Nametnuti statut grada Mostara

Locked
pjo

#126 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by pjo »

KatarinaKosaca wrote:
A toliko se rugaju Hrvatima na Bosanskoj posavini.
Samo se zlobnik može rugati sudbini Hrvata iz Posavine. Ja nikad nisam čula niti jednog Bošnjaka da se ruga (Možda u Hercegovini, dole su Hrvatsko-Bošnjački odnosi poseban slučaj za posmatranje). Ono što jesam čula je da ako Dodik tako srčano brani 3. entitet i prava Hrvata, neka im onda ustupi Posavinu, odakle su protjerani. Ali, mislim, da to nije nikakvo ruganje.
No pasaran
Ne mogu da odolim. U Španjolskoj na ovo postoji šala... Pero pasaron y se qedaron 40 anos... Ali su prosli i ostali 40 godina :-)

Prije svega Muslimani nisu nikakvi advokati Hrvata da u hrvatsko ime traze bilo sta.

Kojim pravom ste si vi uzeli ovlasti traziti nesto u ime Hrvata ?
pjo

#127 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by pjo »

seln wrote:Neko od nazocnih priopcenika hrvatskoga stozera rece da je Bosna imala sansu da postane gradjanska drzava 1991....
je li mislio prije ili poslije Karadjordjeva, gdje su se Krmak i Nike sastali da podijele Bosnu i muslimanima stave kao alternativu put za Tursku, niz Neretvu, Drinu ili Savu?

Tvoj zemljak je ovdje izjavio kako su ih Srbi spasili da u Mostaru ne zavrse "u Neretvi".

Kako se to uklapa u tvoju teoriju o "Karadjordjevu" ?
seln

#128 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by seln »

pjo wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Samo se zlobnik može rugati sudbini Hrvata iz Posavine. Ja nikad nisam čula niti jednog Bošnjaka da se ruga (Možda u Hercegovini, dole su Hrvatsko-Bošnjački odnosi poseban slučaj za posmatranje). Ono što jesam čula je da ako Dodik tako srčano brani 3. entitet i prava Hrvata, neka im onda ustupi Posavinu, odakle su protjerani. Ali, mislim, da to nije nikakvo ruganje.
No pasaran
Ne mogu da odolim. U Španjolskoj na ovo postoji šala... Pero pasaron y se qedaron 40 anos... Ali su prosli i ostali 40 godina :-)

Prije svega Muslimani nisu nikakvi advokati Hrvata da u hrvatsko ime traze bilo sta.

tisucu ti vafli, marinko....neeemoj se uzrujaavati....
seln

#129 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by seln »

pjo wrote:
seln wrote:Neko od nazocnih priopcenika hrvatskoga stozera rece da je Bosna imala sansu da postane gradjanska drzava 1991....
je li mislio prije ili poslije Karadjordjeva, gdje su se Krmak i Nike sastali da podijele Bosnu i muslimanima stave kao alternativu put za Tursku, niz Neretvu, Drinu ili Savu?

Tvoj zemljak je ovdje izjavio kako su ih Srbi spasili da u Mostaru ne zavrse "u Neretvi".

Samo pokazuje koliko su pokvareni i tudjman i slobo....

nego, reci nam: sumnjas li u postojanje dogovora iz Karadjordjeva o kojem su do sada svjedocili mnogi visoki cimbenici i faktori, i srpski i hrvatski?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#130 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by KatarinaKosaca »

Ko smo "mi"?
kad i gdje je ko što tražio u ime Hrvata?
mo77

#131 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by mo77 »

Ma kakvo kradzordzevo to su "klevete" :mrgreen: , U Srebrenici je poginulo "samo" 1.500 ljudi :roll: , U Mostaru nije bilo etnickog ciscenja jerbo ih je i dalje 35% :skoljka: , sami su se zatvarali u Heliodrom, Alija je kriv za rat jer je "reko da ga nece bit" :shock: , Bosnjaci su sami digli "Stari" u zrak, sarajlije su same skakle na nagazne mine njih niko nije granatirao, ako moze PC - moze i HR HB, odakle tolike "nove" dzamije po Mostaru, Kriz je dignut zbog radi duhovnog mira katolickog pucanstva - iz istog razloga duhovnog mira pravoslavnog zivlja zelimo dici KRST na Zlatistu 8) , Hocemo jedinstveni Mostar i jedinstveni treci entitet, jerbo bez entiteta nema identiteta, zatim "mi smo Ugrozeni",:lol: :-)..........itd,itd

Ljudima koji gore navedene stvari ponavljaju kao papagaji dzaba je objasnjavati da je Voda mokra...........ali ona je mokra i TACKA.
MARIJANK

#132 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by MARIJANK »

mo77 wrote:Ma kakvo kradzordzevo to su "klevete" :mrgreen: , U Srebrenici je poginulo "samo" 1.500 ljudi :roll: , U Mostaru nije bilo etnickog ciscenja jerbo ih je i dalje 35% :skoljka: , sami su se zatvarali u Heliodrom, Alija je kriv za rat jer je "reko da ga nece bit" :shock: , Bosnjaci su sami digli "Stari" u zrak, sarajlije su same skakle na nagazne mine njih niko nije granatirao, ako moze PC - moze i HR HB, odakle tolike "nove" dzamije po Mostaru, Kriz je dignut zbog radi duhovnog mira katolickog pucanstva - iz istog razloga duhovnog mira pravoslavnog zivlja zelimo dici KRST na Zlatistu 8) , Hocemo jedinstveni Mostar i jedinstveni treci entitet, jerbo bez entiteta nema identiteta, zatim "mi smo Ugrozeni", Armija BH izvrsila agresiju na sredisnju Bosnu :lol: :-) ..........itd,itd

Ljudima koji gore navedene stvari ponavljaju kao papagaji dzaba je objasnjavati da je Voda mokra...........ali ona je mokra i TACKA.

Hrvati

1991
Strašna agresija srpskog okupatora i neviđeni
otpor hrvatskih branitelja.
Sravnjeni gradovi kao što su Vukovar,Lipik,Pakrac, Gospić
Oštećeni Zadar, Šibenik,Karlovac
Napadnut Dubrovnik koji je imao 6% srpskog pučanstva
Gine 15 000 građana Hrvatske

1992
Otpor BiH Hrvata u BiH srpskom agresoru.
Velika Bitka na Kupresu, gine 150 hrabrih bojovnika,
ginu na kupresu čak i oni koji su prošli sva pakla vukovara
U Mostaru protjeran srpski agresor.
U posavini velike bitke mart 1992-oktobar 1992,
na kraju posavina pada

1993
Velika bitka na Maslenici.
Poginulo na obje strane oko 500 elitnih boraca

U BiH ono što srpski agresor nije zauzeo želi zauzeti bošnjačka vojska.
Veliki otpor BiH Hrvata toj zamisli.

1994
HV+HVO kreću u veliku ofenzivu kontra srpskog agresora
na dinarsko-cincarsko-kupreškom ratištu.
oktobar 1994, hrvatske snage ponovo oslabođaju kupres

1995
veliki preokret

HV+HVO+V korpus oslobađaju ogromna područja u RH i BIH

Bošnjaci
1991
gledaju kako se srbi obračunavaju sa hrvatima, slovencima i albancima
računaju da će srbi pobijediti pa neće da se zamjeraju budućim gazdama,
ali se prevariše majci, hrabri bojovnici im planove pomutiše.

1992
velika bježanija bošnjaka na svim frontovim protiv srpskog agresora,
padoše predgrađa sarajeva, podrinje, doboj, prijedor, brčko, maltene bez ispaljenog metka

1993
Bošnjaci neformalno proglašavaju primirje sa Srbima da bi se mogli posvetiti 'hrvatskom agresoru'.

Dobro opremljeni i višestruko brojniji vojnici tzv 'ABIH' jurišaju na srednjebosanske gradiće i dolinu neretve.

1994
primirje sa Hrvatima.
Na fronti protiv srba nikakvih značajnih događanja

1995
ABiH pasivno gleda ofenzivu HV+HVO u RH i BiH ne mrdajući iz Tuzle,Zenice, Sarajeva, Mostara.
Jedino V korpus ide u akciju
pjo

#133 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by pjo »

seln wrote:
pjo wrote:

Samo pokazuje koliko su pokvareni i tudjman i slobo....

nego, reci nam: sumnjas li u postojanje dogovora iz Karadjordjeva o kojem su do sada svjedocili mnogi visoki cimbenici i faktori, i srpski i hrvatski?

Koji "cimbenici" ?

Ovakvi ?

http://www.youtube.com/watch?v=jLaIDT8FZHw

http://www.youtube.com/watch?v=qO-7R3zmWUs
seln

#134 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by seln »

MARIJANK wrote:
mo77 wrote:Ma kakvo kradzordzevo to su "klevete" :mrgreen: , U Srebrenici je poginulo "samo" 1.500 ljudi :roll: , U Mostaru nije bilo etnickog ciscenja jerbo ih je i dalje 35% :skoljka: , sami su se zatvarali u Heliodrom, Alija je kriv za rat jer je "reko da ga nece bit" :shock: , Bosnjaci su sami digli "Stari" u zrak, sarajlije su same skakle na nagazne mine njih niko nije granatirao, ako moze PC - moze i HR HB, odakle tolike "nove" dzamije po Mostaru, Kriz je dignut zbog radi duhovnog mira katolickog pucanstva - iz istog razloga duhovnog mira pravoslavnog zivlja zelimo dici KRST na Zlatistu 8) , Hocemo jedinstveni Mostar i jedinstveni treci entitet, jerbo bez entiteta nema identiteta, zatim "mi smo Ugrozeni", Armija BH izvrsila agresiju na sredisnju Bosnu :lol: :-) ..........itd,itd

Hrvati

1991
Strašna agresija srpskog okupatora i neviđeni
otpor hrvatskih branitelja.
Sravnjeni gradovi kao što su Vukovar,Lipik,Pakrac, Gospić
Oštećeni Zadar, Šibenik,Karlovac
Napadnut Dubrovnik koji je imao 6% srpskog pučanstva
Gine 15 000 građana Hrvatske

1992
Otpor BiH Hrvata u BiH srpskom agresoru.
Velika Bitka na Kupresu, gine 150 hrabrih bojovnika,
ginu na kupresu čak i oni koji su prošli sva pakla vukovara
U Mostaru protjeran srpski agresor.
U posavini velike bitke mart 1992-oktobar 1992,
na kraju posavina pada

1993
Velika bitka na Maslenici.
Poginulo na obje strane oko 500 elitnih boraca

U BiH ono što srpski agresor nije zauzeo želi zauzeti bošnjačka vojska.
Veliki otpor BiH Hrvata toj zamisli.

1994
HV+HVO kreću u veliku ofenzivu kontra srpskog agresora
na dinarsko-cincarsko-kupreškom ratištu.
oktobar 1994, hrvatske snage ponovo oslabođaju kupres

1995
veliki preokret

HV+HVO+V korpus oslobađaju ogromna područja u RH i BIH

Bošnjaci
1991
gledaju kako se srbi obračunavaju sa hrvatima, slovencima i albancima
računaju da će srbi pobijediti pa neće da se zamjeraju budućim gazdama,
ali se prevariše majci, hrabri bojovnici im planove pomutiše.

1992
velika bježanija bošnjaka na svim frontovim protiv srpskog agresora,
padoše predgrađa sarajeva, podrinje, doboj, prijedor, brčko, maltene bez ispaljenog metka

1993
Bošnjaci neformalno proglašavaju primirje sa Srbima da bi se mogli posvetiti 'hrvatskom agresoru'.

Dobro opremljeni i višestruko brojniji vojnici tzv 'ABIH' jurišaju na srednjebosanske gradiće i dolinu neretve.

1994
primirje sa Hrvatima.
Na fronti protiv srba nikakvih značajnih događanja

1995
ABiH pasivno gleda ofenzivu HV+HVO u RH i BiH ne mrdajući iz Tuzle,Zenice, Sarajeva, Mostara.
Jedino V korpus ide u akciju
Povijest po m... marjanovom.
pjo

#135 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by pjo »

KatarinaKosaca wrote:
Ko smo "mi"?

Napisao sam tko ste "vi".

Procitaj jos jednom moj post.

Ti trazis od RS da Hrvatima vraca Posavinu.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#136 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by KatarinaKosaca »

pjo wrote:Napisao sam tko ste "vi".

A gdje sam ja napisala da sam Bošnjakinja? Tako da nikako ne idem u to tvoje vi. Rekla sam da nikada nisam čula da se netko ruga sudbini posavaca. Ali, jesam čula komentare (dakle, neformalne komentare, i nitko nije išao Dodiku), da ako se uvodi 3. entitet onda mora Posavina biti njegov sastavni dio , jer je tu većinski živio hrvatski živalj. Dakle, ako netko priča o tome, kao što priča o Ćiri Blaževiću ili mojoj susjedi sa 5. kata, nije preuzeo pravo, a najmanje što tražio u ime Hrvata. Tako da tvojoj dernjavi, bar glede mog posta, nema mjesta.
seln

#137 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by seln »

pjo wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Ko smo "mi"?

Da, jer se radi o principu.
Ti ne trazis. Ti hoces svoju stetu (ono sto ti je oteo jaci) da namiris na slabijem (ili onom za koga vjerujes da je slabiji).
Samo, vjerovao si i 1993 da je "taj neko" slabiji pa si popio batine.
Zaboravila guza kandziju?
Ako imas imalo obraza i casti, idi Dodiku, opsuj mu mater cetnicku i zatrazi nazad ono sto hrvatima i po ljudskom i po bozjem pripada.
pjo

#138 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by pjo »

mo77 wrote:Ma kakvo kradzordzevo to su "klevete" :mrgreen: , U Srebrenici je poginulo "samo" 1.500 ljudi :roll: , U Mostaru nije bilo etnickog ciscenja jerbo ih je i dalje 35% :skoljka: , sami su se zatvarali u Heliodrom, Alija je kriv za rat jer je "reko da ga nece bit" :shock: , Bosnjaci su sami digli "Stari" u zrak, sarajlije su same skakle na nagazne mine njih niko nije granatirao, ako moze PC - moze i HR HB, odakle tolike "nove" dzamije po Mostaru, Kriz je dignut zbog radi duhovnog mira katolickog pucanstva - iz istog razloga duhovnog mira pravoslavnog zivlja zelimo dici KRST na Zlatistu 8) , Hocemo jedinstveni Mostar i jedinstveni treci entitet, jerbo bez entiteta nema identiteta, zatim "mi smo Ugrozeni",:lol: :-)..........itd,itd

NE ! Muslimani nisu minirali mezar Alije Izetbegovica, Muslimani nisu ubili Jozu Leutara, ne... ma GDJE BI MUSLIMANI POSTAVILI BOMBU U TRGOVACKI CENTAR FIS, MA NEEEEE
pjo

#139 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by pjo »

seln wrote:
pjo wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Ko smo "mi"?

Prijatelju, ne mozes ti inzistirati na principima koji se tebe ne ticu ?!

Koji je tebi ?

Ti ne trazis. Ti hoces svoju stetu (ono sto ti je oteo jaci) da namiris na slabijem (ili onom za koga vjerujes da je slabiji).
Ako imas imalo obraza i casti, idi Dodiku, opsuj mu mater cetnicku i zatrazi nazad ono sto hrvatima i po ljudskom i po bozjem pripada.

Ja sam ondasnje dodikovce ganjo po Vitorogu i za svoj stav prema cetnicima bio spreman platiti. Nemam se ja sta tebi ispricavati ili objasnjavati.

Hrvati ce traziti ono sto je njihovo ako oni tako budu htjeli. Nece Muslimani pregovarati umjesto Hrvata i za racun Hrvata jer su vase pregovaracke sposobnosti poznate i dokazane. Potpisali ste Daytonm slavite potpisnike Daytona a sad drvlje i kamenje na Dayton. Ti to zoves principijelnoscu ?

Nemoj me nasmijavati - potpis je potpis.
MARIJANK

#140 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by MARIJANK »

seln wrote:

Čovječe božji, pa viste Bošnjaci od Srba popušili općine gdje su Bošnjaci bili u većini , Doboj , Prijedor, Foča, Rogatica, Zvornik, Višegrad, Bratunac, Srebrenica, Vlasenica i sad to hoćeš nadoknaditi preko leđa nas BiH Hrvata.

Ajd da čujem što to BiH Hrvati traže od Bošnjaka a što po tvom mišljenju ne pripada BiH Hrvatima.
Ajd konkretno navedi.
seln

#141 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by seln »

pjo wrote:
seln wrote:
pjo wrote:

Prijatelju, ne mozes ti inzistirati na principima koji se tebe ne ticu ?!

Koji je tebi ?

Ja sam ondasnje dodikovce ganjo po Vitorogu i za svoj stav prema cetnicima bio spreman platiti. Nemam se ja sta tebi ispricavati ili objasnjavati.

Hrvati ce traziti ono sto je njihovo ako oni tako budu htjeli. Nece Muslimani pregovarati umjesto Hrvata i za racun Hrvata jer su vase pregovaracke sposobnosti poznate i dokazane. Potpisali ste Daytonm slavite potpisnike Daytona a sad drvlje i kamenje na Dayton. Ti to zoves principijelnoscu ?

Nemoj me nasmijavati - potpis je potpis.
Evo svjetskog cuda....principijelni poskok.
pjo

#142 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by pjo »

KatarinaKosaca wrote:
pjo wrote:Napisao sam tko ste "vi".

A gdje sam ja napisala da sam Bošnjakinja? Tako da nikako ne idem u to tvoje vi. Rekla sam da nikada nisam čula da se netko ruga sudbini posavaca. Ali, jesam čula komentare (dakle, neformalne komentare, i nitko nije išao Dodiku), da ako se uvodi 3. entitet onda mora Posavina biti njegov sastavni dio , jer je tu većinski živio hrvatski živalj. Dakle, ako netko priča o tome, kao što priča o Ćiri Blaževiću ili mojoj susjedi sa 5. kata, nije preuzeo pravo, a najmanje što tražio u ime Hrvata. Tako da tvojoj dernjavi, bar glede mog posta, nema mjesta.
Prije wsvega nemas pojma. Posavina je etnicki izmijesana i na vrlo malom prostoru vecinski hrvatska. U biti istocni dio derventske opcine, zapadni brodske, grad Samac i ono sto je bilo "hrvatsko" je tako u potpunosti pokriveno. Sve 3 etnicke skupine su otprilike podjednake a ukoliko bi se u Posavinu ubrojila i opcina Prnjavor a mozda i Srbac koje po svemu spadaju u podrucje uz rijeku Savu tj. Posavina onda bi prevaga bila u potpunosti na srpskoj strani.

Hrvati cak nisu bili niti vecina u gradu Bos. Brodu niti u gradu Derventi.
seln

#143 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by seln »

pjo wrote:
mo77 wrote:Ma kakvo kradzordzevo to su "klevete" :mrgreen: , U Srebrenici je poginulo "samo" 1.500 ljudi :roll: , U Mostaru nije bilo etnickog ciscenja jerbo ih je i dalje 35% :skoljka: , sami su se zatvarali u Heliodrom, Alija je kriv za rat jer je "reko da ga nece bit" :shock: , Bosnjaci su sami digli "Stari" u zrak, sarajlije su same skakle na nagazne mine njih niko nije granatirao, ako moze PC - moze i HR HB, odakle tolike "nove" dzamije po Mostaru, Kriz je dignut zbog radi duhovnog mira katolickog pucanstva - iz istog razloga duhovnog mira pravoslavnog zivlja zelimo dici KRST na Zlatistu 8) , Hocemo jedinstveni Mostar i jedinstveni treci entitet, jerbo bez entiteta nema identiteta, zatim "mi smo Ugrozeni",:lol: :-)..........itd,itd

NE ! Muslimani nisu minirali mezar Alije Izetbegovica, Muslimani nisu ubili Jozu Leutara, ne... ma GDJE BI MUSLIMANI POSTAVILI BOMBU U TRGOVACKI CENTAR FIS, MA NEEEEE
Ovo Djogo uskrsnuo i presao na rvacku stranu?
To napisano su kriminalni obracuni i nemaju nikakve veze sa nacionalnim qrcenjem.
Real Khan

#144 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by Real Khan »

pjo wrote:

Znaš @pjo, savjetovao bih te da odmah kontaktiraš tužilaštvo, jer vjerujem da bi ti oni dali i pozamašnu novčanu nagradu ukoliko im otkriješ ko je stvarno minirao mezar A.I. i ko je ubio pokojnog Jozu Leutara. Kako vidim, ti znaš ko je krivac... Eto ti životne prigode da zaradiš easy money... samo, bojim se da ćeš tu morati malo bolje dokazivati ko je šta počinio od ovog paušalnog upiranja prstom.
pjo

#145 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by pjo »

seln wrote:
pjo wrote: Nemoj me nasmijavati - potpis je potpis.

Bolje mi zvuci principijelni poskok nego za-tudji-racun-principijelna-mazga.
pjo

#146 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by pjo »

Real Khan wrote:
Znaš @pjo, savjetovao bih te da odmah kontaktiraš tužilaštvo, jer vjerujem da bi ti oni dali i pozamašnu novčanu nagradu ukoliko im otkriješ ko je stvarno minirao mezar A.I. i ko je ubio pokojnog Jozu Leutara. Kako vidim, ti znaš ko je krivac... Eto ti životne prigode da zaradiš easy money... samo, bojim se da ćeš tu morati malo bolje dokazivati ko je šta počinio od ovog paušalnog upiranja prstom.

Tuzilastvo to odavno zna. Problem je sto je sve one koji su isli sa tim informacijama ka tuzilastvu progutao mrak.
pjo

#147 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by pjo »

seln wrote: Ovo Djogo uskrsnuo i presao na rvacku stranu?
To napisano su kriminalni obracuni i nemaju nikakve veze sa nacionalnim qrcenjem.

Pa naravno, kad se momak ne moze nositi argumentima onda etiketiraj, usporedjuj i opanjkavaj po starom prokusanom "ko drukcije kaze taj klevece i laze" receptu SK KPJ.
seln

#148 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by seln »

MARIJANK wrote:
seln wrote:

Čovječe božji, pa viste Bošnjaci od Srba popušili općine gdje su Bošnjaci bili u većini , Doboj , Prijedor, Foča, Rogatica, Zvornik, Višegrad, Bratunac, Srebrenica, Vlasenica i sad to hoćeš nadoknaditi preko leđa nas BiH Hrvata.

Ajd da čujem što to BiH Hrvati traže od Bošnjaka a što po tvom mišljenju ne pripada BiH Hrvatima.
Ajd konkretno navedi.
Sta ces...krst ovo, krst ono...a mi u sredini. I krst svuda okolo...pa ne ispusili.
Ne interesuje me sta trazite od Bosnjaka...vec sta trazite od Srba.
E, pa ja cu ti kasti. Nista. Niente! Nula!
Smatrate da ste se razgranicili, srbi su oteli svoje, sad je red na vas da otmete svoje.
I jos mi neki levati ovdje postavljaju pitanja "zasto se 1991 nismo zajedno sa hrvatima borili protiv srba"....jasta, ba. Imas dva dzelata, pa biraj ostriji noz.
seln

#149 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by seln »

pjo wrote:
seln wrote:
pjo wrote: Nemoj me nasmijavati - potpis je potpis.

Bolje mi zvuci principijelni poskok nego za-tudji-racun-principijelna-mazga.
da, princip gmizanja, vrlo obljubljen u hercegovini.
pjo

#150 Re: Nametnuti statut grada Mostara

Post by pjo »

seln wrote: Sta ces...krst ovo, krst ono...a mi u sredini.
I to u "Neretvi", zar ne ?

Nego... jos nisi objasnio kako se u tvoju teoriju o Karadjordjevu uklapa svjedocenje onog lika da su Srbi spasili Muslimane u Mostaru ?
Locked