matematicar_teski wrote:Kad su neki flopovi pisali kako je bjelica ili onaj savanovic bolji od mirze.
grohotom se smijem![]()
![]()
Teodosic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
matematicar_teski wrote:Kad su neki flopovi pisali kako je bjelica ili onaj savanovic bolji od mirze.
grohotom se smijem![]()
![]()
Da nije slucajno strucnjak neno to govorio?matematicar_teski wrote:Kad su neki flopovi pisali kako je bjelica ili onaj savanovic bolji od mirze.
grohotom se smijem![]()
![]()
strucnjakCollegeGunner wrote:Da nije slucajno strucnjak neno to govorio?matematicar_teski wrote:Kad su neki flopovi pisali kako je bjelica ili onaj savanovic bolji od mirze.
grohotom se smijem![]()
![]()
U kojim situacijama?Je li to isti onaj neno sa ss.ba
Koliku sam samo raspravu vodio s njim o Nba ligi i vamo ovoj polovnoj Evropskoj. Ja sam bio stava i mišljenja da i najslabija ekipa u Nba može pobijediti najbolju ekipu iz Evrope. On se toliko protivio tome da je to nevjerovatno bilo. Čak smo čekali prijateljske utakmice u kojima su ovi polovnjaci stradavali
Ako je to taj isti Neno onda ima velikog košarkaškog znanja, samo je u nekim situacijama neobjektivan. Poštujem ja njega, vidi se da zna dosta stvari.
Da, kao sto bi i Ty Lawson razvaljivao u Europi. Ili kao sto Rubio nije mogao da se sastavi zadnju sezonu u Blaugrani, a onda pokorio vecinu NBA playmakera.Tkd wrote:@Neno
U tome da bi mali Olympiakos ili Cska ili Barcelona dobili Charlote Bobcatse . U tome, jednostavno najlošije momčad NBA lige bi doslovno sve pobjeđivala u Evropi.