Fatmir Alispahic na OBN-u
Moderator: anex
- Sasvim_Obican
#126 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
Biti narkoman ili pijan vozač je zakonski kažnjivo odnosno krivično je djelo. Biti homoseksualac, ateista, Srbin, komunista, vegeterijanac ili bilo šta drugo što Fatmir i njegovi crvići smatraju "korovom koji treba istrijebiti", nije kirivično djelo već opredjeljenje na koje svi, prema zakonu i ustavu, imaju pravo.
Zamislite da u zemlji Evropske Unije čovjek napiše tekst u kojem, doslovno, poziva da se ateistima onemogući javni istup ( što je Famitrko Svemirko svojeveremno radio ) , i to prođe nekažnjeno ?! Ne možete to ni zamisliti ?!
Zamislite da u zemlji Evropske Unije čovjek napiše tekst u kojem, doslovno, poziva da se ateistima onemogući javni istup ( što je Famitrko Svemirko svojeveremno radio ) , i to prođe nekažnjeno ?! Ne možete to ni zamisliti ?!
- ultima_palabra
#127 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
Pazi, gay osoba (peder) nije sama po sebi kriminalac niti krši bilo kakav zakon... ni ovi kreteni iz San Francisca ne krše bilo kakav zakon, država im je dopustila da ono rade. Znači ne možeš porediti dilere, ubice i ostale sa njima, bar sa stanovišta zakona, a moral je subjektivna stvar.GOLFER wrote:Zakljucak je da svako onaj ko ima nesto protiv ovih bolesnih okupljanja po ulicama, jos bolesnijih ljudi koji sire razvrat, i protiv toga da mu se neko sa prozoa popisa na glavu je homfob i zaostali radikalac koji tim bolesnicima oduzima slobodu![]()
![]()
Zamo mi je ali vasa supljiranja kako ima i gorih stvari apsolutno nemaju veze ni sa cim... Da istina je ima i gorih stvari, ali to ne znaci da sad treba dopustiti svaku LOSU stvar da dodje na nase ulice...
I sto se tice djece i ovakvih likova... Izvini, ali kada covjek moze dopustiti sebi da oralno zadovoljava drugog covjeka na sred ulice, kada moze dopustiti sebi da sa prozora zgrade pisa po ostalima ili onanise i da uz to radi jos mnogobrojne gadosti, ja takvu osobu ne smatram mentalno zdravom i STRAHOVAO bi da blizini moje kuce zivi bilo ko ko radi takve stvari. Jer ako je njemu sve to normalno sto bi mu onda bilo nenormalno i zlostavljenje djeteta![]()
![]()
![]()
Da nas Bog sacuva ovih bolesti...
I da pametnjakovici se ne prave pametni, strahovao bi da u blizini moje kuce stanuje i DILER i UBICA i redovno ALKOHOLIZIRANI vozac itd... Ali koliko znam ni ubice ni dileri ni ostali bolesnici NEMAJU svoje parade, niti primoravaju ostale da njihove radnje smatraju vrhom covjecnosti i humanizma, kako to pederi rade...
Eh sad, onakav skup je kod nas i zakonski i praktično nemoguće organizirati niti treba da ljudi simuliraju seksualne akte i hodaju goli na javnom mjestu.
S druge strane, gay parade tipa onih koje su održane u gradovima regiona su sasvim zakonite... ljudi provokativno obučeni, ali bez golotinje, šetnja gayeva i ljudi koji ih podržavaju, govori u kojima se skreće pažnja na njihov položaj itd. su normalna stvar u većini zemalja. U tim slučajevima su oni koji pokušavaju silom spriječiti skup kao u Beogradu i Splitu sa druge strane zakona i prema njima treba da reaguje policija.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#128 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
homoseksualac je osoba koju privlaci isti spol..sta je tu kriminal?GOLFER wrote:Jah eto sve su homoseksalci napravili, jel ti sad lakse...
- respo
#129 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
alo ba to je 1 (JEDAN) dan tih zbivanja i tamo necu voditi dijete ako se to desava i tackaGOLFER wrote: Znaci sasvim ti je normalno da na sred ulice grupa ovih manijaka, radi ovo sto rade na ovim slikama... I ako vec ne radi tebe, ne bi ti smetalo ni radi tovje djece da nailaze na takve ljude i radnje...
Ja bih u najmanju ruku bio zabrinut za dijete, jer vidis li ti sta ovi likovi rade![]()
![]()
Pa kad mogu ono raditi jedni drugima sta onda tek mogu uraditi jadnom malom djetetu...
I sto se baste tice, ako neko dodje u moj grad da siri ovakve razvrate, perverzije i bolesti (ovo ocigledno jeste razvrat i devijantna, bolesna ponasanja) onda je taj zabio svoj NOS u moju bastu i naravno sve treba uraditi da se taj razvrat ocisti iz baste...
kao sto ti neces odvesti dijete na derbi na koncert neke grupe ili cega vec taj dan i zavrseno
ispade da svaki dan to rade jbt
sto se baste tice
tvoja basta nije citav grad tako da se fokusiras na svoju licnu bastu ako imas ili ispred haustora ako zivis u njemu a ostale pusti da zive
- Warhead
#130 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
Nisam mislio na ove koji su prvostepeno osudjeni i koji jos placaju danak drustvu. Mislio sam da organizuju parade ponosa oni koji su kaznu odsluzili i koji imaju puno pravo organizovati parade. Ni oni ne bi prekrsili nikakav zakon, ne vidim zasto homici mogu a ovi ne mogu?Sasvim_Obican wrote:Biti narkoman ili pijan vozač je zakonski kažnjivo odnosno krivično je djelo.
Predlazem i da se organizuje parada ponosa forumasa Sarajevo-x-a. Krajnje je vrijeme da izadjemo iz mracnih soba i podruma i da nas umjesto svjetlosti monitora ogrije svjetlost Sunca na paradi. Dosta stavova iznosimo iz anonimne udobnosti i krajnje je vrijeme da pojedini clanovi svoje ideje iz virtuelng svijeta prenesu u stvarni.
EDIT: Kandidujem Plain Vanillu za glavnokomandujuceg parade ponosa forumasa Sarajevo-x-a.
- plain vanilla
#131 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
ti bi homosekusalcima da biras voditelja parade? ili smatras da imas pravo glasa?Warhead wrote:
EDIT: Kandidujem Plain Vanillu za glavnokomandujuceg parade ponosa forumasa Sarajevo-x-a.
- Warhead
#132 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
Pogresno si me shvatio. Ja bih da Ti vodis paradu formasa. Homici nek biraju koga hoce.plain vanilla wrote:ti bi homosekusalcima da biras voditelja parade? ili smatras da imas pravo glasa?Warhead wrote:
- plain vanilla
#133 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
ja sam zeMskoWarhead wrote:Pogresno si me shvatio. Ja bih da Ti vodis paradu formasa. Homici nek biraju koga hoce.plain vanilla wrote:
ti bi homosekusalcima da biras voditelja parade? ili smatras da imas pravo glasa?
vidjet cemo da napravimo fb grupu za paradu, ali u TZ
- dječak sa šibicama
#134 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
Rasprava je... sta bi se desilo da sada recimo ovdje na portal odnosno forum puknem one slike iz San Franciska?
Dobio bi ban u roku odmah.
A zasto?
A zasto?
- plain vanilla
#135 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
zar nije tema Fatmir?
i zbog slika "normalnih" mozes popit ban, zasto?
i zbog slika "normalnih" mozes popit ban, zasto?
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#136 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
Ljudi misle jedno, a pokušavaju odgovoriti na hiljadu načina, ovisno o obrazovanju ili običnoj iskrenosti nezavisnoj od intelektualnog nivoa. Vrtite se u krug u ovim pričama o pederima i njihovim pravima, liku tipa Fatka i situaciji kada jedan Fatko postaje prototip onih koji ne vole pedere. To je užasno licemjerno.plain vanilla wrote:homoseksualac je osoba koju privlaci isti spol..sta je tu kriminal?GOLFER wrote:Jah eto sve su homoseksalci napravili, jel ti sad lakse...
Sad je postalo zamorno slušati svo ovo trendy preseravanje u stilu "građansko demokratsko liberalnog " supporta homoseksualcima. K'o biva, nemoj reći neku protiv pedera ako hoćeš biti prihvaćen kao neko modernih "nazora". Ili da te ne bi banov'o neki volonter na sa-x. Ma ne mogu na rende kora..
Pa se razvija dvolična priča o tome "neka ih, meni ne smetaju, ali dalje od mene jer sam straight", "ili ono standardno "ovo su pozivi na linč i netoleranciju"
Licemjerni ste i vi što se kao bojite banova na forumu.
Za koji qlinac ste na forumu ako ne kažete šta mislite bez obzira na posljedice. Veće je licemjerstvo glumiti liberala na forumu, a na ulici reći "gledaj onog deraša!" kako govori cijela Ulica Sarajeva. Ovdje posebno mislim na one koji pričaju o svemu ovome i čitaju ovo, a onda komentiraju forum kao leglo pederluka, "komunjara" i slične nebuloze...
Nije kriminal biti peder, nema zabrana vezanih za isto. Pederi su naši sugrađani sa istim pravima i obavezama pred zakonom i zajednicom u kojoj žive. Onako kako se ostali bore za sebe i svoja shvatanja neka čine i oni.
To međutim uključuje ono što čitava gay-zajednica ne shvata i stalno pokušava dići na neki poseban nivo, a riječ je o prostoj stvari - neslaganju sa njihovim načinom života i seksa. Pojednostavljeno - seksajte se, uvijajte guzovima ko cure, pečite se kad pričate, radite sve te odavno poznate gay-tripove, ali budite svjesni da živite u okolini u kojoj zbog toga možete popušiti batine ili biti odstranjeni iz određene radne sredine i društva, ismijavani i slično..
Dakle, dragi moji gay-sugrađani, vaša seksualna orijentacija nije bogomdani štit od problema, proganjanja, ismijavanja, raznih fatmira, velečasnih ili naprosto ljudi koji - ne vole pedere...kao što ni neka druga životna furka ili stil nisu taj štit.
To što vi ovdje ismijavate nekoga ko se diskreditovao po mnogo ozbiljnijim osnovama kao autor pokazuje da ne shvatate još jednu činjenicu. Taj čovjek govori ono što misli jako puno ljudi, taman Boris Dežulović pametovao o Fatmirovoj gluposti u 5 nastavaka u Oslobođenju. Bori je bilo očito jako dosadno pa je umočio pero u govno da piše o Fatku .ebo ga on.
Zgražavanje nad nasiljem je opravdano, ali je dio odgovornosti i nad onima koji se nepromišljeno upuštaju u obračun sa jačima od sebe. To je tako od pamtivijeka i zvuči ružno, oportunistički, konzervativno itd.,ali je naša svakodnevna realnost. Suludo je marširati ulicom u afirmativnom performansu u mjestu gdje su ljudi u stanju da premlate policajce kako bi nekom od pedera također razbili glavu.
Tu također ne pomaže "zgražavanje" pedera nad "zgražavanjem" onih koji nisu pederi.
Nemam razloga da kao građanin uopšte učestvujem u vrhunskom licemjerju- podršci gay-pokretu, jer to sve posmatram kao izraz savremene pokondirenosti, površnosti i politikantstva u nečemu što je u suštini jako prosto i nevažno za zemlju koja je u mnogo većim govnima.
Nemam razloga ni da lažem o svom mišljenju : Znam šta je homoseksualnost , proučih iz više izvora, upoznah ljude i žene gay orijentacije. Ali to nije moj svijet jer pedera, u šta sam uvjeren, jedino u potpunosti može shvatiti drugi peder
Lično mi je njihov fizički kontakt izrazito odbojan i neću nikada podržati homoseksualno ponašanje u javnosti, u svojoj zemlji, zato jer na to odbijanje imam pravo kao i pederi koji zbog toga prave parade. Na televizijskim kućama me izrazito iritiraju gay likovi i kada bih bio urednik , zaista jedan Gudelj ili slične pederske pojave ne bi stale pred kameru, taman me to koštalo posla.
Jeste konzervativno i "kontra propisa EU" ali za stol - da, pred kameru -ne. I to bih rekao u lice homoseksualcu,a ne preko "mahale". Mislim da je to dovoljno pošteno od mene. Pa nek me tuži, ako dobije na sudu, neka radi, ali ja odoh i to je to.
Ali ne bih vršio mobbing, ne bih psovao, ne bih nekome nešto podmetao ili ga nedaj Bože napadao fizički. Niti bih ikada rekao "jest Fatmir Alispahić u pravu" ili poneku od vehabijsko-hiperkatoličkih parola o "devijacijama"...
Moje vlastito dijete da je u pitanju, davno sam to zaključio, imalo bi 1 izbor : vlastiti posao, vlastiti dom, i partner koji tatu ne zanima niti kojeg tata želi da sretne. Ne želim da gledam svoju kćer kako spava u krevetu sa drugom curom, ili sina koji da prostite p...i drugom frajeru...
Svi ćemo mi , kako vjerujem , jednom pred Boga,a svi ovi vjernici "a la Fatko" koji se vole igrati sudija, neka se opomenu riječi da je " Sud njegov". Oni drugi, mali eltonjohnovi, s druge strane, ne bi trebali da novinarskim lešinarima dopuštaju da od njihovih građanskih prava prave političke i kvaziateističke cirkuse za mlaćenje gluposti po sarajevskim medijima.
- dr.gog
#137 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
Reći ću ti taman ga i ja dobio:dječak sa šibicama wrote:Rasprava je... sta bi se desilo da sada recimo ovdje na portal odnosno forum puknem one slike iz San Franciska?
A zasto?
Zato jer si dosadan i zato jer svakog moderatora živcira priča o banovanju. I živcira priča o tome "šta neko misli da ja mislim". Zato jer se moderatoru može, a tebi ne, i jer je sajt privatni, pa ako ti ne paše uređivanje, a ti potraži drugi. Ko to ne kopča, gubi vrijeme na forumu.
Druže, imaš ogroman broj postova za jako malo vremena, što je neloše ukoliko se slažeš sa koncepcijom moderiranja.
Ne shvati ovo kao vrijeđanje, niti kao naređivanje, jer smo istog statusa na forumu
- tandrlike_chandrlike
#138 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
ima pedera na ovom forumu? golferu, trčidr.gog wrote:Jedan gay sa ovog foruma mi je jako ljubazno napisao najosnovnije: Kako se razvija privlačnost i emocije kod partnera istoga spola. Shvatio jesam, ali prihvatio kao logično i trajno nisam iz također veoma logičnih razloga. Svakom svoje, jel..ali čovjeka nisam prezreo baš zbog umjerenosti i staloženosti u razgovoru.
- tandrlike_chandrlike
#139 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
sad ozbiljno...
meni lično, smetaju huškački pozivi na linč pedera. ne zato što volim pedere, nego zato što sam takav, ne volim to huškanje, nasilje i sl. jebi ga, ljudi su takvi kakvi jesu, vole ga primit u guzicu, al to nije razlog da mu ja sve zube saspem.
isto tako, nervira me i to što me ovi, kako ih dr. gog nazva, građansko-liberalno-demokratski orijentisani, etiketiraju kao homofoba ako napravim neku šalu na račun pedera, ili izrazim neslaganje s njihovom potrebom da javno organizuju neke parade i sl.
mislim da se ljudi trebaju prvenstveno bavit sami sobom, svojim napretkom, i da puste druge da žive kako misle da trebaju. ja se trudim bit takav, znam da nisam moderan
meni lično, smetaju huškački pozivi na linč pedera. ne zato što volim pedere, nego zato što sam takav, ne volim to huškanje, nasilje i sl. jebi ga, ljudi su takvi kakvi jesu, vole ga primit u guzicu, al to nije razlog da mu ja sve zube saspem.
isto tako, nervira me i to što me ovi, kako ih dr. gog nazva, građansko-liberalno-demokratski orijentisani, etiketiraju kao homofoba ako napravim neku šalu na račun pedera, ili izrazim neslaganje s njihovom potrebom da javno organizuju neke parade i sl.
mislim da se ljudi trebaju prvenstveno bavit sami sobom, svojim napretkom, i da puste druge da žive kako misle da trebaju. ja se trudim bit takav, znam da nisam moderan
- dječak sa šibicama
#140 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
Hajd ti opet procitaj sta sam ja napisao, ali i moje prethodne postove na temu slika iz San Franciskadr.gog wrote:Reći ću ti taman ga i ja dobio:dječak sa šibicama wrote:Rasprava je... sta bi se desilo da sada recimo ovdje na portal odnosno forum puknem one slike iz San Franciska?
A zasto?
Zato jer si dosadan i zato jer svakog moderatora živcira priča o banovanju. I živcira priča o tome "šta neko misli da ja mislim". Zato jer se moderatoru može, a tebi ne, i jer je sajt privatni, pa ako ti ne paše uređivanje, a ti potraži drugi. Ko to ne kopča, gubi vrijeme na forumu.![]()
Druže, imaš ogroman broj postova za jako malo vremena, što je neloše ukoliko se slažeš sa koncepcijom moderiranja.
Ne shvati ovo kao vrijeđanje, niti kao naređivanje, jer smo istog statusa na forumu
Uopste ne govorim o uredjivaskoj politici foruma, niti me ista zanima. Aludiram na to da bi dobio ban ako bi copy/paste one slike, ne samo na ovom forumu, na vecini foruma. I pitam zasto, i to pitam one kojima su te slike normala.
- dr.gog
#141 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
Mislio si na ovo iznad...dječak sa šibicama wrote:Ovi sa slika u San Francisku definitivno ne izgledaju kao normalni ljudi, ne kuzim poantu, duvaju jedan drugom na sred ulice, onaj drka na prozoru, pisaju jedan na drugog, vuku se jedan drugog za onu stvar, i to sve javno, sta je sustina takvog javnog eksponiranja? provokacija ili?
Ali za San Francisko me ne cudi, taj grad je odavno moralno krahirao, nego mi je zalosno ili bolje receno tragikomicno sto takve drustvene anomalije kritikuje jedan Fatmir Alispahic, ispade on vitez na bijelom konju, a najobicnija budala.
Hocu reci, tragicno mi je sto to mnogi podrzavaju i pakiraju sa masnicom "ljudskih prava", jer je danas moderno biti liberalan. Kakva bolan ljudska prava, zamislite da vam dijete ide iz skole kuci i naidje na onu gomilu raspomamljenih likova. I moraju proci kroz tu masu.
Nevjerovatno.
Apsolutno ne osudjujem nicije seksualno opredjeljenje, ali oprostit cete, ovo sa slika iz San Franciska nije nikakvo sexualno opredjeljenje, ovo je bolesno. Radi to u svoja 4 zida, u saglasnosti sa svojim partnerom, i sve pet.
U redu, shvatam ja to i kažem otvoreno da takvi neće proći mojim kvartom za moga i života moje generacije, a zaboli me q... kako će ko to shvatiti
To veze sa "pravima" nema. Sasvim je to druga tema...Kao što je i tačno da su još veće budale oni koji puštaju Fatmira A. da piše to što piše o pederima, ako se zna kakve svjetonazore ima inače..
- dječak sa šibicama
#142 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
Pa tragicno je sto Fatmir ima manevarski prostor da on moralise i pametuje, kad ostali ne smiju osuditi takve nakaradne pojave (mislim na one slike) u strahu da ih neko ne optuzi za ksenofobiju, rasizam, fasizam i istale izme.
Danas se svasta nesta skriva pod plastom liberalnosti.
Fatmir samo koristi manevarski prostor, sad je on ko neki posljednji Mohikanac, strazar nad moralom postenog bosnjackog covjeka, pa i sire, vitez moralnosti. Njegove stavove ce pozdraviti cak i "veliki katolici", jer je udario po zajednickom neprijatelju, iako se ce se koliko sutra veliki katolici i veliki muslimani, bogobojazni vjernici jel, poklati oko par kvadratnih metara zemlje, jedan drugom kucu spaliti, silovati zenu, pokrasti pokucstvo i slicno... to je paradoks cijele price, sto je Fatmir u pravu u jednu ruku, a u drugu... sta mu upadne.
Danas se svasta nesta skriva pod plastom liberalnosti.
Fatmir samo koristi manevarski prostor, sad je on ko neki posljednji Mohikanac, strazar nad moralom postenog bosnjackog covjeka, pa i sire, vitez moralnosti. Njegove stavove ce pozdraviti cak i "veliki katolici", jer je udario po zajednickom neprijatelju, iako se ce se koliko sutra veliki katolici i veliki muslimani, bogobojazni vjernici jel, poklati oko par kvadratnih metara zemlje, jedan drugom kucu spaliti, silovati zenu, pokrasti pokucstvo i slicno... to je paradoks cijele price, sto je Fatmir u pravu u jednu ruku, a u drugu... sta mu upadne.
- plain vanilla
#143 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
Ne znam sto si bas mene citirao, ali evo da ti odgovorim.dr.gog wrote:
Ljudi misle jedno, a pokušavaju odgovoriti na hiljadu načina, ovisno o obrazovanju ili običnoj iskrenosti nezavisnoj od intelektualnog nivoa. Vrtite se u krug u ovim pričama o pederima i njihovim pravima, liku tipa Fatka i situaciji kada jedan Fatko postaje prototip onih koji ne vole pedere. To je užasno licemjerno.
..........
Ako zamislimo savrsen svijet, ima li tamo pedera? Ima li narkomana, zlostavljaca zhena,pedofila, pijanica, losih politicara, kriminalaca, podmitljivih profesora, prodatih novinara....crnaca?
Savrsen svijet mozemo samo zamisljati, ali ono sto mi mozemo uciniti je da svijet oko sebe ucinimo ljespsim, ne samo za sebe, nego i za ostale ljude s kojim ga dijelimo.
Mozemo otici u blizu proslost pa vidjeti kako su se ljudi odnosili prema crncima (nije ni danas sjajno, ali je u svakom slucaju bolje), ili u dalju proslost, pa se sjetiti sta se dogadjalo nekim naucnicima..ma mogu nabrajati do sutra.
Problem kod ljudi nastaje kad se susretnu s drugacijim..homoseksualaca je bilo od davnina i uvijek ce ih biti, nije to neka zarazna bolest za koju ce izmisliti vakcinu (a nije da nisu pokusavali lijeciti homoseksualnost), a nije ni nesto sto se dobije ako vidis da se sva muskarca ljube na TV-u.
I sto je jos zanimljivo ovdje..vecini muskaraca se gadi pomisao na dva muskarca, ali se popale kad pomisle na dvije zhene u krevetu
Ne moramo mi biti sretni sto postoje homoseksualci, mislim da ni oni to ne trazhe od nas, ali trebamo ih pustiti da zive normalne zivote..ne organiziraju se parade da bi se oni javno drpali, nego da skrenu pozornost na sebe, da pokusaju ostavriti svoja prava, ona koja su "normalnima" bez da mrdnu prstom, zagarantirana.
Vecina zna koliko je tesko ostvariti i "normalnu" ljubavnu vezu, koliko je zivot tezhak i kad nisi obiljezhen kao gej, pa sta mislite kako je tek njima? Kako ce oni naci nekoga, kako ostvariti tu vezu..kako organizirati zivot da te ne izbace iz drustvene zajednice, obitelji, drustva, pa i posla???
Homoseksualci mi ne smetaju iz jednog prostog razloga, jer je njihova glavna odrednica da im se svidja, da vole, da ih privlaci, isti spol..Dakle ne mrze, ne siluju, ne zlostavljaju..oni vole..i dokle god je to uz obostran pristanak odraslih ljudi, ko sam ja da im sudim???
I necu uopce da ulazim u rasprave o ekstremima, o nakim slikama, videima..pa toga ima i na "normalnoj" strani, nema to veze iskljucivo sa homoseksualcima.
Neki se uhvatili moralisanja..pa koliko se ljudi svalera? Hajmo njih izopciti iz drustva, hajmo njima reci da napuste ovaj svijet, da se skriju u misju rupu! A ne, njihove price ce drugi muskarci pobozno slusati, malo zavidni, mnogo odusevljeni, i poslije ih prepricavati, ponosno pocinjuci recenicu-moj drug...
Licemjerni smo i ne mozemo podnijeti da neko ne zivi onako kako mi smatramo da treba zivjeti.
A Fatmir.., vise kvari svarsen svijet od bilo kojeg homoseksualca
- respo
#144 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
@dr gog
"Napomena: Poruke na forumu odrazavaju iskljucivo stavove njihovih autora, a nikako i stavove internet portala Sarajevo-x.com."
ovo pise u dnu
ako to vec pise koji se klinac brisu pojedini postovi i banuju ljudi na 7-14-30 dana
samo me to zanimalo?
"Napomena: Poruke na forumu odrazavaju iskljucivo stavove njihovih autora, a nikako i stavove internet portala Sarajevo-x.com."
ovo pise u dnu
ako to vec pise koji se klinac brisu pojedini postovi i banuju ljudi na 7-14-30 dana
samo me to zanimalo?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#145 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» dječak sa šibicama, respo
14 dana
» dječak sa šibicama, respo
14 dana
- dr.gog
#146 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
Čisto da započnem i odgovorim na temu, onako kako ja shvatam tu pojavu i sve medijske komentare na istu- ništa lično vezano za tvoje pisanjeplain vanilla wrote:Ne znam sto si bas mene citirao, ali evo da ti odgovorim.dr.gog wrote:
Ljudi misle jedno, a pokušavaju odgovoriti na hiljadu načina, ovisno o obrazovanju ili običnoj iskrenosti nezavisnoj od intelektualnog nivoa. Vrtite se u krug u ovim pričama o pederima i njihovim pravima, liku tipa Fatka i situaciji kada jedan Fatko postaje prototip onih koji ne vole pedere. To je užasno licemjerno.
..........
- amrica
#147 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
cccc tako vi jednoj dami: "napisao" 
- plain vanilla
#148 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
nije to nista..i kad sam imala onaj golonogi avatar tako mi se obracali, pa se sad i ne cudimamrica wrote:cccc tako vi jednoj dami: "napisao"
- dr.gog
#149 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
Oh, pa ovo me tjera na neuobičajeno za meneplain vanilla wrote:nije to nista..i kad sam imala onaj golonogi avatar tako mi se obracali, pa se sad i ne cudimamrica wrote:cccc tako vi jednoj dami: "napisao"
Draga Vanilijo, evo ti bombonjera, stručak poljskog cvijeća, i snimak Fatkovog govora u Živinicama u full HD kvaliteti
- plain vanilla
#150 Re: Fatmir Alispahic na OBN-u
eto, na kraju si sve pokvariodr.gog wrote:Oh, pa ovo me tjera na neuobičajeno za meneplain vanilla wrote:nije to nista..i kad sam imala onaj golonogi avatar tako mi se obracali, pa se sad i ne cudimamrica wrote:cccc tako vi jednoj dami: "napisao":
Draga Vanilijo, evo ti bombonjera, stručak poljskog cvijeća, i snimak Fatkovog govora u Živinicama u full HD kvaliteti