Zašto žene više vole loše momke ??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

trinaesti

#126 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by trinaesti »

ovakva pitanja postavljao sam i ja nekada.

u vrijeme kada sam sebe vidio kao "dobrog i finog", i mislio da me ona nece bas zato sto sam takav, a ne "los" momak ili tenkre.

svi ostali su za mene tad bili "losi" momci, jer njih je htjela. onako "nesavrsene". i bas zato sam mogao da im nadjem milion i jednu manu.

u momentu kada sam sebe prestao gledati kao "finog i dobrog", i prestao se pitati sta to oni imaju a ja nemam, ona je htjela i mene.

prestao sam igrati igru, vagati, pretvarati se. i opravdavati svoje postupke, postupcima drugih.

i tek tada je vidjela moje pravo ja i htjela me.

tek kada sam postao "nesavrsen". (:
Michun

#127 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Michun »

Protuteza - iz moje okoline ja vidim da musko vise vole zene koje su "problematicne", drama queens, imaju momka pa ga ostavljaju zbog tebe i sl. Helem, izgleda da i oni vole da imaju sta da popravljaju :D
tek_stigo

#128 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by tek_stigo »

1. Zene ne vole lose momke zato sto su oni losi i sto su kreteni. Zene su u unutrasnjosti, jedna opaka i divlja zvijer, u sustini "prava mala drolja" koja jedva ceka da bude pustena iz kaveza. A to ce biti onda kad se zena bude osjecala, nevaljalo, zlocasto, nestasno. E to joj pruzaju losi momci, ponasaju se prema njima onako kako bi one zeljele da se osjecaju i to zenu i uzbudjuje, sto extremno povecava njenu sexualnost.

2. Losi momci ne mare za zene i vecinom ih ignorisu, sto je zenama smrt. Zene ce radije reci "opali mi samar al me nemoj ignorisati i ne obracat paznju na mene".

U sustini, losi momci su samo razmazene bebe, nikad da odrastu. Dok sa druge strane, fini i inteligentni muskarci imaju u pocetku manje srece, al kasnije kad uvide sve stavri o zenama i to ukomponuju sa svojom inteligencijom, uspjeh je trostruko veci.

Sa zenama ne koristiti logiku. Bio sam fin i radio sve sto ima smisla ili logike. Kad sam se poceo kontra ponasati prema zenama, sve pocelo drugacije. Neke stvari cak ni meni jos nisu jasne u vezi zena:D
suspect_zero

#129 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by suspect_zero »

tek_stigo wrote:1. Zene ne vole lose momke zato sto su oni losi i sto su kreteni. Zene su u unutrasnjosti, jedna opaka i divlja zvijer, u sustini "prava mala drolja" koja jedva ceka da bude pustena iz kaveza. A to ce biti onda kad se zena bude osjecala, nevaljalo, zlocasto, nestasno. E to joj pruzaju losi momci, ponasaju se prema njima onako kako bi one zeljele da se osjecaju i to zenu i uzbudjuje, sto extremno povecava njenu sexualnost.

2. Losi momci ne mare za zene i vecinom ih ignorisu, sto je zenama smrt. Zene ce radije reci "opali mi samar al me nemoj ignorisati i ne obracat paznju na mene".

U sustini, losi momci su samo razmazene bebe, nikad da odrastu. Dok sa druge strane, fini i inteligentni muskarci imaju u pocetku manje srece, al kasnije kad uvide sve stavri o zenama i to ukomponuju sa svojom inteligencijom, uspjeh je trostruko veci.

Sa zenama ne koristiti logiku. Bio sam fin i radio sve sto ima smisla ili logike. Kad sam se poceo kontra ponasati prema zenama, sve pocelo drugacije. Neke stvari cak ni meni jos nisu jasne u vezi zena:D

Oooooooooooo pa đe si ba Sigmunde?.........ne prepoznah te odmah :mrgreen: ..............još uvijek se baviš psihoanalizom insana i misliš da je sex polazna tačka svega? :-D :-D :D
tek_stigo

#130 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by tek_stigo »

suspect_zero wrote:
tek_stigo wrote:1. Zene ne vole lose momke zato sto su oni losi i sto su kreteni. Zene su u unutrasnjosti, jedna opaka i divlja zvijer, u sustini "prava mala drolja" koja jedva ceka da bude pustena iz kaveza. A to ce biti onda kad se zena bude osjecala, nevaljalo, zlocasto, nestasno. E to joj pruzaju losi momci, ponasaju se prema njima onako kako bi one zeljele da se osjecaju i to zenu i uzbudjuje, sto extremno povecava njenu sexualnost.

Oooooooooooo pa đe si ba Sigmunde?.........ne prepoznah te odmah :mrgreen: ..............još uvijek se baviš psihoanalizom insana i misliš da je sex polazna tačka svega? :-D :-D :D
Seven of Nine rece: cemu razgovor ako je krajnji izhod sex.
tako da, sex je pocetna i krajnja tacka:))
Post Reply