LJUBAV IZMEDJU BOSANCA I STRANCA ? je li to moguce ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

MoHiKaNaC

#126 Re: LJUBAV IZMEDJU BOSANCA I STRANCA ? je li to moguce ?

Post by MoHiKaNaC »

aura2009 wrote:Cestitke svima koji su ostali ustrajni u svojoj ljubavi bez obzira na poteskoce. Buduci da sam i sama u slicnoj poziciji (razmisljam da odem njemu ili da on dodje meni na sto je spreman), pitanje za one koji su to vec prevazisli - je li bilo tesko partneru koji je dosao u BiH da se navikne, da se snadje, kako ste rijesili pitanje posla....? Imam sto pitanja bez odgovora:(
Ne ocekuj da sve ide bez problema. Odgovor na tvoje pitanje dosta zavisi od konkretne situacije u kojoj se nalazite. Iako si i sama rekla da imas stotinu pitanja ja cu ti ponuditi jos nekoliko od kojih zavisi da li cete uspjeti ili ne:

Koliko se vas dvoje dobro poznajete?
Sta ocekujete od veze?
Da li on zivi sam?
Koliko poznajes BiH?
Koliko ti je blizak mentalitet ljudi u ovoj zemlji?
Da li pripadate istoj nacionalnoj grupi?
Da li planiras raditi i kakav posao ocekujes?

Pitanja nisu poredana po nekom odredjenom redu, samo sam ih onako nasumice nabacao. Uglavnom, sta god da odlucis, puno srece!
aura2009

#127 Re: LJUBAV IZMEDJU BOSANCA I STRANCA ? je li to moguce ?

Post by aura2009 »

Ne ocekujem da ce sve ici bez problema. Stovise, pretpostavljam da ce ih biti tovar.
Hvala ti na pitanjima, ona su svakako na generalnoj listi mojih pitanja.
Inace, poznajemo se prilicno dobro, ali oboje osjecamo da se moramo jos vise upoznati jer smo imali far distance love i vidjanja tokom odmora. Oboje prvenstveno zelimo da budemo jedno uz drugo i nadamo se sretnom zavrsetku nase ljubavne price. Ali, nijedno od nas nije sigurno da je ono drugo njegova druga polovica jer osjecamo potrebu da isprobamo sve to na near distance. On zivi sam, van BiH, a ja u BiH sa porodicom. On bi ovdje dosao, ali se (opravdano) brine da li ce moci naci posao. On prilicno poznaje BiH, mentalitet, ljude, obicaje.... Nismo iste nacije, ali jesmo vjere. On kaze da bi cistio ulice samo da bude sa mnom.

[
Sounder

#128 Re: LJUBAV IZMEDJU BOSANCA I STRANCA ? je li to moguce ?

Post by Sounder »

Neko sa strane i samo sa strane!! Meni bi bio veci problem sa nekom iz Bosne, a isto tako problem bi mi bio da budem samo sa cistom Amerikankom. Ako nema mjesavine, dalje od mene :)
ludo_jaje

#129 Re: LJUBAV IZMEDJU BOSANCA I STRANCA ? je li to moguce ?

Post by ludo_jaje »

meni ovaj naslov djeluje malo gejli :D definisi spolove bar u naslovu :DDDD
Globus

#130 Re: LJUBAV IZMEDJU BOSANCA I STRANCA ? je li to moguce ?

Post by Globus »

Ako postoji ljubav izmedju bosanca i stranca onda to nije pravi bosanac .. Dje ce bosanac bit gej jebo*e :D
Sounder

#131 Re: LJUBAV IZMEDJU BOSANCA I STRANCA ? je li to moguce ?

Post by Sounder »

Globus wrote:Ako postoji ljubav izmedju bosanca i stranca onda to nije pravi bosanac .. Dje ce bosanac bit gej jebo*e :D
Ocigledno da nisi gledao film Go West
MoHiKaNaC

#132 Re: LJUBAV IZMEDJU BOSANCA I STRANCA ? je li to moguce ?

Post by MoHiKaNaC »

aura2009 wrote:Ne ocekujem da ce sve ici bez problema. Stovise, pretpostavljam da ce ih biti tovar.
Hvala ti na pitanjima, ona su svakako na generalnoj listi mojih pitanja.
Inace, poznajemo se prilicno dobro, ali oboje osjecamo da se moramo jos vise upoznati jer smo imali far distance love i vidjanja tokom odmora. Oboje prvenstveno zelimo da budemo jedno uz drugo i nadamo se sretnom zavrsetku nase ljubavne price. Ali, nijedno od nas nije sigurno da je ono drugo njegova druga polovica jer osjecamo potrebu da isprobamo sve to na near distance. On zivi sam, van BiH, a ja u BiH sa porodicom. On bi ovdje dosao, ali se (opravdano) brine da li ce moci naci posao. On prilicno poznaje BiH, mentalitet, ljude, obicaje.... Nismo iste nacije, ali jesmo vjere. On kaze da bi cistio ulice samo da bude sa mnom.
[
Vjeruj da ne bi...
dzukelica

#133 Re: LJUBAV IZMEDJU BOSANCA I STRANCA ? je li to moguce ?

Post by dzukelica »

ne, nije. mi smo divljaci.
Post Reply