Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Moderator: anex
-
Ripicipi
#126 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
....
Last edited by Ripicipi on 12/01/2010 12:56, edited 2 times in total.
-
Ripicipi
#127 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Naravno, svaka mu castHAVANA wrote:Još jednom naklon do poda, za sve ove akcije.![]()
Pored svih humanitarnih akcija koje je taj covjek organizovao i zivota spasio, nadju se neki internet "pametnjakovici" koji ce ga popljuvati...
DNO...
Da je vise ljudi kao Batko, svima bi nam bilo bolje...
-
Ripicipi
-
Ripicipi
#129 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Kako te nije stidKatarinaKosaca wrote:Koliko honorara ima "kokuz", kako se sa govornom manom izlakta na radio pored nezaposlenih novinara radiofoničnog glasa, na koliko medijskih kuća radi i čiju stranku predstavlja na mjestu Igora Davidovića? Ima puno pitanja oko Batka i njegovih ubleha, ali se odmah javi netko ko kaže, ako se i usudiš to priupitati po automatizmu si protiv humanitarnih akcija, pa još i sadista. Jadno je to koliko su naši ljudi isključivi i uski. Od drveća ne vide šumu.
Sta ako i jeste debel, ima govornu manu, nije smijesan itd. jel to znaci da ne smije ili ne treba imati radio emisiju humanitarnog karaktera???
Radije cu gledati/slusati takvog Batka koji skuplja pare za bolesne nego nekog skolovanog-nezaposlenog novinara koji vodi muzicke top liste, jebeni dnevnik itd...
Sto ti ne organizujes neku humanitarnu "ublehu" osim sto se pravis pametnjakovic...
Last edited by Ripicipi on 12/01/2010 13:30, edited 2 times in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#130 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
@artko jesi li ti strucnjak pa mozes da tvrdis tako nesto. Koliko znam OBN je privatna televizija i mogu zaposliti koga hoce da vodi emisije a da se ne moraju nikome pravdati. Dakle posto si ti strucnjak, napravi privatnu TV, zaposli mlade ljude i onda soli pamet.artko wrote:Batka treba sto prije izbaciti iz ovdasnjih medija, jer ni po jednom kriterijumu nema osobine dobrog voditelja...sve je suplja, patetika, primitivizmi, nelogizmi itd
Što se tice humanitarnog rada - svaka cast, ali nek napravi humanitarnu organizaciju i super...
Pa dajte ljudi, kada ce u ovoj drzavi poslove obavljati mladi pametni ljudi koji su školovani i pri tome imaju sposobnosti, a od ovih nekih likova ne mogu ni sansu dobiti...
@Katarina nije sve u fonicnom glasu a niti u stasu. Jako je nisko nekoga tko se svakoga dana bori za bolesnu djecu iz cijele BiH nazivati ublehom zato sto recimo ima govornu manu. A po pitanju iskljucivosti mislim da bi ga sama sebi morala postaviti ma koliko ja ne vidio ni drvece ni sumu. Ja vidim da je Batko jedina sansa bolesnoj djeci u nasoj drzavi i da ta sansa nismo ni ja ni ti i sve ostalo onda pada u vodu. I pravo mi je zadovoljstvo sto taj covjek ima komunikaciju sa obicnim ljudima, ponajvise onima koji nemaju i koji ne gledaju da li Batko ima govornu manu, nego da li njegov govor daje sansu bolesnima ili ne. Naravno zavist je vrlo tesko iskorjeniti sa nasih prostora i to da smo zemlja sa najvise strucnjaka na svijetu.
@Ghita da li je neko nekome smijesan ili ne je stvar vlastitog izbora i nemamo svi isti nivo shvatanja humora i to je sasvim OK. Jedan ti se glumac svidja a drugi ne. Neko je plakao na Nadrealiste a neko ne. Nekada smo se za stomak drzali gledajuci ludorije Charlie Chaplina a danas, makar ja, gledajuci te filmove se samo smjeskam. Sve je stvar izbora i ukusa.
Sto se mene tice on radi nesto najplemenitije sto se moze raditi i hvala mu za to
- Maxwell2008
#131 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Batko mi je bolji od Kusturice...
- aerosa
#132 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
potres_mozga wrote:Naravno, svaka mu castHAVANA wrote:Još jednom naklon do poda, za sve ove akcije.![]()
![]()
Pored svih humanitarnih akcija koje je taj covjek organizovao i zivota spasio, nadju se neki internet "pametnjakovici" koji ce ga popljuvati...
DNO...
Da je vise ljudi kao Batko, svima bi nam bilo bolje...![]()
I da je najgori (a daleko od toga) spasio je najmanje jedan ljudski život, i nema niko pravo da laje po njemu .
Bujrum gospodo dežurni pljuvači sa neta koliko ste vi života spasili ?
-
*mima*
#133 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
KatarinaKosaca wrote:Koliko honorara ima "kokuz", kako se sa govornom manom izlakta na radio pored nezaposlenih novinara radiofoničnog glasa, na koliko medijskih kuća radi i čiju stranku predstavlja na mjestu Igora Davidovića? Ima puno pitanja oko Batka i njegovih ubleha, ali se odmah javi netko ko kaže, ako se i usudiš to priupitati po automatizmu si protiv humanitarnih akcija, pa još i sadista. Jadno je to koliko su naši ljudi isključivi i uski. Od drveća ne vide šumu.
KatarinaKosaca......stvarno si jadna.
-
milojicabrzi
#134 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Pusti se ti humanitarizma sa tudjih ledja. Taj covjek je obican drski bezobraznik, kojem su svi racunu blokirani, i pravi incidente u medijskim kucama trazeci da mu se honorari isplacuju na ruke. Ima praksu da posudi novac i usuti se, pa kad ga ljudi pocnju ganjati, on im napravi "sacekusu", kao kaze docite tu i tu, dacu vam pare, a kad ljudi dodju on pozove policiju i tvrdi da ga reketiraju.aerosa wrote:potres_mozga wrote:Naravno, svaka mu castHAVANA wrote:Još jednom naklon do poda, za sve ove akcije.![]()
![]()
DNO...
Da je vise ljudi kao Batko, svima bi nam bilo bolje...![]()
![]()
![]()
I da je najgori (a daleko od toga) spasio je najmanje jedan ljudski život, i nema niko pravo da laje po njemu .
Bujrum gospodo dežurni pljuvači sa neta koliko ste vi života spasili ?
Osobno znam za slucaj jednog mladog sarajevskog veterinara, kojeg je prevario tako perfidno i nisko. Trazio je da nadje medicinska pomogala i izvrsi operaciju kako bi cuko koji je dozivio prometnu nesrescu (udarilo ga auto, i skroz polomio), mogao da prohoda barem djelimicno, kao, naci ce on dobre ljude koji ce to platiti.
Momak mu pomogao na obraz, nasao veze, zavrsio operacije i narucio neke skupe proteze iz inozemstva i sve to platio par hiljada KM.
Nakon izvjesnog vremena, momak zove da vidi kako ce se to platiti, dao svoje pare za proteze i medikamente, ova mu se mrcina ne javlja na telefon, izbjegava ga, podmece sekretaricu da mu se javi itd.
Mozda je, vjerojatno i jeste, uradio i neke pozitivne stvari.Uglavnom, nikad nisam volio bezobraznike i dobrotvore koji hoce "tudjim k*cem mlatiti gljoginje". Neka ga je sramota, kao i sve vas koji ga podrzavate.
- al_akhisari
#135 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Ocigledno se o gospodinu batku moze govoriti ( ja cu o njemu tako govoriti ) o;
- batko covjek, humanitarac...citam, cujem...masu pohvala i uspjesno odradjenih akcija pomoci, ljudima kojima je pomoc potrebna...dakle, batko...svaka cast ti za to...neka te Allah nagradi za sve dobro sto cinis
- batko glumac i humorista...ni najmanje mi se ne svidja humor gospodina ( bas suprotno - nervira me ) i humoristicke emisije i kao takve ih izbjegavam...
Tesko je biti covjek...ljudi moji...izgleda da je batko upravo to...
- batko covjek, humanitarac...citam, cujem...masu pohvala i uspjesno odradjenih akcija pomoci, ljudima kojima je pomoc potrebna...dakle, batko...svaka cast ti za to...neka te Allah nagradi za sve dobro sto cinis
- batko glumac i humorista...ni najmanje mi se ne svidja humor gospodina ( bas suprotno - nervira me ) i humoristicke emisije i kao takve ih izbjegavam...
Tesko je biti covjek...ljudi moji...izgleda da je batko upravo to...
- aerosa
#136 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Super... Koliko si života spasio ili svojim ili tuđim ku..m ti lično ?milojicabrzi wrote:
Pusti se ti humanitarizma sa tudjih ledja. Taj covjek je obican drski bezobraznik, kojem su svi racunu blokirani, i pravi incidente u medijskim kucama trazeci da mu se honorari isplacuju na ruke. Ima praksu da posudi novac i usuti se, pa kad ga ljudi pocnju ganjati, on im napravi "sacekusu", kao kaze docite tu i tu, dacu vam pare, a kad ljudi dodju on pozove policiju i tvrdi da ga reketiraju.
Osobno znam za slucaj jednog mladog sarajevskog veterinara, kojeg je prevario tako perfidno i nisko. Trazio je da nadje medicinska pomogala i izvrsi operaciju kako bi cuko koji je dozivio prometnu nesrescu (udarilo ga auto, i skroz polomio), mogao da prohoda barem djelimicno, kao, naci ce on dobre ljude koji ce to platiti.
Momak mu pomogao na obraz, nasao veze, zavrsio operacije i narucio neke skupe proteze iz inozemstva i sve to platio par hiljada KM.
Nakon izvjesnog vremena, momak zove da vidi kako ce se to platiti, dao svoje pare za proteze i medikamente, ova mu se mrcina ne javlja na telefon, izbjegava ga, podmece sekretaricu da mu se javi itd.
Mozda je, vjerojatno i jeste, uradio i neke pozitivne stvari.Uglavnom, nikad nisam volio bezobraznike i dobrotvore koji hoce "tudjim k*cem mlatiti gljoginje". Neka ga je sramota, kao i sve vas koji ga podrzavate.
KOLIKO SLOVOM I BROJEM ?????
Pratim koliko mogu tj koliko mi posao dozvoljava njegove akcije i znam sigurno da LJILJANA KRANC danas ne bi bila živa da taj kako ga ti predstavljaš haman pa zlotvor nije digao i zemlju i nebo i sve dobronamjerne ljude da joj pomognu.
Daj ime i prezime onih koje si ti spasio palamudane...
-
milojicabrzi
#137 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Pomazem koliko mogu, i ja i moji...kad god su neke humanitarne akcije, telefoni itd. Da imam vise, pomagao bih i vise.Govorim o pomaganju sa tudjih ledja, zavaljivanju ljudi i sl. To je samo kriminal koji se pokusava pravdati humanitarnim radom.aerosa wrote:Super... Koliko si života spasio ili svojim ili tuđim ku..m ti lično ?milojicabrzi wrote:
Pusti se ti humanitarizma sa tudjih ledja. Taj covjek je obican drski bezobraznik, kojem su svi racunu blokirani, i pravi incidente u medijskim kucama trazeci da mu se honorari isplacuju na ruke. Ima praksu da posudi novac i usuti se, pa kad ga ljudi pocnju ganjati, on im napravi "sacekusu", kao kaze docite tu i tu, dacu vam pare, a kad ljudi dodju on pozove policiju i tvrdi da ga reketiraju.
Pratim koliko mogu tj koliko mi posao dozvoljava njegove akcije i znam sigurno da LJILJANA KRANC danas ne bi bila živa da taj kako ga ti predstavljaš haman pa zlotvor nije digao i zemlju i nebo i sve dobronamjerne ljude da joj pomognu.
Daj ime i prezime onih koje si ti spasio palamudane...![]()
![]()
Ako ga podrzavas, to je problem tvog mentalnog skopa i percepcije stvari koja je po mom misljenju nakaradna.
- aerosa
#138 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
"Super" razmišljanje, samo otiđi i reci ga ljudima koje je taj ČOVJEK spasio od sigurne smrti i koji danas ne bi bili među živima da nije njega bilo .milojicabrzi wrote:Pomazem koliko mogu, i ja i moji...kad god su neke humanitarne akcije, telefoni itd. Da imam vise, pomagao bih i vise.Govorim o pomaganju sa tudjih ledja, zavaljivanju ljudi i sl. To je samo kriminal koji se pokusava pravdati humanitarnim radom.aerosa wrote:Super... Koliko si života spasio ili svojim ili tuđim ku..m ti lično ?milojicabrzi wrote:
Daj ime i prezime onih koje si ti spasio palamudane...![]()
![]()
Ako ga podrzavas, to je problem tvog mentalnog skopa i percepcije stvari koja je po mom misljenju nakaradna.
O mentalnom sklopu mi nemoj svega ti pričati, jer ljudi koji gledaju materijalno ispred ljudskog života mi ne dolaze u isti nivo razmišljanja pa ih i ne želem slušati.
Moje razmišljanje je možda naopako ali tvoje nije nikakvo...
-
milojicabrzi
#139 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
...Aerosa..naopako ti je razmisljanje. Kako bi se ti osjecao da tebe zavrne jedno 10 000 KM, otkine ti djetetu od usta, za humanitarni angazman. Ako ti je ljudsko ispred materijalnog, onda prodaj sve svoje, uplati u humanitarni fond i idi u podstanare. Sve drugo sto pricas ti je demagogija.
Ako je nekome pomogao iz altruizma i dobre volje, svaka cast, medjutim, nista ne opravdava da se druge ljude zavaljuje i iskoristava.
Ponovo ti kazem ,tvoj rezon-tvoj ducan, ali neke aktivnosti koje on radi kaznjive su po zakonu, i nije dzaba da su mu svi racuni blokirani zbog razlicitih potrazivanja.
Tvoje razmisljanje je kao i prica beogradjana o Ljubi Zemuncu (Magasu), koji je kriminalac koji je mnoge ljude zavio u crno, ali eto, brane ga, jer je imao obicaj da pomogne sirotinju... Slicna prica je o tome je li M.T. Caco zlocinac (jer je pobio desetke svojih suboraca) ili ga treba opravdavati jer je "heroj" koji je vodio par uspjesnih akcija....
Ne treba mijesati babe i zabe, a sa nekim ko ima teenagerski rezon svijeta oko sebe, ne da mi se raspravljati....
Ako je nekome pomogao iz altruizma i dobre volje, svaka cast, medjutim, nista ne opravdava da se druge ljude zavaljuje i iskoristava.
Ponovo ti kazem ,tvoj rezon-tvoj ducan, ali neke aktivnosti koje on radi kaznjive su po zakonu, i nije dzaba da su mu svi racuni blokirani zbog razlicitih potrazivanja.
Tvoje razmisljanje je kao i prica beogradjana o Ljubi Zemuncu (Magasu), koji je kriminalac koji je mnoge ljude zavio u crno, ali eto, brane ga, jer je imao obicaj da pomogne sirotinju... Slicna prica je o tome je li M.T. Caco zlocinac (jer je pobio desetke svojih suboraca) ili ga treba opravdavati jer je "heroj" koji je vodio par uspjesnih akcija....
Ne treba mijesati babe i zabe, a sa nekim ko ima teenagerski rezon svijeta oko sebe, ne da mi se raspravljati....
- HAVANA
#140 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
milojicabrzi wrote:Pusti se ti humanitarizma sa tudjih ledja. Taj covjek je obican drski bezobraznik, kojem su svi racunu blokirani, i pravi incidente u medijskim kucama trazeci da mu se honorari isplacuju na ruke. Ima praksu da posudi novac i usuti se, pa kad ga ljudi pocnju ganjati, on im napravi "sacekusu", kao kaze docite tu i tu, dacu vam pare, a kad ljudi dodju on pozove policiju i tvrdi da ga reketiraju.
milojicabrzi wrote:Pomazem koliko mogu, i ja i moji...kad god su neke humanitarne akcije, telefoni itd. Da imam vise, pomagao bih i vise.Govorim o pomaganju sa tudjih ledja, zavaljivanju ljudi i sl. To je samo kriminal koji se pokusava pravdati humanitarnim radom.
Znači kriminalac je jer traži svoj novac za rad na odredjenim projektima.Kriminalac je jer nije uspio naći novac za spas jedne životinje kojoj je pomogao veterinar na nagovor jednog glumca i voditelja.
Kriminalac je jer su mu računi blokirani radi ogromnih dugova u koje je zapao pokušavajući da spasi život vlastitom djetetu što mu na žalost nije uspjelo a dugovi su ostali.Onaj smrduljak koji mu je uletio u ordinaciju je neki dan uhapšen radi pucnjave na stupu.Puno je ljilja,edina,almi... koje ti mogu bolje odgovoriti na ovo sve a od mene mu opet naklon do poda.
Naravno ima on svojih mana kao i svi mi ali radi sigurno pozitivne stvari i pomaže velikom broju ljudi.
HAVANA wrote: To šta on zaradi je njegova stvar,radi za taj novac. A ono što je on preživio sa vlastitim djetetom i koliko se zadužio i šta je sve uradio mene lično ne interesuje. Da mi je i mater rodjenu izradio u takvoj situaciji mi je to potpuno razumljivo.
Ali batko zna i batko može![]()
Zna podići ljude i okupiti ih dovoljan broj da nekome spasi život i zbog toga naklon do poda.
Neka jedan od vas kritičara uspije napraviti deseti dio onoga što je batko uradio ja ga ljubim u guzicu![]()
On zna izvuči novac za humanitarne akcije što je jako teško.i svaka mu čast, a to što nekima nešto nije smiješno i što mu nije uspio ukrasiti dan sa komičnom situacijom me zaboli neka stvar.Uspio je vratiti osmijeh jednom malom djetetu kojem je majka ostala živa...i mnogim drugim.A osmijeh tog djeteta je vrijedniji od vašeg.Zar ne ???
-
*mima*
#141 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
milojicabrzi wrote:...Aerosa..naopako ti je razmisljanje. Kako bi se ti osjecao da tebe zavrne jedno 10 000 KM, otkine ti djetetu od usta, za humanitarni angazman. Ako ti je ljudsko ispred materijalnog, onda prodaj sve svoje, uplati u humanitarni fond i idi u podstanare. Sve drugo sto pricas ti je demagogija.
Sve ovo sto pises je istina......na zalost.
- aerosa
#142 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Kad već porediš moje razmišljanje ja ću ti ga ukratko objasniti...
Po meni je recimo stari most u mostaru bio najmanja moguća šteta u tom ratu. Zamisli koliko je granata palo na njega, da su otišle po civilima velika je šansa da bi neko poginuo.
E sad ,meni je iskreno vrijedniji jedan život nego svi mostovi od Sarajeva pa do Mostara i iskreno prije bih pristao da se poruše sve bogomolje u cijeloj zemlji od sve tri konfesije nego da jedan čovjek pogine, ako me sad uopšte kontaš...
Ja samo kažem da čovjek spašava živote, i zato mu veliko ljudsko hvala...
Po meni je recimo stari most u mostaru bio najmanja moguća šteta u tom ratu. Zamisli koliko je granata palo na njega, da su otišle po civilima velika je šansa da bi neko poginuo.
E sad ,meni je iskreno vrijedniji jedan život nego svi mostovi od Sarajeva pa do Mostara i iskreno prije bih pristao da se poruše sve bogomolje u cijeloj zemlji od sve tri konfesije nego da jedan čovjek pogine, ako me sad uopšte kontaš...
-
*mima*
#143 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
aerosa wrote:Kad već porediš moje razmišljanje ja ću ti ga ukratko objasniti...
Narod spašava ....narod.
- aerosa
#144 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Mima ,narod je u Titino doba pravio autoceste, puteve ,pruge isl, ali misliš li da bi to radio da ga neko nije animirao?mima wrote:aerosa wrote:Kad već porediš moje razmišljanje ja ću ti ga ukratko objasniti...
Narod spašava ....narod.
Misliš li da bi ,opet spominjem Ljiljanu, ali jbg nekako je koliko se sjećam bila prva sa kojom se to sve pokrenulo, misliš li da bi bila živa da nije bilo njega?
Molim te samo sa da ili ne, sve ostalo je presipanje iz šupljeg u prazno...
Opet ponavljam ,niko nije anđeo, ali svačije postupke stavljam na neku vagu i gledam je li više dobrih ili loših stvari uradio u životu i po tom ga cijenim...
-
milojicabrzi
#145 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
HAVANA wrote:milojicabrzi wrote:Pusti se ti humanitarizma sa tudjih ledja. Taj covjek je obican drski bezobraznik, kojem su svi racunu blokirani, i pravi incidente u medijskim kucama trazeci da mu se honorari isplacuju na ruke. Ima praksu da posudi novac i usuti se, pa kad ga ljudi pocnju ganjati, on im napravi "sacekusu", kao kaze docite tu i tu, dacu vam pare, a kad ljudi dodju on pozove policiju i tvrdi da ga reketiraju.
Mozda je, vjerojatno i jeste, uradio i neke pozitivne stvari.Uglavnom, nikad nisam volio bezobraznike i dobrotvore koji hoce "tudjim k*cem mlatiti gljoginje". Neka ga je sramota, kao i sve vas koji ga podrzavate.milojicabrzi wrote:Pomazem koliko mogu, i ja i moji...kad god su neke humanitarne akcije, telefoni itd. Da imam vise, pomagao bih i vise.Govorim o pomaganju sa tudjih ledja, zavaljivanju ljudi i sl. To je samo kriminal koji se pokusava pravdati humanitarnim radom.
Znači kriminalac je jer traži svoj novac za rad na odredjenim projektima.Kriminalac je jer nije uspio naći novac za spas jedne životinje kojoj je pomogao veterinar na nagovor jednog glumca i voditelja.![]()
Kriminalac je jer su mu računi blokirani radi ogromnih dugova u koje je zapao pokušavajući da spasi život vlastitom djetetu što mu na žalost nije uspjelo a dugovi su ostali.Onaj smrduljak koji mu je uletio u ordinaciju je neki dan uhapšen radi pucnjave na stupu.Puno je ljilja,edina,almi... koje ti mogu bolje odgovoriti na ovo sve a od mene mu opet naklon do poda.
Naravno ima on svojih mana kao i svi mi ali radi sigurno pozitivne stvari i pomaže velikom broju ljudi.HAVANA wrote: To šta on zaradi je njegova stvar,radi za taj novac. A ono što je on preživio sa vlastitim djetetom i koliko se zadužio i šta je sve uradio mene lično ne interesuje. Da mi je i mater rodjenu izradio u takvoj situaciji mi je to potpuno razumljivo.
Ali batko zna i batko može![]()
Zna podići ljude i okupiti ih dovoljan broj da nekome spasi život i zbog toga naklon do poda.
Neka jedan od vas kritičara uspije napraviti deseti dio onoga što je batko uradio ja ga ljubim u guzicu![]()
On zna izvuči novac za humanitarne akcije što je jako teško.i svaka mu čast, a to što nekima nešto nije smiješno i što mu nije uspio ukrasiti dan sa komičnom situacijom me zaboli neka stvar.Uspio je vratiti osmijeh jednom malom djetetu kojem je majka ostala živa...i mnogim drugim.A osmijeh tog djeteta je vrijedniji od vašeg.Zar ne ???
Govorim o tome da nema pravo zavaljivati i zavijati u crno druge ljude...Zamisli da ja od tebe sad oduzmem jedno 20 000 KM da bih pomogli porodici koja je u kreditu a ciji je otac ostao bez posla... i ucinio ja dobro, a ti Havana sviraj k*cu...urlao bi ti kao damjanov zelenko :LOPOV!!! NEPRAVDA!!! znam ja vas demagoge...brani ga ti koliko hoces, ali ja znam o kakvoj se osobi radi...
Last edited by milojicabrzi on 13/01/2010 13:29, edited 1 time in total.
-
*mima*
#146 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
aerosa wrote:
Mima ,narod je u Titino doba pravio autoceste, puteve ,pruge isl, ali misliš li da bi to radio da ga neko nije animirao?
Misliš li da bi ,opet spominjem Ljiljanu, ali jbg nekako je koliko se sjećam bila prva sa kojom se to sve pokrenulo, misliš li da bi bila živa da nije bilo njega?
Opet ponavljam ,niko nije anđeo, ali svačije postupke stavljam na neku vagu i gledam je li više dobrih ili loših stvari uradio u životu i po tom ga cijenim...
U pravu si.......Batko je dosta stvari pokrenuo...ali ocito vecina ne vidi neku drugu stranu....ali ne bih da pisem....inace cu navuci mrznju .
- aerosa
#147 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Mima, niko nije mahnit ovde, ipak je ovo mali grad i mala država da se bilo šta može sakriti ili da se nešto ne sazna. Stvar je u ovoj mojoj gore boldiranoj rečenici ,barem ja tako razmišljam a mislim i da je to jedino normalno razmišljanje...mima wrote:aerosa wrote:
Mima ,narod je u Titino doba pravio autoceste, puteve ,pruge isl, ali misliš li da bi to radio da ga neko nije animirao?
U pravu si.......Batko je dosta stvari pokrenuo...ali ocito vecina ne vidi neku drugu stranu....ali ne bih da pisem....inace cu navuci mrznju .
- Jara
#148 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Batko je mnoge humanitarne akcije ne samo pokrenuo nego i OSTVARIO!
Njegovi projekti imaju efekta, daju pozitivne REZULTATE
, bez obzira na to koliko mu je glas radiofoničan, pojava televizična a novinarsko umijeće profesionalno!
Njegovi projekti imaju efekta, daju pozitivne REZULTATE
- Ljuska_u_BaklaFi
#149 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Ne bih sudila ni o kome da mi se ne bi sudilo
ali svako od nas je hamal svoga tereta pa i Batko svog. Licno sex i selo ne gledam, a u jutarnjem programu UDRI MUSKI ne vidim sta bi trebalo da bude smijesno (i zbog cega se dovodi u pitanje njegov humor) ja sam to sve shvatila kao ismijavanje "glaveshina na vlasti" i jako cijenim to sto on radi za sve one bolesne ljude, ne ulazeci iz kojih pobuda to cini. Vjerovatno ce biti onih koji bi ce pozeljeti da me linchuju, ali jednostavno sam od onih ljudi sto traze u svemu ma koliko trun pozitive ili ne komentarisehem uopce ako ne mogu nista dobro kazat', samo stavim na ignore
Ne znam ...... 
-
drake_987
#150 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Kreten i manijak koji ima ovisnost o medijima. Svaka cast zbog toga sto je pomogao par ljudi ( pomogla je i Angelina Jolia pa se ipak ne mogu oteti dojmu da to radi iz nekog drugog razloga) ali frajeru se ocima i po glasu vidi da je skrenuo u ratu, nazalost.