maksumx odiskljuci caps lock..
MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
-
Leonid Breznjev
#126 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
jesmo to poceli sa vrijedjanjima?
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#127 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
Uradio je nesto pozitivno,ali sve negativno sto je uradio apsolutno ponistava sve pozitivno!maksumx wrote:JESTE UPRSKAO JE 100%
URADIO JE PUNO DOBROG ZA OVAJ GRAD ALI SE NAKRAJU POSRAO NA SVE TO...
ALI..
IPAK NETREBA GA OLAJAVATI...
DAJTE ŠTA PAMETNIJE DA KOMENTARIŠEMO....
DA SKINEMO GLAVE LOPOVIMA I BANDITIMA KOJI SADA HARAJU, DA SE POZABAVIMO SADAŠNJIM PROBLEMIMA...
OD TOGA ŠTA JE NEKADA BILO NEMA KORISTI SADA RAZGLABATI I MUDROVATI...
IMAMO SVI MI TOLIKO PROBLEMA DANAS KOJE MORAMO RJEŠAVATI A NE PALAMUDITI O CACI...
pRLJAVI PROFESORI NA FAKSOVIMA,LOPOVI POLITIĆARI ,LOPOVI I ROBOVLASNICI POSLODAVCI,KORUMPIRANOST NA SVAKOM KORAKU...ITD...ITD..
A sto se tice ovoga drugoga,narod je izabrao ovu vlast,ovo stanje mu ocigledno odgovara(lopovi,robovlasnici,korupcija itd.) tako da nema potrebe da se bilo sta mijenja!
-
dlfo
#128 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
Znash li ti slucajno po koliko se puta poslije rata vrsila revizija 'sehida i poginulih boraca', a tek RVI??mIRCerka wrote:po koji put se vrti ova i slicne teme, a niko da pokrene inicijativu da se izvrsi revizija "sehida i poginulih boraca", kao i RVI i slicno...
Neka, long live internet!
Znash li slucajno prima li Cacina porodica sehidsku penziju??
I onda tako tvrditi: "...a niko da pokrene inicijativu da se izvrsi revizija "sehida i poginulih boraca", kao i RVI i slicno..."
Boze....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#129 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
Znam da su neke RVI izdramili toliko da su ljudi prestali dolaziti na kontrole pa su sa 45% spali na 15% invaliditeta, iako im je noga skoro pa nefunkcionalna (ima jednog takvog kuci).dlfo wrote:Znash li ti slucajno po koliko se puta poslije rata vrsila revizija 'sehida i poginulih boraca', a tek RVI??mIRCerka wrote:po koji put se vrti ova i slicne teme, a niko da pokrene inicijativu da se izvrsi revizija "sehida i poginulih boraca", kao i RVI i slicno...
I onda tako tvrditi: "...a niko da pokrene inicijativu da se izvrsi revizija "sehida i poginulih boraca", kao i RVI i slicno..."
Boze....
Znam isto tako da ima onih koji ne znaju sta znaci rov, bijahu ranjeni za vrijeme sverca kroz tunel, pa se vode kao RVI, jos bilesi i neke pohvale imaju (zivjela 22 i po godine u C5, sprat iznad ratne ambulante).
Znam isto tako da neke zene sehida/poginulih boraca imaju djecu mladju od 10 godina, sto je NEMOGUCE ali u ovoj zemlji jeste moguce.
Ne znam da li cacini primaju penziju ili ne. I to me ne interesuje trenutno. Iritira me apeliranje na njegovu djecu (ako ih uopste ima) bez pomeni koliko djece ostalo bez svojih roditelja na "slobodnoj pravednoj teritoriji" upravo od ruke Cace i njegovih bliskih saradnika.
Koliko puta mjesecno ti obidjes njegovu djecu ? Ili se samo naprdjujemo online?
PS Zar je Caco sehid ??????????????????????????????????????????
-
dlfo
#130 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
Nisi odgovorila na ono sto sam te pitao, vec si pocela da pricash o drugim stvarima. Sve je to istina sto si navela, ja to nijednom nisam, niti mogu dovesti u pitanje. Za tvoju informaciju nebrojeno su puta radili tzv. "reviziju". Tesko je ovdje sta promjeniti buduci da ovaj grad vecinom drze ratni profiteri.mIRCerka wrote:Znam da su neke RVI izdramili toliko da su ljudi prestali dolaziti na kontrole pa su sa 45% spali na 15% invaliditeta, iako im je noga skoro pa nefunkcionalna (ima jednog takvog kuci).dlfo wrote:Znash li ti slucajno po koliko se puta poslije rata vrsila revizija 'sehida i poginulih boraca', a tek RVI??mIRCerka wrote:po koji put se vrti ova i slicne teme, a niko da pokrene inicijativu da se izvrsi revizija "sehida i poginulih boraca", kao i RVI i slicno...
Boze....
Znam isto tako da ima onih koji ne znaju sta znaci rov, bijahu ranjeni za vrijeme sverca kroz tunel, pa se vode kao RVI, jos bilesi i neke pohvale imaju (zivjela 22 i po godine u C5, sprat iznad ratne ambulante).
Znam isto tako da neke zene sehida/poginulih boraca imaju djecu mladju od 10 godina, sto je NEMOGUCE ali u ovoj zemlji jeste moguce.
Ne znam da li cacini primaju penziju ili ne. I to me ne interesuje trenutno. Iritira me apeliranje na njegovu djecu (ako ih uopste ima) bez pomeni koliko djece ostalo bez svojih roditelja na "slobodnoj pravednoj teritoriji" upravo od ruke Cace i njegovih bliskih saradnika.
Koliko puta mjesecno ti obidjes njegovu djecu ? Ili se samo naprdjujemo online?
PS Zar je Caco sehid ??????????????????????????????????????????
Ja nisam gore spomenuo djecu, ti si. I ja sasvim dobro znam sta ova drzava radi za sehidske porodice, ali te pitam kad smo vec kod 'revizije': "Znash li da li njegova porodica primaj penziju?"
On jeste sahranjen kao sehid, kao i moj otac. Samo sto je moj otac rahmetli ostavio zivot na Zuci, a znamo kako je Caco zavrsio.
Ja ne mogu suditi da li je neko sehid ili nije, niti zelim, ali kad si me vec upitala, po mom licnom nahodjenju, NARAVNO da nije. Pozdrav, sve najbolje. Izvini ako sam te ikako uvrijedio, nekako mi se sve zgadilo...
- moler
#131 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
pitam za momke iz 10 bb koji su priključeni 1 bbVertigo wrote:Bitka za Mosevacko brdo bila je 94. i ucestvovalo je puno sarajevskih jedinica.moler wrote:sječaš li se Moševačkog i ko poginu tamo?dr.gog wrote:Tužna i tegobna priča o mom bivšem komandantu, ratnome zločincu.Ipak se mnogo češće sjetim svojih drugova koji su poginuli, i na čiji obraz je pala ljaga samim pripadništvom toj jedinici.Ja barem znam da smo bili čistog obraza i pred Bogom i pred rajom, bar ova raja koju znadoh..![]()
![]()
- moler
#132 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
svaka ti čast ja svojim tekstom baš nisam najbolje otvorila temu ali si zato ti to učinio i napisao baš kako jeste ipak se tog čovjeka treba sječati neko po dobru neko po zlu ali sušta je istina dabet tvoj prvi dio teksta pozzfastmf wrote:fact je da je svojim stavom i filozofijom (svako svoj dio) ucinio da se polozaji utvrde da se stvori maurski komplex odbrane kao i to da su njegovi ljudi na strateški najvažnijem mjestu bezbroj puta zaustavili prodor i na taj nacin dali do znanja da na toj liniji nema prolaza...
100% je bio u pravu za sminkere i kako ih vec neko ovdje nazva podrumase jer gdje je filozofija ja ti dupe cuvam a ti glumis budalu..
svi su kopali bez razlike...
i pjevači rokeri, narodnjaci intelektualci, šira i uža rodbina što alijina što lokalnih ficfirićića...
belaj nastaje onda kad imaš moć i kad sila uzme maha tako valjda i u ovom slučaju stvari su izmakle kontroli.
uz to oni koji su dolazili na liniju i ljubli ga i govorili mu "ti si moje dijete" itd itd shvatiše da im više ne treba jer su ga iskoristili do balčaka za prljavi dio posla i uz to im je još poljuljao autoritet...
morao je biti eliminisan. što zbog gro stvari koje je znao što zbog samovolje... i ko zna čega još...
svi upiru prst u njega a malo ko ustvari zna da su ustvari najveće sranje uradili oni iskomplexirani gadovi oko njega koji tu i tamo još uvijek hodaju ulicama sarajeva...
ko je bez grijeha nek baci kamen prvi
čast mu treba odati za pozrtvovanjei bespostednu mobilizaciju u cilju odbrane grada za zlocine mu presudise oni koji mu ih naredise...
malo progledaj narode pa vidi kako stoka pravi budalu od tebe i sta ti servira a ti gutaš ko papak...
zamislite gdje bi bio alija sad da je Caco imao priliku da progovori u postratnom periodu.
euforija zlocina nema razlike ni na jednoj od strana.
bez pristranosti...
ruzno je govoriti o mrtvima
- moler
#133 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
Ponekad s'proljeca wrote:Ja tebe care razumijem, ali Caco koliko god bio pozitivan na pocetku rata uprskao je sve na kraju.
Ja mislim da su svi ti hrabri i zajebani borci ostali u zivotu , Alija nikada nebi potpisao Deyton.
Ja koliko se sjecam, sam Caco je porucio Aliji kada je isao na prve razgovore ako potpise sta neka se ne vraca u Sarajevo.
Ja sam Cacu poznavao od djetinjstva, on je takva osba bio i u ratu je docekao svoje vrijeme da ispolji sve svoje negativnosti.
Da je bio mudriji mogao je danas uzivati sa generalskom penzijom.
- scooter21ba
#134 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
cace cele juke puske i svi ostali pozitivni su bili na pocetku rata ajde recimo prvih godinu
kad su vidjeli da mogu profitirati svi su presli "na drugu stranu" zakona i postali negativci
toliki negativci da su sve pozitivno zakopali
neko pomenu one decke u parku
za njihovu smrt prije svega je kriv hebib jer salje "djecu" na cacu
sto nije sam otisao tamo valjda je znao s kim ima posla
ostalo nema se sta komentirati
kad su vidjeli da mogu profitirati svi su presli "na drugu stranu" zakona i postali negativci
-
b.boja
#135 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
ja ih spomenu, a ti nemas pojma o cemu pricas.scooter21ba wrote:cace cele juke puske i svi ostali pozitivni su bili na pocetku rata ajde recimo prvih godinu
znas li ti ko je naredio tu akciju?
- scooter21ba
#136 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
ja ih poslao sigurno
poslao ih hebib i medju njima svog sina
al ajd nevazno i da ih je neko drugi poslao taj neko drugi je kriv
koji debil salje djecake od 17-20 godina da hvata nekog ko je najveci problem u gradu?
koji debil salje djecake od 17-20 godina da hvata nekog ko je najveci problem u gradu?
- moler
#137 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
scooter21ba wrote:ja ih poslao sigurno
- stickitout
#138 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
Hvalospjev o krvniku moze recitovati samo istomisljenik, tj. krvnik. Takav krvnik ne zasluzuje nikakvu drugu sudbinu osim one krvnicke. Mnogo nevinih se nadje u sukobu krvnika....mnogo nevinih zivi sa krvnicima....mnogo nevinih ne osudi krvnike....mnogo nevinih proslavi krvnike....mnogo nevinih, mnogo krvnika..... 
- moler
#139 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
MISLIM DA NISI TI TAJ KO MOŽE REĆI DA JE NEKO OD FORUMAŠA KRVNIKstickitout wrote:Hvalospjev o krvniku moze recitovati samo istomisljenik, tj. krvnik. Takav krvnik ne zasluzuje nikakvu drugu sudbinu osim one krvnicke. Mnogo nevinih se nadje u sukobu krvnika....mnogo nevinih zivi sa krvnicima....mnogo nevinih ne osudi krvnike....mnogo nevinih proslavi krvnike....mnogo nevinih, mnogo krvnika.....
- Šeha
#140 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
On to nije rekao, sad sto su se neki prepoznali nije njegov problemmoler wrote:MISLIM DA NISI TI TAJ KO MOŽE REĆI DA JE NEKO OD FORUMAŠA KRVNIKstickitout wrote:Hvalospjev o krvniku moze recitovati samo istomisljenik, tj. krvnik. Takav krvnik ne zasluzuje nikakvu drugu sudbinu osim one krvnicke. Mnogo nevinih se nadje u sukobu krvnika....mnogo nevinih zivi sa krvnicima....mnogo nevinih ne osudi krvnike....mnogo nevinih proslavi krvnike....mnogo nevinih, mnogo krvnika.....
- moler
#141 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
nadam se da znaš čitati pozz 
- stickitout
#142 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
moler wrote:MISLIM DA NISI TI TAJ KO MOŽE REĆI DA JE NEKO OD FORUMAŠA KRVNIKstickitout wrote:Hvalospjev o krvniku moze recitovati samo istomisljenik, tj. krvnik. Takav krvnik ne zasluzuje nikakvu drugu sudbinu osim one krvnicke. Mnogo nevinih se nadje u sukobu krvnika....mnogo nevinih zivi sa krvnicima....mnogo nevinih ne osudi krvnike....mnogo nevinih proslavi krvnike....mnogo nevinih, mnogo krvnika.....
- moler
#143 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
molim?stickitout wrote:moler wrote:MISLIM DA NISI TI TAJ KO MOŽE REĆI DA JE NEKO OD FORUMAŠA KRVNIKstickitout wrote:Hvalospjev o krvniku moze recitovati samo istomisljenik, tj. krvnik. Takav krvnik ne zasluzuje nikakvu drugu sudbinu osim one krvnicke. Mnogo nevinih se nadje u sukobu krvnika....mnogo nevinih zivi sa krvnicima....mnogo nevinih ne osudi krvnike....mnogo nevinih proslavi krvnike....mnogo nevinih, mnogo krvnika.....![]()
Djevojcice.....
- scooter21ba
#144 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
uglavnom ukratko vise je negativan nego pozitivan i to je to
- moler
#145 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
scooter21ba wrote:uglavnom ukratko vise je negativan nego pozitivan i to je to
- stickitout
#146 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
molerko....
Odmori...i ako vec mislis da znas citati, "citiraj", ne trpaj svoje iterpretacije kao tudje rijeci.
Odmori...i ako vec mislis da znas citati, "citiraj", ne trpaj svoje iterpretacije kao tudje rijeci.
- moler
#147 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
nedostaje ti slovo kaže se interpretacije nemoj se nervirati polakostickitout wrote:molerko....
- stickitout
#148 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
De ba(lavice), jedna stvar je mala tipkarska greska a sasvim druga podrzavanje zlocincamoler wrote:nedostaje ti slovo kaže se interpretacije nemoj se nervirati polakostickitout wrote:molerko....
Nekome poput tebe bih toplo preporucio temu "kaladont", bolje se tamo snalazis.
- moler
#149 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
prvo otkud ti znaš jesam li ja balavica drugo hočemo li se početi vrijeđati ako želiš i po cijenu banovića a treće tvoj komentar govori o tvom iq pozzstickitout wrote:De ba(lavice), jedna stvar je mala tipkarska greska a sasvim druga podrzavanje zlocincamoler wrote:nedostaje ti slovo kaže se interpretacije nemoj se nervirati polakostickitout wrote:molerko....
Odmori...i ako vec mislis da znas citati, "citiraj", ne trpaj svoje iterpretacije kao tudje rijeci.![]()
Nekome poput tebe bih toplo preporucio temu "kaladont", bolje se tamo snalazis.![]()
- chuchumbamayumbe
#150 Re: MUŠAN TOPALOVIĆ-CACO
Zlocinac i psihopata.moler wrote:scooter21ba wrote:uglavnom ukratko vise je negativan nego pozitivan i to je to
Postoji i dijagnoza za takve slucajeve, obisno zavrse u ludari ili presude sami sebi.