KVIZ KESOLOVAC - OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Topla voda

#126 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by Topla voda »

ProbuseniDolar wrote:Jel fakat to bilo za Gvineju ili se zezate?
ma bilo,ja pogodio......ne znam sto se svi bune
campa_xxx

#127 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by campa_xxx »

ProbuseniDolar wrote:Jel fakat to bilo za Gvineju ili se zezate?
Istina je...
Topla voda

#128 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by Topla voda »

pazi sad zivotinje na k :D
jel kajman il kentaur :D
Topla voda

#129 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by Topla voda »

a,ptica :-)

kukuvija,kugara,krzulja,kamenicak,kobac,kosac,kukavica,krstokljun,kreja,kaukal,kostoberina......

il je kudravi nesit? :D
ProbuseniDolar

#130 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by ProbuseniDolar »

Topla voda wrote:a,ptica :-)

kukuvija,kugara,krzulja,kamenicak,kobac,kosac,kukavica,krstokljun,kreja,kaukal,kostoberina......

Kos, kanarinac, ne bi me cudilo da stave kokoš :D
belfy

#131 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by belfy »

i po prvi put da ovdje ovo potrazim. igrao jesam, zakinut za par maraka jesam, ali idem dalje,

prvo sam uputio pismo televiziji, na koji naravno, nije je bilo niti odgovora, niti bilo sta slicno. vecaras sam upustio mail RAK-u sa kopijom pisma koji sam prvobitno poslao. nadam se da ce do utorka (ili prije) odgovoriti i nadam se da cete ovo podrzati. naravno da nemam nista protiv kvizova, ali otimacine imam. nema smisla da ovako pljackaju iako imaju dobru voditeljicu . 8-) trenutacno imam tri podmetacine dokumentovane, a Vas molim ako imate ista slicno da postate ili da se javite na PM (ako barem pamtite datum kad se desilo). potrudit cu se da ovo istjeram do kraja, pa kakogod jer ne zelim bilo sta ovakvo sebi,pa isto tako ni drugima. nedam nikom sa ovim prolaz, a mislim da cu ovdje naci podsku. odzdrav!
cyprus

#132 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by cyprus »

Da nije kivi? :D Jel to ono ptica uopšte? :D
cyprus

#133 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by cyprus »

belfy wrote:i po prvi put da ovdje ovo potrazim. igrao jesam, zakinut za par maraka jesam, ali idem dalje,

prvo sam uputio pismo televiziji, na koji naravno, nije je bilo niti odgovora, niti bilo sta slicno. vecaras sam upustio mail RAK-u sa kopijom pisma koji sam prvobitno poslao. nadam se da ce do utorka (ili prije) odgovoriti i nadam se da cete ovo podrzati. naravno da nemam nista protiv kvizova, ali otimacine imam. nema smisla da ovako pljackaju iako imaju dobru voditeljicu . 8-) trenutacno imam tri podmetacine dokumentovane, a Vas molim ako imate ista slicno da postate ili da se javite na PM (ako barem pamtite datum kad se desilo). potrudit cu se da ovo istjeram do kraja, pa kakogod jer ne zelim bilo sta ovakvo sebi,pa isto tako ni drugima. nedam nikom sa ovim prolaz, a mislim da cu ovdje naci podsku. odzdrav!
Sutra idem na testiranje za "Milijunaša". Postoji li kakva šansa da me tamo zavrnu za šta? :roll:
belfy

#134 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by belfy »

meni rodica vecaras ispade na pitanju za 3.000 KM pa je mogu pitati, samo mislimda tamo nema potrebe za stelu, svakako je pretesko :)
cyprus

#135 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by cyprus »

belfy wrote:meni rodica vecaras ispade na pitanju za 3.000 KM pa je mogu pitati, samo mislimda tamo nema potrebe za stelu, svakako je pretesko :)
Ma znam :roll: . Probavam čisto znatiželje radi. Al bih volio znat mogul oni mene kako zavrnut za MOJE pare (tipa platim nešto što je nidže veze)? :D
cyprus

#136 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by cyprus »

Topla voda wrote:a,ptica :-)

I da se ne sjetiš spomenut kazuara??? :lol: :lol:
Topla voda

#137 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by Topla voda »

ja se vise ovim domacim posvetio :-D

a ti si blizu bio...kivi na zelandu,a ovi u australiji...isti rod..."ptica trkacica" :D

nazovi ih ,da ti posalju jedno dvije stoje za najpriblizniji odgovor.

samo nemoj puno zvat,dobio,ne dobio,naplate :D
Topla voda

#138 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by Topla voda »

o evo trokutova :D
hajmo lagano 226 :D
BarbaDue

#139 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by BarbaDue »

Topla voda wrote:o evo trokutova :D
hajmo lagano 226 :D
jesi im se nasuko' :D :-D
bach

#140 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by bach »

Sinoć gospoda priznali da su sa Ekvatorijalnom gvinejom, pogriješili, bolje reći izlevatili gledaoce i uzeli im pare.

Halo sud tužilaštvo, Bakire 60 MIN, tužiče Čampara, sud, OHR, ovo je pljačka.

Da sitaucija bude komičnije mrska dama kaže da je pogriješio "KOMPJUTOR" i kao izvinjenje za "izvukli" iz bubnja trije gledatelja i dali im po 500 KM.

Fuj. Pa ovo nema ni na Novoj Gvineji.
zele777

#141 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by zele777 »

ovo nema ni u ekvatorijalnoj gvineji :mrgreen:
campa_xxx

#142 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by campa_xxx »

Kasno im je sada se izvinjavati...Prijava otisla RAK-u a evo i dobio sam odgovor....

Poštovani,
Ovim Vas informišemo da je, inicirana Vašom prijavom, Regulatorna agencija za komunikacije (Agencija), u skladu sa članom 4. stav 3. Pravilnika o postupku rješavanja kršenja uslova dozvola i propisa Regulatorne agencije za komunikacije (”Sl. glasnik BiH”, broj 18/05), po službenoj dužnosti pokrenula postupak protiv Televizije OBN, radi ispitivanja moguće povrede pravila i propisa Agencije.
musac

#143 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by musac »

Opa. Bravo. :)

BTW, zna li neko kako izgleda "testiranje" za SuperMilijunas?
cyprus

#144 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by cyprus »

musac wrote:Opa. Bravo. :)

Znam ja, al meščini da sam potpiso u ugovoru da moram šutit ili nešto tako, pa ipak ne bih rizikovo :D
campa_xxx

#145 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by campa_xxx »

cyprus wrote:

Znam ja, al meščini da sam potpiso u ugovoru da moram šutit ili nešto tako, pa ipak ne bih rizikovo :D

A u ugovoru pise " ja CYPRUS necu odavati....." :lol: :lol: :lol:
cyprus

#146 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by cyprus »

campa_xxx wrote:
cyprus wrote:

A u ugovoru pise " ja CYPRUS necu odavati....." :lol: :lol: :lol:
Ma šta ti ja znam njihove metode, a i šta ja znam na šta se sve odnosi ovo nepričanje :D
musac

#147 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by musac »

cyprus wrote: Ma šta ti ja znam njihove metode, a i šta ja znam na šta se sve odnosi ovo nepričanje :D
Pa ne moraš reći sve, samo onako okvirno. I garant im nisi rekao da ti je nickname cyprus na Sa-X forumu. :)
cyprus

#148 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by cyprus »

musac wrote:
cyprus wrote: Ma šta ti ja znam njihove metode, a i šta ja znam na šta se sve odnosi ovo nepričanje :D
Pa ne moraš reći sve, samo onako okvirno. I garant im nisi rekao da ti je nickname cyprus na Sa-X forumu. :)
UH, haj evo ti: dobiješ test u pismenoj formi, gdje prvo potpišeš nešto nalik na ugovor, onda popunjavaš podatke o sebi (osim onih "uobičanjenih" imaš i ona šta voliš, šta ne voliš, koja ti je životna filozofija, hobiji, zanimanja itd.), e onda odgovaraš na pitanja (zaboravih tačan broj mislim 30-tak)) prvo sa ponuđenim odgovorima a, b, c i d, a nakon toga isti broj pitanja bez ponuđenih odgovora. (ova prva su teža od ovih drugih)

Eto, dosta od mene :D
belfy

#149 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by belfy »

da i ja javim da sam dobio odgovor od RAK-a i koliko vidim isti kao i campa_xxx. u mailu su naveli da je pokrenut postupak povodom zalbi koje su im pristizale. dodali su i da ako zelim povratnu informaciju dodam i svoje licne podatke, kao i neka pojasnjenja sto sam sa zadovoljstvom uradio. nadam se da ce napokon stati u kraj ovom varanju.
ovo me pravo pozitivno iznenadilo. jos ce se pokazati da nam drzava i sistem dobro rade samo ako se nadje dovoljno aktivnoh pojedinaca da preduzmu nesto. jos ako povodom ovoga bude pozitivnog ishoda pocet cu da slavim sistem.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#150 Re: KVIZ KESOLOVAC - OBN

Post by pici »

Ja sam napisao RAK-u da im opraštam ako se voditeljice pocnu skidat za svaki netacan odgovor :dance:
Post Reply