Vjerovatno je vec neko spomenuo, ali morao sam i ja reci...
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- darius_maximus
#126 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sto se igranih serija tice Dosijei X su sami vrh. I ko je gledao moze uzeti da se podsjeti jer se eto vec odavno ne prikazuje na TV-u...
Nedavno sam opet pregledao citavih 9 sezona, sporo mi islo svaki dan po jednu na HRT-u gledati...

- lord-executioner
#127 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mene su serije na DVD-u totalno pokvarile za TV. Jedino sto uspijevam cekati je ono sto moram cekati - novu epizodu Lost-a koju pokupim s torrenta svakog cetvrtka. Neki dan sam sebi skinuo nekoliko serija koje prije nisam gledao, ili sam ih gledao davno, pa cu iskoristiti priliku da preporucim Roseanne ( da, stara serija, ali jos uvijek milion puta zabavnija od nekih danasnjih comedy-nebuloza ), The Wire, Stazista ( Scrubs ), a ni Veronica Mars nije za baciti. I usput, narocito preporucujem Ocajne kucanice - serija nije predominantno chick show ( kao Sex & The City ), daleko je vise dobra kombinacija mistery, thrillera i komedije.
Sad cekam da me nesto natjera da probam Californication i Prison Break...ako me neko zeli uvjeriti, neka proba, dobro bi mi dosao podsticaj
Sad cekam da me nesto natjera da probam Californication i Prison Break...ako me neko zeli uvjeriti, neka proba, dobro bi mi dosao podsticaj
- vee-jay
#128 Re: Gledate seriju - preporucite je
skini Dead Set 
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#129 Re: Gledate seriju - preporucite je
Kad smo vec kod serija, da li se neko sjeca one predratne serije Daktari sa onim razrokim lavom koji je nosio naocale? Gdje bi se to moglo nabaviti?
- miumiu
#130 Re: Gledate seriju - preporucite je
How I met your mother...je apsolutno...legen(wait for it...)dary!!!!!

- Neelix
#131 Re: Gledate seriju - preporucite je
nije losa ova serija, mada je naglo prekinuto snimanje, tako da je nedovrsena skroz.Kraljica_Suza wrote:Kevin Hill
-
kv99
#132 Re: Gledate seriju - preporucite je
mentor1 wrote:Je li iko gledao seriju The Wire?
Cuo sam da je pravo dobra, vece ide treca sezona...
To je serija nad serijama. Uradzena je na osnovu iskustava reportera i inspektora iz Baltimora ( oni su napisali i manus ) i jedna je od najrealisticnih serija koja je napravljena . HBO produkcija u najboljem izdanju !!! Nema onog prese*ravanja iz npr serija gdje se potrosi milion dolara da se rijesi smrt neke prostitutke ili gdje se na kraju epizode uvijek rijesi slucaj. U The Wire prikazuju sve politicke, birokratske, licne i ekonomske aspekte kriminaliteta . Samo treba da se prati od prve sezone jer iako su naocigled razlicite ( npr prva sezona se koncentrise na ulicne dio kriminaliteta-distribucija droga, druga sezona- dogadzaji u luci, treca - situacija u policiji itd ) svi su povezani i u zadnjoj sezoni sve dolazi na svoje mjesto.
Jos jedna serija koju preporucujem je Generation Kill koja je uradzena od istih producenta koji su napravili i The Wira ( i koja je uradzena na slican nacin tj na visokom nivou).
-
Karen
#133 Re: Gledate seriju - preporucite je
suit it up! and have you meeeeeeeeeeeeeeeeet ted???miumiu wrote:How I met your mother...je apsolutno...legen(wait for it...)dary!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
navukla sam se skroz
- vee-jay
#134 Re: Gledate seriju - preporucite je
jel stvarno nema nikoga da je gledao "Dead Set", dajte ljudi, mora biti neko, ubi me ova histerija

- lord-executioner
#135 Re: Gledate seriju - preporucite je
anjusha wrote:Kad smo vec kod serija, da li se neko sjeca one predratne serije Daktari sa onim razrokim lavom koji je nosio naocale? Gdje bi se to moglo nabaviti?
Na e-bay.co.uk, blizu nekih 100 KM kompletna serija.
-
Marklar
-
AmoK
#137 Re: Gledate seriju - preporucite je
Gledao ja... šteta što je nema više. Fantastičan nastavak 28 (Dana, mjeseci) poslije.vee-jay wrote:jel stvarno nema nikoga da je gledao "Dead Set", dajte ljudi, mora biti neko, ubi me ova histerija![]()
- neprilagodjena
- Kraljica_Suza
#139 Re: Gledate seriju - preporucite je
Na kojem kanalu (ako je na kanalu)neprilagodjena wrote:Otpisani
- neprilagodjena
#140 Re: Gledate seriju - preporucite je
Kraljica_Suza wrote:Na kojem kanalu (ako je na kanalu)neprilagodjena wrote:Otpisani
http://NO LINKS.info/search.php?keyw ... n=Pretraga
- Kraljica_Suza
#141 Re: Gledate seriju - preporucite je
ziva ti men' i zdrava bila, hvala na stranici, odlicna jeneprilagodjena wrote:http://NO LINKS.info/search.php?keyw ... n=Pretraga
- sposa0408
- Rauber
#143 Re: Gledate seriju - preporucite je
Skoro sam pregledao "Vratice se rode", znam da je bila na tv-u ali je nikako nisam uspio upratit' , medjutim zaduzim 5 cd-ova i vikend halalim za seriju
vala odlicna, ako ima iko da je nije pogledao PREPORUCUJEM ! Odavno nisam nesto bolje pogledao.
Gledao sam i Callifornication, ispocetka me malo nervirala ali sve u svemu dobra serija.
Prison break gledam ali vise ne znam ni sta sam gledao ni dokle sam dosao, cujem izasli nastavci a i napokon ima KRAJ, pa evo i to cu napokon privesti kraju, vala su mi dojadili pravo, sta bi od onakve serije ccc....
Gledao sam i Callifornication, ispocetka me malo nervirala ali sve u svemu dobra serija.
Prison break gledam ali vise ne znam ni sta sam gledao ni dokle sam dosao, cujem izasli nastavci a i napokon ima KRAJ, pa evo i to cu napokon privesti kraju, vala su mi dojadili pravo, sta bi od onakve serije ccc....
- Bumbar
#144 Re: Gledate seriju - preporucite je
jaoj jaojlord-executioner wrote:anjusha wrote:Kad smo vec kod serija, da li se neko sjeca one predratne serije Daktari sa onim razrokim lavom koji je nosio naocale? Gdje bi se to moglo nabaviti?
Na e-bay.co.uk, blizu nekih 100 KM kompletna serija.
moje preporuke: Bones, Chuck, Supernatural, Kyle XY, Clone high (animirana), Dharma and Greg (ponesto za svakog
Last edited by Bumbar on 20/05/2009 02:40, edited 1 time in total.
-
sandra01
#145 Re: Gledate seriju - preporucite je
"ROME"
The best ever

The best ever
- Op3r4t0r
#146 Re: Gledate seriju - preporucite je
Moze li malo opsirnije???sandra01 wrote:"ROME"
The best ever![]()
![]()
- alijagoro
#147 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mad Men je pravo dobra barem meni, originalna dobri glumci i tako to 
- ladyada
- Arc_Angel
#149 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ko nije pogledao Supernatural, toplo ga preporucujem, malo trilera akcije, horora i drame sve fino upakovano u prici koja se oduvjek prodaje vjecita borba izmedju dobra i zla.
Jericho- odlicna serija druga sezona prekinuta kada je bio strajk udruzenja pisaca u americi pa ste primjetili da su sve serije bile skracene u odredjenoj sezoni.
Terminator the Sarah Conor Cronicles- svidja mi jer konacno dobar terminator tamani lose terminatore i uz to je jos i treba

Jericho- odlicna serija druga sezona prekinuta kada je bio strajk udruzenja pisaca u americi pa ste primjetili da su sve serije bile skracene u odredjenoj sezoni.
Terminator the Sarah Conor Cronicles- svidja mi jer konacno dobar terminator tamani lose terminatore i uz to je jos i treba
-
teletrader