Oslobodjenje, 21. 9. 2000. str 8
Ako je prije odlaska na posao gospodin Lusija citao Oslobodjenje, sigurno je bio u dilemi gdje mu je zapravo ured.

valjaPrenj wrote:Stitch_,
je li placa firma prekovremeno?
Evo i mi, raja sa foruma, cemo pisati 'Avazu' da te posalju na sljedeci koncert Fets Domina gdje god i kad god bio.
Prenj wrote:Stitch_,
je li placa firma prekovremeno?
Evo i mi, raja sa foruma, cemo pisati 'Avazu' da te posalju na sljedeci koncert Fets Domina gdje god i kad god bio.
Drzis do ugleda i citas Avaz ?!?!?!?!?!Stitch__ wrote:,,,za avaz su dunje zuteuzalud vam trud sviraci...![]()
ja drzim do svog ugleda i s ponosom citam avaz
a ti nisi kompetentan da mi kazes suprotno
Ma mene je stid sto sam konj, a ne stidim se porijekla...Stitch__ wrote:nikad cuo...
a sve i da jesam ne bi me bilo stid
stid treba biti tebe koji bi se stidio mjesta porijekla
Stitch_Stitch__ wrote:
Oslobodjenje, 6. 8. 2001. str 32
I tako Crveno postade Crno more. Naime, 'naucno je dokazano' da se rijeke koju eksploatisu Jordan i Izrael ulijevaju u Crveno more.
Crno more je, ipak, malo dalje.
gotovo da nemam sta dodatiAlfons Kauders wrote:Drzis do ugleda i citas Avaz ?!?!?!?!?!Stitch__ wrote:,,,za avaz su dunje zuteuzalud vam trud sviraci...![]()
ja drzim do svog ugleda i s ponosom citam avaz
a ti nisi kompetentan da mi kazes suprotno![]()
S ponosom !*#%&="*$& ?????
Joj ja bi u zemlju propo da me vidi neko kako to kupujem na trafici, radije bi svaki dan rizlu kupovo, i to rolnu, majke mi !
Ja nisam kompetentan da ti kazem suprotno ? Suprotno ? Pismen si ko Avaz i zanimljiv ko hrvatski film. Cujem da u Gusinju ima dobrih zena, jel istina ?
Stitch_Stitch__ wrote:
Oslobodjenje, 6. 8. 2001. str 32
I tako Crveno postade Crno more. Naime, 'naucno je dokazano' da se rijeke koju eksploatisu Jordan i Izrael ulijevaju u Crveno more.
Crno more je, ipak, malo dalje.