Nemoj i ti izvoditiamrica wrote:Koja 4 miliona? Ona trojica se spr(u)daju sa 4 miliona ljudi
Pa oni su 4 miliona. Ti i ja smo ih izabrali, nisu stranci, ne boj se!
Nemoj i ti izvoditiamrica wrote:Koja 4 miliona? Ona trojica se spr(u)daju sa 4 miliona ljudi
Jesi jesi, na pp si mi poslala poruku da si glasala za SDA! Nemoj se sada izvlačitiCompact wrote:Nemoj i ti izvoditiamrica wrote:Koja 4 miliona? Ona trojica se spr(u)daju sa 4 miliona ljudi![]()
Copacte, i zbog laganja se ide kod čika banaCompact wrote:Jesi jesi, na pp si mi poslala poruku da si glasala za SDA! Nemoj se sada izvlačitiCompact wrote:Nemoj i ti izvoditiamrica wrote:Koja 4 miliona? Ona trojica se spr(u)daju sa 4 miliona ljudi![]()
Compact wrote:Jesi jesi, na pp si mi poslala poruku da si glasala za SDA! Nemoj se sada izvlačitiCompact wrote:Nemoj i ti izvoditiamrica wrote:Koja 4 miliona? Ona trojica se spr(u)daju sa 4 miliona ljudi![]()
amrica wrote: Copacte, i zbog laganja se ide kod čika bana
I ovo podebljano si u pravu, ovaj drugi dio vec sam govorio na forumu, mozda ne i licno, ali dio familije(brat-sestra-otac-mati) sigurno, dakle ista stvar. Naravno ne mislim bukvalno, ali 80-90% sigurno.mIRCerka wrote:najveca ironija jeste upravo u tome da oni koji nemaju i gladuju sjede i sute....a to o pripadnosti strankama dokazi pa pricaj, ja cu ti reci da si lazov.lopta wrote:Najveca ironija je sto ovi sto ustaju najvise i imaju, 90% i vise rade, cim neko iznajmljuje plakate po Sarajevu koji kostaju vise hiljada maraka ili hrani 4-5 djece u danasnje vrijeme, taj sigurno i ima. Naravno u svemu tome je bit da ti isti ne zele 'dobro svima', nego sebi jer su vecina clanovi odredjenih stranaka, tako da bi imali jos vecu licnu korist od toga.
Cista obraza.
Jok eto 5000 ljudi platilo plakate, aha, znas kome mozes tu pricu prosipati, brojnost se vidi na protestima za ''sve i svasta'', cinjenica i jeste da organizaciju svega i ne radi vise od 20tak ljudi, a pitati se otkud pare za jedan bilboard i kad smo vec kod toga, neka neko napise koliko kosta jedan pa da vidimo koje su to pare?Asana wrote:Da je samo 15 likova u pitanju skupo bi ih doslo placanje plakata)))
Samo, svako ulaze u ono u sta vjeruje, pa onda moze i preko svojih mogucnosti ... ne podcjenjujte volju ni brojnost ljudi koji su spremni da ulazu u prestanak vladavine "po zakonu" i prelazak na stvrano postovanje zakona, gradjana i institucija vlasti![]()
Ali ne lopta, tebi je poznata samo varijanta u kojoj moras imati neku licnu korist od toga?
a ne znam ni sama . . meni se cini da se priblizavamo tome ali ipak nece moci tako. . nije nas 40.000 zivih vec 4 miliona. . Ako se mini "kriticna masa" povuce, e onda smo stvarno zasluzili kraj, takav-kakav dogovaraju.alica.k wrote:niko tu ne ustaje. ko moze ziv da se izvuce odavde, sad je vrijeme za to.
e odlicna idejafixer wrote:zelite li da dobijete novu fasadu? samo na staroj napisite nesto sto direktno pogadja ovu bahatu vlast
oni su njegovi pa nek im uzme sve jer njima ne treba nistamIRCerka wrote:eno se Brankovic pozalio borcima da mu je plata smanjena..
da kostaju i 20 maraka, onima iz centrale smetaju...Zox wrote:bilbordi ne kostaju vise hiljada maraka. Puno manje.
Vece fajde ima ovaj oglas...Abacija wrote:I sta bi od moje ideje da se oglasi dadnu u strane novine? Pa zar ovdje nema nijedan prevodilac da to uradi?
Moja ideja je da se pucanstvo na Zapadu upozna sa nasim problemima. U zapadnjackim medijima kolo vode Holbrooke, Paddy Ashdown, Lajcak i milion copy/paste novinara koji su davno izgubili kredibilitet ali to ih uopste ne ometa da nametnu svoju pricu. Po svima njima Brankovic je "good guy". Zato bi bilo dobro da sa tim oglasima Zapadu pokazemo ko je taj Brankovic (a i ostali).mIRCerka wrote:Vece fajde ima ovaj oglas...Abacija wrote:I sta bi od moje ideje da se oglasi dadnu u strane novine? Pa zar ovdje nema nijedan prevodilac da to uradi?
evo umirem od shege cijelo jutro
http://www.market.ba/oglas/250107
Abacija wrote:Moja ideja je da se pucanstvo na Zapadu upozna sa nasim problemima. U zapadnjackim medijima kolo vode Holbrooke, Paddy Ashdown, Lajcak i milion copy/paste novinara koji su davno izgubili kredibilitet ali to ih uopste ne ometa da nametnu svoju pricu. Po svima njima Brankovic je "good guy". Zato bi bilo dobro da sa tim oglasima Zapadu pokazemo ko je taj Brankovic (a i ostali).mIRCerka wrote:Vece fajde ima ovaj oglas...Abacija wrote:I sta bi od moje ideje da se oglasi dadnu u strane novine? Pa zar ovdje nema nijedan prevodilac da to uradi?
http://www.market.ba/oglas/250107![]()
Taj oglas bi procitalo na desetine hiljada citalaca a ovo tvoje magare tek par stotina.
i prije ce ovaj lik prodat magarca preko marketa nego sto ce se nesto promijeniti sto ce debela Sally u londonu reci "damn Brankovic"...Abacija wrote:Moja ideja je da se pucanstvo na Zapadu upozna sa nasim problemima. U zapadnjackim medijima kolo vode Holbrooke, Paddy Ashdown, Lajcak i milion copy/paste novinara koji su davno izgubili kredibilitet ali to ih uopste ne ometa da nametnu svoju pricu. Po svima njima Brankovic je "good guy". Zato bi bilo dobro da sa tim oglasima Zapadu pokazemo ko je taj Brankovic (a i ostali).mIRCerka wrote:Vece fajde ima ovaj oglas...Abacija wrote:I sta bi od moje ideje da se oglasi dadnu u strane novine? Pa zar ovdje nema nijedan prevodilac da to uradi?
http://www.market.ba/oglas/250107![]()
Taj oglas bi procitalo na desetine hiljada citalaca a ovo tvoje magare tek par stotina.