pa bila vlast, ona sto stvarno vlada, samo iz sjene
I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
- amrica
#126 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
-
Mak2001
#127 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
u kojoj mi kaljuži živimo i socijalnoj, i moralnoj i duhovnoj pa to je strašno ili jew ovo odavno početak kraja samo ga ne znamo prepoznati!!!!??????
-
newbloke
#128 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
ma jok mak....Mak2001 wrote:u kojoj mi kaljuži živimo i socijalnoj, i moralnoj i duhovnoj pa to je strašno ili jew ovo odavno početak kraja samo ga ne znamo prepoznati!!!!??????
ovo je samo klimaks nasem narodu....umjesto orgazma...nas svijet to ovako
- homo_sapiens
#129 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
amrica wrote:![]()
Propustio sam komemoraciju
-
newbloke
#130 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
homo_sapiens wrote:amrica wrote:![]()
Propustio sam komemoracijuJe li bila javna ili tajna ? Pretpostavljam u zgradi Vlade K.S. (ne vjerujem da je u "Pionirskoj")
komemoracija je bila u onoj sminka sali parlamenta, ona velika!!!
al je bio i veliki screen ispred pozorista, sebilja i avaza...islo uzivo
jesi to fulao?
- stochar
#131 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
Fuad Abadžić, predsjednik Udruženja organizatora otpora kaže da mu je bilo obezbijeđeno mjesto na Šehidskom mezarju Kovači, ali je želja IB Ćele bila da ga pokopaju pored sestre na Barama.newbloke wrote:a gdje je bila dzenaza? ako je bila vec.......
nemam pojma....
reko da nije u haremu neke od dzamija
takav svetac zasluzuje da bude pokopan bas tu.....
tako su ljudi poput Ramiza Delalića Ćele ili Taiba Torlakovića koji su ubijeni u mafijaškim obračunima i sahranjeni među najčasnije sinove ove države koji su poginuli braneći ovaj grad i ovu državu ostali bez još jednog heroja i gazije...
- homo_sapiens
-
newbloke
#133 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
za one koji nisu skuzili u postu gdje sam rekao da treba biti sahranjen u haremu dzamije, bio sam sarkastican 
- anonimni clan
#134 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
Sta si bio?newbloke wrote:za one koji nisu skuzili u postu gdje sam rekao da treba biti sahranjen u haremu dzamije, bio sam sarkastican
-
newbloke
#135 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
hahahah bio bioanonimni clan wrote:Sta si bio?newbloke wrote:za one koji nisu skuzili u postu gdje sam rekao da treba biti sahranjen u haremu dzamije, bio sam sarkastican
- zeleno volim te
#136 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
newbloke wrote:mi smo jedno drustvo poremecenih vrijednosti, al iz temelja.
mislim da je to uzrok dugogodisnje izolacije i frustracije jer se ne mozemo pomjeriti dalje od nosa
1. prvo mi smo mazohosti- gledam svake godine kukamo kako je grozno, obecavaju nam eu, bezvizni rezim, med i mlijek....cine stvari jos gorima, ne radi nista osim vlastite koristi, i opet kad nam je najgore mi opet te izaberemo i stavimo na isto mjesto...jer nikad nije toliko grozno da nam ne bude gore
2. celina smrt.. to je samo mali dio, povraca mi se od fan kluboca po fejsbuku....ljudi zar smo toliko ograniceni da sa tolikom histerijom se pune fan klubovi tom covjeku....mislim o mrtvim sve najbolje, i ne ulazim u diskusije...al na kraju krajeva on je bio jedan mafijas....sve je to super sto je raja...al da se toliko ljudi divi mafijasu....
nista im nije davao.....gladni, zedni i dalje ne mogu se mrdnut.....al kad je grozno daj da mu se divimo, jer bi mi svi trebali da budemo kao on?
ja se stvarno trudim da shvatim nasu kolektivnu svijest....i ja sam dio toga...al jos uvijek cooliram od svega....al ne mogu sebi objasniti odakle tolika histerija i kakvo je to idoliziranje mafijasa.....
mogu shvatiti kad djeca gledaju kuma, dobre momke il sl, i onda se nafuraju....al toliko energije, price, svadja i prepiranja o "velicini" pojedinih zivih i mrtvih!
samo cekam sada prosteste podrske gashiju ispred suda,.,ili gashi fan klub na fejsbuku, ako vec nema
- Vozdra raja :-)
#137 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
MIslim da ovdje nije rijec o tome sta je Celo radio poslije rata. Ovo neki zele da iskoriste u svrhu sto veceg blacenja armije bih i onih koji su nesto uradili kad je najkriticnije bilo za drzavu. A sve s jednim ciljem, polaganog izjednacavanja napadaca i napadnutog!
-
newbloke
#138 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
Vozdra raja wrote:MIslim da ovdje nije rijec o tome sta je Celo radio poslije rata. Mislim da je ovo sve u svrhu sto veceg blacenja armije bih i onih koji su nesto uradili kad je najkriticnije bilo za drzavu. A sve s jednim ciljem, polaganog izjednacavanja napadaca i napadnutog!
ma daj....sto nisu svi borci mafijasi.....
ja ne vidim svog tatu kako reketari po sarajevu...a bio je borac.....
- homo_sapiens
#139 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
Ovo je "post mjeseca" ! Cestitam na ostroumnosti i nesebicnom ispoljavanju inteligencije. Hvala ti sto si svoje zakljucke podijelio s namaVozdra raja wrote:MIslim da ovdje nije rijec o tome sta je Celo radio poslije rata. Ovo neki zele da iskoriste u svrhu sto veceg blacenja armije bih i onih koji su nesto uradili kad je najkriticnije bilo za drzavu. A sve s jednim ciljem, polaganog izjednacavanja napadaca i napadnutog!
#140 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
Koriste se pojedinci u obracunu sa vecom masom!newbloke wrote:Vozdra raja wrote:MIslim da ovdje nije rijec o tome sta je Celo radio poslije rata. Mislim da je ovo sve u svrhu sto veceg blacenja armije bih i onih koji su nesto uradili kad je najkriticnije bilo za drzavu. A sve s jednim ciljem, polaganog izjednacavanja napadaca i napadnutog!
ma daj....sto nisu svi borci mafijasi.....
ja ne vidim svog tatu kako reketari po sarajevu...a bio je borac.....
Bas onako kako zlobnici zele da iskoriste zlodjela stotinjak mudzahedina da bi okaljali cijelu armiju BiH koja je cinila par stotina hiljada ljudi!
Last edited by Vozdra raja :-) on 20/12/2008 20:04, edited 1 time in total.
-
newbloke
#141 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
legendohomo_sapiens wrote:Ovo je "post mjeseca" ! Cestitam na ostroumnosti i nesebicnom ispoljavanju inteligencije. Hvala ti sto si svoje zakljucke podijelio s namaVozdra raja wrote:MIslim da ovdje nije rijec o tome sta je Celo radio poslije rata. Ovo neki zele da iskoriste u svrhu sto veceg blacenja armije bih i onih koji su nesto uradili kad je najkriticnije bilo za drzavu. A sve s jednim ciljem, polaganog izjednacavanja napadaca i napadnutog!
- amrica
#142 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
newbloke wrote:legendohomo_sapiens wrote:Ovo je "post mjeseca" ! Cestitam na ostroumnosti i nesebicnom ispoljavanju inteligencije. Hvala ti sto si svoje zakljucke podijelio s namaVozdra raja wrote:MIslim da ovdje nije rijec o tome sta je Celo radio poslije rata. Ovo neki zele da iskoriste u svrhu sto veceg blacenja armije bih i onih koji su nesto uradili kad je najkriticnije bilo za drzavu. A sve s jednim ciljem, polaganog izjednacavanja napadaca i napadnutog!
@vozdra
Samo si zaboravio (ako si ikad znao) sta je Celo radio prije rata.... i zasto je bio u zatvoru.
#143 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
Ne morate se sikirati za "istinu"! U ponedjeljak gledajte redovnog pljuvaca! Siguran sam da ce izliti svoj "profesionalizam" i na Ismeta. To ce biti vas momenat!
Kladim se da nece spomenuti ni jendu ratnu zaslugu!
Amrice, a sta kada bi se krenulo u istrazivanje tvojih u RS-u sta su sve radili! Tamo nema covijeka a da nije ili ratni zlocinac ili kriminalac!
Amrice, a sta kada bi se krenulo u istrazivanje tvojih u RS-u sta su sve radili! Tamo nema covijeka a da nije ili ratni zlocinac ili kriminalac!
- amrica
#144 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
A ja se kladim da ce spomenuti sve njegove ratne zasluge, podjednako kao i predratne i poslijeratne, samo sto ce tih ratnih biti malo u odnosu na ostale.
A ako ti ne mozes prihvatiti istinu, tvoj problem.
#145 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
Imas srece sto je Bakir na vasoj strani, jer zamisli sta bi bilo kada bi poceo istrazivati sve ono sto su radili tvoji RS-ovci...amrica wrote:A ja se kladim da ce spomenuti sve njegove ratne zasluge, podjednako kao i predratne i poslijeratne, samo sto ce tih ratnih biti malo u odnosu na ostale.
- amrica
#146 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
Istina je cudo, neko kome se ne svidja sto sam prva rekla da dzamije mozda nije zapaljena, izvalio da sam srpkinja, i, evo ostadoh to i sada.
Kad nemate argumenata, vrijedjate, ali na nivou djece iz vrtica.
- homo_sapiens
#147 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
Za razliku od "momenata" kao npr. CD-Seki Radoncica, iskrenog crnogorskog pravobranioca, dusebriznika "Bošnjackog" naroda u BiHVozdra raja wrote:Ne morate se sikirati za "istinu"! U ponedjeljak gledajte redovnog pljuvaca! Siguran sam da ce izliti svoj "profesionalizam" i na Ismeta. To ce biti vas momenat!
-
newbloke
#148 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
Vozdra raja wrote:Imas srece sto je Bakir na vasoj strani, jer zamisli sta bi bilo kada bi poceo istrazivati sve ono sto su radili tvoji RS-ovci...amrica wrote:A ja se kladim da ce spomenuti sve njegove ratne zasluge, podjednako kao i predratne i poslijeratne, samo sto ce tih ratnih biti malo u odnosu na ostale.
a bakir nekog stedi? mislim osim zlatka?
-
delightful
#149 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
vozdra raja, kreces se po vrlo tankom ledu. opomena.
- homo_sapiens
#150 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!
Vozdra raja wrote:Imas srece sto je Bakir na vasoj strani, jer zamisli sta bi bilo kada bi poceo istrazivati sve ono sto su radili tvoji RS-ovci...amrica wrote:A ja se kladim da ce spomenuti sve njegove ratne zasluge, podjednako kao i predratne i poslijeratne, samo sto ce tih ratnih biti malo u odnosu na ostale.
A zamisli da je na "vasoj" strani