KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI.ŽIVJELA SDA!

Post Reply
cipelici

Post by cipelici »

Zdravo Bosmen
Sada da ti konačno otvorim vidike da znam stjecajem uvjeta ljude iz
SDa kao i SDP. Moj Bosmene ne bih ti ja tih para uzela ni da crkavam od
gladi. Niko mene ne samo što ne plača, nego nisu znali ni ko je taj i taj nik. Nisam ja prodana duša.Ima još nešto veoma bitno u svemu NIKOME od političara bezrezervno ne vjerujem.Kad bih ti rekla kome najviše vjerujem , obeznanio bi se.
Puno ti sreće i dobrog zdravlja bez SDA ili sa njima želim , šta drugo da kažem nego
JA :)
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Pare ? Uzeo bi ja para ako ti neces, samo recite koliko i za koga, uz izuzetak - Mirnes ne dolazi u obzir. Hajd Bosniaque il Bosmen kako ono, vi imate valjda u SDA para za odbranu vitalnih nacionalnih interesa, a meni treba za nove skije. Ucini me dijelom HALKE ! :D
dado77

Post by dado77 »

ja se izvinjavam sto nisam procitao sve postove , ionako uvijek ista prica.

Ja bih zapjevao ako moze.

NEBI SJALA OVAKO JAKO , OVA MOJA LIJEPA AVLIJA , JA BI SVIJETLO ZVAO MRAKOM ,

DA TE NIJE ALIJAAAAAAAAAA.
DA TE NIJEEEEEEEEE ALIJAAAAAAAA.

mogu samo poruciti , da oni kji se ne slazu sa ovim , dobijaju besplatnu kartu na sjeveru u nedelju, moze?
cipelici

Post by cipelici »

Bosmen javila sam ti se još par puta. Nemoj sve promatrati kroz djam SDA-ovnovski 8-) daj dozu poštenja :)
###############################################
:) ciao :) skroz si simpa tip :roll: slam te bilo i stid :-)

sta ce ti pale od politicala :? od njih :shock: glava boli :( nemas miran san :zzzz: a to je najljepše osječanje - miran san :)

Ne javlja nam se Vodenjak :? Dobro govoriš i ti ali ima 'krivina' :)
Budi mi pozdravljen :)
BECHO

Post by BECHO »

Hajd vise, dosta je i SDA manipulatora! Mogli bi tu istu pjesmu zapjevat sa onim koji vam dolaze na iftare, prela i konake pa nek i oni zapjevaju o topolama i ravnim gorama kao i o Bobanima, Juri i Franceticu! Kakva bi to tek 'bratska' kompozicija bila! :-)
cipelici

Post by cipelici »

:) hocemol Beco sad na SDP :? :oops: zaboli me za sve :)
Samo želim MIRNU i ZDRAVU i CIJELU BIH i tebi i svima da sutra :)
bude bolje od danas i jućer :)
dado77

Post by dado77 »

hahahah hvala seha sto me se sjecas,

Djabe seha fakat je fakat , ima jedna stvar koja je strasna a to je da sam ja glasao za sda iskljucivo iz razloga da nebi sdp pobjedio. Dok god nema alternative , moze pricati ko sta hoce ali sdp nisu socijal demokrate ma koliko se furali na to, a pored svega jos i to sto rekao Durakovic da nema lagumdzije Narcise na celu te stranke da bi dobili bar tri puta vise glasova.

Pa sad reci seha zar i ovo nije bilo pametno
BECHO

Post by BECHO »

cipelici wrote::) hocemol Beco sad na SDP :? :oops: zaboli me za sve :)
Samo želim MIRNU i ZDRAVU i CIJELU BIH i tebi i svima da sutra :)
bude bolje od danas i jućer :)
E bas mi je drago sto si mi nocas tako fino raspolozena! :) Nego sta, idemo sada na SDP da i njima nadjemo kakvu manu pa cemo na Boss, Lijanovice, PDP i ostale narodne 'dusebriznike' koji toliko puno obecavaju a malo rade! Nek je meni narod BiH (bez obzira na razlike) zadovoljan a koja ce stranka biti na vlasti, to mi je potpuno svejedno! Zaboli i mene, da se mene pita, sve bi ja njih pod katanac! Nego, sta mislis da se mi organizujemo po osnujemo neku nasu narodnu stranku gdje se ne pita sta si, kako se zoves i cije ti je porijeklo? 8)
cipelici

Post by cipelici »

:) Ne volim podlace a ima ih ovdje.Ti nisi takav iskreno ti kažem iako ti moram one tvoje zelembače kritikovat dok se ne urede ko bebice :)
:) sin mi ne smije jesti kobasice i ništa konzervirano ni suhomesnato bez zeze :( ali već duže mi se mota po glavi RZB iako bih ja njih sve ukinula skupa sa visokim žutim :-)
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

dado77 wrote:ja se izvinjavam sto nisam procitao sve postove , ionako uvijek ista prica.

Ja bih zapjevao ako moze.

NEBI SJALA OVAKO JAKO , OVA MOJA LIJEPA AVLIJA , JA BI SVIJETLO ZVAO MRAKOM ,

DA TE NIJE ALIJAAAAAAAAAA.
DA TE NIJEEEEEEEEE ALIJAAAAAAAA.

mogu samo poruciti , da oni kji se ne slazu sa ovim , dobijaju besplatnu kartu na sjeveru u nedelju, moze?
Moze, pa da je prodam ! :lol:

Ja se ponudio da mi platite da promijenim dres, da i ja malo za SDA furam, zao mi kad vidim kakvi nepismeni likovi guraju njihove ideje. Hajde novopoceni Bosnjaci Skorojevici, odrijesite kesu, ionako ste se nakrali ko niko ! :D

A ti care moj pjevaj sta hoces, ne smeta, a mi sto se ne slazemo ne znaci da smo za sjevera, prije je Alija & Co. :lol:
cipelici

Post by cipelici »

Jel' to Merlin došo na forum da tuši avliju ? Necemo mi imamo sokacic :-)
dado77

Post by dado77 »

Ovaj forum je fakat katastrofa , Bilo kakav pokusaj normalnog razgovora , zavrsava se nacinom razgovora kojim razgovaraju oni iz sdp , galamom i vrijedjanjem .
Ima jedna interesantna knjiga , alijina iz 95 godine dopala mi u ruke , citam je i kontam , koliko je velik taj covjek bio . Da sam se ja pitao vjerovatno bi manje cetnika , ustasa i udbasa bilo na ovom svijetu, ali on nije dao na njih i uvijek govorio da mi nismo kao oni i NISMO . Bolji smo od vas. Hvala mu na tome.
cipelici

Post by cipelici »

dado77 wrote:Ovaj forum je fakat katastrofa , Bilo kakav pokusaj normalnog razgovora , zavrsava se nacinom razgovora kojim razgovaraju oni iz sdp , galamom i vrijedjanjem .
Ima jedna interesantna knjiga , alijina iz 95 godine dopala mi u ruke , citam je i kontam , koliko je velik taj covjek bio . Da sam se ja pitao vjerovatno bi manje cetnika , ustasa i udbasa bilo na ovom svijetu, ali on nije dao na njih i uvijek govorio da mi nismo kao oni i NISMO . Bolji smo od vas. Hvala mu na tome.
:-) 1.Ja četnik :-) 2. Ja ustaša :-) 3. Ja udbaš :-) :?
bosniaque

Post by bosniaque »

Pare ? Uzeo bi ja para ako ti neces, samo recite koliko i za koga, uz izuzetak - Mirnes ne dolazi u obzir. Hajd Bosniaque il Bosmen kako ono, vi imate valjda u SDA para za odbranu vitalnih nacionalnih interesa, a meni treba za nove skije. Ucini me dijelom HALKE !
evo imam jedan BOARD stari koji ne koristim za tebe ako hoces! :-D
Image

necemo mi iz SDA svasta da furamo, skije voze oni iz SDP-a! :-D
cipelici

Post by cipelici »

:-) pare kvare ljude :( zato oni tvoji iz SDA neiskvareni :-)
Bez zezeeee , pare mi ne trebaju, samo mi trebaju čisti ljudi i čisti poslovi bez para a nikada nisam kokuz :) baš zato što ne lažem i ne varam nikoga.Tako ti je to moj dragi prijatelju Bosniaqku.
Istina - pravda -poštenje , čovjeku se vrate. Svi su rekli da mome sinu nema života.Ja to neču da vjerujem jer nisam zaslužila da patim.
Bez zezanja i šale pare me ne zanimaju. Prošla sam najveću bijedu i nemaštinu i više mi ništa materijalno nije privlačno.
Poslije smrti majke uključila sam se na forum sa najčistijim namjerama.
Takva ću i otići. Ne mrzim ni tebe kao Muslimana ali iskreno ne volim ali i ne mrzim naziv Bošnjaci.Nisam se rodila kao Bošnjakinja i neču tako ni da živim. Ja sam samo majka , pa supruga, pa sestra pa veliki prijatelj i tvoj iako te ne znam i iako te neću ni upoznati možda i iako griješiš što si na strani SDA. Tvoje pravo, tvoj izbor.

Nije ni SDP centar svijeta.SDA daje snagu i moč SDP-u.

Puno sreće
lijep pozdrav :)
Cvako

#141 O Aliji i SDA

Post by Cvako »

Najljepsa stvar sto ocitava inteligenciju i brigu za narod i druge smo mogli cuti od samog gosp. Izetbegovica kad rece da ne zna sta bi bio u stanju da ucini da se sta njegovoj cerki desilo onda kad ih je bila otela JNA '92.
A sto se nekom drugom nesto desilo, nea problema, meni je otac ubijen, Srebrenica sravnjena, Sarajevo izmuceno i ispaceno i danas poluludo, ali to nije bitno. Bitno je da mogu biti muslimancina u svome gradu,al bez posla i gradjanin drugog reda u dijaspori. Pogledajte u kakvim kucama zivi gospoda iz SDA i drugih nacio-stranki, pa pogledajte gdje vi zivite...
A sto se naroda tice sto nije glasao, ko ga jebe, tu pokazuje koliko je glup i nezainteresovan za svoju buducnost. Neka polupismeni seljaci glasaju, oni znaju za koga treba... :x
cipelici

Post by cipelici »

Najljepsa stvar sto ocitava inteligenciju i brigu za narod i druge smo mogli cuti od samog gosp. Izetbegovica kad rece da ne zna sta bi bio u stanju da ucini da se sta njegovoj cerki desilo onda kad ih je bila otela JNA '92.
Najgora "stvar" je srž tvojega posta koliko je istoga boljela bol drugih majki, očeva, djece, brace, sestara, rodbine, dragih prijatelja..............
Panasonic

Post by Panasonic »

cipelici wrote:Slušaj Panasonik
Dosta je više jednoumlja što je jednako maloumlju.Zahvali kodexu foruma ti i takvi zagovornici što se sve svodi na polemike bez konkretnih rješenja. Nije dozvoljeno imenom i prezimenom prozvati na odgovornost direktne sudionike gore navedenih kanceroznih žarišta. Obično se postira prilog iz medija sa par riječi i tu je kraj. Niko neče iz "nekih" razloga da napiše svoj autentičan stav bez potpore novinskih glasila.

Danas sam tražila odgovor od jednog ucesnika na pitanje koje tebi sada postavljam kako bi ti definirao državu u ovome momentu ?
Kakva je država sa tri predsjednika ?
Da li tako konstituirana može uci u EU ?
Da li su se mogle izbjeci ogromne ljudske žrtve i stradanja ?
Da li su izginuli , ratni i civilni invalidi , izbjeglice, raseljeni, prognani i desetine hiljada dr. žrtava rata stradali za ovakvu BiH ?
Odgovara li tebi ovako koncipirana BiH ?
Danas je na jednom Bh. mediju govorio jedan naš političar koji reče da kod nas reis i Kačavenda imaju dominantnu ulogu u politici !?
Kao prvo pozdravljam sve na forumu i one koji ce navijati za BiH. :D

1) Ne znam jesi li obracala paznju... http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=5720 Eto,tu ti pise sta mislim o drzavi sa tri predsjednika.

2)Ne znam moze li ovako konstituirana uci,ali ako ovako nastavi nece.

3)Naravno, da cetnici nisu napali... Jednostavno.

4)Jesu

5)Naravno neodgovara

PS:
Odgovori mozda nisu kako bi trebali biti,ali ne znam zasto uopste ova pitanja?
Panasonic

#144 Re: O Aliji i SDA

Post by Panasonic »

Cvako wrote:Najljepsa stvar sto ocitava inteligenciju i brigu za narod i druge smo mogli cuti od samog gosp. Izetbegovica kad rece da ne zna sta bi bio u stanju da ucini da se sta njegovoj cerki desilo onda kad ih je bila otela JNA '92.
A sto se nekom drugom nesto desilo, nea problema, meni je otac ubijen, Srebrenica sravnjena, Sarajevo izmuceno i ispaceno i danas poluludo, ali to nije bitno. Bitno je da mogu biti muslimancina u svome gradu,al bez posla i gradjanin drugog reda u dijaspori. Pogledajte u kakvim kucama zivi gospoda iz SDA i drugih nacio-stranki, pa pogledajte gdje vi zivite...
A sto se naroda tice sto nije glasao, ko ga jebe, tu pokazuje koliko je glup i nezainteresovan za svoju buducnost. Neka polupismeni seljaci glasaju, oni znaju za koga treba... :x
Nemas ti pojma.
Narod je glasao prije, ali da li su se ispunila obecanja stranki za koje je glasao? Nisu bas.
Ko kaze da ce ovaj put biti bolje?
Trebalo je da niko ne izadje na glasanje, pa neka se stranke malo uhvate za glavu...
cipelici

Post by cipelici »

Moja "građanska i patriotska dužnost je da navijam za svoje stado na terenu".
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

bosniaque wrote:
Pare ? Uzeo bi ja para ako ti neces, samo recite koliko i za koga, uz izuzetak - Mirnes ne dolazi u obzir. Hajd Bosniaque il Bosmen kako ono, vi imate valjda u SDA para za odbranu vitalnih nacionalnih interesa, a meni treba za nove skije. Ucini me dijelom HALKE !

Pa ja, vozite vi skorojevici bordove, sto niste para imali ni za slicure prije rata, a kamoli za skije, a mi sto smo naucili skijat kad bordovi nisu ni postojali sad nemamo para da ih nabavimo ! :lol:

I po ko zna koji put, ja ti veze nemam sa SDPom, al mi je ipak SDA gora !
cipelici

Post by cipelici »

JESI ranije. Dok nisi shvatio da ne pripadam ni jednom od Bh. torova.

PS.
Svejedno ti hvala sto si me uredno OBAVIJESTIO o mojoj pogreski.
bosniaque

Post by bosniaque »

Alfons Kauders wrote:
bosniaque wrote:

Pa ja, vozite vi skorojevici bordove, sto niste para imali ni za slicure prije rata, a kamoli za skije, a mi sto smo naucili skijat kad bordovi nisu ni postojali sad nemamo para da ih nabavimo ! :lol:

I po ko zna koji put, ja ti veze nemam sa SDPom, al mi je ipak SDA gora !
ma nisam ja reko da ti imas veze sa SDP-om, ja konto da napravimo dil ja i ti, kontash ba! :-D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

bosniaque wrote:
Alfons Kauders wrote:
bosniaque wrote:
ma nisam ja reko da ti imas veze sa SDP-om, ja konto da napravimo dil ja i ti, kontash ba! :-D
Nikakav problem, al fakat ne furam bord, samo me skije zanimaju, nesto oko 180 cm, malo veci radijus jer volim brzinu, pa da budu stabilne, po mogucnosti K2 (pravo dobar dizajn imaju - vidi ako hoces na stranici, najljepse skije i bordovi definitivno). Sto se tice vezova uzeo bi one nove Atomic sa LCDom (pravi sminkeraj-ciganluk), a pancerice imaju i u Alpini dobre, da ne trazim dalje.
Post Reply