cinpa wrote:Ariel2010 wrote:Cimpa,
kazi mi jesi li dobio na adresu DS3032 i u kom roku ti je stiglo ako ti je stiglo? Moj suprug je dobio pismo iz NVC da plati onih 70$ i taj formular ali ja nisam nista jos dobila.Inace meni je odobrena I 130 pre mesec dana
Ovako koliko ja znam mislim koliko sam toga iskopao.Te papire oko poslicije i suda tocemo mi nositi na ambasadu i sad evo nema por sati javila mi je zena da je dobila postu oko placanja i to sta im treba poslati od papira,mi sto cemo dobiti mislim isto je jer obadvoje imamo I-130 ...mislim trebali bi dobiti tu postu neku u kojoj je ta neka koverta sto nesmije otvarati ....ja mislim dace to doci koverta u koverti.... i neke te upute za dalje oko toga sta stim i sta bi trebali iskupiti od papira...sutra cemo mi zvati ambasadu u SA mislim zena da vidimo to oko toga ljekaskog i oko tih neki papira dali ih mogu vaditi vec sad i da imam spremno....Njihova posta koju salje NVC ide cini mi se sad neznam tacno ali je DHL ili DFL pobrkao sam sve vis...uglavnom ta posta putuje 5-7 dana do konacnog odredista...javim ti ja sutra tu ako sta novog se desi i ti meni javi ako dobijes tu postu neku...pa da vidimo sve je to isto i u malom vremenskoj razlici su nam papiri..pozz i hvala izvini ako nisam nesto odgovorio na tamo pitano...pozzz
Hej
Ajde javljaj mi sta i kako.Meni jos nista nije stiglo..mislim konkretno na taj obrazac.Da vidim da smo u slicnom stadiumu oko papira.Nemoj se nervirati,kraj je jako blizu. Iz koje drzave ti je zena? Bices ti tamo do jula najkasnije
Pozz