrgreen:

Interu (iako tu ekipu zaista ne podnosim :oops: ) je dovoljan i bilo koji remi sa postignutim golovima i ide dalje.Uvijek se mozhe desiti neka raketa sa 30 metara ili slobodnjak pa onda totalni bunker ili neshto slichno i eto im prolaza.
Najvecu greshku koju Manchester mozhe napraviti u revanshu je da povede rano i zatvori se-uvijek mi padne na pamet njihova tekma sa Portom (koji je kasnije i osvojio Ligu shampiona) kada su vodili 1:0,dominirali utakmicom ali onaj McArthy (valjda se tako zove) zabi gol u 80 i nekoj minuti i odvede ih dalje.
i meni je ovo u glavi. jos sam predosjecao da ce uci neka frljoka i da treba pritisnut da se zabije drugi gol. :-? ..tu je ferguson pogrijesio, rano se povukao i onda bio kaznjen

zato treba utrpat dvicu do poluvremena :) ...i onda rahat u drugo :oops:
drama

#137 Re: Liga prvaka

Post by drama »

i mene strah scenarija: mancho bolji, napada, daje go.... i dalje napada....
i onda 80.min ibrahimovic - jedan potez i sve pada u vodu...
GandalfSivi

#138 Re: Liga prvaka

Post by GandalfSivi »

cyprus wrote:
Better Man wrote:

Odgovor i tebi i Gandalfu: OK, Manchester djeluje kao favorit, ali lopta je okrugla, te nije tako rijetka pojava da papirnati favoriti zakažu. Zar se to ne može desiti Manchesteru da loše odigraju? S druge strane, neki o Interu govore kao da je Chievo ili Siena, pa eto nemaju šta tražiti na Old Traffordu. A meni se pak čini da je Murinju bilo važnije da Inter ne primi gol kod kuće, jer se sa 0:0 na gostovanju može postići dosta toga, pogotovo ako uzmemo u obzir lucidnost Ibrahimovića i još nekih Interovih igrača, koji jednim potezom mogu riješiti utakmicu. A ne bih zanemario ni to da je Jose ne jednom pokazao da zna kako protiv sir Alexa :wink:

A i nije red da svi italijani ispadnu u osmini finala :D
Normalno da je sve moguce, ali treba biti realan i reci da Man United ima jedno 70% sanse da prodje. Isto tako mislim da ce i Liverpool proci (ne samo zbog jucerasnje utakmice), Arsenal najvjerovatnije, jedino ce malo biti problem sa Chelsea, jer Juventus jeste jaka ekipa, a Chelsea je ekipa poznata po svojim losim danima, barem u ovoj sezoni...
cyprus

#139 Re: Liga prvaka

Post by cyprus »

GandalfSivi wrote:Normalno da je sve moguce, ali treba biti realan i reci da Man United ima jedno 70% sanse da prodje. Isto tako mislim da ce i Liverpool proci (ne samo zbog jucerasnje utakmice), Arsenal najvjerovatnije, jedino ce malo biti problem sa Chelsea, jer Juventus jeste jaka ekipa, a Chelsea je ekipa poznata po svojim losim danima, barem u ovoj sezoni...
Ne bih baš reko da je 70%, prije 55-45 za Man Utd, ali kako rekoh već, ja tipujem na ovih 45% Intera :D
ja.neron

#140 Re: Liga prvaka

Post by ja.neron »

sječam se utakmice i to dobro, onaj idiot od sudije(Rus nekakav) izmišlja prekršaj za Porto i Costinha daje gol :x
al_akhisari

#141 Re: Liga prvaka

Post by al_akhisari »

Dobro je pa je ponovo pocelo :thumbup:

Slazem se s onima koji jedino bayern zasigurno vide dalje, ostali :?

Navijacki, volio bih da to bude liverpool, roma, juve...izmedju intera i mu - neka vala ispadu obje, sto se mene tice :lol:
dimu

#142 Re: Liga prvaka

Post by dimu »

johntra wrote:
dimu wrote:
Danss wrote:vidi svi hvale Liverpool... Real jes odigro ocajnu utakmicu, al je Liverpool cijelo vrijeme imao bedem od 6 igraca pozadi... da je to neka talijanska ekipa, razumio bih, ovako :-) Tesko bi se bilo koja ekipa naigrala kod takve bunkerijade.
vidjeces tek bunkera u revansu :lol: :lol:

samo je onaj Riera zasluzio drugi zuti ukrade 2 minute izlezavajuci se i onda ustade ko da mu nije nista fol izvedose ga... nema mi mrze stvari u fudbalu nego kad se pocnu valjat pred kraj utakmice... ja da sam sudija samo bi im djelio kartone za simuliranje
pa šta, trebali su se otvoriti i igrati napadački na gostujućem terenu i to kod ekipe koja je razvalila Betis nekoliko dana ranije...nikako da shvatite da je Benitez stručnjak za špansku ligu, šteta što taj kapacitet ne može potvrditi u Premiershipu...voljeli ga ili ne, ne može se osporiti da je najveći trener Liverpoola u zadnjih dvadeset godina, tako da...na Anfieldu 2:1 za Liverpool....
naprotiv... dobro su odigrali u Madridu... nisu se toliko ni zatvorili tj Real nije uspio napraviti nikakav veci pritisak u citavoj utakmici pa da kazes da su igrali neki bunker... ali je sigurno da ce ga igrati u revansu i to je ono o cemu govorim...
Better Man

#143 Re: Liga prvaka

Post by Better Man »

drama wrote:i mene strah scenarija: mancho bolji, napada, daje go.... i dalje napada....
A ja predviđam scenario kao što je bilo protiv Rome. Dakle 7 komada u mreži Intera.
burek_in_space

#144 Re: Liga prvaka

Post by burek_in_space »

Better Man wrote:
drama wrote:i mene strah scenarija: mancho bolji, napada, daje go.... i dalje napada....
A ja predviđam scenario kao što je bilo protiv Rome. Dakle 7 komada u mreži Intera.
E i ti ga sad i stanicu i shefa stanice...
bato99

#145 Re: Liga prvaka

Post by bato99 »

VEČERAŠNJE UTAKMICE

Liverpool - Real Madrid (1:0)
Juventus - Chelsea (0:1)
Panathinaikos - Villareal (1:1)
Bayern - Sporting (5:0)
dimu

#146 Re: Liga prvaka

Post by dimu »

ko ce s kim igrati cetvrtfinale jel se izvlace ponovo parovi ili recimo pobjednik liverpool - real igra sa pobjednikom juve chelsea i tako tim redoslijedom ?
bato99

#147 Re: Liga prvaka

Post by bato99 »

dimu wrote:ko ce s kim igrati cetvrtfinale jel se izvlace ponovo parovi ili recimo pobjednik liverpool - real igra sa pobjednikom juve chelsea i tako tim redoslijedom ?
izvlače se parovi
cikcanga

#148 Re: Liga prvaka

Post by cikcanga »

bato99 wrote:VEČERAŠNJE UTAKMICE

Ovo bi mogla biti dosadna utakmica u pm.
Liverpool standardno sa 4 nazad 2 DM,Riera najvjerovatnije koji ce biti defanzivno orijentisan,dosadni Kuyt i napadacki orijentisani kapiten i Torres.
Real objektivno nema kvalitetu da probije ovaj sistem.Raul je,ruku na srce,odigrao svoje,Klaas nije registrovan,a Higuain je cisti prosjek.

Stvarno ne znam zasto ljudi misle da Juve moze proci Chelski.Pa ljudi,Juventus ima ispod prosjecnu ekipu.
Posmatrajmo malo njihovu momcad.
Golman-word class-mora se priznat
odbrana-dosta losa,jedini pravi igrac jeste Chielini(da hoce u Arsenal),Melberg i co. su prosjecni igraci
veza-Thiago,Paulsen hahahhaha.Sami otpad brate.Jedni kvalitetni i perspektivni igrac jeste Giovinco,ali je on jos mlat i neiskusan.
napad-Onog Amaurija su mediji napravili igracem.Onakvih igraca ima svaki prosjecni engleski tim(Zamora,Cole,Santa Cruh,Elmander itd.), Del Piero je odigrao svoje.

Villareal je meni simpaticna ekipa,ali bi domaci teren mogao odluciti.

Bayern ce igrat sa rezervama,a Sporting nije motivisan i ovo se ne isplati prognozirati.

Sve u svemu,Englezi nece primiti gol i ponovno ce dokazati svoju dominantnost.
elSaik

#149 Re: Liga prvaka

Post by elSaik »

Večeras se opušteno prati Liga prvaka s obzirom da je svejedno ko će proći, jer stari-novi prvake Europe igra sutra... 8-)
Van Halen

#150 Re: Liga prvaka

Post by Van Halen »

Prolaze

REAL,JUVE,VILLAREAL,BAYERN. Realno.
Locked