http://www.youtube.com/watch?feature=re ... lBiLNN1NhQ
NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
- sunčan dan
#127 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
Dobro jutro BiH people. Sjećate se one....veju,veju pahulje, mraz po staklu šara.... 
-
sarajevo63
#128 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
Dobar dan, danas je ostavilo juče iza sebe...
Compact, daj se uozbilji. Ja sam navijač Želje.
Al 1 i zadnju utakmicu gledah na Koševu, ne shvatih da sam na tribinama Sarajeva, sin mi u mene i ja vikali iz petnih žila ŽEljoooo, malo nas čudno gledali, te malo po malo i svi krenuše Željooo. Shvatih da sam dobro prošla. To je iz onog vremena kad su se poštivali svi.
(U meni su samo vidjeli žensko koje je glumilo babu. Odustah.Tada.)
Al 1 i zadnju utakmicu gledah na Koševu, ne shvatih da sam na tribinama Sarajeva, sin mi u mene i ja vikali iz petnih žila ŽEljoooo, malo nas čudno gledali, te malo po malo i svi krenuše Željooo. Shvatih da sam dobro prošla. To je iz onog vremena kad su se poštivali svi.
- Compact
#129 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
Upsss. Ja sam mislio da si muško, pa zato molim te za izvinjenje za one smajliće!sarajevo63 wrote:Dobar dan, danas je ostavilo juče iza sebe...
Al 1 i zadnju utakmicu gledah na Koševu, ne shvatih da sam na tribinama Sarajeva, sin mi u mene i ja vikali iz petnih žila ŽEljoooo, malo nas čudno gledali, te malo po malo i svi krenuše Željooo. Shvatih da sam dobro prošla. To je iz onog vremena kad su se poštivali svi.(U meni su samo vidjeli žensko koje je glumilo babu. Odustah.Tada.)
A neka nama Selje. Šta bi dan nam ga nema, ne bi bilo zanimljivo svake godine gledati druge timove da se bore za opstanak!
- Compact
#130 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
Što bi rekli stari ljudi: "Dok ga gledaš dao bi mu šes'et, a dok ga slušaš ne bi ni desetamrica wrote:taj mi dio promakao![]()
matematicki, ispade da imas cca 35 godina.
A ovako, dojmovno, negdje si na kcerkinim godinama![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi pametan, imas zicu, ali ti nesto fali.....
Prekidam diskusiju, valja spavati pa na posao, a snijeg sipa.
Obzirom da je okupljenje prošlo, isparavam se sa ove teme! Do sljedećeg okupljanja
-
downtoearth
#131 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
da se vratimo na temu: siguran sam da bi mnogo, mnogo više ljudi došlo i poptisalo se da su bili obaviješteni. Nisu svi na Facebooku (ili bar ne svi koji se osjećaju Bosanci i Hercegovci)
-
*mima*
#132 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
Jel to samo raja sa Facebooka predstavljaju Bosance i Hercegovce?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#133 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
ta akcija je krenula sa facebooka, i juce su KRENULI ZVANICNO...i bice opet, i bice i u drugim gradovima, ne samo u Tuzli i Sarajevu.downtoearth wrote:da se vratimo na temu: siguran sam da bi mnogo, mnogo više ljudi došlo i poptisalo se da su bili obaviješteni. Nisu svi na Facebooku (ili bar ne svi koji se osjećaju Bosanci i Hercegovci)
Ako zelite, posaljite im zahtjev da vam dodju na kucna vrata da se potpisete!!!!!!!!!!!!
(bilo je na saxu, bilo na FB, bilo na svim dnevnicima i vijestima)
-
*mima*
#134 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
A kakva akcija? Jel to facebook izmislio Bosance i Hercegovce?
-
mIRCerka
#135 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
Kao sto rekoh mima, bilo je na dnevnicima i vjestima DA CE BITI, krenulo je sa FB, bilo je i na saX pocetnoj i na forumu.mima wrote:A kakva akcija? Jel to facebook izmislio Bosance i Hercegovce?
-
downtoearth
#136 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
saznao sinoc na dnevniku a redovno citam sa-x i oslobođenje. (sumnjam da je u avazu i bilomIRCerka wrote:ta akcija je krenula sa facebooka, i juce su KRENULI ZVANICNO...i bice opet, i bice i u drugim gradovima, ne samo u Tuzli i Sarajevu.downtoearth wrote:da se vratimo na temu: siguran sam da bi mnogo, mnogo više ljudi došlo i poptisalo se da su bili obaviješteni. Nisu svi na Facebooku (ili bar ne svi koji se osjećaju Bosanci i Hercegovci)
Ako zelite, posaljite im zahtjev da vam dodju na kucna vrata da se potpisete!!!!!!!!!!!!
(bilo je na saxu, bilo na FB, bilo na svim dnevnicima i vijestima)
-
*mima*
#137 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
mIRCerka wrote:Kao sto rekoh mima, bilo je na dnevnicima i vjestima DA CE BITI, krenulo je sa FB, bilo je i na saX pocetnoj i na forumu.mima wrote:A kakva akcija? Jel to facebook izmislio Bosance i Hercegovce?
Bilo sinoc na vijestima....i to je sve. Daj ba Mirci......pa nisu neka raja izmislila Bosnu.
-
mIRCerka
#138 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
hoces ti downtoearth, a i ti mima, citati pogreshne podforume...
Tako sam ja prije rata skupljala POTPISE ZA MIR za sa3cice, i dan danas tu svesku imam, jer se zapucalo prije nego sam je mogla poslati Vesni Andree..
herr flick, ljutim se na stav JAO STO MI NIKO REKO NIJE a trubilo se o tome na sva zvona. JEdino stvarno da se nekima donese na kucni prag...sunčan dan wrote:Dragi BiH people, evo prilike da se bar nešto uradi.....Vidimo se
http://www.sarajevo-x.com/clanak/081124022
Tako sam ja prije rata skupljala POTPISE ZA MIR za sa3cice, i dan danas tu svesku imam, jer se zapucalo prije nego sam je mogla poslati Vesni Andree..
-
sarajevo63
#139 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
Nisu neka raja, al neka jesu Srbina, Hrvata, Bošnjaka i Ostale.mima wrote:Bilo sinoc na vijestima....i to je sve. Daj ba Mirci......pa nisu neka raja izmislila Bosnu.mIRCerka wrote:Kao sto rekoh mima, bilo je na dnevnicima i vjestima DA CE BITI, krenulo je sa FB, bilo je i na saX pocetnoj i na forumu.mima wrote:A kakva akcija? Jel to facebook izmislio Bosance i Hercegovce?
Doduše uglavnom nas znaju ko glupe Bosance.
-
*mima*
#140 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
sarajevo63 wrote:Nisu neka raja, al neka jesu Srbina, Hrvata, Bošnjaka i Ostale.mima wrote:
Bilo sinoc na vijestima....i to je sve. Daj ba Mirci......pa nisu neka raja izmislila Bosnu.
To mislis na dijasporu?
- sunčan dan
#141 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
Kako god se ovdje izjašnjavaš tamo negdje te gledaju kao Bosanca. O tome govori sarajevo63. Kod nas u državi ti nije Ustavom dozvoljeno da budeš Bosanac, a svugdje drugo to jesi. Smiješno zar ne?mima wrote:sarajevo63 wrote:Nisu neka raja, al neka jesu Srbina, Hrvata, Bošnjaka i Ostale.mima wrote:
To mislis na dijasporu?
-
sarajevo63
#142 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
Krivo. O vicevima je riječ.mima wrote:To mislis na dijasporu?sarajevo63 wrote:Nisu neka raja, al neka jesu Srbina, Hrvata, Bošnjaka i Ostale.mima wrote:
-
*mima*
#143 Re: NE ZABORAVITE NA SUTRAŠNJE OKUPLJANJE
sarajevo63 wrote:Krivo. O vicevima je riječ.mima wrote:To mislis na dijasporu?sarajevo63 wrote:
Nisu neka raja, al neka jesu Srbina, Hrvata, Bošnjaka i Ostale.
Vidim i ja da su vicevi.........Srbina,Hrvata,Bosnjaka i Ostale........Mislis na Srbe iz Srbije....Hrvate iz Hrvatske...?