Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
je, i ja sam vec skontala ponovo otic ove sedmice, samo sto sam izmucila prijateljicu jer smo hodale skroz od pionirske pa je malo teze ubjediti na drugi put
Ma samo joj reci da je prvi put najteze ) sada je vec stela
Ja vala mogu puno da hodam, ne volim kafe da ispijam, osim u prirodi
Jedva sam docekala ovo lijepo vrijeme
i ja sam ista, a najjaci mije onaj tren kad dodjes do one kucice tamo i onda caaaaaaj i keks i bas mi nekako to legne u kombinaciji sa cistim zrakom.
objasnjavala sam ja njoj da je prvi put najteze svaki sljedeci je lakse al jok...njoj je to puno hodat, a ja opet necu busom da se vozam do nahoreva i tek onda. njena je ideja do one rampe autom pa sic samo dole :S sto je meni ludost nidje veze...gore bi trebalo zabranit autom.
alica.k wrote:i ja sam ista, a najjaci mije onaj tren kad dodjes do one kucice tamo i onda caaaaaaj i keks i bas mi nekako to legne u kombinaciji sa cistim zrakom.
objasnjavala sam ja njoj da je prvi put najteze svaki sljedeci je lakse al jok...njoj je to puno hodat, a ja opet necu busom da se vozam do nahoreva i tek onda. njena je ideja do one rampe autom pa sic samo dole :S sto je meni ludost nidje veze...gore bi trebalo zabranit autom.
a tek kako legne na nekom vrhu iznad 2000m, mmmmmmm
Znam, tvoja drugarica bi najradije autom do vodopada imam i ja takvih u svojoj okolini, rijetko ko bas hoce da hoda na duze staze.
Ustvari, najljepsi mi je osjecaj kad kuci dodjem mrtva umorna a opet ispunjena, prava majka priroda
Moram sljedeci put nakaciti neke fotke...
Admir_1984 wrote:a tek kako legne na nekom vrhu iznad 2000m, mmmmmmm
znam, medjutim ja nisam tip osobe da voli s grupama ici a u okolini imam slabo planinara tak da zadnji put sam to dozivjela prije kojih 5-6 godina na hranisavi. jes da mi je falilo 50tak metara za tih 2000 al ajd
Admir_1984 wrote:a tek kako legne na nekom vrhu iznad 2000m, mmmmmmm
znam, medjutim ja nisam tip osobe da voli s grupama ici a u okolini imam slabo planinara tak da zadnji put sam to dozivjela prije kojih 5-6 godina na hranisavi. jes da mi je falilo 50tak metara za tih 2000 al ajd
I ja vishe volim ici sa manjom grupom, al ak ima negdje da se ide gdje nisam bio onda mi nije problem ici sa puno ljudi, cisto da upoznam teren.
Hoces da te povedem na prenj, vrh Zelena glava 2103m, nekad u julu kada se snjegovi otope
ne mos u tenama isla sam pa sam nastradala da nisam bila lijena iskopati iz ormara one tene za to pa hajd... i je vise je setnja, al za pocetak ljudima koji nisu u tome taman malo ima ono strmo kad silazis za vodopad ostatak samo setnja setnja setnja
istina, mada ja se ne bih usudila...bila je nekakva djevojka u petak u starkama. hem izgorila jer je u majici na bretele bila hem se vidi po hodu da joj vise nije svejedno kad je krenula nazad.
alica.k wrote:prenj je sad trenutno ipak prevelik zalogaj za mene, tek se vracam u to sve
jel iko bio na skakavcu preko motke? jel se mLogo tesko popeti gore?
motika je ono brdo preko puta skakavca, na njeg se penje od vogosce il ugorskog, a za skakavac bi morala sici u kanjon rijeke pa se penjat na skakavac...malo preambiciozno, beli nije ni markirano, radije se fataj trebevica il igmana-bjelasnice nekih markiranih staza...
školsko pravilo (i prijateljski savjet) bez Gojzerica ni usred ljeta...a te kaubojske priče ovih što idu u tenama, znaju oni poslije kako im je...
alica.k wrote:prenj je sad trenutno ipak prevelik zalogaj za mene, tek se vracam u to sve
jel iko bio na skakavcu preko motke? jel se mLogo tesko popeti gore?
motika je ono brdo preko puta skakavca, na njeg se penje od vogosce il ugorskog, a za skakavac bi morala sici u kanjon rijeke pa se penjat na skakavac...malo preambiciozno, beli nije ni markirano, radije se fataj trebevica il igmana-bjelasnice nekih markiranih staza...
školsko pravilo (i prijateljski savjet) bez Gojzerica ni usred ljeta...a te kaubojske priče ovih što idu u tenama, znaju oni poslije kako im je...
eee a meni mama pricala da je to prije rata bila najnormalnije oznacena staza al ipak malo teza.
ajde nis onda.
Alice prelijepe fotke...i aparat neki dobar?
a evo skakavca zimi most je zatrpan ledom, i čudi me da je u životu...poprilično je bezze što ga ne izmjeste 20m niže