Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#126 Re: marijan na hayatu

Post by mIRCerka »

Thinker wrote:
BarbaDue wrote:Temu smo kao sto vidite otkljucali,
ovaj put @Thinker i @DrasticnaRazlika, nece dobiti ban oprosteno im je ali ostaje upozorenje za ubuduce.
znaci slijedeci put nema upozorenja slijedi direktan ban.

Hvala i zelim vam ugodan vikend.
Meni Ban, što bi rekli Hercegovci niđe veze, jeste li vi pročitali prepisku???
Radi procitane prepiske vam ja dadoh upozorenje, al razlika je nastavio, ja zakljucala, dogovorila se sa Barbom, oducimo vas samo opomenuti i ti sad A STO MENI BAN!!
Zato sto si u editovanom postu pominjao neciju majku! A Razlici je ban trebao biti radi vrijedjanja tebe.
I sad slobodno nastavi opet da se bunis i pravdas, pa ce na kraju ipak biti ban.
Thinker

#127 Re: marijan na hayatu

Post by Thinker »

Nije u prirodi da se pravdam bilo kome, da se bunim mi jeste u prirodi ali vaš forum i privlači ljude sa takvim mentalnim sklopom. Da ste reagovali kada me nazvao debilom ja bih prešao preko toga. A sada vi radite š+ta vam je volja.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#128 Re: marijan na hayatu

Post by mIRCerka »

Thinker, fakat se nemam sta raspravljati, bili ste upozoreni, DVA PUTA, a ti se jos bunis.
BarbaDue

#129 Re: marijan na hayatu

Post by BarbaDue »

@Thinker, stvarno nema smisla, covjek sto je sa vama bolji vi to sve vise zloupotrebljavate!
nigdje.nikog

#130 Re: marijan na hayatu

Post by nigdje.nikog »

Thinker wrote:Šta će nam Marijan pored Keme Ahmetovića živog. Kemo je dobar za zdravlje za razliku od Marijana. Ja kada gledam finale lige prvaka sa Keminim komentarom ja sam totalno miran, srce normalno radi pritisak normala ponekad malo i odspavam. On nas ne smara sa previše podataka lopta kod ovog ili onog i to je to.
Ovaj marijan brate napravi nekakvu napetu atmosferu ne možeš zaspati satima nakon utakmice.
Mislim da je Marijan projekat KOS-a da pobije što više Bošnjaka srčanim moždanim i ostalim udarim.
JEDAN OD NAJDUHVITIJIH KOMENTARA NA FORUMU U ZADNJE VRIJEME!

Steta sto moderatori izjednacavaju forumske bisere sa forumskim smecem. Ne bi me cudilo da te banuju.
Sir Charles

#131 Re: marijan na hayatu

Post by Sir Charles »

Konacno pocinjem pratiti Primeru, a do sada to nisam radio samo zbog komentatora
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#132 Re: marijan na hayatu

Post by ladyblue18 »

vec su poceli da prigovaraju zbog ekavice :x :x
joj glupi Bosanci
Eborg

#133 Re: marijan na hayatu

Post by Eborg »

ladyblue18 wrote:vec su poceli da prigovaraju zbog ekavice :x :x
joj glupi Bosanci
Gdje to majke ti?Koji primitivci... :x
brucos7

#134 Re: marijan na hayatu

Post by brucos7 »

Nakon onoga kloca od Kenana Lipe napokon sam docekao da na Hayatu imam sjajnog komentatora. Svaka cast Marijanu na sinocnjem prenosu Real M - Atletico. Stvarno sam uzivao, a nadam su i mnoge Bahe, Keme, Vilici, Vugdalici i drugi mogli napokon da cuju kako se prenosi jedna utakmica.
ulpinian

#135 Re: marijan na hayatu

Post by ulpinian »

iskreno, ja sam malo više očekivao...
komentar sinoc na skali od 1 do 10 >>> 4
BarbaDue

#136 Re: marijan na hayatu

Post by BarbaDue »

Marijan je meni dobar, svaka cast ali iskreno ne bi da podcjenjujem i nase sportske novinare.
vryzas

#137 Re: Marijan Mijajlović (SPORT KLUB)

Post by vryzas »

video wrote:
Meshtar wrote:Ja bih dok on prenosi mogao gledati i prenos kajaka na mirnom vodama. Majstor.
Ma sta kajak, da prenosi i sah, bila bi uzivancija :D :D
slusao sam prosle godine njegov prenos biciklisticke trke :D ...padale su informacije tipa koliko je tezak lanac, gdje se prave najbolje gume itd. :D :D :D :D
vryzas

#138 Re: marijan na hayatu

Post by vryzas »

joj glupi Bosanci

ko bre? :D :D :D :D
bos

#139 Re: marijan na hayatu

Post by bos »

I odmah se nadju dezurni pljuvaci svega i svacega. Sta glupi bosanci i primitivci? Pa nije valjda da svi moraju znati ko je Marjan i da je covjek iz Beograda dosao itd. Vecina veze nije imala ko je taj lik do one tekme Bayern-Hoff kad FTV nije prenosio pa je i cuveni Senad CD sluasao Marjana na SK-u. Normalno da ljudi koji ne znaju cijelu pricu se cude odkud ekavica na nasoj TV. Upravo suprotno, bas na primjeru Marjana pokazujemo koliko smo otvoreni i koliko nam malo treba da cujemo bilo sta pozitivno iz komsiluka. Da se kandiduje na kakvim izborima sjebo bi i Tihica, Silajdzica i Zlaju zajedno. :D

Inace, ne mogu prezaliti sto je otisao sa SK-a gdje smo ga mogli slusati prakticno svaki dan, Posebno na NHL-u fali i to opako. Ovako samo spanci i eto reprezentacija te 2-3 tekme eventualno sto je malo, bas malo. :sad:
Distortion

#140 Re: marijan na hayatu

Post by Distortion »

Hvala Bogu pa necu vise slusat onog kretena Kenana Lipu, ah sto ga nisam volio pa to je nevjerovatno...
Ripicipi

#141 Re: marijan na hayatu

Post by Ripicipi »

Samo se nadam da nece previse pricati kada reprezentacija bude igrala :roll:
U toj utakmici ipak ne zelim da slusam koji broj kopacki nosi Spahic i neke bespotrebne price
Neka prati teren i bice dovoljno :D
ladyblue18

#142 Re: marijan na hayatu

Post by ladyblue18 »

bos wrote:I odmah se nadju dezurni pljuvaci svega i svacega. Sta glupi bosanci i primitivci? Pa nije valjda da svi moraju znati ko je Marjan i da je covjek iz Beograda dosao itd. Vecina veze nije imala ko je taj lik do one tekme Bayern-Hoff kad FTV nije prenosio pa je i cuveni Senad CD sluasao Marjana na SK-u. Normalno da ljudi koji ne znaju cijelu pricu se cude odkud ekavica na nasoj TV. Upravo suprotno, bas na primjeru Marjana pokazujemo koliko smo otvoreni i koliko nam malo treba da cujemo bilo sta pozitivno iz komsiluka. Da se kandiduje na kakvim izborima sjebo bi i Tihica, Silajdzica i Zlaju zajedno. :D

Inace, ne mogu prezaliti sto je otisao sa SK-a gdje smo ga mogli slusati prakticno svaki dan, Posebno na NHL-u fali i to opako. Ovako samo spanci i eto reprezentacija te 2-3 tekme eventualno sto je malo, bas malo. :sad:
fazon je sto su ovi ljudi koji pricaju o ekavici jako dobro upoznati sa njegovim radom dosadasnjim, ali hoce da sada kako je dosao na hayat se on prilagodi nama, mislim wtf :shock: :?
nije mu smetala ekavica prije, e sada odjednom smeta, Boze smiluj nam se.
Marjan je legenda samo takva :thumbup:
LSD

#143 Re: marijan na hayatu

Post by LSD »

Eborg wrote:
joj glupi Bosanci
Ti još gori od ove ladyblue :lol: ...ne mogu da vjerujem :lol: :shock: ...covjek nije ni sacekao da mu neko odgovori na upit GDJE vec odmah potrcao da konstatuje da su neki "primitivci" a ko su ti primitivci to je najmanje bitno,jelde...ko su ti primitivci?? jesi li išta provjerio??
Jeli Ladyblue?? kome to smeta ekavica kad vec iznosiš javno te podatke...kad vec pominješ da nekome smeta ekavica,onda je red da imenuješ te ljude ili nickove sa ovog foruma...nemoj širiti smutnju...samo argumentovano :-)
sinus

#144 Re: marijan na hayatu

Post by sinus »

A šta ćemo sa Milanom čarobnjakom :mrgreen:
Eborg

#145 Re: marijan na hayatu

Post by Eborg »

LSD wrote:
Eborg wrote:
joj glupi Bosanci
Ti još gori od ove ladyblue :lol: ...ne mogu da vjerujem :lol: :shock: ...covjek nije ni sacekao da mu neko odgovori na upit GDJE vec odmah potrcao da konstatuje da su neki "primitivci" a ko su ti primitivci to je najmanje bitno,jelde...ko su ti primitivci?? jesi li išta provjerio??
Jeli Ladyblue?? kome to smeta ekavica kad vec iznosiš javno te podatke...kad vec pominješ da nekome smeta ekavica,onda je red da imenuješ te ljude ili nickove sa ovog foruma...nemoj širiti smutnju...samo argumentovano :-)
Ako nekome smeta onda je ochito da je primitivac,nema tu dalje priche...Znam kakav je nash narod...
Kupalo

#146 Re: marijan na hayatu

Post by Kupalo »

meni ne smeta ni ekavica niti bilo šta, ali je lik ubistveno dosadan...ne zatvara usta i sere mi se u ćeif kada gledam utakmicu. Čak toliko brblja da pola ne skontam uopšte šta govori, otprilike je to za mene kao da vam histerična ženetina stoji iznad glave i melje dok gledate utakmicu.

žao mi je ali su me razmazile Premiere, odnosno britanski komentatori koji rade engleski premiership.
hepek071

#147 Re: marijan na hayatu

Post by hepek071 »

jao i meni je tegoban do bola....jedino što mu mogu priznati da ne lupa gluposti ko Baho & Co
LSD

#148 Re: marijan na hayatu

Post by LSD »

Ama odakle ti znaš da je uopšte IKO IŠTA rekao po pitanju Marjana i njegove ekavice?? napisala Ladyblue nešto (a ni ona nije ništa argumentovala niti imenovala) i ti odmah potrcao da nazivaš nekoga primitivcem a pritom ne znaš ni koga nazivaš tako.... pa dosta više pljuvanja na nevidjeno po defaultu :x ...isto jumb i najava...unaprijed ceš prozvati neke fantomske-nepostojece primitivce a nemaš pojma ko su ti ljudi i jesu li uošte to rekli za Marjana...mislim,post ti je totalno van svake logike...tipicna bosanska posla,pljuvanje na nevidjeno.
Eborg

#149 Re: marijan na hayatu

Post by Eborg »

Naravno da se to podrazumijeva samo u sluchaju ako je premisa tachna...
ladyblue18

#150 Re: marijan na hayatu

Post by ladyblue18 »

LSD wrote:
Eborg wrote:
joj glupi Bosanci
a gdje sam ja napisala da se radi o forumasima, bilo sa ovog, ili drugog foruma? :shock:
znate, postoji zivot i izvan foruma, stvarnost!
Sta treba? da imenujem ljude imenom i prezimenom, pa ih trazite po gradu?
Boze sacuvaj :roll:
Argumente u ovom slucaju nemam jer nisu pismeni, a to ko ce meni vjerovati tj. hocel mi neko vjerovati mene nije ni najmanje briga :thumbup:
A ti kao da ne poznajes bosanski/bosnjacki mentalitet ...
Locked