Koji shop fali u Sarajevu????
Moderator: anex
-
FaceOff
#126 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
U martu...koliko znam bit će i ZARA.
-
paral0c0
#127 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Mart? nisi jos nis zavrsili fasadu...
- Better Man
#128 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Kakva Zara i slične gluposti! Dali zanate da je Sarajevo jedini glavni grad Ex Yu koji nema relevantnog cd shopa, gdje bi ste mogli kupovati diskove svjetskih izvođaća netom nakon objavljivanja ili čak u isto vrijeme kao u svijetu. Imamo Magazu, ali ona je tanka jer jednom godišnje dobiju diskova strane muzike i ako neračunamo nju Sarajevo nema uopće cd shop. Umjesto trečerazrednih marki i butika tipa Zara, New Yorker i sličnih koji su u iole ozbiljnijim Evropskim metropolama na nivou KTK i slično, bolje je da se otvori eksluzivan cd shop.
- bubavi1
#129 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Naruci na internetu i rjesen je problem, vecina prodavnica na internetu daju mogucnost da poslusas pjesmu..Kome prodavnicu CDSHOP otovoriti? rijetkim umjetnicima kao sto si ti? Znas da nasi ne idu ni u kino ni u pozoriste ni u musej, a da ne govorim na neke izlozbe slike itd...Propalo bi odma.
- Better Man
#130 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Zahvaljujući sestri koja živi vani nabavljam muziku. Ali treba biti realan i reči da ne možemo očekivati da se u SA ikada desi koncert nekle svjetske muzičke zvijezde, jer što bi npr. Bruce Springsteen ili neko drugi dolazio u državu u kojoj ne možeš kupiti cd tog izvođaća.bubavi1 wrote:Naruci na internetu i rjesen je problem, vecina prodavnica na internetu daju mogucnost da poslusas pjesmu..Kome prodavnicu CDSHOP otovoriti? rijetkim umjetnicima kao sto si ti? Znas da nasi ne idu ni u kino ni u pozoriste ni u musej, a da ne govorim na neke izlozbe slike itd...Propalo bi odma.
- to sam ja
#131 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Nažalost bubavi je upravu...nema kod nas kupaca za tu vrstu shopa. Ti bi bio jedan od rijetkih... Meni je recimo san shop s plocama (LP)...zamisli nesto tipa kao u filmu High Fidelity...Better Man wrote:Zahvaljujući sestri koja živi vani nabavljam muziku. Ali treba biti realan i reči da ne možemo očekivati da se u SA ikada desi koncert nekle svjetske muzičke zvijezde, jer što bi npr. Bruce Springsteen ili neko drugi dolazio u državu u kojoj ne možeš kupiti cd tog izvođaća.bubavi1 wrote:Naruci na internetu i rjesen je problem, vecina prodavnica na internetu daju mogucnost da poslusas pjesmu..Kome prodavnicu CDSHOP otovoriti? rijetkim umjetnicima kao sto si ti? Znas da nasi ne idu ni u kino ni u pozoriste ni u musej, a da ne govorim na neke izlozbe slike itd...Propalo bi odma.
- bubavi1
#132 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
dolazili su pojedini, naprimjer, James Blunt u Sarajevu u Junu 2008...da navedem samo njega.Better Man wrote:Zahvaljujući sestri koja živi vani nabavljam muziku. Ali treba biti realan i reči da ne možemo očekivati da se u SA ikada desi koncert nekle svjetske muzičke zvijezde, jer što bi npr. Bruce Springsteen ili neko drugi dolazio u državu u kojoj ne možeš kupiti cd tog izvođaća.bubavi1 wrote:Naruci na internetu i rjesen je problem, vecina prodavnica na internetu daju mogucnost da poslusas pjesmu..Kome prodavnicu CDSHOP otovoriti? rijetkim umjetnicima kao sto si ti? Znas da nasi ne idu ni u kino ni u pozoriste ni u musej, a da ne govorim na neke izlozbe slike itd...Propalo bi odma.
- Better Man
#133 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Šta je i ko je uopće James Blunt pored Springsteena, RHCP, Nicka Cavea, Davida Gilmoura, Pearl Jama, Metallice, Iron Maidena, Boba Dylana, Manic Street Preachers, R.E.M., Sonic Youth i da ne nabrajam dalje.bubavi1 wrote:dolazili su pojedini, naprimjer, James Blunt u Sarajevu u Junu 2008...da navedem samo njega.Better Man wrote:Zahvaljujući sestri koja živi vani nabavljam muziku. Ali treba biti realan i reči da ne možemo očekivati da se u SA ikada desi koncert nekle svjetske muzičke zvijezde, jer što bi npr. Bruce Springsteen ili neko drugi dolazio u državu u kojoj ne možeš kupiti cd tog izvođaća.bubavi1 wrote:Naruci na internetu i rjesen je problem, vecina prodavnica na internetu daju mogucnost da poslusas pjesmu..Kome prodavnicu CDSHOP otovoriti? rijetkim umjetnicima kao sto si ti? Znas da nasi ne idu ni u kino ni u pozoriste ni u musej, a da ne govorim na neke izlozbe slike itd...Propalo bi odma.
- to sam ja
#134 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Jel to onaj sto ti dođe da se ubijes kada ga slusas
..ja cisto sumnjam da ce uskoro u Sa doci iko vrijedan spomena...zadnji koncert grupe koju inace ne slusam ali mi nije mrska je bio simple mindsa
A mislim da ces za ove sto si ti nabrojao morati sjesti na autobus
- black
#135 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Danas je u Sarajevu ulici Hamdije Kreševljakovića 61otvorena je prva prodavnica profesionalne vojne i policijske opreme pod nazivom "Army Shop". Ova prodavnica će omogućiti da vojnici i policajci kupe nedostajući dio opreme po povoljnim uvjetima, dobrog kvaliteta, po mjeri i svrsi, ističu iz ove kompanije.
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090125022
- Better Man
#136 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Pa i jesam. što autobusom što autom gledao večinu nabrojanih u susjednoj Hrvatskoj ili Sloveniji.to sam ja wrote:Jel to onaj sto ti dođe da se ubijes kada ga slusas..ja cisto sumnjam da ce uskoro u Sa doci iko vrijedan spomena...zadnji koncert grupe koju inace ne slusam ali mi nije mrska je bio simple mindsa
- HAVANA
#137 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Coffee shop Buldog 
- to sam ja
#138 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Ja tebe u potpunosti razumijem...ja sam bila uzasno bijesna kada su otkazali koncert Iggy-a, ne zato sto ga slusam vec zato sto nam niko ne dolazi...i zato sto licimo na selo a ne na grad...a koliko vidim po tom pitanju se nece nista promijeniti..niti planiraju... niti pokusavaju...Better Man wrote:Pa i jesam. što autobusom što autom gledao večinu nabrojanih u susjednoj Hrvatskoj ili Sloveniji.to sam ja wrote:Jel to onaj sto ti dođe da se ubijes kada ga slusas..ja cisto sumnjam da ce uskoro u Sa doci iko vrijedan spomena...zadnji koncert grupe koju inace ne slusam ali mi nije mrska je bio simple mindsa
- to sam ja
#139 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
SudinHAVANA wrote:Coffee shop Buldog
- Topla voda
#140 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
jel ziv sudo?to sam ja wrote:SudinHAVANA wrote:Coffee shop Buldog
nisam ga vidio 7-8 godina
- to sam ja
#141 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Zadnji put ja Farisu srela prije godinu....ziv i zdrav (bio tad)... pa valjda jesteTopla voda wrote:jel ziv sudo?to sam ja wrote:SudinHAVANA wrote:Coffee shop Buldog
nisam ga vidio 7-8 godina
- lolita_xx
#142 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Victoria's secret
-
bierkof
#143 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
...jos jedna zrtva sex i grada.
Ne znam sto ste sve zapele za Victoria's Secret, mislim.. Vidio sam sta imaju u ponudi, jer mi je djevojka jedan dan pregledavala njihove stranice, i moram da kazem da nisam nasao 2 stvari koje su vrjedne onoliko koliko kostaju. Citava ponuda je bezveze. Puno izazovnije i ljepse stvari se mogu naci u svakoj lisca radnji. Izgleda da marketing uzima danak.
Ono sto bih ja stvarno zelio da vidim u Sarajevu je banana republic + gap. Naravno uz uslov da to zaista bude original roba a ne kopije iz kine ili srbije, i da naravno stvari kostaju onoliko koliko kostaju i u USA, a ne da lokalni gazda odredjuje cjene.
Ne znam sto ste sve zapele za Victoria's Secret, mislim.. Vidio sam sta imaju u ponudi, jer mi je djevojka jedan dan pregledavala njihove stranice, i moram da kazem da nisam nasao 2 stvari koje su vrjedne onoliko koliko kostaju. Citava ponuda je bezveze. Puno izazovnije i ljepse stvari se mogu naci u svakoj lisca radnji. Izgleda da marketing uzima danak.
Ono sto bih ja stvarno zelio da vidim u Sarajevu je banana republic + gap. Naravno uz uslov da to zaista bude original roba a ne kopije iz kine ili srbije, i da naravno stvari kostaju onoliko koliko kostaju i u USA, a ne da lokalni gazda odredjuje cjene.
- lolita_xx
#144 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
cuj zrtva sex i grada
a lisca kao nesto jeftinija?
-
paral0c0
#145 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Alma Ras zakon:)lolita_xx wrote:cuj zrtva sex i grada![]()
Za muskarce najbolje Bjorn Borg: http://www.bjornborg.com
-
melb26sa
#146 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Can I open a Victoria’s Secret store in my town?
Victoria’s Secret is a division of Limited Brands. We sell directly to the public through our catalogue and our own retail shops as retailers, not wholesalers. We do not franchise nor do we appoint agents to represent us or assign boundaries or territories for distribution.
contact information:
Investor Relations
Limited Brands, Inc.
Three Limited Parkway
Columbus, OH 43230
Contacts: Amie Preston
Carol Dreska
Annamarie Schaeffer
Kim Schiffmacher
Telephone: 614-415-6400
Fax: 614-415-7786
Email: [email protected]
franchise or business partnership requests:
La Senza is currently the only subsidiary of Limited Brands, Inc. that has international franchise locations.
Please send any information requests to [email protected]. All other brands, including Victoria's Secret and Bath and Body Works are currently corporately owned and operated.
Victoria’s Secret is a division of Limited Brands. We sell directly to the public through our catalogue and our own retail shops as retailers, not wholesalers. We do not franchise nor do we appoint agents to represent us or assign boundaries or territories for distribution.
contact information:
Investor Relations
Limited Brands, Inc.
Three Limited Parkway
Columbus, OH 43230
Contacts: Amie Preston
Carol Dreska
Annamarie Schaeffer
Kim Schiffmacher
Telephone: 614-415-6400
Fax: 614-415-7786
Email: [email protected]
franchise or business partnership requests:
La Senza is currently the only subsidiary of Limited Brands, Inc. that has international franchise locations.
Please send any information requests to [email protected]. All other brands, including Victoria's Secret and Bath and Body Works are currently corporately owned and operated.
-
beka_mo
#147 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Victoria's Secret ima veliku i raznoliku ponudu,ima i skuplje i jeftinije varijante. Ali iskreno imam grudnjak V.Secret 50$ i Liscin 40KM,kupljeni u isto vrijeme, evo vec skoro godina dana ih imam. Liscin ko nov,a ovaj Victoria's secret se raspao od pranja.bierkof wrote:...jos jedna zrtva sex i grada.
Sada sam uzela Espritov,pa cu vidjeti na sta ce liciti nakon par pranja.
U Mostaru fali dobar salon namjestaja!
-
paral0c0
#148 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Ovaj u Zivnicama je dobar:beka_mo wrote:Victoria's Secret ima veliku i raznoliku ponudu,ima i skuplje i jeftinije varijante. Ali iskreno imam grudnjak V.Secret 50$ i Liscin 40KM,kupljeni u isto vrijeme, evo vec skoro godina dana ih imam. Liscin ko nov,a ovaj Victoria's secret se raspao od pranja.bierkof wrote:...jos jedna zrtva sex i grada.
Sada sam uzela Espritov,pa cu vidjeti na sta ce liciti nakon par pranja.
U Mostaru fali dobar salon namjestaja!
Malagic:
-
paral0c0
#149 Re: Koji shop fali u Sarajevu????
Nadam se da ce Zara biti u BBI centru.
Cuo sam da ce MCD da bude u Alti ?
Cuo sam da ce MCD da bude u Alti ?