Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BarbaDue wrote:Temu smo kao sto vidite otkljucali,
ovaj put @Thinker i @DrasticnaRazlika, nece dobiti ban oprosteno im je ali ostaje upozorenje za ubuduce.
znaci slijedeci put nema upozorenja slijedi direktan ban.
Hvala i zelim vam ugodan vikend.
Meni Ban, što bi rekli Hercegovci niđe veze, jeste li vi pročitali prepisku???
Radi procitane prepiske vam ja dadoh upozorenje, al razlika je nastavio, ja zakljucala, dogovorila se sa Barbom, oducimo vas samo opomenuti i ti sad A STO MENI BAN!!
Zato sto si u editovanom postu pominjao neciju majku! A Razlici je ban trebao biti radi vrijedjanja tebe.
I sad slobodno nastavi opet da se bunis i pravdas, pa ce na kraju ipak biti ban.
Nije u prirodi da se pravdam bilo kome, da se bunim mi jeste u prirodi ali vaš forum i privlači ljude sa takvim mentalnim sklopom. Da ste reagovali kada me nazvao debilom ja bih prešao preko toga. A sada vi radite š+ta vam je volja.
Thinker wrote:Šta će nam Marijan pored Keme Ahmetovića živog. Kemo je dobar za zdravlje za razliku od Marijana. Ja kada gledam finale lige prvaka sa Keminim komentarom ja sam totalno miran, srce normalno radi pritisak normala ponekad malo i odspavam. On nas ne smara sa previše podataka lopta kod ovog ili onog i to je to.
Ovaj marijan brate napravi nekakvu napetu atmosferu ne možeš zaspati satima nakon utakmice.
Mislim da je Marijan projekat KOS-a da pobije što više Bošnjaka srčanim moždanim i ostalim udarim.
JEDAN OD NAJDUHVITIJIH KOMENTARA NA FORUMU U ZADNJE VRIJEME!
Steta sto moderatori izjednacavaju forumske bisere sa forumskim smecem. Ne bi me cudilo da te banuju.
Nakon onoga kloca od Kenana Lipe napokon sam docekao da na Hayatu imam sjajnog komentatora. Svaka cast Marijanu na sinocnjem prenosu Real M - Atletico. Stvarno sam uzivao, a nadam su i mnoge Bahe, Keme, Vilici, Vugdalici i drugi mogli napokon da cuju kako se prenosi jedna utakmica.
I odmah se nadju dezurni pljuvaci svega i svacega. Sta glupi bosanci i primitivci? Pa nije valjda da svi moraju znati ko je Marjan i da je covjek iz Beograda dosao itd. Vecina veze nije imala ko je taj lik do one tekme Bayern-Hoff kad FTV nije prenosio pa je i cuveni Senad CD sluasao Marjana na SK-u. Normalno da ljudi koji ne znaju cijelu pricu se cude odkud ekavica na nasoj TV. Upravo suprotno, bas na primjeru Marjana pokazujemo koliko smo otvoreni i koliko nam malo treba da cujemo bilo sta pozitivno iz komsiluka. Da se kandiduje na kakvim izborima sjebo bi i Tihica, Silajdzica i Zlaju zajedno.
Inace, ne mogu prezaliti sto je otisao sa SK-a gdje smo ga mogli slusati prakticno svaki dan, Posebno na NHL-u fali i to opako. Ovako samo spanci i eto reprezentacija te 2-3 tekme eventualno sto je malo, bas malo.
Samo se nadam da nece previse pricati kada reprezentacija bude igrala
U toj utakmici ipak ne zelim da slusam koji broj kopacki nosi Spahic i neke bespotrebne price
Neka prati teren i bice dovoljno
bos wrote:I odmah se nadju dezurni pljuvaci svega i svacega. Sta glupi bosanci i primitivci? Pa nije valjda da svi moraju znati ko je Marjan i da je covjek iz Beograda dosao itd. Vecina veze nije imala ko je taj lik do one tekme Bayern-Hoff kad FTV nije prenosio pa je i cuveni Senad CD sluasao Marjana na SK-u. Normalno da ljudi koji ne znaju cijelu pricu se cude odkud ekavica na nasoj TV. Upravo suprotno, bas na primjeru Marjana pokazujemo koliko smo otvoreni i koliko nam malo treba da cujemo bilo sta pozitivno iz komsiluka. Da se kandiduje na kakvim izborima sjebo bi i Tihica, Silajdzica i Zlaju zajedno.
Inace, ne mogu prezaliti sto je otisao sa SK-a gdje smo ga mogli slusati prakticno svaki dan, Posebno na NHL-u fali i to opako. Ovako samo spanci i eto reprezentacija te 2-3 tekme eventualno sto je malo, bas malo.
fazon je sto su ovi ljudi koji pricaju o ekavici jako dobro upoznati sa njegovim radom dosadasnjim, ali hoce da sada kako je dosao na hayat se on prilagodi nama, mislim wtf
nije mu smetala ekavica prije, e sada odjednom smeta, Boze smiluj nam se.
Marjan je legenda samo takva
ladyblue18 wrote:vec su poceli da prigovaraju zbog ekavice
joj glupi Bosanci
Gdje to majke ti?Koji primitivci...
Ti još gori od ove ladyblue ...ne mogu da vjerujem ...covjek nije ni sacekao da mu neko odgovori na upit GDJE vec odmah potrcao da konstatuje da su neki "primitivci" a ko su ti primitivci to je najmanje bitno,jelde...ko su ti primitivci?? jesi li išta provjerio??
Jeli Ladyblue?? kome to smeta ekavica kad vec iznosiš javno te podatke...kad vec pominješ da nekome smeta ekavica,onda je red da imenuješ te ljude ili nickove sa ovog foruma...nemoj širiti smutnju...samo argumentovano
joj glupi Bosanci
Ti još gori od ove ladyblue ...ne mogu da vjerujem ...covjek nije ni sacekao da mu neko odgovori na upit GDJE vec odmah potrcao da konstatuje da su neki "primitivci" a ko su ti primitivci to je najmanje bitno,jelde...ko su ti primitivci?? jesi li išta provjerio??
Jeli Ladyblue?? kome to smeta ekavica kad vec iznosiš javno te podatke...kad vec pominješ da nekome smeta ekavica,onda je red da imenuješ te ljude ili nickove sa ovog foruma...nemoj širiti smutnju...samo argumentovano
Ako nekome smeta onda je ochito da je primitivac,nema tu dalje priche...Znam kakav je nash narod...
meni ne smeta ni ekavica niti bilo šta, ali je lik ubistveno dosadan...ne zatvara usta i sere mi se u ćeif kada gledam utakmicu. Čak toliko brblja da pola ne skontam uopšte šta govori, otprilike je to za mene kao da vam histerična ženetina stoji iznad glave i melje dok gledate utakmicu.
žao mi je ali su me razmazile Premiere, odnosno britanski komentatori koji rade engleski premiership.
Ama odakle ti znaš da je uopšte IKO IŠTA rekao po pitanju Marjana i njegove ekavice?? napisala Ladyblue nešto (a ni ona nije ništa argumentovala niti imenovala) i ti odmah potrcao da nazivaš nekoga primitivcem a pritom ne znaš ni koga nazivaš tako.... pa dosta više pljuvanja na nevidjeno po defaultu ...isto jumb i najava...unaprijed ceš prozvati neke fantomske-nepostojece primitivce a nemaš pojma ko su ti ljudi i jesu li uošte to rekli za Marjana...mislim,post ti je totalno van svake logike...tipicna bosanska posla,pljuvanje na nevidjeno.
joj glupi Bosanci
a gdje sam ja napisala da se radi o forumasima, bilo sa ovog, ili drugog foruma?
znate, postoji zivot i izvan foruma, stvarnost!
Sta treba? da imenujem ljude imenom i prezimenom, pa ih trazite po gradu?
Boze sacuvaj
Argumente u ovom slucaju nemam jer nisu pismeni, a to ko ce meni vjerovati tj. hocel mi neko vjerovati mene nije ni najmanje briga
A ti kao da ne poznajes bosanski/bosnjacki mentalitet ...